- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
yaaaaaaaaaa kızlar kociş geldi ama maç izliyor.canım sıkılıyor .o bilgisayarda oturuncada kızıyorum .o da sen kendine bak arkadaşlarınla konuştuğun zaman bende sıkılıyorum ama seni pc nin başından kaldıramıyorum oh olsun sana dedi
iyiymiş canım ama ben televizyon seyretmeyi sevmem ki zaten izleyeceğim birşey olursa diyer tv ye bakarım.benim derdim benim ona göstermediğim ilgiyi onun bana göstermesini istemembizde günleri paylaştık kocişle
salı, çarşamba, perşembe ve cumartesi ben izliyorum
pazartesi, cuma ve pazar o izliyor
bugün onun günü olduğu için o yabancı film izliyor bende topikte takılıyorum
böyle geçiyor işte günlerimiz
iyiymiş canım ama ben televizyon seyretmeyi sevmem ki zaten izleyeceğim birşey olursa diyer tv ye bakarım.benim derdim benim ona göstermediğim ilgiyi onun bana göstermesini istemem
bahar gecen sene bu zmanlarda zaten ben tup bebek tedavısındeydımsaol bitanem neyapalım ne varsa kullanıyoruz işte inş şifa olur
canım sizde sperm çıkışı oluyor değil mi???
siz normal yoldan olmasını istediğiniz için mi tüp bebeğe başlamıyorsunuz yoksa bi süre ara mı verdiniz???
inş en kısa zamanda sende hamişolursun da hayalimden sonra senin içinde başlarız halaya
bacılar bu romenyalı otun şurubunun içinde alkol oldugunu öğrenince kısa bir yıkımdan sonra azcık araştırmayla ilk kullanan ve hamile kalan kişinin yazısını buldum malum satışlar olunca topik kapanmış altta resmide var hele resmini görünce çok şaşırdım ya bu ot bizim buralarda olurdu küçükken hatırlıyorum yani aslında ben bu otu tanıyorum ama u özelliğini hiçde bilmezdim şimdi artık dag bayır gezip bu ottan toplamak lazım
--------------------------------------------------------------------------------
Merhaba değerli anne adayları
Ben 2 aylık bir bebeğim annesiyim.
13 sene böyunca hiç hamile kalmadım, sonunda bebeğim oldu.
İnfertiliteyi nasıl yendiğimi size de anlatmak istiyorum, belki bu yöntem sizde de çalışır
Herşey denedim, olmadı, olmadı.
Tavsiye üzerinde yurtdışından bir bitki tenkturü aldım. O kadar ilaç denedikten sonra bunu da deneyim dedim, bitki zaten zararı olmaz dedim. Ve denedim.
Günde 40 damla suya koyup içtiyordum. Tenktür içeriği : bir bikti özü ve tıbi alkol.
Bu tenktürü 3 ay kullanmam gerekiyordu, ama gerek kalmadı çünkü kullanmaya başladıktan 3 hafta sonra hamile olduğumu anladım.
Bu bitki yurtdışında çok tanılıyor ve kısırlık vakalarda önerildiği ve denendiği ilk yöntemdir.
Bir çok infertilite vakaları bu bitkiye olumlu sonuç verdi.
Ne yazık ki bu bitkiyi Türkiye internet sayfalarda zor buldum.
Bu bitkinin adı " Tavşancıl otu".
Googlede adı yazın, araştırın. Büket halinde küçük küçük beyaz çiçekli bir bitki.
Bir çok faydaları yanısıra, infertiliteye, sebebsiz kısırlıa iyi gelir.
Erkeklerde sperm kalitesi ve sayısı artırır.
Tavsiyem, eğer bu bitikiyi bulursanız, çay yapın, günde 1 bardak için. En az 3 ay kullanın.
Adet döneminde kullanmayınız, kanamayı artıyor. Hamile olduğunu şupeleniyorsanız, asla kullanmayınız. Düşük yapar.
İnşallah yöntemin size de yardımcı olur.
