canım listeyi ekledim... sevale okuyoruz 2 meryem suresi kaldı...
2 ay oldu bi tamamlayamadık yazık bize ya
aynen cnm sırası gecen kacıyomu acaba ama kımse oyle yapmaz sanırım
cunku okuyan hem arkadasına hemde kendıne dua etmıs oluyor bence
aynen öyle tatlım ama zorla olacak bişey değil sonuçta bu gönül işi
rabbim okunan sureleri edilen duaları kabu eder inş...
tabıkıde tatlım yarın temızlıgım var
ben cıkıyorum sanada iii geceler cnm
canım topik sana değil sen topiğe uğurlu geldin bence, yaşadığın mutluluğu paylaşıyoruz.. hepimize umut oldun.. inş. Rabbim sağlıklı, hayırlı bebişini kucağına almayı nasip etsin.. bizleri dualarında unutma, hamilelerin dualar kabul olurmuş.. darısı hepimizin başına...Saol bitanemmmmmm. Benim hayalimi yarım bırakmadı Rabbimmm. Çocukluktan beri bebeğim olsun isterdimmm ben. Nickimi bile hayalimm die açtım buraya girerken.. Bana burası çok yardım etti moralim hep yüksekti.. Bana uğurlu geldiniz hepinizzzz
canım Allah yar ve yardımcın olsun.. inş. bu kez başarılı olursunuz ve bebişlerin sıkı sıkı tutunur sana canım..Kızlar sanırım bende ocak ayında tekrar tedaviye başlayacağım. 4. denemem olacak biraz daha zaman geçsin istiyorum ama dayanmak zor geliyor. kararsızım ama böyle sizlerden güzel haberler geldikçe de içim kıpır kıpır oluyor hemen başlamak istiyorum. inşallah vakti zamanı gelmiştir, doğru bi zaman olur bizim için...
canım eşinin moralinin tabii dolayısıyla senin moralinin düzelmesine çok sevindim.. Rabbim başka dermansız dertler vermesin, tedavi şansınız var sonuçta, inş. Rabbim eşine şifa verecek ve sizden bisürü sperm çıkacak ben inanıyorum..ehh işte canım idare eder. iyim biraz daha eşim biraz daha iyi olumlu yaklaşmaya başladı. o iyi ounca bende iyi oluyorm.
şimdi bizim apartmanın merdivenlerini silen teyze geldi. biz apartman yöneticisiyiz. geldi bi dua etti bi dua etti çok duygulandırdı beni kendide ağladı benide ağlattı.
canım inş. döllenir yumurtaların Rabbim hayırlısıyla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin.. Allah yar ve yardımcın olsun..selam canlar. Bayadır yazmıyorum. Belki unutuldum. . tedaviye başladık. Hatta yarıladık bile. Dün eşim tese bende opu oldum. Eşimden 15 sperm buldular. 1. de 3 taneydi. Bendende 5 yumurta alındı. Artık yumurtalarım da azaldı. 3 tanesine işlem yapıldı. Biraz önce aradılar. Henüz bölünme olup olmadığı belli değilmiş. Erkenmi daha yoksa bi anormallik mi var. Bana dua edin ne olur.
canım ben de eşinin azo sebebinin guatr olduğunu düşünüyorum inş. tedavi olunca sizde de bisürü sperm bulunacak inanıyorum canım..hayalimim mucizesi tam bir hayal mucize kesinlikle.
ama biz m.tese olduk hiç bişey çıkmadı canım oyüzden hayal geliyor bana. hücremiz dahi yoktu. ialçalr filan kullanıyoruz ama ne bileyim işte. umut edemiyorum normal yolla hamileliğimi. ama allah nasip eder bilemiyorum.
normal yolla sperm çıkması bile mucize olacak:26:
Rabbim yardımcın olsun canım..dualarımız seninle..papatyamm hayırlı olsun canımm.umarım çoook iyi haberler alırsın.inşallah embriyon da sana tutunur.eminim o aşama da çok heyecanlıdır.ben yarın yumurta toplama operasyonu olucam.ilk kez anestezi alıyorum.çoook heyecanlıyım ve korkmuyor da değilim:26: iyi haberlerini almak dileğiyle canımm..
görmelisin beraber nasıl hazırlıyoruz aşkım benim yaaaa
ben biraz cadıyım hatta ona sorarsan baya cadıyım
buradan çok şey öğrendim 3 ayda...
saolsun kocişimde ne verdiysem yedi...
sabahları yemesi gereken macun vs gibi şeyleri ben söylemeden yaptı...
arada akşamları unuttuğu oldu ondada çıngarı kopardım tabi
öyle korkutmuşumki adamcağızı artık ben demeden herşeyi yapıyor
çok da meraklı macunları hazırlarken herzaman bana yardım ediyor...
