Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet canım daha önümüzde 5 ay var inş spermler ger geçen gün katlanarak daha da artar
rabbim o günleri hepimize gösterir inş
inş en yakın zamanda tüm sohbetlerimiz bebişlerimizle ilgili olur
hayalllll olmadan umut olmdan yaşanmaz bebekimmmmmmm...
allah hepimizin muradını verir inş...

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn anne adaylarının en güzelleriiiiiiiiiiiiii

Bizim topiğimize bak yaaaaaa güzel hatunlarla dolu.. Yüzlerinizi göremesem de iç güzellik yetmiyor mu sankiiii

Hepinizi çok seviorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ben bi karar verdimmmm... Kızım olursa oğlu olan arkadaşlarımdan birinin oğluna vercem Çünkü ancak bir azo.yu tatmış insan kızımın değerini anlayabilir yada ben de ona gereğinden fazla değer vereceğin için ancak öyle bir çocuk değerimi hakedebilir.. Ve değeri taşıyabilir..

Eğer oğlum olursa aranızda kızı olanların kızını alıcam oğluma.. Ancak azoyu yaşamış bir annenin içi, azo yüzünden kızını zor elde etmiş bir anne tarafından anlaşılarak rahat edebilir. Değerlerini bizden ii kim anlar ki onlarınnnnnnnnnnnn

canım benimmmm
ben sana oğlumdaolsa kıızmda olsa veririm inşallah. çok doğru söylüyorsun ancak bizim halimziden bizim halimizde olanlar anlıyor bizi bizden başka anlayan yok
inşallah o günleri bizlerde görürüz. evlatlarımızın büyüdüğü zamnlarda hep yanınızda olurz.
bende seni çoook seviyorum güzel anne adayı. dualrında bizleri unutma canım

bebekiiiiiiiiiiiimmmmmmmm gönlü güzel arkadaşım benim
valla ben de eseslim gibi kızımda olsa oğlumda olsa veririm
bizim gibi evlat hasreti çekmiş kişiler daha çok değer verirler yavrularımıza...
ahhhhhhh keşke o günleri görebilsek doğsalar büyüseler :13:
evlenseler :123: biz hep yanlarında olsak
güzeller güzeli anne adayı dua etki hayallerimiz gerçek olsun...

Ayyyyy canm benmmmmmmmmmmmm İnşallah olsunlar da bu hayallerimizi de gerçekleştirelimmmmmm Ben de seni çoook seviorumm eseslimmm..
Moral bozmak yok artık tamam mıııı

Ya artık çooook neşeli olduğunu hissetmekk istiorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

Etmezmiyimmmmmmm baharımmm bu akşam namaz kılıcam inşallah. Anneannemin mezarına dökmek içinde okunmuş su hazırlıcam.. 5 vakit namaz kılamıorum ama bu akşam kılıpp hepinize dua edicemm Rabbim kabul etsin inşallahh

içine kızmı doguyor

saol bitanem allah bu mübarek günlerde dualarımızı kabul eder inş
canım eşini anlatsana biraz nasıl şoku atlatabildi mi inanabiliyor mu bu mucizeye neler hissediyor ??
inş bizim eşlerimizde senin kocişinin yaşadığı mutluluğu yaşarlar

tamam canım moralimi düzelticem daha neşeli olacam söz.
senin bebişinin haberleri ile çooook mutlu olacam inşallahhhhh.

O kesinlikle hala şok.ta.. Günde elli sefer arıo yinede yetmio. 5 dk. ralıkta eve girip üstümü değiştireyim diorum, o arada aramış oluo beni.. Bi bakıorum tel.de msj çağrı bişiler var. ama kızmışşş.. Üst üste aramışş. Yahu uyku halim var.. Uyuya kalabiliorum. Sonra üstümü değiştirio olabilirim. banyoda olabilirim vs.. ama hemen paniklioruzz

