inş bebişin sana sıkı sıkı tutunur..merhaba canlarım. Yazamadım haber veremedim size. eminim merak ettiniz. Geçmişi okuyamıyorum izin almak için geldim. Gideceğim az sonra. Malisef 3 embriyodan 2sinde bölünme olmadı. 1 embriyo koyuldu. Oysaki yaşımdan dolayı 2 hakkım vardı. Ama ben 1 taneyi zor buldum. Bayram günü çağırdılar. İsterseniz transfer etmeyelim dedim. Siz bilirsiniz dediler. Yine de pişman olmamak için transfer yaptırdık. Moralim çok bozuk. Bugün 5. gün dua edin ne olur. İnşallah sizlere de umut olurum. Kendinize çok iyi bakın hepinizi öpüyorum.
canım biz bu ara biraz sıkıştık kocişin maaşı gecikti şirkette nakit sıkışıklığı olmuş...
ancak haftaya alabilicez biz :26:
sizin bulmanıza da çok sevindim...
ben iyiyim tatlım bu 2 günde okul olmasaydı daha da iyi olacaktım
alırsınız tatlım sıkma canını.
herkeste oluyo işte bazen maddi sıkıntı.
ilaçlarda ucuz değilki..dünyanın parası..
kızlar içim bir hoş oldu hüzünle doldu şu an yanlızım ama bu defa efkarlıyımda çok sıkıldım bunaldım nefes alacak hal kalmadı bende içim böyle düğüm düğüm oldu sanki canım çıksa of demicem ne kadar doluyum taştım bu gece yoruldum usamdım hiçmi olmaz neler yaptık ama yok yok yok olmuyor işte Rabbim vermeyince olmuyor arkadaşım dogurdu doğurcak yengem hamile karnı burnunda kızlar bıktım be bıktım başkalarına imrenmekten ayakkabı alırken bebek ayakkabısı görünce günümün bitmesinden yoldan gecerken gözümün beşiklere takılmasından milletin inşallah seninde olur demesinden halim kalmadı ne zaman gelecek gelecekmi bıktım be bacılar can kalmadı dayanacak her gün özlemekten başkalarına imrenmekten acaba bende hamile olucakmıyım diye hayeller kurmaktan hal kalmadı bunaldım be bacılar adaklarla kurbanla aradık ama olmadı dua dua yalvardık bekledik halende bekliyoruz bacılar gayri yetti sağlıklı sıhatli hayırlı imanlı olsa mis kokusunu çeksem içime ne kadar hasret kaldım bilemezsiniz öyle doluyum ki
kızlar içim bir hoş oldu hüzünle doldu şu an yanlızım ama bu defa efkarlıyımda çok sıkıldım bunaldım nefes alacak hal kalmadı bende içim böyle düğüm düğüm oldu sanki canım çıksa of demicem ne kadar doluyum taştım bu gece yoruldum usamdım hiçmi olmaz neler yaptık ama yok yok yok olmuyor işte Rabbim vermeyince olmuyor arkadaşım dogurdu doğurcak yengem hamile karnı burnunda kızlar bıktım be bıktım başkalarına imrenmekten ayakkabı alırken bebek ayakkabısı görünce günümün bitmesinden yoldan gecerken gözümün beşiklere takılmasından milletin inşallah seninde olur demesinden halim kalmadı ne zaman gelecek gelecekmi bıktım be bacılar can kalmadı dayanacak her gün özlemekten başkalarına imrenmekten acaba bende hamile olucakmıyım diye hayeller kurmaktan hal kalmadı bunaldım be bacılar adaklarla kurbanla aradık ama olmadı dua dua yalvardık bekledik halende bekliyoruz bacılar gayri yetti sağlıklı sıhatli hayırlı imanlı olsa mis kokusunu çeksem içime ne kadar hasret kaldım bilemezsiniz öyle doluyum ki
baharcımmm bebekimm iyi gecelerrrr
merhaba kızlar iyi geceler bugün benim yiğenimin doğum günüydü hani bahsetmiştim ya mucize bebeğimiz.kalp damarlarının ters olduğunu ve bir damarının eksik olduğunu yazmıştım .Allah anasına babasına bağışlasın analı babalı büyütsün inşallah.bugün 3 yaşına bastı inşallah birgün bizimde mucizelerimizin doğum günlerini kutlarız.
BAHAR------------------------------------------2 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
HEP---------------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
JKLM--------------------------------------------
LAMYAY-----------------------------------------
MASAL -----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL----------------------------------------- 1 meryem suresi
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZCU---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN------------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 5 yasin 7 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
Şimdi bunu dikkatli düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar.
günaydın canlarım
hepinize hayırlı cumalar rabbim dualarınızı kabul etsin inş
ben yine bütün gece ilaçlarla spemlerle uğraştım kendimden korkmaya başladım iyice
günaydın canlarım
hepinize hayırlı cumalar rabbim dualarınızı kabul etsin inş
ben yine bütün gece ilaçlarla spemlerle uğraştım kendimden korkmaya başladım iyice
canım benim yiğeninin doğum günü kutlu olsun
allah sağlıklı sıhatli nice mutlu seneler göstersin mucize bebişinize
rabbim bizimde mucizelerimizi gönderir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?