günaydın arkadAşlar bugün transferimizin 9 günü 2 günde kasıklarda batma çok sık idrara çıkma 4.5.6 günlerde ise adet ağrısı ama son üc gündür hiç bir belirti yok dün idrar testi yaptım negatif çiktı cok üzülüyorum ağlaya ağlaya mahf oldum ne olacak arkadaşlar böyle pozitif alan arkadaşlar lütfen yardımcı olun
günaydın arkadaşlar.yeni bir gün yeni umutlarla.selmancan arkadaşımızın en mutlu günü olur inş.dualarımız seninle arkadaşım.rabbim yardımcın olsun.
günaydın arkadAşlar bugün transferimizin 9 günü 2 günde kasıklarda batma çok sık idrara çıkma 4.5.6 günlerde ise adet ağrısı ama son üc gündür hiç bir belirti yok dün idrar testi yaptım negatif çiktı cok üzülüyorum ağlaya ağlaya mahf oldum ne olacak arkadaşlar böyle pozitif alan arkadaşlar lütfen yardımcı olun
günaydın arkadaşlar.yeni bir gün yeni umutlarla.selmancan arkadaşımızın en mutlu günü olur inş.dualarımız seninle arkadaşım.rabbim yardımcın olsun.
Günaydın arkadaşlar nasılsınız ?
Selmacan cnm üzme kendini iyi şeyler düşün lütfen , aynı şeyleri bende yaşadım anlayabiliyorum seni cnm. daha zaman var sonuç pozitif çıkar bakarsın hamileyim diye yazarsın ki inş.herşeyin hayırlısı olsun :26:
Günaydın cnm
aminnnnn
Biz en son 2007 ekim de olmuştu. 2 tüp negatif ,eşime ilkte tese 2.de mikro tese yapıldı .ilk tesede 11 sperm buldular transfer oldu ama tutmadı .2 mikroda hiç bulamadılar. bizde iyiyce yıprandık o dönemde ara verdik. eşim bu arada geçen sene de varikosel ameliyatı oldu bi faydası olur diye bakalım şimdi de Arginmax men kullanıyo eşim. daha önceleri bende bitkisel bişeyler verdim sonradan bıraktım baktım bişey olmuyo sonra burayı takip etmeye başlayınca baktım ilaçlar filan kullanılıyo bende bi tanesinden başladım ama öbürlerinide almayı düşünüyorum bakalım hayırlısı olsunhepimiz için artık 8 sene oldu bazen öle sabırsızlanıyorum ki bi an önce olsun istiyorum bende hamileyim demek istiyorum ama olmuyo işte :26:
günaydın canlar
hepinize güzel bi hafta sonu diliyorum
ben 10 saatlik uykudan sonra süperim
günaydın bebekimmmm
ohhh ne güzel yapmışsın güzelce dinlenmişsindir.
yeni haftaya çok güzel başlarsın
günaydın kızlar..
ben 2 yıllık evliyim ve 2 yıldır tedavi görüyordum.adet döngüm 30-35 arasında olduğu için sorun hep bende diye düşünmüştüm..
yumurtlama takibi, klomen,rahim filmi, incir kürü vs derken hala hamiş kalamadım..
eşim 1 kez devlet hastanesinde spermiogram testi yaptırdı normal çıktı.o esnada ben doktorumu değiştirdim.
doktorumuz tekrar tahlil istedi ancak tüp bebek merkezinde yapılsın dedi.bizde devlete bağlı kadın doğum hastanesinin tüp bebek merkezinde yaptırdık.
total molilite % 77
hızlı hareketli % -
yavaş hareketli % 63
yerinde hareketli % 14
hareketsiz % 23
sperm morfolojisi (kruger)
normal %3
baş anomalisi %65
boyun anomalisi %28
kuyruk anomalisi %4
bizi direkt tüp bebeğe yönlendirdi.biz bir kür deniyoruz. özel bir aktara karışım yaptırdık şuan onu kullanıyor eşim..
sizce durum nasıl?
teşekkürler..
9. gunu cok erken yalnızgünaydın arkadAşlar bugün transferimizin 9 günü 2 günde kasıklarda batma çok sık idrara çıkma 4.5.6 günlerde ise adet ağrısı ama son üc gündür hiç bir belirti yok dün idrar testi yaptım negatif çiktı cok üzülüyorum ağlaya ağlaya mahf oldum ne olacak arkadaşlar böyle pozitif alan arkadaşlar lütfen yardımcı olun
günaydın canlar
gunaydın cnımmmmmm
günaydın bebekimmmmmmm
valla aynen öyle oldu kociş kalkmasa daha yatıcaktım
hatta ikna etmek için baya uğraştım ama yok ben uyandım artık diye kalktı inatçı kociş
biraz sonra kahvaltı yapıcaz sen yedin mi bebekimmm
ayrıca burası buz gibi felaket bi rüzgar var gece korku filmindeyim sandım kendimi
orası nasıl bebekimmmm ???
cnm esımın ıs yerı yakın bazen gelıp yemek ıstıyo olmayıncada olmuyoCemrem bu arada sen ne yemeği yapıyosun erkenden tatlm.
günaydın canlar
cnm artık kıs gelsın tabıı mevsımı aman usutme sonra kendıne dıkkat etyarında yatarsın ohh miss gibi dinlenmiş olursun
ben kahvaltı yapmadım canım yiyemedim arkadaşım gelecek 1 saat sonra filan o zamn onunla yerim artık diye düşündüm.
burda sabah çok soğuktu ama şimdi güneş var ama yinede baya soğuk canım. kış geldi artık.
yarında yatarsın ohh miss gibi dinlenmiş olursun
ben kahvaltı yapmadım canım yiyemedim arkadaşım gelecek 1 saat sonra filan o zamn onunla yerim artık diye düşündüm.
burda sabah çok soğuktu ama şimdi güneş var ama yinede baya soğuk canım. kış geldi artık.
oh yat kızz ben hayatta o kadar uyuyamıyorum benım yerımede uyu
öyle yapıcam bende bebekim
burada da güneş açtı birden ama hava hala buz gibi...
bugünde buranın pazarı her hafta ev sahibimle gidiyorum...
bugün misafirleri var bizde kocişle gidicez biraz sonra...
sende güzel bi gün geçir arkadaşınla
cnm artık kıs gelsın tabıı mevsımı aman usutme sonra kendıne dıkkat et
aman sıkı giiyn canım üşütme havaya aldanıp ince giyinme canım
inşallah canım gelsin ne zmandır görmedim onuda zman onunla çabuk geçiyorbiraz komiktir
saol düşünceli bebekimmmmmöyle yapıcam bende...
daha kış gelmeden yeterince hasta oldum zaten bi yenisini daha kaldıramam
oooo iyiymiş bebekimmm size iyi eğlenceler
işte bizim hep böyle insanlarla biaraya gelmemiz gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?