Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım benim daha iyiyim kuzum. biraz ağrım var ama geçecek biliyorum.
sen nasılsın..

geçecek canım gececek inşallah. yumoşalrın toplandımı canım ?
bebişini hissedince herşey gececek allahın izniyle bitanem.
allah bebeğini kucağını almayı nasip etsin inşallah dualrım hep seninle canımcım.
bizimde tedavi devam canım değişiklik bişey yok ?

dikkaattt !!

Hamile vaaaaaaarrrrrrr

hayalim kardeş hayırlı uğurlu olsun inan çok heyecanlandım çok duygulandım rabbim tamamına erdirsin anlatsana arkadaşım sizin sorun neydı hiç sperm yokmuydu ne kadar zamandır tedavideydiniz neler yaptınız çok merak ediyorum bizede ışık ol canım herşey gönlünce olsun..

Dikkaattt !!

Hamile vaaaaaaarrrrrrr

tekrar tebrik ederim canım,Allah tamamına erdirsin.sakın kendini yorma,bişey olacak diye de korkma sakın.kendine ne kadar dert edinirsen o kadar zor geçer.rabbim mucizesini gösterdi inş kucağınıza almayı da nasip eder sağlıcakla.Allaha emanet olun bebişinle sen..

10 günler varya kurban bayramından önce tutuluyor kurban bayramının birinci günüde öğleye kadar tutup sonra kestiysen kurban etiyle orucunu açıyorsun.bilmem biliyormusun.inşallah canım rabbim herkesin duasını duyuyor içimizdekinide dışa vurduklarımızıda biliyor demek bizim için hayırlısı budur ki çocuğumuz olmadı .inşallah verdiğimiz zekatlarla ettiğimiz dualarla kader çizgimizde değişir rabbim bizim ve hz.muhammed(sav) ümmeti için hayırlısıysa evlat versin

1 tane ben okudum sanırım böyle ekleniyor.Allah kabul etsin..

derdini veren allahım dermanınıda veriyor işte buda bizlere daha çok ümit veriyor allahım sen ne büyüksün ol dedinmi oluyor bizler ne kadar büyük günahkar kulun isek hepsine tövbe yarabbim evlat isteyen tüm kucakları hayırlısı ile sen doldur allahım dert de sende dermanda kimseleri bu yolda eğleme allahım hayalimin darısı en kıza sürede bizlerin başına olsun inşallah amin amin amin...

canım benim ben iyiyim elhamdülillah şimdi tedavidemisin canım rabbim yardımcın olsun bebişin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah.ben şu an hatırlıyamadım sizin azo sesebi neydi tatlım.eğer rahatsızsan kendini yorma .allah'a emanet ol dualarımızdasın canım burda olsanda olmasanda biz bir yüreğiz

blmiyordum canım ben onu.
yani 10 gün orucunu.hiçte duymadım..
Allah Allah nasıl duymadım acaba??:44:
araştırırımda ben böyle şeyleri ondan dedim.
neyse vardır bi hayır..
ne güzel demişsin hayatım Rabbim bizim ve hz.Muhammed(sav) ümmeti için hayırlısıyla evlat vern diye..
canı gönülden aminnnnnnnnnnnn diyorummmm...
başkası için edilen dualar kabul oluyormuşya burdan öğrendim onuda ben sizleri hep aklımdan geçiriyorum namazlardan sonra..
Allah kabul etsin inş.....

doğru söze ne denir ki....
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

[
troubled canım ekledim seni allah kabul etsin okuyan okumayan herkesten allah razı olsun

Diğer topiğe de yazdım, dün sabah oldu toplamam, net bilgi alamadım anestezili olduğu için :) bugün belli olacak biraz stresliyim..canım hakkımızda her şey hayırlısı olsun ..

normal canım hatırlamaman :))

Her şey sorun bizde ve genetik tedavideyiz bakalım hakkımızda her şey hayırlısı olsun.Sıfır spermle ne yapabiliriz topiğinden net biliyorum seni :) öperim canım..

Diğer topiğe de yazdım, dün sabah oldu toplamam, net bilgi alamadım anestezili olduğu için :) bugün belli olacak biraz stresliyim..canım hakkımızda her şey hayırlısı olsun ..

aminnn canım aminn hayırlısı inşallah. bizleri habersiz bırakma canım. stresde yapma oldumu.

Ben bi sure ya da dua okuduğumda şöyle dua ediyorum arkadaşlar..

Eûzübillâhimineşşeytânirracîm.Bismillâhirrahmânirrahîm.

Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..

Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!

Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ İnneke Entes Semîul Alîm!

Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!

Ey bütün ihtiyaçları karşılayan!

Ey bütün belâları def‘ eden!

Ey her duâya icâbet eden!

Ey merhamet edenlerin en merhametlisi olan Rabbimiz!

Rahmetinle, merhametinle duâlarımızı kabul eyle

Ya Rabbel'alemin !

Biz sana yalvarmasını bilmiyor ve beceremiyoruz. Sana yalvarmasını bilenler ve becerenler hürmetine okuduğumuz..............................Şerife’nin dualarımızın kabulüne vesile olmasını nasip eyle...

Ya Rabbi okunan ........... şerifeler hürmetine:

bize sarsılmaz bir iman,
güzel bir ahlak,
sabredici beden,
zikredici dil,
şükredici kalp,
kaza ve kaderine rıza gösteren hayırlı ömür,
salih evlat,
dünya ve ahirette güzellikler ihsan eyle
Hakkımızda hayırlıysa hayırlı,sağlıklı sıhhatli salih evlat nasip eyle eşimi sağlığına kavuştur Ya Rabbi !

"AMiN" diyen şu kullarını iki cihanda aziz eyle. Cennetinle, cemalinle bizleri şereflendir.

“Subhane Rabbike Rabbil izzeti amma yesifun ve selamun alel murselin vel hamdu lillahi Rabbil” alemin.

Salevat ve Fatiha ile amin

siz nasıl dua ediyorsunuz..???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…