Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kıslar 5 tane döllenmişti 2 tanesi kötüymüş 3 tane koyuldu 8.9 ve 10 bölünmüş bi tanesi 1.kalite 2 tanesi 2.kalite ama hepside tutabilir 1.ve 2.kaliteler tutuyor dedi doktor ilk gün hastanede yattım bugün 3.günüm evde dinleniyorum annem bakıyor bana inşallah olur ne diyim ki Allah yardım etsin 2 tupte spermimiz kaldı

günaydın kızlar.............
alaina canım teşekkür ederim iyi dileklerin için...........
zamancım güle güle git yolun açık olsun iyi haberlerle dönersin inşallah............
gülencim hadi hayırlısı canım inşallah pazartesi günü bize müjdeli haberi verirsin canım ..........

gulencım coktandır gıremıyorum sıteye cok sevındım transferın olmus alllah tamamıma erdırsın.....iyi haberlerını beklıyoruz..
bu arada sevgıdolu dan haber var mı sanırım ayın 7 si gıbı mikrotese olacaktı 1 haftadır yok cok merak ettım ondan da iyi haberler gelir işallah........

ben bısey sorucam sımdı esımı amelıyat edıcekler ya ne kadar surede haber verıyolar..buluunur bulunmaz hemen cıkıp haber verıyolar mı :? emre bey 1.5 saatte amelıyatı bıtırıyırum ben dedı..1.5 saat nasıl dayanıcam...sımdı den hem cok korkuyorum hem cok heyecanlıyım...

ben sımdı prugon ıgnesı vuruluyorum yarın 4.olucam..carsamba doktora gıdıcem..ben hazır olunca esımı amelıyata alıcaklar ama ne zaman oldugunuz soylemedıler..

haftaya falan herhalde...doktor 45 gun ıcınde butun ıslemler bıtmıs olur dedı....bır ay olucak nerdeyse az kaldı herhalde benım tahmınım haftaya amelıyat olur ....ama bunu doktor demıyo ben oyle dusunuyorum..bısey anlatmıyolar zaten...

Slm arkadaŞlar ben yenı gırdım bu foruma cevaplarsanız sevınırım
ph 7,6
volÜm 3,2
sayı 85 mılyon
total motılıte %42
progresıf motılıte %58
progsesıf hareketlı sperm sayısı 21 mılyon
toplam sperm sayısı 272 mılyon
yuvarlak hÜcre 6,3mılyon
normal morfolojı %4
morfolojı detayları
hafıf baŞ anomalısı ½12
Şıddetlı akrozomal anomalı %30
Şıddetlı nÜklear anomalı %37 uzun baŞ %7
round head %0
pın head %2

mirage arkadasım burdakişere sorma sen tahlil sonuçlarını burda kimse görmedi o sonuçlar ı bizim spermler sıfır ama senin var işte gülencim inşallah hamile kalırsın

merhaba arkadaşlar.sizleri tanbımıyorum ama sanırım aranızdaki en umutsuz vaka benm.eşim mikro tese olacaktı.15 gün tedavi gördüm bir sürü iğne ilaç...ameliyat günü geldiğinde çok umutluydum.büyük bir heycanla gittim.eşim ameliyata girdi ve 1 saat sonra emre beyin yüzündeki o ifadeyi gördüm.o an anladım bulunmadığını ve saatlarce ağladım.bunun hiç bir tesellisi yok artık üzülemiyorum bile ne yapacağımı da bilmiyorum kimseyle dertleşemiyorum bile çünkü kimsenin haberi yok bu olaydan. bir mucize olsun diye dua ediyorum allah kimseyi bu duruma düşürmesin.

merhaba canım allah büyük olmaz diye birşey yok bilmiyorum kaçıncı denemeniz ama birincide bulunmayıp ikincide bulunan çok kişi duydum allahım hepimizin yardımcısı olsun....

kıslar dün transferim olduuuu

yaaaaa müthiş...................hayırlı ugurlu olsun..................eee kaç tane anlatsana............kaç hücreli................ayyyy çok güzel ya....lütfen kendine dikkat et taze bebişlerin annesi..........:CüvCüv:

bacılar ben bu akşam yola çıkıyorum ankaraya gidiyoruz dönünce anlatırım yaşadıklarımızı hepiniz allaha emanetsiniz
zamancım Rabbim yolunuzu açık etsin.hadi hayırlı haberlerle gel inşaallah......
günaydın kızlar yoklugum hiç fark edilmemiş küstüm size
canım yok küsme bizim topik biraz sessiz bir topik.öyle oluyo hepimize idare etcen artık.......
canım sen sorularımın cevabını zaten yazmışsında ben okuyana kadar heyecenla mesajı yollamıştım zaten.neyse hayırlı olsun canım inşaallah 9 gün sonra hayırlı haberleriniz bekliyoz.....
merhaba kızlar nasılsınız zaman yine neden gidiyorsunuz ankaraya kız...

merhaba sanada belgincim.....yaaa hep yazdıklarımızda yanız oluyoruz degil mi burda...........neyse halimizden haberdar oluyoruz ya.....bu arada sevgidolu dan haberiniz var mı??????çok merakta bırakta bizi.......................ayrıca harzemde yok görünürlerde.......nerelerde acaba......

ben5,gun konsun istiyorum ama kismet olmadi ilk uc gun annenin genetigi yani benimji caliairmis3.gunden sonra babanin genetigibaslarmis ve allah korusun bazi insanlarda embryo gelisimibdurarmis bizde azoyuzya iyice korkuyom beni bi siz anlarsiniz digerleri niye bu kadar taktin diyodu5.gune ama napim ins Tutar belgn aiIn kac hucreliyfi

Mikrotese baraliui geciyorsa da kisa suruyor buarada sevgidolunun bulunmustur mutlaka transferi da olmamiztir o benden sonra baslamisti amca 10 hz.falan olmustur tese ins bulunmustur

cok uzuldum ya....sende mı bahcecı klınıgıne gıdıyodun..bızımde herhalde haftaya olucak amelıyat,senı duyunca ıcımı bı huzun kapladı..sıze emre bey yuzde kac sansınız var demıstı ? uzulme ya olur elbet..bı bakarsın kendılıgınden olmus..ayyy ne kadar guzel olur o zaman..moralını bozma bence ölüm olmadıktan sonra herseyın bır cozumu vardır...:a015:

Merhaba gamzesezer. üzülme canim birdaha ki sefere bulunur insallah allah'tan ümit kesilmez.
Bu sizin ilk mikro tese miydi ? Esin bitkisel kürler uyguladi mi tese'den önce yada ilaçlar kullandi mi.
Benim esimde azosperm. Bir ay oldu ögreneli. Simdilik bir kaç bitkisel ilaç kullandiriyorum ve nohut suyu kürü içiyor. Insallah faydasini görüz.

merhaba gamze sezer .........
üzülme diyemiyorum biliyorum dünya başına yıkılıyo insanın canım ama umut yok değil ilkinde bulunamadı demek bi daha hiç bulunamıycak değilki.......
bitkisel kullan biraz canım eğer istersen bizde tarif çok hepimiz neler denedik ve deniyoruz......allah büyüktür...........
gülencim inşallah canım üzme kendini üç beş diye üçüncü gün konulanlar tutmıycak diye bişey varmı .......canım rahat ol rabbim nasip ettiyse ikinci günde konulsa tutar biz senden iyi haberler bekliyoz bebişim okeymi umutsuzluğa kapılma bitanem hadi güzelce yat dinlen bebişlerinle birlikte olmanın tadını çıkar canım.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…