- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
blmiyordum canım ben onu.
Yani 10 gün orucunu.hiçte duymadım..
Allah allah nasıl duymadım acaba??:44:
Araştırırımda ben böyle şeyleri ondan dedim.
Neyse vardır bi hayır..
Ne güzel demişsin hayatım rabbim bizim ve hz.muhammed(sav) ümmeti için hayırlısıyla evlat vern diye..
Canı gönülden aminnnnnnnnnnnn diyorummmm...
Başkası için edilen dualar kabul oluyormuşya burdan öğrendim onuda ben sizleri hep aklımdan geçiriyorum namazlardan sonra..
Allah kabul etsin inş.....
Sağol aşkım inşallah..sen neler yapıyorsun ?
[
allah razı olsun canım bizler birbirimize dua ederken daha çok sevap alıyoruz.hem kendimiz için dua etmiş oluyoruz hemde din kardeşimiz için dua ediyoruz .müslümalık bu işte.canım insanlar herşeyi bilecek diye bir kanun yok.ama işte birbirimizden birşeyler öğreniyoruz.muharrem ayı geliyor bayramdan sonra o zaman tutulacak çok önemli oruçlar var şu anda günlerini hatırlamıyorum ama örnek vercek olrsam muharremin 9.günü ibrahim (as)mın duasının kabul olduğu günmüş yani rabbimden hayırlı zürriyet istediği gün rabbimde onun duasına icabet etmiş kimki o gün oruç tutsa rabbimden hayırlı soy istese rabbim onun duasını boş çevirmezmiş.o sene evlat vermediyse bile bire bin sevap verirmiş.neyin bizim hakkımızda hayırlı olduğunu rabbim daha iyi bilir
napalım bitanem bende kocişin tedavisiyle uğraşıyoruz. bide bu azonun yanında hiperguatr çıktı bide onla uğraşıyoruz. hastalık hastalık üzerine oldu valla. allah beterinden korusun dedik devam ediyoruz. yaklaşık 20 gün sonra hormon testlerimizi yaptıracaz sperm testimizi filan bakalım ilerleme olmuşmu görecez inşallah.
onun dışındada hayat monoton bi şekilde devam hayatım işte.
napalım bitanem bende kocişin tedavisiyle uğraşıyoruz. bide bu azonun yanında hiperguatr çıktı bide onla uğraşıyoruz. hastalık hastalık üzerine oldu valla. allah beterinden korusun dedik devam ediyoruz. yaklaşık 20 gün sonra hormon testlerimizi yaptıracaz sperm testimizi filan bakalım ilerleme olmuşmu görecez inşallah.
Rabbim inşallah eşine ve eşlerimize sağlık versin canım, gerçekten zorlu bir süreç, Allahın büyüklüğünü de görüyoruz bu süreçte, o minik embriyoların oluşumu gerçekten tarifsiz bir icat,Allahım ya rabbim ne büyüksün..
GÜzel günleri inşallah hepimiz göreceğiz tabi bunun yanında bol sabırlar diliyorum Rabbimden....onca acılar çektim ancak manevi yanım daha çok acıtttı beni..Allahım aratmasın ve kucaklarımızı boş bırakmasın..
tatlım siz sonuçları bugün almayacakmıydınız?
evet canım akşam 17.30 gibi randevumuz var o zamn çıkacak inşallah bakalım ne diyecek ilaç verecejk kesin ama eşim çok negatif beni acayip sinirlendiriyor. kaç gündür sinirden eridim bittim resmen.
CANIM BENİM İNŞALLAH UĞRAŞTIKLARIMZ BU DERTLER BİRGÜN BİZİM BEBEKLERİMİZE ANLATTIĞIMIZ HİKAYELERİMİZ OLACAK.RABBİM DAHA FAZLA UĞRAŞTIRMADAN BEBEKLERİMİZE KAVUŞTURSUN SENDE KENDİNİ ÇOK YORMA SIKMA HERŞEY OLACAĞINA VARIR.VARDIR BUNDADA BİR HAYIR BELKİ SİZİN AZO SEBEBİNİZDİR ŞİFANIZ BU HASTALIKTANDIR.RABBİMİN İŞİNE SUAL Mİ OLUR ŞİFANIZ RÜZGAR HIZIYLA GELSİN İNŞALLAH
niye negatif canım.ne diyor yani?sinirlenme sen taatlım kıyamam ben sana..
