Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hoşbulduk canım aynen öyle eşimizle bile konuşamıyoruz ama topik çok iyi geliyo

kızlar ben geldim
sözde dışarı çıkıcaz diye çıktım topikten...
sonra karar değiştirdik kocişle macunlarını hazırladık
8 gibi çıkıcaz ozamana kadar canlarımın yanına geleyim dedim iyi etmiş miyim

[

canım işallah herşey çok güzel gider ve 3 tane bebeğin olur içimden öyle geldi bak neden acaba işallah öyle de olur.Rabim isteyen herkese versin işallah[/QUOTE]

merhaba leylakcım.iyi dileklerin için çoook teşekkür ederim.mesajına çok güldüm.ama gerçekten de daha evvelden hep 3 çocuğum olsun isterdim.kalbimi okudun yani.sağlıklı,hayırlı olsun.arkadaşımın 3.deneme de ikizleri olacak.ama ben 30 yaşımda olduğum için tek embriyo transferi oluyomuş.bakalım artık kısmet.allahım hepimize bu duyguyu yaşatsın canım

Son düzenleme:
ilk fırsatta giriyorum topiğe cok ilerlemişsiniz halaylar çekmişsiniz çok mutlu oldum hayalimm in adına allah kucağına almayı nasip etsin

öyleyizdir canım kaynatmakta üstümüze yok
hele ki mutlu bi haberimiz varse değmeyin keyfimize
allah sana da yaşatsın o günleri inş

iyi etmişsin tabi canımmm

papatyamm hayırlı olsun canımm.umarım çoook iyi haberler alırsın.inşallah embriyon da sana tutunur.eminim o aşama da çok heyecanlıdır.ben yarın yumurta toplama operasyonu olucam.ilk kez anestezi alıyorum.çoook heyecanlıyım ve korkmuyor da değilim:26: iyi haberlerini almak dileğiyle canımm..

canım cok sevindim sperm çıkmasına inş. en kısa zamanda mutlu haberide verirsin

merhaba canım.evet benim eşimde de azo vardı.3 ay evvel öğrendik.öğrenir öğrenmez eşim tesa oldu.sperm bulundu.1 ay sonra benim tedavim başladı.iyi dileklerin için teşekkür ederim arkadaşım..umarım hepimiz güzel haberlerle her günümüzü bayram yaparız.

iyi etmişsin tabi canımmm

görmelisin beraber nasıl hazırlıyoruz aşkım benim yaaaa
ben biraz cadıyım hatta ona sorarsan baya cadıyım
buradan çok şey öğrendim 3 ayda...
saolsun kocişimde ne verdiysem yedi...
sabahları yemesi gereken macun vs gibi şeyleri ben söylemeden yaptı...
arada akşamları unuttuğu oldu ondada çıngarı kopardım tabi
öyle korkutmuşumki adamcağızı artık ben demeden herşeyi yapıyor
çok da meraklı macunları hazırlarken herzaman bana yardım ediyor...
rabbim şifa verir inş

canım geçmişin hepsini okuyamadım bir tek hayalim i öğrendim inş. canım allah hepimize yaşatsın o günleri

amin canım inş

iyi etmişsin bebekim benimmm
ballı karışımlar mı yaptınız ?

senin de Allah yardımcın olsun canım işin su gibi aksın inşallah.

çooooookkkk teşekkür ederim arkadaşımmmm.iyi ki böyle bir topik var.inanılmaz moral oluyo ..iyi ki varsınız..

iyi ki sende varsın canım
bak senden güzel haberler aldıkça bizde moral bluyoruz umutla doluyoruz
inş daha da güzel haberlerini almaya devam edicez

canım yolun yarısı dedıgın gıbı gerısı hamıs olarak devam eder inşllh

iyi etmişsin bebekim benimmm
ballı karışımlar mı yaptınız ?

bebekim zaten 2,5 aydır bal, polen, arısütü ve propolis karışımını yiyordu kocişim
o bitmişti yenisini hazırladık bugün
ayrıca bu karışım bayanlar içinde çok faydalıymış yumurtanın daha kaliteli olmasını sağlıyormuş artık bende yiycem
bide aktar hüseyin ermişin bi karışımı var içerisinde bir sürü bitki, bal ve arısütü var...
o macunuda ilk defa bugün hazırladık bundan sonra hep devam edicez...
istiyorumbebeğimilerde kullanıyorlardı hüseyin ermişin macununu...
inş şifa olurlar kocişime

Son düzenleme:
kızlar önere bileceğiniz macun kür var mı biz sadece sudafed ve endol kullanıyoruz amakürlerlede takviye yapmayi istiyoruz önerilerinizi bekliyorum

inş. şifa olur canım bizde kullanmak istiyoruz miktarları nasıl olacak karışımın yardımcı olursan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…