benimde dünden karnıbahar yemeğimle nohutlu pirinç pilavım var...
kociş yanına bide salata yaparsa tamam
canım tavuklu fasülyeyi nasıl yaptın hiç duymadım
işin zor valla eseslim..kız fasulye yemeğine nasıl tavuk koydun benimki hayatta yemez öyle yemkelri.
yemekelrin içinde kıyma et tavuk asla yemez zaten bende yemiyorum.
biz çok yemek seçiciyiz yaa çok zor oluyr hergün o yüzden değişik yemek düşünüyorum ama bulamıyorum...
slm hanımlar, eseslim, vck ben geldim nasılsınız görüşmeyeli..
vck özel mesaj kutun dolmuş canım haberin olsun..
herkes eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz topiğinde..
bizim topiğimizi boş bırakmayın yaaaa
merhaba arkadaşlar bizde sizler gibi azoyla savasıyoruz bir buçuk ay oldu öğreneli daha yeni kabullendik ama ailelerimizin haberi yok eşimlede bu konuyu cok konuşup onu üzmek istemiyorum öğrendiğimden beri sizleri takip ediyorum artık bende sizin aranıza katılmak istedim hamile kalan arkadaşları görünce cok seviniyorum(allah kucaklarına almayı nasip etsin)ve birgün bizimde azoyu yeneceğimizi düüşünüyorum
merhaba arkadaşlar bizde sizler gibi azoyla savasıyoruz bir buçuk ay oldu öğreneli daha yeni kabullendik ama ailelerimizin haberi yok eşimlede bu konuyu cok konuşup onu üzmek istemiyorum öğrendiğimden beri sizleri takip ediyorum artık bende sizin aranıza katılmak istedim hamile kalan arkadaşları görünce cok seviniyorum(allah kucaklarına almayı nasip etsin)ve birgün bizimde azoyu yeneceğimizi düüşünüyorum
hoşgeldin tatlım ben iyiyim canım sen nasılsın .iyi oldu hatırlatman çünkü ben ona dikkat etmemiştim teşekkür ederim
işin zor valla eseslim..
ben etsiz tavvuksuz ne yemek yaparım bilmiyorum.
eşimde burun kıvırır zaten
tatlım önceki günden tavuk sotem vardı.
incecik doğradım bende onlar.
soğan sarımsakla soteledim tekrar.
buzluğa yazdan attığım fasulyem vardı.içinde domates püreside var..
tencereye attım fasulyelerimide.
su koydum üstüne.
kırmızı biber falan.
çok güzel oldu..
etlisini yemiştim de tavuklusunu ilk defa denedim.
evde pişmiş tavuk olmasa yapmazdım ama.
denedim güzel oldu tavsiye ederim
canım inşllh burda hepımız hamıs oluruz aramıza hos geldın
evet aılelere soylemek cok zor ama zamanla soylenıyor onlarda sok oluyo ama elden bı sey gelmıyo
er yada gec ogrenecekler nasılsa allh hepımıze hayırlı evlatlar versın arkadasım
evet canım haklısın ama eşim istemiyor söylemeyi onların anlayış göstereceğini yardımcı olmak için ellerinden geleceğini yapacaklarını biliyorum ama eşimede saygı duyuyorum onlar için cok daha zor ama biriye paylaşmazsam ben cok kötü olacağım bu topik bana kurtuluş oldu inanın
arkadaşlar hepinize iyigeceler ben çıkıyorum sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum
iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?