herkese merhaba uzun zamandır giremedim bir baktım topik güzel haberlerle kaynamış önce hayalim arkadaşım hamileymişsin çok sevindim allahım tamamına erdirsin baharcığım seninde eşinde sperm çıkmış ne güzel bir haber inşallah devamında bebeğinde gelir gözleriniz aydın arkadaşlarım inşallah bir gün bu topik hep hamile haberiyle dolup taşar
herkese merhaba uzun zamandır giremedim bir baktım topik güzel haberlerle kaynamış önce hayalim arkadaşım hamileymişsin çok sevindim allahım tamamına erdirsin baharcığım seninde eşinde sperm çıkmış ne güzel bir haber inşallah devamında bebeğinde gelir gözleriniz aydın arkadaşlarım inşallah bir gün bu topik hep hamile haberiyle dolup taşar
maşallah kızlar topiğimiz şenlendi Rabbim mutluluğumuzu artırsın inşallah
sıra sıra hepimiz mutlu haberler verelim birbirimize inşallah.
slm canım allah eşine şifa versin inş...
canım fırsat buldukça gel buraya biz destek oluruz sana
allah razı olsun canım çok teşekkür ederim...
amin inş darısı hepinizin başına
evet canım biz balıkesirdeyiz...
normalde sağlık kontrollerimizi hep sevgi hastanesinde yaptırırız...
eşim hormon testlerinide orada yaptırıyor...
sperm testinide merkezde güven tıp var özel laboratuvar internetten de araştırabilirsin orada yaptırıyor...
ama tüp bebek merkezlerinde yıkamalı sistemle daha iyi inceleniyormuş...
siz bursaya gidiyorsanız orada yaptırmanız daha iyi olur...
canım erkek infertilitesinde alanında en iyi olan bi dr var ankarada kaan aydos...
buradaki arkadaşların neredeyse tamamı bizde tabi kaan hocanın hastasıyız...
tedaviye başlayalı 1 ay oldu tedavimiz toplamda 6 ay sürecek...
6 ay içinde normal yoldan çıkış olmazsa tese olacaktık...
canlar sperm testinin sonucunda alttaki "sadece birkaç sahada 1-2 sperm hücresi görüldü" yazısını gördükten sonra kopmuştum zaten
şimdi tekrar baktım da sonuca üst kısımdaki değerler bölümünde de "diğer hücreler: 0.2 milyon" yazıyor...
canlar bu oluşmamış sperm hücrelerimi demek oluyordu
maşallah kızlar topiğimiz şenlendi Rabbim mutluluğumuzu artırsın inşallah
sıra sıra hepimiz mutlu haberler verelim birbirimize inşallah.
canım gözün aydın çok sevindim..
inş. Rabbim artırsın sayılarını daha da.. sen de hayırlısıyla bebişini kucağına al inş. canım..
kızlar kociş aradı şimdi
"1-2 sahada sperm hücresi görüldü" yazıyormuş sonuçta
allahım inanamıyorum hala kızlar sevinçten ölücem ben galiba
allahım sana şükürler olsunnnnnnnnnnn
kızlar hadi halayaaaaaaaaaaaa
saol canım benim ne güzel sözler bunlar
rabbim hepinize o güzel gönlünüzün emeğinizin mükafatını versin inş
ya daha çok erkenden hastaneye gitmeyin ne yapacaksınz benim oglum saglam ben inanmıyom daha olur sen acele ediyon filan aayyy bıktım artık ya kendi kızı arka arkaya dogum yaptı ona bakar bana gelince daha erken herkes sorar niye hamile degil diye bizim kaynana betülün kanı yok biraz kendine gelsinde ondan sonra der ayy sen nereye kız sen yemeyinide yapmışsındr
saol tatlım bende çok sevindim
tedavinin ilk ayında spermleri göreceğimizi daha önce hiç düşünmezdim...
ama hayalimin mucizesinden sonra bi umut dedim içimden ve rabbim yüzümüzü güldürdü
sağol canım benim inşallah bundan sonra gelirim.çok fırsat bulamıyordum, fazla zamanım olmuyo çalıştığım için. biraz da üzerinde bir süre çok yoğunlaşmayalım,ilaçlarımızı kullanıp sabırla bekleyelim istedim. ayrıca babamın hastalık durumları falan vardı onlarla uğraşıyorduk vs..
biz de ilk burada doktora gittik.Özel balıkesir hastahanesine gittik. azosperm olduğumuzu orda öğrendik.güven tıp merkezine gönderdiler bizi de.ama yıkamalı yöntemi hiç yaptırmadık. sonrasında fazla vakit geçmeden kaan beye başladık biz de. bize de ilaç tedavisi verdi.önce endol ve klomen verdi onlar olmayınca testojele geçtik.keçiboynuzu kürleri kullandık.onlar da olmayınca kaan bey teseye çağırdı.bu arada biz bursada bir aktarın yaptığı ballı bir karışımı haber aldık.Birçok azospermli hastaya iyi geldiğini duyduk.3-4 ay da onu denedik.sonuç yine hüsran.artık tese olalım diyorduk.Hatta geçen hafta ankarada genetik testteydik.bu arada da kayınvaldem doktor mustafa eraslanı söyledi.Onu araştırdık ve bir süre de onun bitkisel takviyelerini kullanmaya karar verdik.Yaklaşık 10-15 gündür onları kullanıyo eşim.ayrıca kaan beyin verdiği testojeli de kullanıyo.Bakalım ne olacak.Benim biraz aklım karışık dr mustafa eraslanın ilaçlarına güvenmekle hata etmemişizdir umarım.Burda da sevinçli haberleri duymak bana iyi geldi. İçimden bir gün olacak gibi geliyor. hayırlısı..Rabbim ne zaman derse..
