Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tam bilmiyorum canım bende ama o demektir bencede olgunlaşmamış sperm olabilir. hocaya onuda soraydın keşke
bence sor hemen.

Eseslim geçmiş olsun.Bu ara her şey biraz fazla üst üste gelmiş bunalmışsın haklı olarak ama en karanlık an sabaha en yakın olan andır.Az kaldı alacaz senden de güzel haberler inanıyorum.Allah sonsuz sabır ihsan etsin hepimize...

canım sevinçten ağlattın beni.. Rabbim daha büyük mutlulukları da yaşatsın inş.

valla bugün topikçe bi ağladık bi güldük
önce hayalimin sonra benim haberimle umudumuz kat be kat arttı
inş bundan sonra akıttığımız gözyaşları sadece mutluluktan olur

amin bitanem allah hepinizin yüzünü güldürsün inş
inş topiğimizde hergün birimizden güzel bi haber alırız
allah isteyen herkese nasip etsin mucizelerini

amin canım inş. Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
bugün bütün gün temizlik yaptım aklım burda kaldı içim içimi yedi ama gelemedim.
meğer güzel haberler almak için acele ediyormuşum bilmeden.. çok şükür ya Rabbim..

ağlama tatlım.
ben ağladım gündüz başım ağrıdı..
hiç tavsiye etmiyorum..
sen hep gül..
hatta kahkaha at...
herşeye inat...

canım benim yaaaaaaaaa
en kısa zamanda sizden de güzel haberler alıcaz
ben inanıyorum ki bu topik hamişlerle dolup taşıcak
sonrada bebişlerle

canım şimdi okudum yazdıklarını çok geçmiş olsun.. moralini yüksek tutmaya çalış.
inş. eşin yenecek hastalığı. ve sonra siz kaldığınız yerden devam edeceksiniz tedaviye.
önemli olan öncelikle sizin sağlığınız..
bak baharda çok güzel gelişmeler var.
inş. sizde de olacak ben inanıyorum canım..
Allah yardımcınız olsun..

canım benim yaaaaaaaaa
en kısa zamanda sizden de güzel haberler alıcaz
ben inanıyorum ki bu topik hamişlerle dolup taşıcak
sonrada bebişlerle

aminn canım sağolasın benim eşim de test yaptırdı ama fırsat bulup da sonucu almaya gidemedi.. hayırlısı artık..
canım benim tekrar gözün aydın ben çıkmalıyım şimdi.. sonra yine görüşürüz inş.

allahım inşlh hergün burda güzel olumlu şeyler duyarız da bizde onların ışığında yeşeririz bugün çok sevinçli şeyler duydum inşlh devamıda hızla gelir..

tamam canım sonra görüşürüz öpüyorum kocaman
kocişine de söyle bian evvel fırsat bulup alsın sonuçaları

canlar bende çıkıyorum şimdilik
daha sonra tekrar girerim gürüşmek üzere hepinizi

şifa dileklerin için sağol canım Allah razı olsun ama babam.. sizlere ömür...temmuz ayının sonunda kaybettik. Pankreas kanseriydi.Allah geride kalanlara,sizlere bizlere şifa versin..eşin için de hem üzüldüm hem sevindim. Zor bir hastalığa yakalanmış üzüldüm,ama çok şükür atlatmışsınız buna sevindim. ardından azospermi de atlattınız bugünkü 1-2 de olsa sperm bulunan test sonucunuzla buna da çok çok sevindim.Hamileliğinize şahit oluruz inşallah ve bebeklerinize de.. Rabbim bize de yaşatsın,isteyen bütün arkadaşlara da..

amin canım Allah razı olsun en güzel duayı yaptın bizim için.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
umudumu kaybetmedim.Rabbim kaybettirmedi bilmiyorum.İçimden olacak gibi geliyor..
Geçmişi okudum hatta çok çok geçmişleri de okudum.Arada geçen 4-5 aylık olmadığım zamanlardakilere bile göz gezdirdim.Birçok güzel habere rastladım.Şaşırdım,Çok mutlu oldum.Bu kadar beklemiyordum.Rabbim arayanlara dermanını veriyor demek ki. hayalim in yaşadıkları da çokçok güzel.12 spermle..açık seçik mucize..Allah tamamına erdirsin.
biz panax ve e1 kullanıyoruz.panaxın taklidi olan bazı ilaçlar çıkarılmış.Yeşilex i de bunlardan zannediyordum ben ama tam olarak bilmiyorum yine de..
kaan bey bize de umut verdi.İlk muayenede bize moral verdi.testisleri beğendi.Normal çıkış bile olabileceğini söyledi.Bir süre uzaktan mailleştik.Sanırım tekrar gitme vakti geldi ama biz teseden korkuyoruz galiba.Ya ondan da çıkmazsa..ama yine de umudumu kaybetmem sadece eşimin boşuna acı çekmesini istemiyorum..
sizinle paylaşımda bulunmayı ben de çok isterim. Zaman buldukça gelicem inşallah.

