Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

mantarı ben tavuklu da çok seviyorum ama siz pek et yemiyorsunuz..

nasılsınız bacılar

iyiyiz bacımm sen nasılsın??
hala üzgünmüsün?

dün yazdıklarını okudum ama bişey yazamadım...

ne yapayım tatlım benimkide huy işte değişmiyor

slm canım neyapalım yemekle uğraşıyorum bende...
sen nasılsın ??

topik kalabalıklaştıkça ben coşuyorum

bende iiyiyimmmmm canımmm...
bende çoştummmm

toana'ya okuyoruz...
BAHAR------------------------------------------2 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------1 yasin 2 meryem
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM--------------------------------------- 2 yasin
HEP---------------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------1 yasin,1 meryem
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
JKLM--------------------------------------------
LAMYAY-----------------------------------------
MASAL -----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------1 meryem
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZCU---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------1 yasin
ZEYNEP-----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese.. 3 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

boşver canım bu erkekler anlamaz hiçbir zaman biz onlar için herşeyi yapıyoruz ama onlar bebek özlemi bizi bitiriyor ayyy şimdi aradım aktar böyle böyle dedi diye bana gülüyor bende birşey yok diye

bahar bu ay baslıcam artık kecıbynuzuna falan
sız bısı yapıormusunuz pekı

canım ooooo biz çok şey yapıyoruz say say bitmez
keçiboynuzu tozu, tavşancıl otu tentürü, zeytinyağında kuru incir...
hüseyin ermişin azosperm için olan macunu ( kendin hazırlıyorsun )...
bal, polen, arısütü ve propolis karışımı olan macun...
bal, çörekotu ve tarçın karışımı olan macun...
ısırganotu çayı, türk kahversi, kuru yemişler, kuru meyveler...
anlayacağın ne varsa yapıyoruz inş şifa olur kocişime

nasılsınız kızlarrrrrrrrrrr

nasıl gıdıor

bahar,hayalıkm,esselim,vck,gelıncık,istıyorum bebegım,masal,nzlyaln ve dıger arkadslarrrrrrrrrrrrrr

sağol canım iyiyiz seni sormalı.senin şu avatarlarına bayılıyorum.hergün bir avatar seçiyorsun.gerçek hayattada bu kadar değişikliği severmisin?

öncelikle selam baharcığım.nasılsın.inşallah Rabbim şifa versin yarasın kocişine..Bahar ben şu tentürüyü sordum eltime .tentürü branca demek ayı otu demekmiş.tavşancıl otu değil diyor yani türkçesi ayı otuymuş.bende yanlış birşey almamak için ona getirtmedim.zaten onun ailesi küçükken terk etmiş onu 35 senedir arayıp sormuyorlar.bende bir ilaç için arattırmadım onlardan gelecek hayır Allah'tan gelsin.kendi çocuklarına sahip çıkmayan kişiler çocuk için bu kadar debelenmemize afedersin k...çı ile güler.ben şimdi sana özelden yazarım.

selam canım benim belki o anlamada gelebilir ama bu tentür sadece tavşancıl otu ve alkolle hazırlanıyor...
boşver sen öyle insanlara tenezzül etme...
allah öylelerini ıslah etsin
nasıl bişeydir bu ya 35 sene ne demek insan nasıl evladını arayıp sormaz

benim için sorun değil ama eltim çok üzülüyor.inan onun yanında annemle konuşmamaya çalışıyorum.annesi onu daha 8 aylıkken babaannesine bırakmış ondan 3 yaş büyük oğlunu almış gitmiş .sonra tekrar evlenmiş.eltimede annesinin kuzeni bakmış.kadının 5 çocuğu olduğu halde eltimide evlatlık almış.ama eltimde çektiklerinin mükafatı olarak müslüman olmuş .bence böyle kişilerin evladı olacağına bizim gibi bir ailenin yanında olması üstelik müslümanlıkla şereflenmesi daha güzel

kesinlikle öyle canım benim yine allaın sevdiği kuluymuş...
hep iyilerle karşılaşmış kendi annesi terketsede ona bakacak birileri olmuş...
rabbim böyle kimsesiz kalanları yardımcısı olsun...

kesinlikle öyle canım benim yine allaın sevdiği kuluymuş...
hep iyilerle karşılaşmış kendi annesi terketsede ona bakacak birileri olmuş...
rabbim böyle kimsesiz kalanları yardımcısı olsun...

amin canım .Rabbim inşallah bizlere evlat versin. onları bizsiz bizleri onlarsız bırakmasın.cevabın içinde çok teşekkür ederim. biraz uzun olmuş seni çok yordum hakkını helal et

amin canım .Rabbim inşallah bizlere evlat versin. onları bizsiz bizleri onlarsız bırakmasın.cevabın içinde çok teşekkür ederim. biraz uzun olmuş seni çok yordum hakkını helal et

rica ederim bitanem ne demek
olur mu öyle şey bi hakkım varsa helal olsun canımın içi...
bi faydam dokunabiliyorsa sizlere ne mutlu bana

nasılsınız bacılar
sağolzaman cım sen nasılsın bayadır karşılaşamadık ben tedaviye devam sen nasılsın
[

senin de mübarek olsun canım benim...
valla bu acı her dem içimizde taptaze ama özel gülerde daha da artıyor bu acı
rabbim bizimde evimizi şenlendirir inş [/QUOTE]
işallah canım Allah büyük bizlerde anne olucaz işallah

canım ara sıra oluyor hepimizde tadı tuzu bunlar

leylak bacım nolsun biz bıraktık daha doğrusu tedaviler bizi bıraktı sen nerde tedavi oluyorsun son durum nedir

leylak bacım nolsun biz bıraktık daha doğrusu tedaviler bizi bıraktı sen nerde tedavi oluyorsun son durum nedir

canım öyle deme gün doğmadan neler doğar Allah büyüktür biz Kaan hocadayız canım tedavi oluyoruz bakalım proxed ve m sure kullanıyoruz ve nebido vurdurduk 2 aydır bakalım hayırlısı işallah güzel bir sonuç alırız benimde yüzüm güler herkesin yüzü gülsün tüm evlat isteyenlerin işallah eşime sperm testi yapalım diyorum ama istemiyo canım bende bu şekilde Allah kerim

abooooooooooooo bu ne kız böle masallah
ınsallah sıfa olur

sağol canım iyiyiz seni sormalı.senin şu avatarlarına bayılıyorum.hergün bir avatar seçiyorsun.gerçek hayattada bu kadar değişikliği severmisin?

ay tatlım :)))))
sagol avatarlarımı begendıgıne sevındım
evet yha sevıyorum değişiklıgı

abooooooooooooo bu ne kız böle masallah
ınsallah sıfa olur

saol bitanem neyapalım ne varsa kullanıyoruz işte inş şifa olur
canım sizde sperm çıkışı oluyor değil mi???
siz normal yoldan olmasını istediğiniz için mi tüp bebeğe başlamıyorsunuz yoksa bi süre ara mı verdiniz???
inş en kısa zamanda sende hamiş olursun da hayalimden sonra senin içinde başlarız halaya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…