Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
BAHAR------------------------------------------2 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------2 yasin
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
HEP--------------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------- 1 yasin
İSTİYORUMBEBEĞİMİ---------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT---------------------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN----------------------------------------
NZLN-------------------------------------------1 meryem
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED---------------------------------------1 yasin
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN------------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 1 yasin 6 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Bitanem git bence.. Beraber gidin yaaa akşam yine konuşuruzz.. Kop bizden şimdilik ama onu yalnız bırakma tatlımmmmm
Biz merakla seni beklicezzzzzz

gitmedim canım benim nebileyim bugün canım istemedi...
önce sende gelicen diye tutturdu sonra şaka yaptım gelme sen arkadaşlarından ayrılma dedi...
laborantla özel görüşecekmiş durumunu anlatacakmış sen olursan çekinirim yalnız olayım dedi bende tamam dedim
inş güzel haberlerle döner bende sizlerle beraber öğrenicem sonuçları

hadi canım hayırlı haberlerle gelir inşallah güzel sonuçlar çıkarda halayı gerçekten tam çekeriz:))

inş canım benim saol

hadi inşallahhh hayırlı haberle gelsin bebekim sabırsızlıkla bekliyorum.
hem kendi kocişimi sabırsızlıkla bekliyom
hemde sizi merak ediyorm canım

bende bebekimmmmmmmm :18:
bebekim bi güzel haberde ben verirmişim süpriz yapıp
nerdeeeeeeeeeee o günler

günaydın baharcım.hadi bakalım hayırlısı.güzel allahım ol der ve olur ya inşallah canlı spermler bulunur.amin.amin.amin.baharcım sizin kadar bende heycanla bekliyorum sonucunuzu.dua edelim bol bol.

saol sevalcim allah razı olsun

bende öyle düşünüyorum zaten canım daha çok erken...
inş bikaç ay sonra görmeye başlarız rabbim büyük

canim insallah guzel sonuclar alirsiniz.dualarim sizlerle canim.arada girip sizleri takip ediyorum yazmasamda rabbim hepimizin yardimcisi olsun.......

saol kadercim allah razı olsun...
bana ettiğiniz dualar size gei dönsün inş

Merhaba canım inşallah olumlu güzel sonuçlar çıkar da mutlu oluruz 15 gün sonra bizimde 1 ay lık olacak tedavimiz rabbim yardımcınız olsun inşlh..

amin inş tatlım arka arkaya güzel hebrler almak dileğiyle öpüyorum kocaman

inş canım benim saol

bende bebekimmmmmmmm :18:
bebekim bi güzel haberde ben verirmişim süpriz yapıp
nerdeeeeeeeeeee o günler

inşallah baharcım belli olmaz ilaçların sayesinde belkide çıkış olur bakarsın hiç ummadıgın bir sayıyla inşallah bol bol spermler görülmüştür sevinirsiniz canım.

Ahyyyyyyyyyyyyyyy içim kıpır kıpır oldu bahar.. hadi inşallah güzel haberler alalımmmmmmmm inşallah canım benimmmm

inşallah baharcım belli olmaz ilaçların sayesinde belkide çıkış olur bakarsın hiç ummadıgın bir sayıyla inşallah bol bol spermler görülmüştür sevinirsiniz canım.

saol bidenem allah razı olsun
valla elimizden geleni yapıyoruz...
hem ilaçları kullanıyoruz hem bitkiselleri...
bugün yine aktara gönderdim 220 tl bırakmış gelmiş...
varsın gitsin önemli değil yeterki birinden biri şifa olsun
bakalım sonucu bi alsında sabah laboranta durumunu anlatmayı unutmuş...
şimdi bi konuşayım bakalım dedi dikkat ettiler mi diye...
balıkesirde tüp bebek merkezi yok yıkamalı olarak yapılan biyer yokmuş...
bizde özel bi laboratuvarda yaptırıyoruz...
bayram sonu izmire kontrole gidicek eşim eski hastalığı için...
gitmişken oradaki tüp bebek merkezinde bi daha yaptırıcaz bakarsız oluşmamış hücreler çıkar belli mi olur

Hayalim çok çok tebrik ederim canım darısı tüm arkadaşlarımın hepimizin başına inşallah... böyle güzel haberler her gün gelse keşke...

Ahyyyyyyyyyyyyyyy içim kıpır kıpır oldu bahar.. hadi inşallah güzel haberler alalımmmmmmmm inşallah canım benimmmm

saol canım benim aslında ben pek sperm çıkışının olacağını düşünmüyordum bu ay...
ama bugün senin anlattıklarından sonra daha da bi umutlandım...
bellli mi olur rabbim belki bizede bi mucize gönderir

Hayalim çok çok tebrik ederim canım darısı tüm arkadaşlarımın hepimizin başına inşallah... böyle güzel haberler her gün gelse keşke...

