- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
merhaba arkadaşlar, bebek istiyoruz normal olarak 6-7 aydır olmadadı. Doktora gittik, ekim ayında ilk defa klomen ve duphaston kullandım. Duphastonun bittiği gün 1 kasım da kan testi yaptırdım. Sonuç 0 negatifadetime 5 gün var. Sonuç değişebilir mi??? Erken mi yaptırmışım kan testini?? Moralim de bozuk.
evet tatlım aynen öylee oldu nasıl güzel bir bayramm hediyesi bizee anlatamam.. Bayramı bırak Allahın en güzel lütfu..
Ah canım bizde anlayamadık ki.. midem bulanıyordu.. test yaptım öyle meraktan işte olmayacağını bile bile.. Sıfırdı bizim testlerimiz hep. O yüzden korunmadık daha 1 buçuk aylık evliyiz.. Biliyorduk sadece tedaviye falanda başlamadık öyle bitkisell ilaçlar falan kullandı eşim okadar. Baktım tek çizgi.. Eşim inanmadı silik çizgi var dedi götürdü beni hastaneye.. Hcg 256 çıktı inanamadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.. Dr güldü ben tepki bile veremedim şok oldum.. Elime teli aldım nete girip foruma yazmak istedim yapamadımm. Bayağı oldu geçen pazardan beri yazamıorum size.. nasıl söyleyeceğimi bilemedim şaşkınlıktan inannınn..
Allah razı olsun bitanemmmm.. Allahımdan hepimiz için istedimm hepp. Biliorum Rabbim hepimizin bebeklerini er yada geç verecekkk..
Allaha çok şükür canımm. Hakikaten öyle nasıl şaşırdık tahmin edebiliomusun hiçç. aLLAHIM SİZE DE NASİP ETSİN İNŞALLAH ÇOK YORMADANN.. Hepinizi çok seviorumm hep sizin destekleriniz çok inandım olacağınaa.. Moralimin o kadar yüksek olmasında sizin payınız var hepp. Herşey için çok tşk ederim..
Canım çok tşk ederimmmmmmmmmmmmmmmm. Allahım sanada nasip etsin inşallah.. Spermiogram yaptırdık tekrar sonucunda 12 adet topu tıpu okadar sperm bulundu. Bundan önce 2 kez daha yaptırmıştık onların ikisinde de 0 çıkmıştı..Dr. tanımadıımız bir dr..Alelacele test yaptırdık bize dediki artık yaptırmayınn sonucu burada belli...
Saol tatlımmm. Sorun hiç sperm yoktu.. ama sebepsiz diolardı hormonları bir düşük bir yüksek çıkıodu en son baktığımızda 50 idi fshı.. Tavanda yani.. İnan bilmioruz ama benim durumumu öğrendikten sonra hemen test yaptırdık. 12 adet canlı hücre buldular..
Saol tatlımmm. Senin sayende cesaret buldum kendimde test yaptım.. Sen olmasaydın belkide yapmazdım o testi inanmadığım için.. Kendimle dalga geçerek bile olsa yaptım o testi bak neler oldu.. Çok tşk ederim arkadaşımmm..
HAYALİM RABBİM YÜZÜNÜ HEP GÜLDÜRSÜN MUCİZENİNŞALLAH ÖMRÜN BOYUNCA SANA BAŞKA BAŞKA MUCİZELRİYLE BİRLİKTE GELSİN.BİZLERİ DUALARINDAN EKSİK ETME KENDİNİDE FAZLA YORMA RABBİM SAĞLIKLA SIHHATLE KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH.
çok üzülme canım vardır bunda da bi hayır.
işte tek dayanağı sensin seni yiyip bitiriyor o da.aslında hastalığa değilde eşinin seni soktugu psikoloji ye daha çok üzülmüşsün sanki.
o da farkına varır ama erkekler böyle kuzum..önce bozar sonra tammir etmeye çalışırlar.
halbuki inanç çok önemli.düzeleceğine inansa %50 yol kat etmiş olursunuz..