rabbim şifa verir inş
amin canım inş
allah razı olsun canım benim inş daha da artar dediğin gibi ve bende hayalim gibi hamiş olurum
canım allah yardımcınız olsun...
inş bu denemenizde herşey yolunda gider ve bebeiğinde sana sımsıkı tutunur
sonrada gelsin bebeişler
canım benim dua edicem senin için inş senden de güzel haberler alıp daha da umutlanıcaz
İnşallah son denemen olur bebeklerinizi alırsınız kucağınıza.Kayseri tüp bebek diyince dikkatimi çekti ben de orda düşünüyorum ama daha tam karar vermedim.Tecrübesizler diyince daha da kararsızlaştım.Sen Kayseride yaşadığın için mi orda denedin?Amaan senin dediğin gibi aslında Allah ol derse olur gerisi boş aslında.Ama yine de Allah doğru insanlarla karşılaştırsın
selam canlar. Bayadır yazmıyorum. Belki unutuldum. . tedaviye başladık. Hatta yarıladık bile. Dün eşim tese bende opu oldum. Eşimden 15 sperm buldular. 1. de 3 taneydi. Bendende 5 yumurta alındı. Artık yumurtalarım da azaldı. 3 tanesine işlem yapıldı. Biraz önce aradılar. Henüz bölünme olup olmadığı belli değilmiş. Erkenmi daha yoksa bi anormallik mi var. Bana dua edin ne olur.
merhaba günaydın arkadaşlar saat 9:30 da otobüse binicem kütahya yolcusuyum bayramda orda olucam sizleri özlicem sayfalar çok uzamasın :d herkesin bayramı mubarek olsun rabbim bu arife gününde bütün dileklerimizi kabul eylesin inşlh hepinizi öpüyorum hayırlı bayramlar..
merabalar kızlar
bi süredir giremedim hiç topiğe pek çok yeni arkadaş gelmiş,hoşgelmişler..bende durumlar aynı aslnda annemin durumundan giremedim.üstelik işe de girmek durumunda kaldım maddi olanaklar zorlayınca.haliyle topiği ihmal ettimama aklım sizdeydi.inşallah güzel haberler vardır.
bu arada romanyadan gelecek olan ilaç elime ulaştı arkadaşın nasıl hakkını öderim bilemiyorum.branca ursului kullanan var mı kızlar valla kullanan nasıl kullanılacağını anlatır mı?ben o topiği bulamıyorum(((
hayırlı olsun inşallah..çok sevindim arkadaşım.Allah tamamına erdirsin....darısı bize:)günaydın arkadaşlar bakıyorum beni merak eden yok ama ben yine size haber vermek istiyorum 2tane embriyo yerleştirildi 8 hücreli sizce hamile kalırmıym bugün ikinci günümüz darısı başınıza......
hosgeldın canım
ılacın elıne ulasmıs sıfa olsun ınsallahhhhhhhhhhhhhh
1 cay bardagı suya 1 tatlı kasıgı tenkur koyup ac karnına sabah, oglen aksam vereceksın
bızdede sankı faydası oldu gıbı
volum falan fazlalstı gıbı
ınsallah faydası olmustur........
bu arada okudunmu bılmıorum ama hayalım hamıleeeeeeeeeeeeee
merabalar kızlar
bi süredir giremedim hiç topiğe pek çok yeni arkadaş gelmiş,hoşgelmişler..bende durumlar aynı aslnda annemin durumundan giremedim.üstelik işe de girmek durumunda kaldım maddi olanaklar zorlayınca.haliyle topiği ihmal ettimama aklım sizdeydi.inşallah güzel haberler vardır.
bu arada romanyadan gelecek olan ilaç elime ulaştı arkadaşın nasıl hakkını öderim bilemiyorum.branca ursului kullanan var mı kızlar valla kullanan nasıl kullanılacağını anlatır mı?ben o topiği bulamıyorum(((
günaydın arkadaşlar bakıyorum beni merak eden yok ama ben yine size haber vermek istiyorum 2tane embriyo yerleştirildi 8 hücreli sizce hamile kalırmıym bugün ikinci günümüz darısı başınıza......
masalımmm bebekimmmmmm hoşgeldn
inan tüm topik olarak seni çok merak ettik özellikle anneni...
iyi ki buradasın ve senden haber aldık ben çok mutlu oldum
masalımmmmmmmm esranın dediği gibi sana güzel bi haberimiz var...
hayalimmmmm 4 haftalık hamilehemde normal yoldan
hiç ummadığı bi anda mucizesine kavuştu
hamile olduğunu öğrendikten sonra sperm testi yaptırmışlar 12 tane çıkmış onuda hemen dondurmuşlar...
allah bizede göstersin o günleri inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?