Saol tatlımmmmmmmm inşallahh hepinizden böyle güzel haberler alırızzz.. İnşallahhh öyle çok istiyorum ki sizden haber almayıı anlatamammmm

Neden olmasın tatlım benmmmmmmmm.. Bekliorum ben heyecanla şuannn.. Olmasa bile daha tedaviniz bitmedikii tedaviye devam ediosunuzz.. Olacak eninde yada sonundaa Allahım çabalayan kullarını karşılıksız bırakır mı hiçç

aynen öyle bebekim daha 1 ay oldu daha yolun başındayız...
çıkmazsa hiç üzmem kendimi açıkcası çünkü çok inancım yok...
ama dediğim gibi senin mucizenden sonra çok umut doluyor insanın içi...
çıkarsa havalara uçarız
çıkmazsa önümüzde 5 ay daha var deyip umutla yolumuza devam ederiz

kizlar duaya baslamissiniz ..allah kabul etsin insallahh..ben hasta oldugumdan dolayi okuyamiyordum yarin okurum insallahh..kizlar ben ayin 11 nde geliyrum turkiyeme ..allah izin verirse ayin 25 inde randevum var bakalim budefa yuzume gulsun rabbim insallah hepimizin..dualarioniz icin simdiden tessekurler canl;arim..

yok canım surelri okumaya ramazanın sonunda başlamıştık ama hala bitemedi liste...
tamam canım sende müsait olunca okursun
allah yolunu açık etsin canım rabbim yerdımcınız olsun inş
dualarımız seninle sen içini ferah tut ve hayalimden sonra senden de güzel haberler alalım

Kızlar herkese iyi akşamlar benim mesaim bitti eve gidicem evden takip edicem topiği iyice bağımlısı oldum burda güzel haberler insanı mutlu ediyor daha çok heyecanlandırıp umutlandırıyor hepimizin ümitlerinin gerçekleşmesi dileği ile herkese iyi akşamlar...

Ahyyyyy mantıklı arkadaşım benimmmmmmmm helal olsun sanaa evet yaa öyle tabi umutla devam ederiz mücadelemize.. Ne varmışş şimdi olmasa bile olmayacak die bişi mi var?? yok işte yokk herşey oluoo Rabbim isteyince.. Biz hem çabalarız hem ona dua ederizz Biz senin yanındayız bitanemm sen hiç merak etmee olacak Allahın izniyle canı gönülden inanıorum bennnnnnn

kızlar kociş aradı şimdi
"1-2 sahada sperm hücresi görüldü" yazıyormuş sonuçta
allahım inanamıyorum hala kızlar sevinçten ölücem ben galiba
allahım sana şükürler olsunnnnnnnnnnn

kızlar hadi halayaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:

hayalimmmmmm rabbim yüzümüze güldü resmen
bizdede sperm hücresi görülmeye başlamış 1-2 sahada

ayyyyyyyyy ben çok mutluyum yaaaaaaaaaaa

hadi kız inanmıcaksın içimde çıkacak şeysi vardı sanki kalbime dogdu gözün aydın inşallah biran önce bebegine kavuşursun ne güzel bu gün güzel haber üstüne güzel haber tuttum halayın ucundan hopppaaaa.

allah razı olsun canım benim valla hala şoktayım sevinçten ağlıyorum eşim aradığından beri
allahım yüzümüze güldü sonunda inş gelecek aylarda daha da çok görmeye başlarız...
haepinizden allah razı olsun bizim için ettiğiniz dualar size geri dönsün inş
allah sizede en kısa zamanda bol bol spermler göstersin
hadeeeeeeeee bidenemmmmmmmmmmm

hayalimmmmmm rabbim yüzümüze güldü resmen
bizdede sperm hücresi görülmeye başlamış 1-2 sahada

ayyyyyyyyy ben çok mutluyum yaaaaaaaaaaa

Ayyyyyyyyyyyyyyy inanmıorummmmmmmm Allahım sen ne kadar büyüksün Rabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kıyamamm Şükürler olsunnnnnnnn. Biliodum ya biliodummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gerçekten çok inanıyordummmmmmm çıkacağınaa

Ayy çok sevindimmmmmmmmmmmmm çooooookkkkkk

Tebrik ederim bitanemmmmmmmmmmm maşallah maaşallahhhhhhh Nazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…