Hayırlı haberler almanız dileyiml
http://www.saglik.im/wp-content/uploads/2010/10/tavşancıl-otu.jpg
Eki Görüntüle 287086
bahar gecen sene bu zmanlarda zaten ben tup bebek tedavısındeydım
2. denemeyı suan ıcın hem maddı hmde manevı yonden dusunmuyorum
bızım sperm cıkısı var ama cok az
tup bebkte 21 tane canlı vardı
sımdı oda varmı bılmıorum acıkcasıı
anladım canım benim inş şartlar uygun olur olmaz hayırlısıyla başlarsınız tedavinize...
allahın izniylebu defa yüzünüz güler inş
canım vardır sen hiç merak etme...
ama siz yinede tüp bebeğe başlayana kadar keçiboynuzu kürünü ihmal etmeyin...
inş ozamana kadar spermleriniz daha da artar...
bakarsın sende hayalim gibi ummadığın bi anda hamişolursun
günaydın arkadAşlar bugün transferimizin 9 günü 2 günde kasıklarda batma çok sık idrara çıkma 4.5.6 günlerde ise adet ağrısı ama son üc gündür hiç bir belirti yok dün idrar testi yaptım negatif çiktı cok üzülüyorum ağlaya ağlaya mahf oldum ne olacak arkadaşlar böyle pozitif alan arkadaşlar lütfen yardımcı olun
günaydın arkadaşlar.yeni bir gün yeni umutlarla.selmancan arkadaşımızın en mutlu günü olur inş.dualarımız seninle arkadaşım.rabbim yardımcın olsun.
günaydın arkadAşlar bugün transferimizin 9 günü 2 günde kasıklarda batma çok sık idrara çıkma 4.5.6 günlerde ise adet ağrısı ama son üc gündür hiç bir belirti yok dün idrar testi yaptım negatif çiktı cok üzülüyorum ağlaya ağlaya mahf oldum ne olacak arkadaşlar böyle pozitif alan arkadaşlar lütfen yardımcı olun
gunaydın sevalcım nasılsın bugun ınşlh guzel haberler alırızzzzzzz
ben ıyıyım sukur allha bırazdan yemek yapıcam sonra topıge yazı yazıyım derken yemeksız kalıyorumteşekkür ederim canım iyiyim.işteyim.topiğe girdim nevar neyok bizlerde diye.bugünlerde dua ya en çok selmancan arkadaşımızın ihtiyacı var.rabbim yardımcısı olsun.sen neler yapmaktasın.
Günaydın arkadaşlar nasılsınız ?
Selmacan cnm üzme kendini iyi şeyler düşün lütfen , aynı şeyleri bende yaşadım anlayabiliyorum seni cnm. daha zaman var sonuç pozitif çıkar bakarsın hamileyim diye yazarsın ki inş.herşeyin hayırlısı olsun :26:
ben ıyıyım sukur allha bırazdan yemek yapıcam sonra topıge yazı yazıyım derken yemeksız kalıyorum
allhtan esım aksam bı sey demıyoda yırtıyom
gunaydın cnm selmanın sonucu inşlh pozıtıf olur
sende ne zaman yapıldı tup bebek uygulaması cnm
Günaydın cnm
aminnnnn
Biz en son 2007 ekim de olmuştu. 2 tüp negatif ,eşime ilkte tese 2.de mikro tese yapıldı .ilk tesede 11 sperm buldular transfer oldu ama tutmadı .2 mikroda hiç bulamadılar. bizde iyiyce yıprandık o dönemde ara verdik. eşim bu arada geçen sene de varikosel ameliyatı oldu bi faydası olur diye bakalım şimdi de Arginmax men kullanıyo eşim. daha önceleri bende bitkisel bişeyler verdim sonradan bıraktım baktım bişey olmuyo sonra burayı takip etmeye başlayınca baktım ilaçlar filan kullanılıyo bende bi tanesinden başladım ama öbürlerinide almayı düşünüyorum bakalım hayırlısı olsunhepimiz için artık 8 sene oldu bazen öle sabırsızlanıyorum ki bi an önce olsun istiyorum bende hamileyim demek istiyorum ama olmuyo işte :26:
cok haklısın bazen bende delı gıbı bebek ıstıyırum
benımde 5 seneyı gecıyo cok zor dayanmak ama allh bıze sabır vermıs
hamdolsun kı dayanabılıyoruz cnm olsun ınşlh 3 cu denemezde tutarda bebısını
kucagına alırsın tatlım hepımızde hamıs haberlerımızı tez zamanda verırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?