Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

çok geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifa versin annene..

Merhaba Canım. Çok üzüldüm annenin rahatsızlığına. Allah acil şifalar versin. En yakınlarına gelen hastalık çok uzuyor insanı. Hele de bu anne olursa çok daha zor. Hiç kiyamiyorsundur şimdi ona. Rabbim hayirli şifalar versin.. Antalya konusunda keşke sana yardımcı olabilseydim ama orayi hiç bilmiyorum. Antalya dışında Izmiri düşünmediniz mi orda daha iyi imkanlar bulabilirsiniz..

günaydın canlarım
hepinize hayırlı cumalar rabbim dualarınızı kabul etsin inş
ben yine bütün gece ilaçlarla spemlerle uğraştım kendimden korkmaya başladım iyice

Günaydın canım
Amin rabbim kualarımızı kabul etsin inş. :26:
Biara bende çok görüyodum ikiz , üçüz görüyodum ,geçen ensonda doktora diyorumki ne zman tüpe başlayabilirim oda hemen diyo ne kadar sevinmiştim ..rüyada olsa kafamız hep çoçukta olduğu için sürekli böyle rüyalar görmememiz normal cnm..Bigün rüya değilde gerçek olur inş.

Merhaba arkadaşım , annene geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin. Benim annemde 1 ay önce oldu anjiyo bende çok korkmuştum onu beklerken ,çok şükür iyileşti.
azo için de inş. sonuçlar iyi olur cnm inş..Bizde ilaç kullanıyoruz 2 ay sonra yaptırıcağız testi şuan bi heyecan yok ama zaman yaklaştıkça nasıl olucam bilmiyorum ,bu Mübarek cuma gününde rabbim dualarımızı kabul etsin inş...:26:

[denizbulut canım Allah annene acil şifalar versin onu size bağışlasın.Rabbim bizi sevdiklerimizle sınamasın inşallah.Bu cuma gününün ve mübarek günlerin hatırına Rabbim bütün hastalarımıza acil şifalar versin senin annene benim anneme ve tüm hastalara

hayırlı cumalar canlar.dualarla rabbimize yalvaralım evlat hasreti çekenlare cennet kokulu yavrular bağışlasın.aminn

iyi geceler bebekimmmmmm
nasılsın canımıniçi

bebekim ben çıkmak zorunda kaldım sen yazmışsın.
konuşamadık...

günaydın canlarım
hepinize hayırlı cumalar rabbim dualarınızı kabul etsin inş
ben yine bütün gece ilaçlarla spemlerle uğraştım kendimden korkmaya başladım iyice

günaydın bitanecimm
seninde cuman mübarek olsun dualrın kabul olsun inşallah.
rüyanda hayır olsun inşallah canım benim.

günaydın kızlar... hayırlı cumalar herkese....

hayırlı cumalr canım allah dualrımızı bu mübarek günde kabul etsin inşallahh..

allah annene şifa versin canım. anjıo basit bi operasyon kolayca geçirir inşallah.
sperm testindede inşallah bol bol spermler görürsünüz canım...

hayırlı cumalar canlar.dualarla rabbimize yalvaralım evlat hasreti çekenlare cennet kokulu yavrular bağışlasın.aminn

hayırlı cumalar canım allah dualrımızı kabul etsin inşallah.
büütn isteyen herkesi meleklerine kavuştursun rabbim.

nasılsınız kızlarrrrrrrrrrr

nasıl gıdıor

bahar,hayalıkm,esselim,vck,gelıncık,istıyorum bebegım,masal,nzlyaln ve dıger arkadslarrrrrrrrrrrrrr

nasıl gıdıor

bahar,hayalıkm,esselim,vck,gelıncık,istıyorum bebegım,masal,nzlyaln ve dıger arkadslarrrrrrrrrrrrrr

ben iyim canım sen nasılsın
cuman mübarek olsun hayırlı cumalar canım.
ne olsun işte iş güç uğraşıyoruz
sen nasılsın canım ?

