Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benim sen yanlış yerdesin bizim eşlerimizde hiç sperm yok.yani erkek kısırlığı söz konusu.bildiğimide söyleyeyim biraz acele etmişsin.adetini en az 2 gün geçmiş olması lazım .inşallah bebeğini fazla beklemeden kucağına alırsın

bu çok güzel bi durum.
yani inanılmazzzzzzzzzzzzz.
çok sevindim senin adınaaaa.......
Rabbim yüzünüzü hep güldürsün inş.
bizlere de nasip etsin..
senin dualarına daha çok ihtiyacımız var şimdi..
bu senin mucizennn...
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..
gözyaşları içinde yazıyorum bunları...
çok ama çok sevindim senin adına..
bizim mucizemiz oldun sen....................................
..................................................................

Saol canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm benm çook ama çok tşk ederimm.. Hep dua edicem hep yanınızdayımm hiç merak etme sen. Ben hep buralarda olucam yeri geldiğinde moralinizi düzeltmek için çabalıcam yeri geldiğinde de sevincinizee ortakk olcammm hiç merak etme sennn

Bencede eseslimm sakın üzme kendini o kadar kıyamam size.. Git eve akşam anlat eşine bak olanları..Biliorum ki o moral bulacakk.. İnancınızı yitirmeyin ve lütfen moralinizi hep yüksek tutunnnnnnn tatlım benimmm.. Üzülme lütfennnnnnn

keisnlike yüce rabbimin en büyük mucizesi işte bir sperm gelmiş yerleşmiş çok büyük mucize insanlar milyonlarca spermle çocuk sahibi olamıyor. rabbim sağ salim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.
bizi çok sevindirdin. bizlerede dua et canım.

evt canım beni üzdüğü için benim psikolojim alt üst oldu ama farkında değil biliyrmusun. anlar inşallah ta beni bu sıkıntıdan çıkarır.
inançlı biri aslında ama bilmeden isyan ediyor. farkında değil.

canım gelmeyecem ilgilenmeyecem demişsin ama bak topiktesin.
yine hem onun hem kendin için belki güzel bişeyler duyarım diye burdasın.
ahhh ahhh bu kocalar...üzmeyin benim dert ortaklarımı....

hayalim prıfil bilgine baktım basın yayıncıymışsın.benim abim ve yengemde basıncılar.yengem tgrt haber editörü.abim trt 1 özel kameramanı.özel olmadıysa sen nerdesin hangi semtte oturuyorsun

Kıyamam canım benimmmmm. İnan bende senin yazdıklarını okurken başladım ağlamaya... Allahımmmm bebeklerimizi bir an önce nasip etsin kucağımıza almayı inşallah.. Hep yanınızda olucam ben.. Hep dua edicemmmm sen sakın üzülmee canım benm..

sizin durumuzunuzu anlattım canım çok sevindi çok umutlandı.
guatr hastalığı beni mafetti canım azoyu unutturdu bize. bugün guatr için dr gidecez değerler tam çıksın bakalım dr ne diyecek. inşallah moral verici şeyler söyler de eşimin psikoloji düzelir tabi benimkinide düzeltir.

canım gelmeyecem ilgilenmeyecem demişsin ama bak topiktesin.
Yine hem onun hem kendin için belki güzel bişeyler duyarım diye burdasın.
Ahhh ahhh bu kocalar...üzmeyin benim dert ortaklarımı....

yaaaaaa ama ben sizsiz kalamam ki

kizlar merabalar nasilsiniz iyisiniz umarim..birsey sorucam..dr eraslan in tavsiye ettigi..PANAX..diye bu ilaci bileniniz yada kullananiniz oldumki..azospermede iyi geliyormus bu..bir soriyim dedim acaba etkisi varmi yan etkisi olurmu diye dusunuyorum..rabbim rast getirse keske..:44:

hayalim prıfil bilgine baktım basın yayıncıymışsın.benim abim ve yengemde basıncılar.yengem tgrt haber editörü.abim trt 1 özel kameramanı.özel olmadıysa sen nerdesin hangi semtte oturuyorsun

Canım ben sana özelden atayım onları.. Burada anlatmayayım olur mu.. Bir sürü şey paylaşıoruz.. Ama böylesi daha iyi diye düşünüorum ben..

ya aslında onlar için bu daha zor biliyomusun?
yani ben bazen çocuğum olmadığı için değil bu durum eşimden kaynaklandığı ve kendini kötü hissettiği için daha çok üzülüyorum..
regl olduğumda o da benle birlikte üzülüyor...
Allah hiçbirimizin ağız tadını bozmasın..
aslında hayalim için yemin ederim çook sevindim ama kendimi bugün kötü hissediyorum bize de gelecekmi mucizelerimiz diye..

insanların milyonlarca spermi oluyo hamile kalamıyo onlar 12 spermle yani bi tanesiyle bu muutluluğu yaşıyo.
kaan hoca da dedi bize normal ilişkinize devam edin dedi.hiç belli olmaz bi tane çıkar gider o da döller yumurtayı dedi..
çok haklıymışşşş..

canlar ben geldim
kociş bugün sperm ve hormon testi yaptırdı ama sonuçları daha almadık alır almaz yazıcam...
ben bi geçmişi okuyayım sanırım hayalim gelmiş
onun ağzından o güzel haberi duymak için sabırsızlanıyorum

canım ben sana özelden atayım onları.. Burada anlatmayayım olur mu.. Bir sürü şey paylaşıoruz.. Ama böylesi daha iyi diye düşünüorum ben..

tamam canım olur tabiki daha doğru düşünmüşsün kendine iyi bak.bakın arkadaşlar bahar gelmiş nerelerdesin sen yaaaaaaa gözüm yollarda kaldı ama ben şimdi çıkıyorum akşama görüşürüz.bahar bu arada listeyede göz at olurmu yanlış birşey yapmak istemem

seni üzmek için yazmadım.
sen ağlama ben ağlarım senin yerine de
birazdan toparlarım kendimi...
eski halime dönerim yine..
kocişte böyle görmesin zaten beni..

Baharrrr canım inanabiliomusunnnnn.. Hamileyimm.. Ay yazdıklarınızı okurken tutamadım kendimi hüngür hüngür ağlıorumm şuan.. ama mutluluktannn

hayalim senin adına gerçekten çok sevindim hayırlı ugurlu olsun canım allahın iyi kuluymuşsun verilmiş sadakanmı varmış mucize resmen 12 spermlede doktorlara sorsan çok yetersiz ama görülüyorki allah verecek olduktan sonra bir sperm bile yeterli yeterki allah ol desin allah hepimize bu sevinci yaşatsın aminnnnnnnn.

hoşgeldin canım...
oku da gel hadi.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…