Canım çok tşk ederimmmmmmmmmmmmmmmm. Allahım sanada nasip etsin inşallah.. Spermiogram yaptırdık tekrar sonucunda 12 adet topu tıpu okadar sperm bulundu. Bundan önce 2 kez daha yaptırmıştık onların ikisinde de 0 çıkmıştı..Dr. tanımadıımız bir dr..Alelacele test yaptırdık bize dediki artık yaptırmayınn sonucu burada belli...
çok üzülme canım vardır bunda da bi hayır.
işte tek dayanağı sensin seni yiyip bitiriyor o da.aslında hastalığa değilde eşinin seni soktugu psikoloji ye daha çok üzülmüşsün sanki.
o da farkına varır ama erkekler böyle kuzum..önce bozar sonra tammir etmeye çalışırlar.
halbuki inanç çok önemli.düzeleceğine inansa %50 yol kat etmiş olursunuz..
canım benim takma kafana cahil adama laf anlatmak deveye hendek atlatmaya benzer.benimkide beni çileden çıkarıyor.ama ne söylese bende cevabını veriyorum.eskiden hep susardım saygısız olmamak için ama şamar oğlanına çevirdiler.benim eşimde bir türlü sigarayı bırakmıyor .onunda bir sürü hastalığı var ama anlamıyor bende sen kendini düşünmüyorsan bebeğinin olmasın istemiyorsan bende hiç seni düşünmem dedim bende seninle bebek için doktora gelmiycem görürsün şimdide sen bana yalvaracksın ben senin dediklerini yapıyorum gel doktora gidelim diyeceksin bende o zaman gelmiycem dedim.benim eşimde ben hastayım bana birşey olursa hakkını helal et diyor.bende etmem sen kendine dikkat etmiyorun şimdide bana acıtasyon yapıyorsun dedim oda gülüyor.
saol canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm benm çook ama çok tşk ederimm.. Hep dua edicem hep yanınızdayımm hiç merak etme sen. Ben hep buralarda olucam yeri geldiğinde moralinizi düzeltmek için çabalıcam yeri geldiğinde de sevincinizee ortakk olcammm hiç merak etme sennn
bencede eseslimm sakın üzme kendini o kadar kıyamam size.. Git eve akşam anlat eşine bak olanları..biliorum ki o moral bulacakk.. Inancınızı yitirmeyin ve lütfen moralinizi hep yüksek tutunnnnnnn tatlım benimmm.. üzülme lütfennnnnnn
bu çok güzel bi durum.
yani inanılmazzzzzzzzzzzzz.
çok sevindim senin adınaaaa.......
Rabbim yüzünüzü hep güldürsün inş.
bizlere de nasip etsin..
senin dualarına daha çok ihtiyacımız var şimdi..
bu senin mucizennn...
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..
gözyaşları içinde yazıyorum bunları...
çok ama çok sevindim senin adına..
bizim mucizemiz oldun sen....................................
..................................................................
Bencede eseslimm sakın üzme kendini o kadar kıyamam size.. Git eve akşam anlat eşine bak olanları..Biliorum ki o moral bulacakk.. İnancınızı yitirmeyin ve lütfen moralinizi hep yüksek tutunnnnnnn tatlım benimmm.. Üzülme lütfennnnnnn
canım gelmeyecem ilgilenmeyecem demişsin ama bak topiktesin.
Yine hem onun hem kendin için belki güzel bişeyler duyarım diye burdasın.
Ahhh ahhh bu kocalar...üzmeyin benim dert ortaklarımı....
hayalim prıfil bilgine baktım basın yayıncıymışsın.benim abim ve yengemde basıncılar.yengem tgrt haber editörü.abim trt 1 özel kameramanı.özel olmadıysa sen nerdesin hangi semtte oturuyorsun
evt canım beni üzdüğü için benim psikolojim alt üst oldu ama farkında değil biliyrmusun. anlar inşallah ta beni bu sıkıntıdan çıkarır.
inançlı biri aslında ama bilmeden isyan ediyor. farkında değil.
canım ben sana özelden atayım onları.. Burada anlatmayayım olur mu.. Bir sürü şey paylaşıoruz.. Ama böylesi daha iyi diye düşünüorum ben..
