amin canımm
ben çıkıyorum şimdi. sonra görüşürüz...
hepinizi öpüyorum...
bende canım daha yazmadım şimdi yemek yapıyroum da akşam sakin kafayla detaylı bi mail atacam bakalım.
aminnn canım aminn inşallahhh
Merhaba arkadaşlar bir gün oldu girmeyeli sayfalar ne kadar hızlı ilerlemiş ... Hamile olan arkadaşımız hayaliimm tebrik ederim canım hayırlı olsun. Rabbim tamamına erdirsin kucağına almayıda nasip etsin.. Allahım böle bi mucizeyi bizede nasip etsin inş.:26: yazdıklarınızı okurken ağlayarak okudum gerçekten
veee baharcım senin adınada çoook sevimdim 1-2 tane bile olması insanı ne kadar sevindiriryo gerçekten rabbim bizeede nasip etsin. spermleriniz çoğalsın inş...64: yakında inş seninde hamile haberlerini duyarız canım
ii çıkıyordum bende.yazını gördüm.
hayrola yine ne yaptı seninki??
nedir bu kaynanadan çektiğiniz ya..
baharrrrrr çok mutlu oldummm ya çok sevindimmm inan bak ayyy canım
baharcim ..gozun aydin insallah dahada cogalir spermleriniz ve size bebek olur insallahhh..
bu senin iyi kalbine herkese güzele yaklaştıgına canımallah razı olsun betülcüm bende çok mutlu oldum
allah sizede gösterrsin inş dualarım hep sizinle
hadi kızlar topiğimiz şenlenmeye başladı bakalım bi diğer güzel haber kimden gelecek
bende şimdi attım canım inş hemen cevap verir ikimizede...
bu senin iyi kalbine herkese güzele yaklaştıgına canım
canlar sperm testinin sonucunda alttaki "sadece birkaç sahada 1-2 sperm hücresi görüldü" yazısını gördükten sonra kopmuştum zaten
şimdi tekrar baktım da sonuca üst kısımdaki değerler bölümünde de "diğer hücreler: 0.2 milyon" yazıyor...
canlar bu oluşmamış sperm hücrelerimi demek oluyordu
BAHAR------------------------------------------2 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------2 yasin
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
HEP--------------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------- 1 yasin
İSTİYORUMBEBEĞİMİ---------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT---------------------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN----------------------------------------1 yasin 1 meryem
NZLN-------------------------------------------1 meryem
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED---------------------------------------1 yasin
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN------------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 5 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
tam bilmiyorum canım bende ama o demektir bencede olgunlaşmamış sperm olabilir. hocaya onuda soraydın keşke
bence sor hemen.
yemeğimi yaptım canım çoktannnn...ya daha çok erkenden hastaneye gitmeyin ne yapacaksınz benim oglum saglam ben inanmıyom daha olur sen acele ediyon filan aayyy bıktım artık ya kendi kızı arka arkaya dogum yaptı ona bakar bana gelince daha erken herkes sorar niye hamile degil diye bizim kaynana betülün kanı yok biraz kendine gelsinde ondan sonra der ayy sen nereye kız sen yemeyinide yapmışsındr
mühendis apla çıkdın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?