cemremcim bende çıkıyorum canım
sana iyi geceler allah rahatlık versin
günaydın canlar
eşimin ilk 1 aylık tedavi süreci dün bitti...
bugün sperm ve hormon testi olacak bakalım sonuç nasıl çıkacak :18:
lütfen dualarınızı eksik etmeyim
günaydın canlar
inşallah arkadaşlar hepimiz en kısa sürede hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız
günaydın canlar
günaydın canlar
günaydın canlar
selmancım mrb.maaşallah ya 3 yıl dile kolay.hem eşin hem sen iyi sabır göstermişsiniz ve rabbim büyüklüğünü bikez daha göstermiş.darısı başımıza umarım bizde o aşamalara geliriz.günaydın cnm umarım çıkar çıkmasada sakın üzülme henüz çok erken ama inşallah çıkar bizimki 3 yıl sonra cıktı lütfen embriyologla konuşun durumlarınızı izah edin iyice baksınlar bizim halen bazı merkezler bulamıyorlar ama bakın biz tüpbebek aşamasındayız dilerim allahtan hepiniz bu aşamaya gelirsınız kib.
merhaba arkadaşlar bizde sizler gibi azoyla savasıyoruz bir buçuk ay oldu öğreneli daha yeni kabullendik ama ailelerimizin haberi yok eşimlede bu konuyu cok konuşup onu üzmek istemiyorum öğrendiğimden beri sizleri takip ediyorum artık bende sizin aranıza katılmak istedim hamile kalan arkadaşları görünce cok seviniyorum(allah kucaklarına almayı nasip etsin)ve birgün bizimde azoyu yeneceğimizi düüşünüyorum
günaydın cnm umarım çıkar çıkmasada sakın üzülme henüz çok erken ama inşallah çıkar bizimki 3 yıl sonra cıktı lütfen embriyologla konuşun durumlarınızı izah edin iyice baksınlar bizim halen bazı merkezler bulamıyorlar ama bakın biz tüpbebek aşamasındayız dilerim allahtan hepiniz bu aşamaya gelirsınız kib.
işin zor valla eseslim..
ben etsiz tavvuksuz ne yemek yaparım bilmiyorum.
eşimde burun kıvırır zaten
tatlım önceki günden tavuk sotem vardı.
incecik doğradım bende onlar.
soğan sarımsakla soteledim tekrar.
buzluğa yazdan attığım fasulyem vardı.içinde domates püreside var..
tencereye attım fasulyelerimide.
su koydum üstüne.
kırmızı biber falan.
çok güzel oldu..
etlisini yemiştim de tavuklusunu ilk defa denedim.
evde pişmiş tavuk olmasa yapmazdım ama.
denedim güzel oldu tavsiye ederim
merhaba arkadaşlar bizde sizler gibi azoyla savasıyoruz bir buçuk ay oldu öğreneli daha yeni kabullendik ama ailelerimizin haberi yok eşimlede bu konuyu cok konuşup onu üzmek istemiyorum öğrendiğimden beri sizleri takip ediyorum artık bende sizin aranıza katılmak istedim hamile kalan arkadaşları görünce cok seviniyorum(allah kucaklarına almayı nasip etsin)ve birgün bizimde azoyu yeneceğimizi düüşünüyorum
günaydın canlar
Kızlar nabersiniz, sizleri çok ösledim :))
aramıza hoşgeldin canım.biz de sadece kayınvalidemlere söyledik o da mecbur kaldık.ama sorunun detayını tam olarak bilmiyorlar yani 0 olduğunu.merhaba arkadaşlar bizde sizler gibi azoyla savasıyoruz bir buçuk ay oldu öğreneli daha yeni kabullendik ama ailelerimizin haberi yok eşimlede bu konuyu cok konuşup onu üzmek istemiyorum öğrendiğimden beri sizleri takip ediyorum artık bende sizin aranıza katılmak istedim hamile kalan arkadaşları görünce cok seviniyorum(allah kucaklarına almayı nasip etsin)ve birgün bizimde azoyu yeneceğimizi düüşünüyorum
iyiyim tatlım.evet canım ya ben söylemiştim o topiği.. kimse buraya uğramaz oldu
nasılsın canım?
günaydın canlar
günaydın cnm umarım çıkar çıkmasada sakın üzülme henüz çok erken ama inşallah çıkar bizimki 3 yıl sonra cıktı lütfen embriyologla konuşun durumlarınızı izah edin iyice baksınlar bizim halen bazı merkezler bulamıyorlar ama bakın biz tüpbebek aşamasındayız dilerim allahtan hepiniz bu aşamaya gelirsınız kib.
Kızlar nabersiniz, sizleri çok ösledim :))
ben de iyiyim hamdolsun canım saol.. annenle ilgili bi gelişme var mı? bu arada herkes hayatın içinden topiğinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?