Kıyamam canım benimmmmm. İnan bende senin yazdıklarını okurken başladım ağlamaya... Allahımmmm bebeklerimizi bir an önce nasip etsin kucağımıza almayı inşallah.. Hep yanınızda olucam ben.. Hep dua edicemmmm sen sakın üzülmee canım benm..
canlar ben geldim
kociş bugün sperm ve hormon testi yaptırdı ama sonuçları daha almadık alır almaz yazıcam...
ben bi geçmişi okuyayım sanırım hayalim gelmiş
onun ağzından o güzel haberi duymak için sabırsızlanıyorum
hayalim senin adına gerçekten çok sevindim hayırlı ugurlu olsun canım allahın iyi kuluymuşsun verilmiş sadakanmı varmış mucize resmen 12 spermlede doktorlara sorsan çok yetersiz ama görülüyorki allah verecek olduktan sonra bir sperm bile yeterli yeterki allah ol desin allah hepimize bu sevinci yaşatsın aminnnnnnnn.evet tatlım aynen öylee oldu nasıl güzel bir bayramm hediyesi bizee anlatamam.. Bayramı bırak Allahın en güzel lütfu..
Ah canım bizde anlayamadık ki.. midem bulanıyordu.. test yaptım öyle meraktan işte olmayacağını bile bile.. Sıfırdı bizim testlerimiz hep. O yüzden korunmadık daha 1 buçuk aylık evliyiz.. Biliyorduk sadece tedaviye falanda başlamadık öyle bitkisell ilaçlar falan kullandı eşim okadar. Baktım tek çizgi.. Eşim inanmadı silik çizgi var dedi götürdü beni hastaneye.. Hcg 256 çıktı inanamadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.. Dr güldü ben tepki bile veremedim şok oldum.. Elime teli aldım nete girip foruma yazmak istedim yapamadımm. Bayağı oldu geçen pazardan beri yazamıorum size.. nasıl söyleyeceğimi bilemedim şaşkınlıktan inannınn..
Allah razı olsun bitanemmmm.. Allahımdan hepimiz için istedimm hepp. Biliorum Rabbim hepimizin bebeklerini er yada geç verecekkk..
Allaha çok şükür canımm. Hakikaten öyle nasıl şaşırdık tahmin edebiliomusun hiçç. aLLAHIM SİZE DE NASİP ETSİN İNŞALLAH ÇOK YORMADANN.. Hepinizi çok seviorumm hep sizin destekleriniz çok inandım olacağınaa.. Moralimin o kadar yüksek olmasında sizin payınız var hepp. Herşey için çok tşk ederim..
Saol tatlımmm. Sorun hiç sperm yoktu.. ama sebepsiz diolardı hormonları bir düşük bir yüksek çıkıodu en son baktığımızda 50 idi fshı.. Tavanda yani.. İnan bilmioruz ama benim durumumu öğrendikten sonra hemen test yaptırdık. 12 adet canlı hücre buldular..
Saol tatlımmm. Senin sayende cesaret buldum kendimde test yaptım.. Sen olmasaydın belkide yapmazdım o testi inanmadığım için.. Kendimle dalga geçerek bile olsa yaptım o testi bak neler oldu.. Çok tşk ederim arkadaşımmm..
canlar ben geldim
kociş bugün sperm ve hormon testi yaptırdı ama sonuçları daha almadık alır almaz yazıcam...
ben bi geçmişi okuyayım sanırım hayalim gelmiş
onun ağzından o güzel haberi duymak için sabırsızlanıyorum
hayalim senin adına gerçekten çok sevindim hayırlı ugurlu olsun canım allahın iyi kuluymuşsun verilmiş sadakanmı varmış mucize resmen 12 spermlede doktorlara sorsan çok yetersiz ama görülüyorki allah verecek olduktan sonra bir sperm bile yeterli yeterki allah ol desin allah hepimize bu sevinci yaşatsın aminnnnnnnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?