Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
seval'e okuyoruz...

BAHAR------------------------------------------2 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CEMREM---------------------------------------2 yasin 1 meryem
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
HEP---------------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------- 1 yasin 1 meryem
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
JKLM--------------------------------------------
LAMYAY-----------------------------------------
MASAL -----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------1 yasin 1 meryem
NZLN-------------------------------------------1 meryem
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------1 meryem
TROBLED--------------------------------------1 yasin
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------- 1 meryem
ZCU---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN------------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 1 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

canım listeyi ekledim... sevale okuyoruz 2 meryem suresi kaldı...
2 ay oldu bi tamamlayamadık yazık bize ya

aynen cnm sırası gecen kacıyomu acaba ama kımse oyle yapmaz sanırım
cunku okuyan hem arkadasına hemde kendıne dua etmıs oluyor bence

aynen cnm sırası gecen kacıyomu acaba ama kımse oyle yapmaz sanırım
cunku okuyan hem arkadasına hemde kendıne dua etmıs oluyor bence

öyle tatlım ama zorla olacak bişey değil sonuçta bu gönül işi
rabbim okunan sureleri edilen duaları kabu eder inş...

Son düzenleme:
aynen öyle tatlım ama zorla olacak bişey değil sonuçta bu gönül işi
rabbim okunan sureleri edilen duaları kabu eder inş...

tabıkıde tatlım yarın temızlıgım var
ben cıkıyorum sanada iii geceler cnm

tabıkıde tatlım yarın temızlıgım var
ben cıkıyorum sanada iii geceler cnm

ahhhhhhhh hiç sorma canım benim de yarın temizlik yapmam lazım...
yine son güne kaldı :26:
ben de biraz sonra çıkarım öpüyorum canım iyi geceler

canım topik sana değil sen topiğe uğurlu geldin bence, yaşadığın mutluluğu paylaşıyoruz.. hepimize umut oldun.. inş. Rabbim sağlıklı, hayırlı bebişini kucağına almayı nasip etsin.. bizleri dualarında unutma, hamilelerin dualar kabul olurmuş.. darısı hepimizin başına...
canım Allah yar ve yardımcın olsun.. inş. bu kez başarılı olursunuz ve bebişlerin sıkı sıkı tutunur sana canım..
canım eşinin moralinin tabii dolayısıyla senin moralinin düzelmesine çok sevindim.. Rabbim başka dermansız dertler vermesin, tedavi şansınız var sonuçta, inş. Rabbim eşine şifa verecek ve sizden bisürü sperm çıkacak ben inanıyorum..

canım inş. döllenir yumurtaların Rabbim hayırlısıyla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin.. Allah yar ve yardımcın olsun..
canım ben de eşinin azo sebebinin guatr olduğunu düşünüyorum inş. tedavi olunca sizde de bisürü sperm bulunacak inanıyorum canım..

Rabbim yardımcın olsun canım..dualarımız seninle..

canım benim Allah emeklerinizin karşılığını almayı nasip etsin inş. spermlerininz daha da artar inş canım..

[/QUOTE]
merhaba leylakcım.iyi dileklerin için çoook teşekkür ederim.mesajına çok güldüm.ama gerçekten de daha evvelden hep 3 çocuğum olsun isterdim.kalbimi okudun yani.sağlıklı,hayırlı olsun.arkadaşımın 3.deneme de ikizleri olacak.ama ben 30 yaşımda olduğum için tek embriyo transferi oluyomuş.bakalım artık kısmet.allahım hepimize bu duyguyu yaşatsın canım[/QUOTE]

canım Allah yardımcın olsun.. inş. başarılı olur da bebeğin tutunur sana.
açıkçası yazdığını görünce yani 30 yaşında olduğundan tek embriyo transferi yapıldığını okuyunca çok kötü oldum.. yani yaş ilerledikçe şansımız azalıyor demekki üstelik sen benden nerdeyse 3 yaş gençsin.. inş. bebişin sana tutunur da çok geç olmadan yaşarsın anneliği canım..

Arkadaşlar arefe günü yapılan duaların kabul olunacağına dair hadis var..
Lütfen özellikle bugün hepimiz birbirimiz için dua edelim..
Rabbim hepimizin gönlünün hayırlı muradını hayırlısıyla nasip etsin inş.