merhaba canım nasılsın bugün çalışmıyormusun

Çalışıyorum canım işteyim ama bayram sonrası olmasından dolayı bilmiyorum sakin bi gün. sen nasılsın nasıl gidiyor...

hayırlı cumalar arkadaşım dualarına canı gönülden amin diyorum...

nasıl gıdıor

iyiyim canım sağol sen nasılsın bende aynı her şey tedavi zamanını bekliyorum...

ben iyim canım sen nasılsın
cuman mübarek olsun hayırlı cumalar canım.
ne olsun işte iş güç uğraşıyoruz
sen nasılsın canım ?

bende bıldıgını gıbı
farklı bısı yok
hamd olsun ıyıyım

aminnnnnn inşallahhhhhh ..

aynennnn napalım inşallah sonradan gülsün yüzümüz kaderimizmiş bunları yaşamak sabır inşallah hasret kaldığımız bebegimize biran önce kavuşuruz allah yardımcımız olsun ..

merhaba canım biz iyiyiz allaha şükür...
sizede çok geçmiş olsun canım allah annene acil şifalar versin...
inş test sonucunda bol bol sperm görürsünüz

baharcım günaydın.nasılsın.ben bugün biraz üzgünüm.hala eşimi kaan hocaya gitmeye ikna edemedim.ne olacak benim halim ya.sizi örnek verdim ama gene bi kıpırdama yok.

merhaba canım ben iyiyim saol...
offff senin bu eşinde insanı çileden çıkartıyor valla
sanki sen onu götürüp bıçak altına yatıracaksın alt tarafı ilaç tedavisine başlayacaksınız...
niye bukadar büyütüyor anlamış değilim...
canım sen biraz duygusal yaklaş eşine hissettiklerinden yaşadıklarından bahset...
onu etkileyerek zorlamadan ikna etmeye çalış...
inş kabul ettirirsin yoksa bi inat uğruna tedaviye başlamamış olmak seni daha da yıpratır...

bu kabuslar hepimizin rüyasında varolsa gerek.tamamen bilinç altı canım.çünkü bu düşüncelerle yatım bu düşüncelerle kalkıyoruz.

öyle canım ya hergün yok ameliyatta bu kadar sperm çıktı yok bu ilacı alalım resmen deliye döndük hepimiz...

bebekim ben çıkmak zorunda kaldım sen yazmışsın.
konuşamadık...

günaydın bitanecimm
seninde cuman mübarek olsun dualrın kabul olsun inşallah.
rüyanda hayır olsun inşallah canım benim.

evet bebekimmmm ya bi baktım çıkmışsın dedim kesin kocişi çağırdı
neyse bugün telafi ederiz artık
amin bebekim allah hepimizin duasını kabul etsin
valla son günlerde ben bu rüya işini baya abarttım galiba
ilaç ve sperm peşinde koşmaktan rüyamda bile kurtulamıyorum

günaydın baharcım... bende aynen öyleyim valla rüyalarla uğraşıp duruyoruz çok düşündüğümüz için olsa gerek hatta ben geçen gün kendi kendime embriyo transferi bile yapıyordum

canım benim inş bebeişlerimize kavuşuruzda tüm bu sıkıntılardan kurtuluruz...

amin aminnnnnnnnnn

amin canım benim inş bigün tüm güzel rüyalarımız gerçek olur...

nasıl gıdıor

merhaba canım saol iyiyim allaha şükür...
hele bugün haftasonuya daha da iyiyim
sen nasılsın canım kocişin nasıl tenktür dışında bişeyler kullanıyor mu kocişin???

evtcanım ya kociş zaten yanımdaydı kapat kapat diyip duruyordu bekledim bekledim bide başım çatlıyordu kapattım bende sonra
bugün çıkarırız acısını
sürekli aklımızda olunca bu spermler ilaçlar rüyalarımızdada onlarla uğraşıyoruz canım.

dedim ya anladım ben zaten
bende senden sonra çok durmadım çıktım...
kesinlikle öyle tatlım nekadar çok düşünürsek okadar bilinçaltımıza yerleşiyorlar...
böyle oluncada uykuda bile kurtuluşumuz olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…