dua et bol bol..hakkınızda hayırlısı olsun inş.
inşallah canım aminn.
ama o kadar yoruldum ki anlatamam. isyan etmiyorum keisnlikle başımıza geldi rabbim bize böyle uygun gördü diyorum ama bazen dayanamayack gibi hissediyorum sinir sistemim o kadar çokmüş durumda ki anlatamam.
eşim çok negatif ben bu hastalığı yenemem ölürüm hakkıını helal et filan diyo beni çileden çıkarıyor. diyrum her hasta olan ölüyorum milyonlarca insan var bu guatr hastalığını çeken diyroum hap kullkanırsın geçer diyorum yok anlatamıyorum. bana bak dedim bidaha bana ölecem ben hakkını helal et filan dersen dedim beni öldürürsün dedi,m o zamn kendi başına kalırsın deidm tamm tamm demiycem bida dedi. inanki için gitti.
he bide annesi deli etti geçen gün yemeğe gittik ya. siz ot filan içiyonuz ya ondan olmuştur bu guatr diyo. diyorum ki ondan değil dr sorduk diyorum yok anlamıyor anlamıyor....
anlatamazsında takmış onu kafaya ondan oldu diyip çıkıyor.
kedide guar hastası onunkide yavaş çalışıyor senelrdir hasta hap kullanıyor yani hiçbir yan etkisi yok. eşime diyorki onu yeme şunu ye bunu yeme şunu ye filan.
artık dayanamadım sesiz sakin ben aa dedim senin bildiğin gibi değil o iş dedim seninki yavş eşimindki hızlı çalışıyor dedim tam tersi olan bişi senin yediklerini yiyerek nasıl düzeltecek deidm. çok biliyormuş gibi ondan ondan diyorsuyn deidm değil işte dedim biz aylardır ne için uğraşıyoz deidm bu hastalıkta önümüze çıktı diğer hastalığımızı geçirecek belki dedim bilip bilmeden lütfen ısrar etme dedim. bidaha sustu ama beni çileden çıkardı...
bende sinirden ne yedim ne içtim surat yaptı filan hiçte umrumda değil
inşallah canım aminn.
Ama o kadar yoruldum ki anlatamam. Isyan etmiyorum keisnlikle başımıza geldi rabbim bize böyle uygun gördü diyorum ama bazen dayanamayack gibi hissediyorum sinir sistemim o kadar çokmüş durumda ki anlatamam.
Eşim çok negatif ben bu hastalığı yenemem ölürüm hakkıını helal et filan diyo beni çileden çıkarıyor. Diyrum her hasta olan ölüyorum milyonlarca insan var bu guatr hastalığını çeken diyroum hap kullkanırsın geçer diyorum yok anlatamıyorum. Bana bak dedim bidaha bana ölecem ben hakkını helal et filan dersen dedim beni öldürürsün dedi,m o zamn kendi başına kalırsın deidm tamm tamm demiycem bida dedi. Inanki için gitti.
He bide annesi deli etti geçen gün yemeğe gittik ya. Siz ot filan içiyonuz ya ondan olmuştur bu guatr diyo. Diyorum ki ondan değil dr sorduk diyorum yok anlamıyor anlamıyor....
Anlatamazsında takmış onu kafaya ondan oldu diyip çıkıyor.
Kedide guar hastası onunkide yavaş çalışıyor senelrdir hasta hap kullanıyor yani hiçbir yan etkisi yok. Eşime diyorki onu yeme şunu ye bunu yeme şunu ye filan.
Artık dayanamadım sesiz sakin ben aa dedim senin bildiğin gibi değil o iş dedim seninki yavş eşimindki hızlı çalışıyor dedim tam tersi olan bişi senin yediklerini yiyerek nasıl düzeltecek deidm. çok biliyormuş gibi ondan ondan diyorsuyn deidm değil işte dedim biz aylardır ne için uğraşıyoz deidm bu hastalıkta önümüze çıktı diğer hastalığımızı geçirecek belki dedim bilip bilmeden lütfen ısrar etme dedim. Bidaha sustu ama beni çileden çıkardı...