sizin tedavinizin 1 ay gibi kısa bir sürede cevap vermesine çok sevndim.Biz yaklaşık 8-9 aydır devam ediyoruz. Ama bizim fsh ımız sizden daha yüksek.14lerde.testesteronumuz da düşüktü.testojel biraz iyi hale getirdi. bakalım genetik testimiz nasıl çıkacak. Rabbim hayır çıkarsın..
sağol canım benim inşallah bundan sonra gelirim.çok fırsat bulamıyordum, fazla zamanım olmuyo çalıştığım için. biraz da üzerinde bir süre çok yoğunlaşmayalım,ilaçlarımızı kullanıp sabırla bekleyelim istedim. ayrıca babamın hastalık durumları falan vardı onlarla uğraşıyorduk vs..
biz de ilk burada doktora gittik.Özel balıkesir hastahanesine gittik. azosperm olduğumuzu orda öğrendik.güven tıp merkezine gönderdiler bizi de.ama yıkamalı yöntemi hiç yaptırmadık. sonrasında fazla vakit geçmeden kaan beye başladık biz de. bize de ilaç tedavisi verdi.önce endol ve klomen verdi onlar olmayınca testojele geçtik.keçiboynuzu kürleri kullandık.onlar da olmayınca kaan bey teseye çağırdı.bu arada biz bursada bir aktarın yaptığı ballı bir karışımı haber aldık.Birçok azospermli hastaya iyi geldiğini duyduk.3-4 ay da onu denedik.sonuç yine hüsran.artık tese olalım diyorduk.Hatta geçen hafta ankarada genetik testteydik.bu arada da kayınvaldem doktor mustafa eraslanı söyledi.Onu araştırdık ve bir süre de onun bitkisel takviyelerini kullanmaya karar verdik.Yaklaşık 10-15 gündür onları kullanıyo eşim.ayrıca kaan beyin verdiği testojeli de kullanıyo.Bakalım ne olacak.Benim biraz aklım karışık dr mustafa eraslanın ilaçlarına güvenmekle hata etmemişizdir umarım.Burda da sevinçli haberleri duymak bana iyi geldi. İçimden bir gün olacak gibi geliyor. hayırlısı..Rabbim ne zaman derse..
sizin tedavinizin 1 ay gibi kısa bir sürede cevap vermesine çok sevndim.Biz yaklaşık 8-9 aydır devam ediyoruz. Ama bizim fsh ımız sizden daha yüksek.14lerde.testesteronumuz da düşüktü.testojel biraz iyi hale getirdi. bakalım genetik testimiz nasıl çıkacak. Rabbim hayır çıkarsın..
inanmıyorum bu ne kadar güzel haber canım inşlh devamı gelir hemen 15 günün geçmesini istiyorum yaaa bende tahlil versin istiyorum darısı bizlerin başına cnm inşlh sonu güzel olur...
Bitanem git bence.. Beraber gidin yaaa akşam yine konuşuruzz.. Kop bizden şimdilikama onu yalnız bırakma tatlımmmmm
Biz merakla seni beklicezzzzzz
kaynanalar konduramıyo oğullarına.. benimki de herkesten saklıyo..bende olsaydı bana dünyayı zehir ederdi eminim..
ilk öğrendiğimizde onlardaydık, ben ağlıyorum eşimin de gözleri yaşardı,
geldi odamıza kaynana 'ne üzülüyosunuz, dünyada tek çocuğu olmayan siz misiniz? dedi..düşünün ya..
ona söylemesi o kadar kolay ki ben 4 yıl eşimi beklemişim evlenmek için, yaşım şuan 33 kadının dediğine bakın..
bitti sonunda kızlar 1saattir okumadaydım ama değdi doğrusu ne güzel haberler vardı.BAHAR gözünüz aydın bu spermler sadece başlangıçınız olsun bir dahaki aya da dondurulacak spermler çıksın inşallah.Dün demiştim ya Allah herşeyi gönlümüzce versin diye bak bugün hiç beklemezken aldın karşılığını.Allah hepimize yaşatır inşallah Hayaliimin yaşadığı mucizeyi
allah razı olsun canım benim valla hala şoktayım sevinçten ağlıyorum eşim aradığından beri
allahım yüzümüze güldü sonunda inş gelecek aylarda daha da çok görmeye başlarız...
haepinizden allah razı olsun bizim için ettiğiniz dualar size geri dönsün inş
allah sizede en kısa zamanda bol bol spermler göstersin
hadeeeeeeeee bidenemmmmmmmmmmm
daha da güzel olacak inş canım ben inanıyorum, daha ilk aydan sperm bulunduysa inş. tedavi sonunda ne olur bi düşünsene
darısı başımıza inş.
canım takma ya..
sen eşini seviyorsun ya o da seni seviyor .
dünya yansa gerisi boş..
birbirinize sıkıca sarılın ve gelecek gzel günleri düşleyin..
gerçi ikizler olunca dünya sana nasıl gelir bilmiyorum ama..
gözlerin böyle kalkarsın sabahları
hmtnzl demişti dersi....
Güzel anne gözün aydın gözümüz aydın.Umutsuzluğa düştüğüm anda umut oldun hepimize uzun zamandır aldığım eeeen güzel haberdi diyebilirim.Allah sağlıkla mutlulukla güzel bebeğin güzel kokusunu içinize çekmeyi nasip etsin önce size sonra da bize.Bu arada bütün anneler güzeldir ama en güzelleri bizim gibi uğraşları sonunda bebeklerine kavuşanlardır di mi?Bu kadarcık bencil olalım bari:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?