Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
benimde dünden karnıbahar yemeğimle nohutlu pirinç pilavım var...
kociş yanına bide salata yaparsa tamam
canım tavuklu fasülyeyi nasıl yaptın hiç duymadım

işin zor valla eseslim..
ben etsiz tavvuksuz ne yemek yaparım bilmiyorum.
eşimde burun kıvırır zaten

tatlım önceki günden tavuk sotem vardı.
incecik doğradım bende onlar.
soğan sarımsakla soteledim tekrar.
buzluğa yazdan attığım fasulyem vardı.içinde domates püreside var..
tencereye attım fasulyelerimide.
su koydum üstüne.
kırmızı biber falan.
çok güzel oldu..
etlisini yemiştim de tavuklusunu ilk defa denedim.
evde pişmiş tavuk olmasa yapmazdım ama.
denedim güzel oldu tavsiye ederim

herkese mrhbalar şimdi ben hiç birşey anlamadım valla kim hamile kim değil normal yoldan azoyu yenen mi var aramızda ne kadar güzel maşallah maşallah hayırlı olsun kim hamileyse işten yeni geldim belkide yorgunum ama bügün burada yazanlardan kimin hamile olduğunu anlamadım valla herkimse tebrikler hayırlı olsun inşanlah Allah hepimize hayırlısı ile nasip eder herkese hayırlı geceler A.e.ol olun

merhaba arkadaşlar bizde sizler gibi azoyla savasıyoruz bir buçuk ay oldu öğreneli daha yeni kabullendik ama ailelerimizin haberi yok eşimlede bu konuyu cok konuşup onu üzmek istemiyorum öğrendiğimden beri sizleri takip ediyorum artık bende sizin aranıza katılmak istedim hamile kalan arkadaşları görünce cok seviniyorum(allah kucaklarına almayı nasip etsin)ve birgün bizimde azoyu yeneceğimizi düüşünüyorum

hoş geldin canım rabbim tez kurtarsın inşallah.sizin azo sebebi nedir

hoşgeldin canım daha çok yenisiniz.. inş. hayırlısıyla atlatırsınız azoyu..

hoşbulduk azo sebebimiz belli değil formon testlerimiz normal testis boyutlarıda normal 2 hafta önce kaan hoca ya muayene oldu eşim sudafed ve endol verdi şimdi onları kullanıyo bitince test verecek yine bakalım hayırlısı

canım bende eseslim gibi sevmem yemeğin içinde eti tavuğu...
bekarkende öyleydim biz üç kardeşiz üçümüzde aynıyız
annem biz o şekilde yemek yemiyoruz diye yemeğin içine kıyma bile koymazdı...
babamda bazen dayanamaz onlar yemiyor diye bende mi mahrum kalcam derdi
ama siniri geçince bişey demezdi çünkü yapıldığında kaşık çatal değdirmediğimizi bilirdi
evlendim evleneli yine koymuyorum yemeklere...
kociş çok seviyor aslında ama oda babam gibi oda yemem diye üstelemiyor
tavuğunda etinde yemeğini ayrı yaparım...
gerçi artık et yok sadece tavuk ve balık...

canım hoşgeldin aramıza allah şifa versin eşine...
en kısa zamanda seninde hamiş haberini alırız inş
hayırlısıyla tedaviniz sonuçlanır umarım...

canım inşllh burda hepımız hamıs oluruz aramıza hos geldın
evet aılelere soylemek cok zor ama zamanla soylenıyor onlarda sok oluyo ama elden bı sey gelmıyo
er yada gec ogrenecekler nasılsa allh hepımıze hayırlı evlatlar versın arkadasım

evet canım haklısın ama eşim istemiyor söylemeyi onların anlayış göstereceğini yardımcı olmak için ellerinden geleceğini yapacaklarını biliyorum ama eşimede saygı duyuyorum onlar için cok daha zor ama biriye paylaşmazsam ben cok kötü olacağım bu topik bana kurtuluş oldu inanın

evet haklısın bızde cok zor soyledık ama paylasıncada ınsan rahatlıyo
sen cıkıyosun ıyı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…