Temizlik yapacak ark.lara da kolay gelsin diyorum.. Görüşmek üzere..

amin baharcım Allah razı olsun canım. inşallah dediğin gibi son denemem olur.

canım ne seni etkilemek isterim nede bi merkezi kötülemek. doktorum turgut beydi kişilik olarak iyi birisi ama sanki kararsız biri net değil. laboratuarları istanbul ve ankaradakiler kadar gelişmiş değil yeni bir merkez...canım aynı parayı verdikten sonra istanbulda denemek daha mantıklı geliyo. ben istanbuldaydım ama işimiz gereği kayseriye geldik. eşimin ailesi istanbulda orda kalacaz artık tedavi boyunca...hakkınızda neresi hayırlı ise Rabbim orayı nasip etsin size...

maşallah papatyam sessiz sessiz tedavi olmuşunuz.. canım dualarımız seninle. normalde ertesi gün söylerler döllenip döllenmediğini ama erkende olabilir dediğin gibi...Rabbim hayırlısını versin transfer edilecek embriyon olsunda kaç tane olduğu önemli değil canım...

merhaba günaydın arkadaşlar saat 9:30 da otobüse binicem kütahya yolcusuyum bayramda orda olucam sizleri özlicem sayfalar çok uzamasın :d herkesin bayramı mubarek olsun rabbim bu arife gününde bütün dileklerimizi kabul eylesin inşlh hepinizi öpüyorum hayırlı bayramlar..

canlar günaydın
arifeniz mübarek olsun rabbim bu mübarek günde dualarınızı kabul etsin inş
beni bugün yorucu bir gün bekliyor topiğe giremiycem pek...
ama dualarım sizinle olacak bu gün
hepinizi çoooooookkkkk seviyorum ve çooooooooooookkkkkkk

Son düzenleme:

günaydın canım iyi yolculuklar yolnuz açık olsun...
inş güzel bi bayram geçirirsin bizde seni özliyeceğiz
şimdiden iyi bayramlarrrrrr

merabalar kızlar
bi süredir giremedim hiç topiğe pek çok yeni arkadaş gelmiş,hoşgelmişler..bende durumlar aynı aslnda annemin durumundan giremedim.üstelik işe de girmek durumunda kaldım maddi olanaklar zorlayınca.haliyle topiği ihmal ettimama aklım sizdeydi.inşallah güzel haberler vardır.
bu arada romanyadan gelecek olan ilaç elime ulaştı arkadaşın nasıl hakkını öderim bilemiyorum.branca ursului kullanan var mı kızlar valla kullanan nasıl kullanılacağını anlatır mı?ben o topiği bulamıyorum(((

günaydın arkadaşlar bakıyorum beni merak eden yok ama ben yine size haber vermek istiyorum 2tane embriyo yerleştirildi 8 hücreli sizce hamile kalırmıym bugün ikinci günümüz darısı başınıza......

hosgeldın canım
ılacın elıne ulasmıs sıfa olsun ınsallahhhhhhhhhhhhhh
1 cay bardagı suya 1 tatlı kasıgı tenkur koyup ac karnına sabah, oglen aksam vereceksın
bızdede sankı faydası oldu gıbı
volum falan fazlalstı gıbı
ınsallah faydası olmustur........

bu arada okudunmu bılmıorum ama hayalım hamıleeeeeeeeeeeeee

günaydın arkadaşlar bakıyorum beni merak eden yok ama ben yine size haber vermek istiyorum 2tane embriyo yerleştirildi 8 hücreli sizce hamile kalırmıym bugün ikinci günümüz darısı başınıza......
hayırlı olsun inşallah..çok sevindim arkadaşım.Allah tamamına erdirsin....darısı bize:)

esram,seni gördüğüme sevindim..
nasılsın kuzum iyi misin.sizi çok özledim.sizin tedavi ne durumda.biz hiçbişey yapamadık birkaç aydır.kaan beye de gidemedik
moralim acayip bozuluyor bu duruma...bundan sonra artık inşallah..şu ilaç belki vesile olur ha ne dersin?bu şişeyi bitirmemiz mi gerekiyor esracım?
bu arada esra senin panik atağın noldu şeker((

hayalim hamiş miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)))
çok sevindim ya....nasıl oldu anlatsana...maşallah tebareallah..ay çok mutlu oldum ya

Son düzenleme:

masalımmm bebekimmmmmm hoşgeldn
inan tüm topik olarak seni çok merak ettik özellikle anneni...
iyi ki buradasın ve senden haber aldık ben çok mutlu oldum
masalımmmmmmmm esranın dediği gibi sana güzel bi haberimiz var...
hayalimmmmm 4 haftalık hamile hemde normal yoldan
hiç ummadığı bi anda mucizesine kavuştu
hamile olduğunu öğrendikten sonra sperm testi yaptırmışlar 12 tane çıkmış onuda hemen dondurmuşlar...
allah bizede göstersin o günleri inş

günaydın selmacım merak etmez olur muyuz hiç aşkolsun
çok mutlu oldum canım inş bebişin sana sıkı sıkı tutunur ve anne olursun
dualarım seninle tatlım iyi ki bize haber verdin...
senden diğer güzel haberi de bekliyor olacağız...
allah yardımcın olsun canım rabbim bebişini sana bağışlasın

mucize olmuş resmen....çok güzel Allahım bize de göstersin o günleri.....Bahar szde de çıktı sanırım diğer tarafa yazdım az önce.canım nasıl oldu anlatsana biraz.nasıl gidiyo tedavi...canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…