hoşgeldin canım.bende yeni sayılırım burada.ama iyikide burdaki arkadaşlarla tanıştım.benim ailemde bilmiyo ama burdaki arkadaşlarla muhabbet etmek insana çok moral veriyo.eşimle dahi bukadar konuşamıyorum problemimizi.rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş.
bizde memnun olduk canım bundan sonra fırsat buldukça uğra olur mu
hadi sana da iyi geceler görüşmek üzere
ilk fırsatta giriyorum topiğe cok ilerlemişsiniz halaylar çekmişsiniz çok mutlu oldum hayalimm in adına allah kucağına almayı nasip etsin
ilk fırsatta giriyorum topiğe cok ilerlemişsiniz halaylar çekmişsiniz çok mutlu oldum hayalimm in adına allah kucağına almayı nasip etsin
kızlar ben geldim
sözde dışarı çıkıcaz diye çıktım topikten...
sonra karar değiştirdik kocişle macunlarını hazırladık
8 gibi çıkıcaz ozamana kadar canlarımın yanına geleyim dedim iyi etmiş miyim
öyleyizdir canım kaynatmakta üstümüze yok
hele ki mutlu bi haberimiz varse değmeyin keyfimize
allah sana da yaşatsın o günleri inş
papatyamm hayırlı olsun canımm.umarım çoook iyi haberler alırsın.inşallah embriyon da sana tutunur.eminim o aşama da çok heyecanlıdır.ben yarın yumurta toplama operasyonu olucam.ilk kez anestezi alıyorum.çoook heyecanlıyım ve korkmuyor da değilim:26: iyi haberlerini almak dileğiyle canımm..selam canlar. Bayadır yazmıyorum. Belki unutuldum. . tedaviye başladık. Hatta yarıladık bile. Dün eşim tese bende opu oldum. Eşimden 15 sperm buldular. 1. de 3 taneydi. Bendende 5 yumurta alındı. Artık yumurtalarım da azaldı. 3 tanesine işlem yapıldı. Biraz önce aradılar. Henüz bölünme olup olmadığı belli değilmiş. Erkenmi daha yoksa bi anormallik mi var. Bana dua edin ne olur.
günaydın canlar hepinize hayırlı cumalar
rabbim bugün hepinizin dualarını kabul etsin allah ne muradıız varsa versin inş
ben dün kaan hocaya son durumu haber vermiştim cevap gelmiş...
aynen kopyalıyorum :
"Öncelikle, sperm çıkmaya başlamasına gerçekten ben de çok sevindim. Şimdi; Testojelden sabahları 1 tane, Proxeed'den sabah akşam 1 tane, M Sure'den de sabah akşam 1 tane almaya devam edin. 1 ay sonra Ankara'da GenArt Tüp bebek merkezinde sperm verin ve çıkanları hemen dondurtup saklatın. Sonrasını o zaman yeniden konuşalım. GenArt'ın telefonu: 0312 442 63 84. Önceden telefon açıp, sperm saklatmak için geleceğinizi konuşun.
Saygılarımla.
Dr. Kaan AYDOS"
merhaba arkadaşım sizin sorun neydi sizdedemi azo vardı neler yaptınız tedavi gördünüzmü inşlh yumurtaların daha iyi olur hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın rabbim yardımcın olsun canım..
iyi etmişsin tabi canımmm
canım geçmişin hepsini okuyamadım bir tek hayalim i öğrendim inş. canım allah hepimize yaşatsın o günleri
canım allah yardımcın olsun inş herşey yolunda gider ve bisürü yumoşun döllenir
hadi heyecanla bekliyor olacağım güzel haberlerini
allah bizede göstersin o günleriçooooookkkk teşekkür ederim arkadaşımmmm.iyi ki böyle bir topik var.inanılmaz moral oluyo ..iyi ki varsınız..
canım cok sevindim sperm çıkmasına inş. en kısa zamanda mutlu haberide verirsin
kızlar ben geldim
sözde dışarı çıkıcaz diye çıktım topikten...
sonra karar değiştirdik kocişle macunlarını hazırladık
8 gibi çıkıcaz ozamana kadar canlarımın yanına geleyim dedim iyi etmiş miyim
papatyamm hayırlı olsun canımm.umarım çoook iyi haberler alırsın.inşallah embriyon da sana tutunur.eminim o aşama da çok heyecanlıdır.ben yarın yumurta toplama operasyonu olucam.ilk kez anestezi alıyorum.çoook heyecanlıyım ve korkmuyor da değilim:26: iyi haberlerini almak dileğiyle canımm..
çooooookkkk teşekkür ederim arkadaşımmmm.iyi ki böyle bir topik var.inanılmaz moral oluyo ..iyi ki varsınız..
selam canlar. Bayadır yazmıyorum. Belki unutuldum. . tedaviye başladık. Hatta yarıladık bile. Dün eşim tese bende opu oldum. Eşimden 15 sperm buldular. 1. de 3 taneydi. Bendende 5 yumurta alındı. Artık yumurtalarım da azaldı. 3 tanesine işlem yapıldı. Biraz önce aradılar. Henüz bölünme olup olmadığı belli değilmiş. Erkenmi daha yoksa bi anormallik mi var. Bana dua edin ne olur.
iyi etmişsin bebekim benimmm
ballı karışımlar mı yaptınız ?
bebekim zaten 3 aydır bal, polen, arısütü ve propolis karışımını yiyordu kocişim
o bitmişti yenisini hazırladık bugün
ayrıca bu karışım bayanlar içinde çok faydalıymış yumurtanın daha kaliteli olmasını sağlıyormuş artık bende yiycem
bide aktar hüseyin ermişin bi karışımı var içerisinde bir sürü bitki, bal ve arısütü var...
o macunuda ilk defa bugün hazırladık bundan sonra hep devam edicez...
istiyorumbebeğimilerde kullanıyorlardı hüseyin ermişin macununu...
inş şifa olurlar kocişime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?