kızlar kociş aradı şimdi
"1-2 sahada sperm hücresi görüldü" yazıyormuş sonuçta
allahım inanamıyorum hala kızlar sevinçten ölücem ben galiba
allahım sana şükürler olsunnnnnnnnnnn
kızlar hadi halayaaaaaaaaaaaa
Ahyyyyy mantıklı arkadaşım benimmmmmmmm helal olsun sanaaevet yaa öyle tabi umutla devam ederiz mücadelemize.. Ne varmışş şimdi olmasa bile olmayacak die bişi mi var?? yok işte yokk herşey oluoo Rabbim isteyince.. Biz hem çabalarız hem ona dua ederizz Biz senin yanındayız bitanemm sen hiç merak etmee olacak Allahın izniyle canı gönülden inanıorum bennnnnnn
kızlar kociş aradı şimdi
Ayyyyyyyyyyyyyyy inanmıorummmmmmmm Allahım sen ne kadar büyüksün Rabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kıyamamm Şükürler olsunnnnnnnn. Biliodum ya biliodummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gerçekten çok inanıyordummmmmmm çıkacağınaa
Ayy çok sevindimmmmmmmmmmmmm çooooookkkkkk
Tebrik ederim bitanemmmmmmmmmmm maşallah maaşallahhhhhhh Nazar
bahar ben sana sarılmak istiyorum ama.elhamdülillah.şuan sanki o sunuç bize söylenmiş gibi sevindim.bu nasıl bi mutluluktur.acaba normal bi insana doktor hamilesin denildiğinde bukadar sevinmidir?hiç zannetmiyorum.onlar için ne farkederki bu ay olmasa öbür ay.ay ben ağlıyorum galiba.çok öpüyorum seni.ben bayramdan sonrasına kadar yokum.şimdiden iyi bayramlar.
kızlar kociş aradı şimdi
baharcigim cok guzel bi haber bu gozun aydin canim cok sevindim bayram oncesi cifte bayram yasayacaksiniz insallah tez zamanda hamile kalirsin canim benim...
hayalimm, canim senin adina cok sevindim.gozun aydin rabbim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin cok sukurki bir kisi daha bu hastalikdan kurtuldu darisi hepimizin basina
baharcigim cok guzel bi haber bu gozun aydin canim cok sevindim bayram oncesi cifte bayram yasayacaksiniz insallah tez zamanda hamile kalirsin canim benim...
Ohhhh oohhhh yandannn
Şükürler olsun herşey düzeliyor işte kızlar inşallahh... Herkes tek yürek olunca ne olur güzellikten başka
Ohhhh oohhhh yandannn
Şükürler olsun herşey düzeliyor işte kızlar inşallahh... Herkes tek yürek olunca ne olur güzellikten başka
canım gözün aydın çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim
Saol tatlımmmmmmmmmmmm. darısı hepinizin başına inşallh.. Hepimiz birbirimiz için dua edioruzz Rabbim mükafatlandırıo maşallahh.. Dha çok haber alalımmmmmmmm artık daha çokk
Sanırım bu gece uyuyamıcam mutluluktannnnnn
Dikkaattt !!
Hamile vaaaaaaarrrrrrr
saol canım benim darısı sizlerin başına inşşşşşşşşşşşşşşşş
işallah canım bahar dua listenize beni de ilave etsenize bende okurum
kızlar ben çıkıorummm akşam görüşürüzzzz öptüm siziiiiiiiiii
hayalim canım tebrik ediyorum.Allahım sağlıcakla kuçağına almayıda nasip etsin .Rabbim diğer arkadaşlarıma tüm dünyada bebek hasreti cekenlere tabi banada hayırlısıyla nasip etsin.ağustosda geçirdiğim olumsuz tüp bebek işleminden sonra pek sık gelmiyorum buralara bugün bir bakayım arkadaşlar ne yapıyor dedim iyikide gelmişim çok sevindim. inşAllah devamıda hız kesmeden gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?