Merhaba arkadaşlar topiğe enson bayramdan önce girmiştim sayfalar baya çoğalmış geçmişi okuyamadım inşlh herkes iyidir tedaviler iyi sonuç veriyordur bayramda kütahyadaydım annem rahatsızmış dün kalp damarlarında daralma olduğunu ve anjıo olması gerektiğini duydum ve çok üzgünüm şimdi antalya bu konuda tecrübeli hekim hastane araştırıyorum lütfen bizim içinde dua edin azo hala devam ediyor 10 gün sonra test yaptıracağız rabbim cümlemize acil şifalar versin inşlh ..
çok geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifa versin annene..
Merhaba arkadaşlar topiğe enson bayramdan önce girmiştim sayfalar baya çoğalmış geçmişi okuyamadım inşlh herkes iyidir tedaviler iyi sonuç veriyordur bayramda kütahyadaydım annem rahatsızmış dün kalp damarlarında daralma olduğunu ve anjıo olması gerektiğini duydum ve çok üzgünüm şimdi antalya bu konuda tecrübeli hekim hastane araştırıyorum lütfen bizim içinde dua edin azo hala devam ediyor 10 gün sonra test yaptıracağız rabbim cümlemize acil şifalar versin inşlh ..
günaydın canlarım
hepinize hayırlı cumalar rabbim dualarınızı kabul etsin inş
ben yine bütün gece ilaçlarla spemlerle uğraştım kendimden korkmaya başladım iyice
iyi geceler bebekimmmmmm
nasılsın canımıniçi
günaydın canlarım
hepinize hayırlı cumalar rabbim dualarınızı kabul etsin inş
ben yine bütün gece ilaçlarla spemlerle uğraştım kendimden korkmaya başladım iyice
günaydın kızlar... hayırlı cumalar herkese....
hayırlı cumalar canlar.dualarla rabbimize yalvaralım evlat hasreti çekenlare cennet kokulu yavrular bağışlasın.aminn
nasılsınız kızlarrrrrrrrrrr
nasıl gıdıor
bahar,hayalıkm,esselim,vck,gelıncık,istıyorum bebegım,masal,nzlyaln ve dıger arkadslarrrrrrrrrrrrrr
merhaba canım nasılsın bugün çalışmıyormusun
hayırlı cumalar canlar.dualarla rabbimize yalvaralım evlat hasreti çekenlare cennet kokulu yavrular bağışlasın.aminn
nasıl gıdıor
bahar,hayalıkm,esselim,vck,gelıncık,istıyorum bebegım,masal,nzlyaln ve dıger arkadslarrrrrrrrrrrrrr
nasıl gıdıor
ben iyim canım sen nasılsın
cuman mübarek olsun hayırlı cumalar canım.
ne olsun işte iş güç uğraşıyoruz
sen nasılsın canım ?
Çalışıyorum canım işteyim ama bayram sonrası olmasından dolayı bilmiyorum sakin bi gün. sen nasılsın nasıl gidiyor...
hayırlı cumalar arkadaşım dualarına canı gönülden amin diyorum...
iyiyim canım sağol sen nasılsın bende aynı her şey tedavi zamanını bekliyorum...
aminnnnnn inşallahhhhhh ..hayırlı cumalar canlar.dualarla rabbimize yalvaralım evlat hasreti çekenlare cennet kokulu yavrular bağışlasın.aminn
kızlar içim bir hoş oldu hüzünle doldu şu an yanlızım ama bu defa efkarlıyımda çok sıkıldım bunaldım nefes alacak hal kalmadı bende içim böyle düğüm düğüm oldu sanki canım çıksa of demicem ne kadar doluyum taştım bu gece yoruldum usamdım hiçmi olmaz neler yaptık ama yok yok yok olmuyor işte Rabbim vermeyince olmuyor arkadaşım dogurdu doğurcak yengem hamile karnı burnunda kızlar bıktım be bıktım başkalarına imrenmekten ayakkabı alırken bebek ayakkabısı görünce günümün bitmesinden yoldan gecerken gözümün beşiklere takılmasından milletin inşallah seninde olur demesinden halim kalmadı ne zaman gelecek gelecekmi bıktım be bacılar can kalmadı dayanacak her gün özlemekten başkalarına imrenmekten acaba bende hamile olucakmıyım diye hayeller kurmaktan hal kalmadı bunaldım be bacılar adaklarla kurbanla aradık ama olmadı dua dua yalvardık bekledik halende bekliyoruz bacılar gayri yetti sağlıklı sıhatli hayırlı imanlı olsa mis kokusunu çeksem içime ne kadar hasret kaldım bilemezsiniz öyle doluyum ki
baharcım günaydın.nasılsın.ben bugün biraz üzgünüm.hala eşimi kaan hocaya gitmeye ikna edemedim.ne olacak benim halim ya.sizi örnek verdim ama gene bi kıpırdama yok.
bu kabuslar hepimizin rüyasında varolsa gerek.tamamen bilinç altı canım.çünkü bu düşüncelerle yatım bu düşüncelerle kalkıyoruz.
bebekim ben çıkmak zorunda kaldım sen yazmışsın.
konuşamadık...
günaydın bitanecimm
seninde cuman mübarek olsun dualrın kabul olsun inşallah.
rüyanda hayır olsun inşallah canım benim.
günaydın baharcım... bende aynen öyleyim valla rüyalarla uğraşıp duruyoruz çok düşündüğümüz için olsa gerek hatta ben geçen gün kendi kendime embriyo transferi bile yapıyordum
teşekkür ederim canım.inşallah bizlerde bir gün sağlıklı sıhhatli bebeklerimize kavuşuruz.bu cuma günün hatırına Rabbim tüm evlat hasreti çekenlerin kucağını doldursun.hastalarımıza şifalar versin amin amin amin
Günaydın canım
Amin rabbim kualarımızı kabul etsin inş. :26:
Biara bende çok görüyodum ikiz , üçüz görüyodum ,geçen ensonda doktora diyorumki ne zman tüpe başlayabilirim oda hemen diyo ne kadar sevinmiştim ..rüyada olsa kafamız hep çoçukta olduğu için sürekli böyle rüyalar görmememiz normal cnm..Bigün rüya değilde gerçek olur inş.
nasıl gıdıor
evet bebekimmmm ya bi baktım çıkmışsın dedim kesin kocişi çağırdı
neyse bugün telafi ederiz artık
amin bebekim allah hepimizin duasını kabul etsin
valla son günlerde ben bu rüya işini baya abarttım galiba
ilaç ve sperm peşinde koşmaktan rüyamda bile kurtulamıyorum
evtcanım ya kociş zaten yanımdaydı kapat kapat diyip duruyordu bekledim bekledim bide başım çatlıyordu kapattım bende sonra
bugün çıkarırız acısını
sürekli aklımızda olunca bu spermler ilaçlar rüyalarımızdada onlarla uğraşıyoruz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?