merhaba arkadaşlar.sizleri tanbımıyorum ama sanırım aranızdaki en umutsuz vaka benm.eşim mikro tese olacaktı.15 gün tedavi gördüm bir sürü iğne ilaç...ameliyat günü geldiğinde çok umutluydum.büyük bir heycanla gittim.eşim ameliyata girdi ve 1 saat sonra emre beyin yüzündeki o ifadeyi gördüm.o an anladım bulunmadığını ve saatlarce ağladım.bunun hiç bir tesellisi yok artık üzülemiyorum bile ne yapacağımı da bilmiyorum kimseyle dertleşemiyorum bile çünkü kimsenin haberi yok bu olaydan. bir mucize olsun diye dua ediyorum allah kimseyi bu duruma düşürmesin.
kıslar dün transferim olduuuu
zamancım Rabbim yolunuzu açık etsin.hadi hayırlı haberlerle gel inşaallah......bacılar ben bu akşam yola çıkıyorum ankaraya gidiyoruz dönünce anlatırım yaşadıklarımızı hepiniz allaha emanetsiniz
canım yok küsme bizim topik biraz sessiz bir topik.öyle oluyo hepimize idare etcen artık.......günaydın kızlar yoklugum hiç fark edilmemiş küstüm size
canım sen sorularımın cevabını zaten yazmışsında ben okuyana kadar heyecenla mesajı yollamıştım zaten.neyse hayırlı olsun canım inşaallah 9 gün sonra hayırlı haberleriniz bekliyoz.....kıslar 5 tane döllenmişti 2 tanesi kötüymüş 3 tane koyuldu 8.9 ve 10 bölünmüş bi tanesi 1.kalite 2 tanesi 2.kalite ama hepside tutabilir 1.ve 2.kaliteler tutuyor dedi doktor ilk gün hastanede yattım bugün 3.günüm evde dinleniyorum annem bakıyor bana inşallah olur ne diyim ki Allah yardım etsin 2 tupte spermimiz kaldı
merhaba kızlar nasılsınız zaman yine neden gidiyorsunuz ankaraya kız...
merhaba arkadaşlar.sizleri tanbımıyorum ama sanırım aranızdaki en umutsuz vaka benm.eşim mikro tese olacaktı.15 gün tedavi gördüm bir sürü iğne ilaç...ameliyat günü geldiğinde çok umutluydum.büyük bir heycanla gittim.eşim ameliyata girdi ve 1 saat sonra emre beyin yüzündeki o ifadeyi gördüm.o an anladım bulunmadığını ve saatlarce ağladım.bunun hiç bir tesellisi yok artık üzülemiyorum bile ne yapacağımı da bilmiyorum kimseyle dertleşemiyorum bile çünkü kimsenin haberi yok bu olaydan. bir mucize olsun diye dua ediyorum allah kimseyi bu duruma düşürmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?