Çook tşk ederim bitanemm ağlama ne olursun sabahtan beri ağlıorumm bende işyerindeyimm siz böyle söyledikçe tutamıorum kendimi... Allah razı olsun eşinden de senden de bitanemm. Allahım sizede nasip etsin en kısa zamanda.. Eşime msj attım inanamadı okadar ilgilendiğinizee dua edicez hepsi için çok tşk ettiğimi ilet lütfen dedi... Umudunuzu hiç kaybetmeyin ne olur.. Daha büyük sevinçler nasip etsin Rabbim size inşallahh.. Bbebişiniz sizi yormadan gelsinnnnnnnn.. Canım benim siz benmle duygularınızı paylaşıosunuz ya en güzel yüreklilik bu asıllllll.. Çok tşk ederimmmm
Çook tşk ederim bitanemm ağlama ne olursun sabahtan beri ağlıorumm bende işyerindeyimm siz böyle söyledikçe tutamıorum kendimi... Allah razı olsun eşinden de senden de bitanemm. Allahım sizede nasip etsin en kısa zamanda.. Eşime msj attım inanamadı okadar ilgilendiğinizee dua edicez hepsi için çok tşk ettiğimi ilet lütfen dedi... Umudunuzu hiç kaybetmeyin ne olur.. Daha büyük sevinçler nasip etsin Rabbim size inşallahh.. Bbebişiniz sizi yormadan gelsinnnnnnnn.. Canım benim siz benmle duygularınızı paylaşıosunuz ya en güzel yüreklilik bu asıllllll.. Çok tşk ederimmmm
küsme bidenem bak ağlarım sonra yine
gönder gönder canım gitsin valla ben çatlıycam
evet evtt halay kalabalık
sabahtan beri ağladım ben sen ağlama bebeğimm...
kıyamam ben sana...
yarın alayım diyor bide utanmadan
ben zaten çatlıycam topiktekilerde öyle gidiceksin dedim tamam dedi
hadi benim kociş gelcek yemek yapmadım daha.
yemek yapayım size doyum olmaz...
çok konuşmayın okumak zor oluyo sonra....
çok mu bencilim ne
öpüldünüz şekerlerrr
hayalim seni 2 keere öpüyorum
tatlımmm..
umudumuz varki burdayız..
sen bize güzel şeyler olaabileceğini gösterdin..
Allah razı olsun senden...
güzel günler bizi de bekliyo..
artık ağlamak yok..
gülmek varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......................
bide yanlış anlamazsam bişey söyleyeceğim..
sizde hazır sperm çıkmışken dondurtsanız..
hani ikincide lazım olur belki..
biliyorsun ne olacağı belli olmaz...
yanlış anlama lütfen..
sadece aklıma geldi söylemek istedim...
aaa enişteye bak yaa bizi meraktan çatlatacak yarın alacakmışş
alsın valla ya merakta bırakmasın bizi.
hadi benim kociş gelcek yemek yapmadım daha.
yemek yapayım size doyum olmaz...
çok konuşmayın okumak zor oluyo sonra....
çok mu bencilim ne
öpüldünüz şekerlerrr
hayalim seni 2 keere öpüyorum
kızdım bende zaten
hatayım ben illa sen de gel diye tutturdu neyse karnımızı doyuralımda gidelim
git tabi canım sende yanlız bırakma kocişini ama hemen gel yaz tamam mı ?
valla ben sizden ayrılamıyorum kocişi ikna edebilirsem gitmiycem
ısrar ederse giderim tabi
öğrenir öğrenmez yazıcam canım benim
dondurttuk zaten tatlımmm eşim riske atmayalım dedi.. Bana sorsan ben o an dondurtmayıı düşünmeyi adımı bile htırlayamayacak durumdaydım.. O daha mantıklı davranıyor allahtannnn :)
birde şöyle bişi oldu ben testi uzattım bak dedim ben hamile deilim gülüorum falan.. O aldı eline biraz baktı baktı.. Dediki ma hahfifte olsa çizgi çıkmaması gerekiyor dr.a gidelim. Hastaneye giderken ben hala inanmıorum bişi çıkmıcak neyse ama tetkikler yapılır ii olur diorum..
Test sonuçlarını ilk o aldı.. O biolog aynı zamanda anlıo sonuçlardan.. Farkında benim hamile olduumun eşşek bana bişi çktrmıo.. Hiç tepkisiz.. Dr. Söyledsin bana die beklemişşş.. Ben deil resmen o bana sürpriz yaptı
bende eşimle gitmek için can atıyom kız sende gidiver 1 saat gidip gelirsin.
benim kocişinde hasatnın tarafında işi varmış oraya gidicem dedi ordan geçerim hastaneye dedi sen gelme diyo banada bende gitmek istiyorm ama.
valla ben sizden ayrılamıyorum kocişi ikna edebilirsem gitmiycem
ısrar ederse giderim tabi
öğrenir öğrenmez yazıcam canım benim
bebekimmmmm öyle bişey olsa bende giderim durmam ama nebileyim pek değişiklik olacağını sanmıyorum ya ondan gitmek istemedim...
Hem süpriz olsun sizinle aynı anda öğreniriz
şimdi çıktı bana numara yapıyormuş sen arkadaşlarından ayrılma ben hemen gider gelirim dedi
bebekimmmmm öyle bişey olsa bende giderim durmam ama nebileyim pek değişiklik olacağını sanmıyorum ya ondan gitmek istemedim...
hem süpriz olsun sizinle aynı anda öğreniriz
şimdi çıktı bana numara yapıyormuş sen arkadaşlarından ayrılma ben hemen gider gelirim dedi
BAHARCIĞIM DUALARIMIZDASIN ELBET RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH SINAVINDA TATLI SONA GELMİŞSİNDİR.ARTIK MÜKAFATINI ALMA ZAMANIDIR.
bakın arkadaşlar bahar gelmiş nerelerdesin sen yaaaaaaa gözüm yollarda kaldı ama ben şimdi çıkıyorum akşama görüşürüz.bahar bu arada listeyede göz at olurmu yanlış birşey yapmak istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?