Hayalim canım ne güzel haber bu baharla ikinizde bayram öncesi molaendirdiniz bizi hamilesin haaaa gözün aydınkendim kadar sevindim darısı bütün arkadaşların başına dua edelim birbirine

Allah razı olsunn canmm çok saoll. Darısı başınıza inşallahhhhhhhhhhhhhh

Canımmmmmmm çok saoll. Rabbim mucizelerini sizden esirgemesinn.. Hep dua edicem sizler için hepp size de bu duyguyu yaşattsın Allahım diye.. Ben birtek kendim için deil szin içinde isteyerek dua ederdim hep.. Sizde öyle yapınnn

Çooook tşk ederimmmmmmmm tatlımmm

Saolll efulumm canm çok tşk ederim. İnşallah daha bir sürü güzel haberle şenlenir topiğimiz.. Ne mutlu kiii sizide mutlu edebildikk.. Bahaarın durumu da bizi çok sevindirdi gerçektennnnnn. Allahım en kısa zamanda size de nasip etsinnnnnnnn çok istiyorum bunu gerçekten.. Ard arda güzel haberler alalım.. Bak nasıl sinerjimiz oluştu.. Nasıl etkilenioruz ve moralimiz yükseliyor.. Moralimizi yüksek tuttukça daha çok güzel habeerler alacağızz biliorummmmmmmm inanaıorummmmmmmmm

hayırlı akşamlar kızlar.....

hayalim 77 tebrikler canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inan ki inanamadım seni iuzaktan da olsa takip ediyordum.. nişanlı iken eşinin durumunu bile bile evleneceğini buradan okumuştum... sen şimdi evlendin ve normalde milyonlarca spermi olan insanlar bile bir kaç ayda ya da yılda yakalayabiliyorken gebeliği sen daha 1.5 ayda yakaldın üstelik de 0 olan spermlerinizin 12 olmasıyla....
12 nedir ki allah aşkına? bu rakamla hamile kalmak çok güç neredeyse imkansız ama değil işte imkansız değil.... Rabbim gerçekten ol derse herşey oluyormuş... Sen sevdiğini yüz üstü bırakmadın ve onun mükafatını rabbim sana verdi bizlere de ibret oldu aynı zamanda.... Kalbinin güzelliğini, içinin temizliğini kat kat verdi allahım sana...
sen şuanda bir mucizeyi yaşıyorsun ona çok iyi bak... dilerim kucağına da alırsın arkadaşım....
darısı bizim başımıza inşallah nolur dualarında bizleri unutma...
sen gerçekten bize umut oldun... çok mükemmel birşey bu.... tarifi imkansız... sadece çok şaşkınım ve gerçekten insan zor inanıyor iyi niyet bilinmese az çok anlaşılmasa ne biliyim hadi canım sallıyo dersin ....
ne biliyim gerçekten harika bişey bu allahım büyüktür... bizler de mucizelerimize kavuşucaz inşallah senin gibi..

yuvanda da mutluluklar diliyorum

baharcığım bende 1 meryem okudum onu yazmamışsın

evet canım herşey üst üste geldi eşiminde olumsuz düşünmesi beni çok yıprattı.
azodan bu kadar kendmi yıpratmadım ben.
inşallah canım inşallah iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.
hepizmizin rabbim yüzünü güldürsün karanlıktan bizleri aydınlığa çıkarsın inşallah..

olmuyor ya tutamıyorum inanki o kadar kötüyüm ki anlatamam.
moralimin nasıl olduğunu bile bilmiyorum. dünyanın sonu olan bir hastalık değil tabiki ama gel eşime bunları anlatın.
bide her gören eşime gelip abi noldu sana neyin var hastamısın bu ne hal filan diyip duruyormuş herkes doktor keisldi başımıza bilgiçlik taslıyor herkes. onu yeme bunu yeme filan. bunlarda tamamen eşimin moralini bozuyor oda umutsuzluğa kapılıp olumsuz düşünüyor. yoksa dr deidki 1 ayda tedavi kendini göstrerir dedi.dr bunları söylüyor eşim ya göstremezse diyo. o zamn amliyat olursunuz dedi dr. bu seferde vay ben 1 ay sonra amliyat olurum diye tutturdu. hay allahım ya dedim.
akşam isyan ettim kendisine deidm bak beni o kadar yıprattın ki deidm şu 1 haftada içim eridi resmen dedim spermin olmaması beni bu kadar eritmedi dedim ama 1 haftada beni mafettin dedim. tamam özür dilerm yapmıycam bida dedi. bakalım artık bundan sonrasına.

başın sağolsun canım. allah sizlere sabır versin.
eşinede şifa versin inşallah spermleriniz çıkar.
mutlu haberleri sende burda bizimle paylaşırsın.
allah yardımcınız olsun canım...

eseslim çok geçmiş olsun canım rabbimin şifası üzerinize olsun. zaten zor süreçlerden geçiyorsunuz üstüne de bu hastalık tuzu biberi oldu. ama olsun herşey allahtan... azoyu bu kadar takmadım diyorsun ya işte rabbim onu da göldede bırakacak bir sıkıntı veriyor imtihan dünyası sabır göstericez allaha şükürler olsun eşinin durumu ağır değil o da bu kadar sıkıntı yapmasın tedavisine baksın inşallah olumlu sonuçlar alırsınız... kendini bırakmasın biraz da seni düşünsün...
seni çok iyi anlayabiliyorum neler hissettiğini az çok anlayabiliyorum ben de içindeyim sonuçta... sen de çok yıpratma kendini vardır herşeyde bir hayır rabbim daha beterinden saklasın güzel düşünün güzel olsun...
dualarımız seninle... sıkıntını yen sen de olsun mu....

hayalimmmmmm rabbim yüzümüze güldü resmen
bizdede sperm hücresi görülmeye başlamış 1-2 sahada

ayyyyyyyyy ben çok mutluyum yaaaaaaaaaaa

canım benim inşallah yüzün hep gülsün bak ne güzel sende çifte bayram yaşayanlardan oldun.bakıyorum spermler dişinin ağrısını da geçirmiş

baharrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cok sevındımcanmmmmmmmmmmmm
darısı bebek haberlerıneeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…