Bende sinirden ne yedim ne içtim surat yaptı filan hiçte umrumda değil
harıkasın yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kız valla cok sevındım
bn once saka sandım burdakı arkadsların yapmıs oldugu
ama super yhaaaaaaaa
en gusel bayram hedıyesııııııı
CANIM GÖZÜN AYDIN HAYIRLI OLSUN MUCİZEN SANA SIKI SIKI TUTUNUR İNŞALLAH.NASIL OLDU İNAN ANLAYAMADIK SPERM SAYISINA TEKRAR BAKTIRDINIZMI NASIL GERÇEKLEŞMİŞ BU MUCİZE ÇABUK CEVAP ÇOK HEYACLANDIM
ALLAHIMMM BİZEDE NASİP ETSİN İNŞ.
HAYALİMMMM çok mutlu oldum yaaaaa
hayalimmm gözün aydın allah kucagına almayı nasip etsin inşallah burda hepimiz böyle güzel haberi verebiliriz eger eşin tamamen azoysa bu bir mucize allah doktor doktor gezdirmeden verdi çok güzel darısı burdaki bütün hepimize.
anne adayı çoook çoook ama çoook sevindim. allah yüzünü güldürdü çokmerak ediyoruz detaylı sabırsızlıkla bekliyoruz canım.
hayalim kardeş hayırlı uğurlu olsun inan çok heyecanlandım çok duygulandım rabbim tamamına erdirsin anlatsana arkadaşım sizin sorun neydı hiç sperm yokmuydu ne kadar zamandır tedavideydiniz neler yaptınız çok merak ediyorum bizede ışık ol canım herşey gönlünce olsun..
tekrar tebrik ederim canım,Allah tamamına erdirsin.sakın kendini yorma,bişey olacak diye de korkma sakın.kendine ne kadar dert edinirsen o kadar zor geçer.rabbim mucizesini gösterdi inş kucağınıza almayı da nasip eder sağlıcakla.Allaha emanet olun bebişinle sen..
canım bu sağdan soldan bişiler duyuyor. herkes dr ya çok biliyor yok bu hastalığın tedavsi olmuyor ömrün boyunca çekiyon ilaçla tedavi olmuyo filan filan... bi sürü şey işte bilirsin milletimiz pek bilir kendi başına gelmese bile sağda solda birinin başına gelmiştir bilip bilmeden konuşurlar ya öyle lafları duyup işte gelip bana ben ölürüm bu hastalıktan diyip beni çileden çıkarıyor. inanki bu azodan ben bu kadar yıpranmadım ama öğrendiğimizden günden beri 1 hafta oldu sinirlerim altüst çok yıprandım eridim bittim yani öyle söyliyim azcık kendime gelmiştim yine bi deri bi kemik kaldım içim dert dolu et nasıl olsun ...
canım benim çokzor biliyorum ama ne yapalım bizimde sınavımız bu.hepimizin
.inş diyorum yanlış anlama guatr hastalığınız tedavi olurda sperm çıkısınız bundan sonra düzelir.bol bol çıkar yani
sinirlenmekte ise sonuna kadar haklısın.
hak etmiş kayınvaliden.
boşver hiç takma.
herkes herşeyi biliyor diye bişey yok ki.
onlar eski insanlar pek anlamayabilirler.
sen eşin için en detaylısını düşünürsün herşeyi tartar sonra karar verirsin.
onlar bunu bilemezki.
sen el kızısın onlara göre.
hiççç kendini üzme bunun için.
ben inanıyorum ki sizde çıkış olacak..
yani evlat sahibi olacagınızı düşünüyorum..
içimden bi ses böyle söylüyor
canım benim takma kafana cahil adama laf anlatmak deveye hendek atlatmaya benzer.benimkide beni çileden çıkarıyor.ama ne söylese bende cevabını veriyorum.eskiden hep susardım saygısız olmamak için ama şamar oğlanına çevirdiler.benim eşimde bir türlü sigarayı bırakmıyor .onunda bir sürü hastalığı var ama anlamıyor bende sen kendini düşünmüyorsan bebeğinin olmasın istemiyorsan bende hiç seni düşünmem dedim bende seninle bebek için doktora gelmiycem görürsün şimdide sen bana yalvaracksın ben senin dediklerini yapıyorum gel doktora gidelim diyeceksin bende o zaman gelmiycem dedim.benim eşimde ben hastayım bana birşey olursa hakkını helal et diyor.bende etmem sen kendine dikkat etmiyorun şimdide bana acıtasyon yapıyorsun dedim oda gülüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?