merhabalar baharcım ve eseslim ben geldim.. nasılsınız bakalım nasıl geçti bayramınız? hepinizi çok özledim...
merhaba canım hoşgeldin
iyiyim allaha şükür bayramda iyi geçti sen nasılsın tatlım senin bayramın nasıl geçti
iyiyim hamdolsun canım şuan annemlerdeyim. çok şükür kayınvalidemle henüz herhangibir sorun yaşamadım buna seviniyorum birde eşimin akrabaları bukez hiç bebek sormadı ona seviniyorum.. hamdolsun güzel bi bayramdı. pzt günü ist.a gezmeye gideceğiz bikaç gün ordayız cuma günü de eve dönüş yolculuğu var Allah'ın izniyle böyle işte bende durumlar..
dedim ya anladım ben zaten
bende senden sonra çok durmadım çıktım...
kesinlikle öyle tatlım nekadar çok düşünürsek okadar bilinçaltımıza yerleşiyorlar...
böyle oluncada uykuda bile kurtuluşumuz olmuyor
merhabalar baharcım ve eseslim ben geldim.. nasılsınız bakalım nasıl geçti bayramınız? hepinizi çok özledim...
geç olmuştu zaten saat o saatlerde bende pek girmiyordum bişeyler bakmak için girmiştim nete girmişken topiğede bakayım deidm.
evet canım bigün bebkleirmiz girecek rüyalarımıza ohh ne güzel olacak
hoşgeldin tatlım
bende iyim çok şükür bayramda güzel geçti bizdede bebek lafları hiç olmadı sevindik ama eşimin guatr hastalığı ön plandaydı ona moralimiz bozuldu tabi eşimde kafaya taktı durdu. onun dışında güzeldi. sen nasılsın canım ? sen şimdi eskişehirdesin dimi canım ?
bebekimmmm gece yatmak bilmiyorum kociş hadi artık diye diye zor götürüyor...
sabahta hiç uyanasım gelmiyor okulda eve gitsem de bi yatsam diyorum
gelincede burdan ayrılamıyorum ve aynı döngü devam ediyor
neyse ki yarınhaftasonu güzel bi uyku çekerim artık
canım ya keşke kimseye demeseydiniz eşinin rahatsızlığını.bu insanlar ne acaip bir açık yakalayıversinler üstüne üstüne gelirler insanın..inş. eşinin morali de düzelir canım..
ben de iyiyim hamdolsun canım eskişehirdeyim evet..dün annemlere geldik bugün de burdayız..
ben geldim canlarım
nasılsınız bakalım
nasıl geçti bayramınız
benim de güzeldi Allaha şükür ailemin yanındaydım
inşallah bir dahaki bayrama bebişlerimizle ailemizin yanına varmak nasip olur.
aslında canımı sıkan bişey var canlarım.. buraya kadar gelmişken kaan hocaya gidelim diyorum eşime..
ama elimizde hiçbi tahlil sonucu yok.. ne ile gideceğiz ne sonuç göstereceğiz diyo eşim.. bizim tahlil sonuçları evde kaldı((
zaten pzt ist.a geçeceğiz..burda yaptıralım desek burda da olmayacağız.. yine gidemicez kaan hocaya o canımı sıkıyor..
canım kaynanam saolsun herkese sölemiş. herkes biliyor. aa gözleirn ne kadar şişmiş guatrdan hep filan diye laflar başladı hep.
eskişehirde bugün acayip soğudu valla. keyfini çıkar memleketinin
evt canım çok iyi olurdu burdan ankaraya gitmek ama nasip değilmiş canım eve vardığınızda bi şekilde eşini ikna edip giderisniz.
hoşgeldin canımm
allaha şükür bayram yoğun hareketli geldi geçti canım.
aminnn canımm inşallah bidahaki bayram yavrularımız bizimle olur belki karnımızda belki kucağımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?