Dün gece kızlar en komik olayı yaşadımm. Gece uyandımm çok susamıştım.. Dedim ki aşkım bi bardak su getir ne olursun.. Uyandı kalktı ayağa tuttu elimden beni kaldırdı. Ne oluoruz dedim içimdenn.. Aşkım ben gideyim o zaman dedim. Hayır olmaz ben göüürcwem dedii.. Ya ne gerek var ben giderim kalktım zaten dedim. Hayır olmaz dedi.. Tmam dedim tuttu elimden beni nereye götürdü dersinizz.. banyonun kapısına

aşkım nie buraya geldik dedim,, Bana burayı istemedin mi dedi

Hayır oraya götürmesi bişey diil.. Benimle içeriye kadar giricekti ondan koptummmm
Uyku sersemi anlamadı olayı.. Elimden tutup götürmezmi beni koptumm

Öyle bişi olsa seni uyandırırmıyım dedim zaten kalkcam hayatım ozaman
Ben kalkmak istemedim de senden istedimm

Hayır hayatım beni de kaldır lütfen dio çılgın

Ya işte böle kızlar Allahım daha büyük şaşkınlıkları mutlulukları yaşatsın size inşallahhhhhhh

bebekimmmm ilk bebek her zaman çiftler için çok farklı olur...
acemilikler ne yapılması gerektiğini bilememeler hep bi tedirginlik
ama hep diyoruz ya bizim durumumuz çok çoook faklı...
biz bu korkuyu evlat sahibi olamama korkusunu yaşadığımız için bulunca neler yaparız allah bilir
eşini çok iyi anlıyorum siz evliliğinize bu korkuyla başladınız bi belirsizlik vardı...
ama ummadığınız bi anda mucizeniz geliverdi
şimdi böyle panik olması çok normal
bakalım doğuma kadar ne maceralar yaşayacaksınız
bak bizede anlat ama olur mu bizde neşelenelim eniştenin komik halleriyle

Tabi bitanemmmmm anlatırım tabiiiii.. hep beraber neşelenirizz.. Bende eniştelerin hallerine çok gülüorumm.. eseslimin di sanırım eşşek muhabbetine koptum mesela.. Eşime anlattım helal olsun valla dio. Kabul etmiş bak demekki insanlığı aşmış belirli bi seviyede.. herkes öyle kabul edemezz dio

canım pcnin masaüstüne eşek resmi koymaktan bahsediyorsan o benim kocişimdi
çok kızdırmıştı ama kalbimi kırkmıştı bende küsmüştüm
masaüstündeki onun koyduğu fotomuzu kaldırıp simsiyah bi fon koydum
gece açmış pcyi bakmış ekran simsiyah tekrar değiştirmiş...
sabah pcyi bi açtım ben şok
karşımda kocaman bi eşek hemde öyle masum bakıyor ki anlatamam
tutamadım kendimi gülmeye başladım...
akşam gelince gönlümü aldı bide diyor ki "ben tüm eşek fotolarına baktım özellikle bu mahçup bi hali olan eşeği seçtim"
alem adam benim kociş valla yaptığı eşekliğin farkına varması da bişey değil mi

Son düzenleme:
baharımmm bebekimm bittimi işlerin ?
benimkiler bitti.

oh gule gule kırlet canım benımde daha yenı bıttı sankı bana gelen varda
ama olsun bayram temızlıgı yapmak bıle heyecan verıyo ınsana

sende güle güle kirlet canım
öyle valla gelen giden olmuyor ama olsun yinede yapıyoruz.

ama ınşlh bızımde bebıslerımız olur buyurde onlar bıze el opmeye gelır
ayyyy bakalım o gunlerı gorurmuyuz
oalcak ben oyle ınanacagım hep hepımız sırayla hamıs haberlerı verırız
İNŞALLAH AMİNNNNNNN

Son düzenleme:
sende güle güle kirlet canım
öyle valla gelen giden olmuyor ama olsun yinede yapıyoruz.

haklısın canım ben bu bayram 1. gün evdeyim 2. gün yola çıkıyoruz inş. o yüzden geçen bayrama göre daha çok inceledim temizliği.. bitti çok şükür hepimiz güle güle kirletelim.. güzel bayram geçirelim inş. şimdiden iyi bayramlar kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…