Dikkaattt !!
Hamile vaaaaaaarrrrrrr
hayalimmm gözün aydın allah kucagına almayı nasip etsin inşallah burda hepimiz böyle güzel haberi verebiliriz eger eşin tamamen azoysa bu bir mucize allah doktor doktor gezdirmeden verdi çok güzel darısı burdaki bütün hepimize.
Dikkaattt !!
Hamile vaaaaaaarrrrrrr
Rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin inşAllahhhhhhhhhhhh
Canım benim daha iyiyim kuzum. biraz ağrım var ama geçecek biliyorum.
sen nasılsın..
dikkaattt !!
Hamile vaaaaaaarrrrrrr
Dikkaattt !!
Hamile vaaaaaaarrrrrrr
aminnnn tatlımmmmm.
Bende hep dua ediyorum sizlere, bize....
Ne orucu tutuyorsun tatlım.
Borç mu?
Neden sordun dersen bebek için 7 gün orucu varya onu mu tutyorsun diye merak ettim.
Eşim tuttu geçen 3 gün.
Canım benim o da nasıl çabalıyor evladımız olsun diye.
Allah ondan da razı olsun inş.
BAHAR------------------------------------------2 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------2 yasin
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
HEP--------------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------- 1 yasin
İSTİYORUMBEBEĞİMİ---------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT---------------------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN----------------------------------------
NZLN-------------------------------------------1 meryem
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------1 yasin
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN------------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 2 yasin 6 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....
inşalllaahhhh en kısa zamanda nerdeeeeeeee bize öyleee piyango ..
canım benim daha iyiyim kuzum. Biraz ağrım var ama geçecek biliyorum.
Sen nasılsın..
Evet :)
tedavi aşamasında çok sık girmek istemedim , zaten moralmen diplerdeydim, üzülüyordum olumsuz haberlere..ama yine de arada girip çıkıyorum :)) merak işte...ama güzel bir haber aldım ohhh ne güzel hayalim tebrik ederim canım..
Kuzucum gönlü güzel arkadaşım..sağolasın,,duaların seni bulsun..öptüm.sende ne var ne yok..
10 günler varya kurban bayramından önce tutuluyor kurban bayramının birinci günüde öğleye kadar tutup sonra kestiysen kurban etiyle orucunu açıyorsun.bilmem biliyormusun.inşallah canım rabbim herkesin duasını duyuyor içimizdekinide dışa vurduklarımızıda biliyor demek bizim için hayırlısı budur ki çocuğumuz olmadı .inşallah verdiğimiz zekatlarla ettiğimiz dualarla kader çizgimizde değişir rabbim bizim ve hz.muhammed(sav) ümmeti için hayırlısıysa evlat versin
derdini veren allahım dermanınıda veriyor işte buda bizlere daha çok ümit veriyor allahım sen ne büyüksün ol dedinmi oluyor bizler ne kadar büyük günahkar kulun isek hepsine tövbe yarabbim evlat isteyen tüm kucakları hayırlısı ile sen doldur allahım dert de sende dermanda kimseleri bu yolda eğleme allahım hayalimin darısı en kıza sürede bizlerin başına olsun inşallah amin amin amin...
troubled canım ekledim seni allah kabul etsin okuyan okumayan herkesten allah razı olsunbahar------------------------------------------2 yasin
betül------------------------------------------
beyazmelek-----------------------------------
cemrem---------------------------------------2 yasin
cervan----------------------------------------
çiçek------------------------------------------
eseslim---------------------------------------
hep--------------------------------------------
hmtnzl---------------------------------------- 1 yasin
istiyorumbebeğimi---------------------------
jklm-------------------------------------------
lamyay----------------------------------------
masal ----------------------------------------
melayt---------------------------------------
nurefsan------------------------------------
nursen----------------------------------------
nzln-------------------------------------------1 meryem
seval------------------------------------------
toana-----------------------------------------
trobled---------------------------------------1 yasin
twilight---------------------------------------
vck--------------------------------------------- 1meryem
zcu--------------------------------------------
zakkum----------------------------------------
zaman------------------------------------------
zeynep-----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 1 yasin 5 meryem suresi kaldı okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
Kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
rabbimiz buyurdu ki "bana günahsız bir ağızdan dua edin." bunu bildiren peygamber efendimiz'e (a.s.m) sahabeler : "ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." bunun üzerine peygamberimiz (a.s.m) : "mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....
geçecek canım gececek inşallah. yumoşalrın toplandımı canım ?
bebişini hissedince herşey gececek allahın izniyle bitanem.
allah bebeğini kucağını almayı nasip etsin inşallah dualrım hep seninle canımcım.
bizimde tedavi devam canım değişiklik bişey yok ?
canım benim ben iyiyim elhamdülillah şimdi tedavidemisin canım rabbim yardımcın olsun bebişin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah.ben şu an hatırlıyamadım sizin azo sesebi neydi tatlım.eğer rahatsızsan kendini yorma .allah'a emanet ol dualarımızdasın canım burda olsanda olmasanda biz bir yüreğiz
Diğer topiğe de yazdım, dün sabah oldu toplamam, net bilgi alamadım anestezili olduğu için :) bugün belli olacak biraz stresliyim..canım hakkımızda her şey hayırlısı olsun ..
Sağol aşkım inşallah..sen neler yapıyorsun ?aminnn canım aminn hayırlısı inşallah. bizleri habersiz bırakma canım. stresde yapma oldumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?