hayırlısıyla sağ salim eli ayağı düz evladını kucağına alırsın inşlh ne kadar güzel bişey bu bizde genetikde sorun yok her şey normal ama yine sperm yok işte(
amiiiiiiin,Allah razı olsun canım.eşin tese oldumu,yani ameliyatta da mı çıkmadı sperm?
öncelikle geçmiş olsun bahar.niyetim seni ne üzmek ne ağlatmaktı.evet canım sıkkındı doğru,ama yinede sizleri merak ettiğim için mutlaka bakmaya çalışıyorum.çünkü ben çektim biliyorum çok zor rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.ben sadece birkaç arkadaş belki özelden yazmıştır demesine rağmen sen' hayır bence yanlış anladı'diyince canım sıkıldı.sonrada listeden çıkarıldığımı farkedince üzüldüm açıkçası.evet hamileyim ama en az sizin kadar duaya ihtiyacım var,çünkü doğum yapıncaya kadar düşük riski var.şunu da biliyorum kimse bana dua etmek zorunda değil,ki zaten zoraki olunca bi anlamı da kalmaz.bende o sinirle bunları yazdım,kusura bakma.hakkını helal et.Yaptıklarına gelince Allah razı olsun,inş rabbim en kısa zamanda önce eşine şifa verir,sonrada hayırlı evlatlar nasip eder.sizler için herzaman duacıyım.(listeye adımın eklenmesini istemiyorum artık,lütfen yanlış anlama)
akşama ne yemek va hatunlar...
neler hazırladınız kocalarrınıza bakayımmmmm
canımm bize gelin sizde yemeğe.benim yemeğim var dünden zaten yeni bişey yapacak halimde yok
sen neler yaptın bakalım hamarat kadın
canımm bize gelin sizde yemeğe.
hasta hasta bişey hazırlama..
benim dünden fasulye yemegimle pilavım var yanına patates salatassı istedi kociş..
nohut yapacaktım ama ıslamamışım akşam
ilk defa tavuk koydum fasulye yemeğine çok güzel oldu..
akşama ne yemek va hatunlar...
neler hazırladınız kocalarrınıza bakayımmmmm
canımm bize gelin sizde yemeğe.
hasta hasta bişey hazırlama..
benim dünden fasulye yemegimle pilavım var yanına patates salatassı istedi kociş..
nohut yapacaktım ama ıslamamışım akşam
ilk defa tavuk koydum fasulye yemeğine çok güzel oldu..
amiiiiiiin,Allah razı olsun canım.eşin tese oldumu,yani ameliyatta da mı çıkmadı sperm?
Evt canım 8 yıllık evliyiz biz 2004 yılında evlendik ve azo olduğunu 2006 şubat ta öğrendik 25 aralık 2006 da tüp bebeğe gittik akdeniz üniversitesi tıp fak de normal tese oldu eşim ve hiç sperm görülmedi 10 ekimde kaan bey mikro tese yaptı ve yine hiç sperme rastlanmadı olgunlaşmamış elonge hücreler varmış şimdi onları geliştirmek için uğraşıyoruz nisan gibi tekrar mikro tese olacak kısmetse(
Evt canım 8 yıllık evliyiz biz 2004 yılında evlendik ve azo olduğunu 2006 şubat ta öğrendik 25 aralık 2006 da tüp bebeğe gittik akdeniz üniversitesi tıp fak de normal tese oldu eşim ve hiç sperm görülmedi 10 ekimde kaan bey mikro tese yaptı ve yine hiç sperme rastlanmadı olgunlaşmamış elonge hücreler varmış şimdi onları geliştirmek için uğraşıyoruz nisan gibi tekrar mikro tese olacak kısmetse(
Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin canım.ama bak gelişme var demekki,en azından elonge hücre bulunmuş inş ilaç tedavisiyle olumlu sonuç alırsınız.eşimde mtese oldu,birinci de sperm kalitesi çok düşüktü sonra ilaç tedavisi verdi dr 2.de bulunan spermler daha iyiydi ve çok şükür oldu.hiçbir zaman ümidini yitirme,inş mükafatını en yakın zamanda alırsınız..
beyazmelek sayende "Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?" topiğiyle tanışmış oldum
dünden beri karnıma ağrılar girerek okuyorum o kadar komikki
hatta bende bi rezilliğimi paylaştım biraz önce
gerçi ilk değil ama son rezilliğimdi
kızlar topiği okumanızı tavsiye ederim
"Hayatın İçinden" "İlişkiler, Duygular ve Hayatın İçinden" bölümünde "Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?"
kız bu nerde ben neden bulamıyorum ya dünde sordum bulamadım ben :44:
BAHAR------------------------------------------2 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------2 yasin
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
HEP--------------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------- 1 yasin
İSTİYORUMBEBEĞİMİ---------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT---------------------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN----------------------------------------
NZLN-------------------------------------------1 meryem
SEVAL------------------------------------------ 1 yasin suresi
TOANA-----------------------------------------
TROBLED---------------------------------------
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN------------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 2 yasin 6 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
yapılmış gibidir."
Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar...
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan
beyazmelek sayende "Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?" topiğiyle tanışmış oldum
dünden beri karnıma ağrılar girerek okuyorum o kadar komikki
hatta bende bi rezilliğimi paylaştım biraz önce
gerçi ilk değil ama son rezilliğimdi
kızlar topiği okumanızı tavsiye ederim
"Hayatın İçinden" "İlişkiler, Duygular ve Hayatın İçinden" bölümünde "Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?"
bebekim yazdığım gibi hayatın içinde bölümünde hani bir derdim var sayfasıda var ya onun üstünde...
"İlişkiler, Duygular ve Hayatın İçinden" bölümünde "Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?" diye...
şiddetle tavsiye ediyorum acayip keyfi yerine geliyor insanın
evet canım o topik çok eğlenceli.. bende fırsat buldukça uğruyorum.. hemen bakıcam senin hikayenebu arada ağrın nasıl oldu geçer inş. iyisindir canım..
şu yukardaki arama motoruna yazıyorum ama bulamıyorum ya ne cahilmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?