Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bahar ben sana sarılmak istiyorum ama.elhamdülillah.şuan sanki o sunuç bize söylenmiş gibi sevindim.bu nasıl bi mutluluktur.acaba normal bi insana doktor hamilesin denildiğinde bukadar sevinmidir?hiç zannetmiyorum.onlar için ne farkederki bu ay olmasa öbür ay.ay ben ağlıyorum galiba.çok öpüyorum seni.ben bayramdan sonrasına kadar yokum.şimdiden iyi bayramlar.

hayalimm, canim senin adina cok sevindim.gozun aydin rabbim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin cok sukurki bir kisi daha bu hastalikdan kurtuldu darisi hepimizin basina

baharcigim cok guzel bi haber bu gozun aydin canim cok sevindim bayram oncesi cifte bayram yasayacaksiniz insallah tez zamanda hamile kalirsin canim benim...

saol bebekimmmmmmmmm inan bi ağlıyorum bi gülüyorum ne yaptığımı şaşırdım
rabbim büyüklüğünü gösterdi yine çok mutluyummmmmmmm çoooooooooookkkkk
inan sanki hamile olduğumu öğrenmiş kadar mutluyum allah o günleride göstersin inş
dua et canım beni rabbim devamınıda göstersin inş

Ohhhh oohhhh yandannn

Şükürler olsun herşey düzeliyor işte kızlar inşallahh... Herkes tek yürek olunca ne olur güzellikten başka

allah razı olsun canım benim nasıl bi mutluluk anca bizler biliriz bunu
duyar duymaz topiğe yazdım sonra kayınvalidemi aradım ağlayarak oda başladı ağlamaya...
rabbim hepimize göstersin inş hamiş haberlerimizi vermeyi nasip etsin
allah hepinizden razı olsun okadar dua ettiniz ki rabbim herşeyi görüyor
hepinizi çooooooooooooookkkkkkkk seviyorum canım benim...
kendine dikkate et sana da iyi bayramlar şimdiden

canım gözün aydın çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim

baharcigim cok guzel bi haber bu gozun aydin canim cok sevindim bayram oncesi cifte bayram yasayacaksiniz insallah tez zamanda hamile kalirsin canim benim...

saol kadercim hemde nasıl bi bayram
ben oluşmamış hücreleri bile görsem havalara uçacaktım
eseslimin dediği gibi kuyruğunu bile görsek deliye dönerdim
ama şimdi spermleri görmek inanılmaz güzel bi durum
rabbim sizede bol bol sperm göstersin inş

Saol tatlımmmmmmmmmmmm. darısı hepinizin başına inşallh.. Hepimiz birbirimiz için dua edioruzz Rabbim mükafatlandırıo maşallahh.. Dha çok haber alalımmmmmmmm artık daha çokk

Sanırım bu gece uyuyamıcam mutluluktannnnnn

Ohhhh oohhhh yandannn

Şükürler olsun herşey düzeliyor işte kızlar inşallahh... Herkes tek yürek olunca ne olur güzellikten başka

kesinlikle doğru söylüyorsun bebekim
bizler burada bir yürek olduk dualar ettik güldük ağladık
rabbim emeklerimizin karşılığını vermeye başladı tek tek şükürler olsun

sanırım bende uyuyamıycam hayalimmmmmmmmmmmm

Dikkaattt !!

Hamile vaaaaaaarrrrrrr

hayalim canım tebrik ediyorum.Allahım sağlıcakla kuçağına almayıda nasip etsin .Rabbim diğer arkadaşlarıma tüm dünyada bebek hasreti cekenlere tabi banada hayırlısıyla nasip etsin.ağustosda geçirdiğim olumsuz tüp bebek işleminden sonra pek sık gelmiyorum buralara bugün bir bakayım arkadaşlar ne yapıyor dedim iyikide gelmişim çok sevindim. inşAllah devamıda hız kesmeden gelir.

kızlar ben çıkıorummm akşam görüşürüzzzz öptüm siziiiiiiiiii

Saol canımmmm çok tşk ederim... Neden gelmiosun?? bak biz ne kadar mutlu olduk bugünn.. Enerjin artar bence sende bize katılmalısın.. Çok güzel haberler aaldıkk Rabbime şükürler olsunn.. Lütfen sende bozma moralini...

Hayalim canım ne güzel haber bu baharla ikinizde bayram öncesi molaendirdiniz bizi hamilesin haaaa gözün aydınkendim kadar sevindim darısı bütün arkadaşların başına dua edelim birbirine

ay ınanılmaz bır derecede umut oldun hayalım
rabbım saglıklan kucagına almayı nasp etsın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…