Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
mavicim tebrik ederim..............hayırlı olsun bebişlerin inşaallah...............
:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::dance:

:CüvCüv: delikafadulden buarada hakketten tebrik ederimmm Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin

amin hepimize nasip etsin allahım üzülme sen tutmuştu benimde son zamanlar olmadı ağrı hatta tutunma kanaması filan duymuştum siteden bende olmayınce bende tereddüte düştüm ama allahım nasip etti evet tıp mrkezinde söylmediler bende tabi ilk kez gebelik testi yaptırdıgım için bilmiyodum bişeyi bugün aradı merkezden hemşire o git devlet hastanesine dedi sevk aldım gittim hemen saatin 2 olmasını bekliyorum

mawii canım gözün aydın inan bana çok sevindim senin adına darısı hepimizin tüm isteyenlerin başı gülencim hadi sıra sende allahın izniyle...:teytey:

mawiicim tebrukler:) :) gülencım senın de iyi haberlerını beklıyoruz o oooo teker teker dokulmeye başladık allah bizlere de gostersın işaaaalllllaaahhhhhhhhh.....hepinizi cok sevıyorum........

Mawiii cim izmirde tedavini hangi hastanede goruyorsun mikro tese yi nerde yaptırdınız???? Hangi doktor??? :uhm::uhm:
kaydirigubbakcemile5

Esi azospermi olan hanimlarin listesi

artik umutsuz...............azospermi, 15 yillik evli, e vitamini bitkisel caylar,
...................................baharda mirotese olacak, xxx
askbocegim.................temmuz 2008 de mikrotese basarili,
...................................mikroenjektiona baslayacak
atasbelgin....................sebepsiz azospermi, 6 yillik evli, fsh: 18.39 testesteron: 3.88,
.................................. 2006 da mikrotese basarili, tüp bebek basarisiz, Gürgan kilinikde
baharson......................xxx
banban.........................gec indirilmis testis sorunu, 7 aylik evli, yeni ögrendiler,
...................................keciboynuzu kürü, test sonucu: 80 tane cansiz sperm bulundu,
...................................3 ay bitkisel ilac kullanacak, doktoru: Emre Bakircioglu
butterfly's'.....................xxx
damlali.........................xxx
dryaa22........................azospermi, bitkisel hap kullandi, sperm sayisi 28e cikti,
...................................1. tüp bebek tedavisiyle, HAMıLE
fatos1983......................klynefelder sendromu, 4 yillik evli,
....................................2006da sperm bulundu, keciboynuzu kürü,
....................................martta memorial de microtese olacak
harzem.........................2006da tesa basarisiz, xxx
hayrunisa......................2005 de mikrotese basarisiz, xxx
melissa78.....................xxx
nevbahar.......................xxx
nilay74..........................sebepsiz azospermi, 10 yillik evli,
....................................genetik ve hormonlar normal, 2 mikrotese basarili
....................................3 mikroenjektion basarisiz, keciboynuzu pekmezi,
....................................16 ocak mikrotese tarihi belli olacak
nzmyhn.........................xxx
ozlemsu33....................azospermi, 2,5 yillik evli, fsh: 13.86, lh: 6.26
....................................testesteron: 1.61, keciboynuzu kürü, bal, ceviz, findik
....................................xxx
senayda........................sebepsiz azospermi, 14 yillik evli, degerler normal,
....................................2006da basarisiz micotese ve microenjektion? xxx
sultan49........................azospermi, 2,5 yillik evli, xxx
sympatique....................6 yillik evli, keciboynuzu ve nohut kürü, macun, ari poleni
.....................................5 martta mikrotese olacak,
tosbik81.........................tek tarafli inmemiş testis hipogonodotropik hipogonodızm lh ve fsh değerlerı
.....................................çok dusuk 27 nisan da iğne tedavisine başladı 6 ay surecek sperm cıkısı
.....................................olmazsa mikro tese olacak 2,5 yillik evli, keciboynuzu kürü, ege
.....................................unuversıtesın de tedavı goruyor

tulay24..........................cift tarafli inmemis testis ameliyati,
.....................................polikistik over, fsh: 38 üstü, 2,5 yillik evli,
.....................................aralik 2008de microtese oldu, 12 sperm bulundu ve
.....................................10 tanesi donduruldu, Besiktas jinemedde
.....................................1. microenjektion tedavisine baslayacak
umudumnerde.................testis kücüklügü, 1,5 yillik evli, degerler fsh: 71,45,67
.....................................testesteron: 7.5, genetik normal, nohut kürü ve keciboynuzu kürü,
.....................................alman hastanesinde tedaviye baslayacak,
umutolsun......................genetik problem, 3 yillik evli, 1 sene önceki fsh: 50,
.....................................ilac kullandilar, keciboynuzu, kuruyemis balli karisim,
.....................................2 mikrotese 1 tüp bebek basarisiz,
vavelya...........................sebepsiz azospermi, 2 yillik evli, Fsh: 30 testesteron: 9,
.....................................caksir, cinko, macun, keciboynuzu, larginine, nohut kürü,
.....................................19 ocak yeniden test yapilacak, nisanda mikrotese olacak
vili..................................xxx
zaman............................inmemis testis sorunu, 1 tüp bebek basarisiz,
.....................................alman hastanesinde tedavi olacak, xxx

arkadaşlar liste yapmayı uzun zamandır ihmal ediyoruz sizde bu listeyi kopyalayıp isminizi yazın yada yanlış bılgısı olanlar duzeltip yayınlarsa bırbırımızı daha iyi tanımıs oluruz... tesekkurler...

tebrik ederim mavicim.gözün aydın. sağlıcakla kucağına alırsın inşallah arkadaşım. darısı bizlere......

Esi azospermi olan hanimlarin listesi

artik umutsuz...............azospermi, 15 yillik evli, e vitamini bitkisel caylar,
...................................baharda mirotese olacak, xxx
askbocegim.................temmuz 2008 de mikrotese basarili,
...................................mikroenjektiona baslayacak
atasbelgin....................sebepsiz azospermi, 6 yillik evli, fsh: 18.39 testesteron: 3.88,
.................................. 2006 da mikrotese basarili, tüp bebek basarisiz, Gürgan kilinikde
baharson......................xxx
banban.........................gec indirilmis testis sorunu, 7 aylik evli, yeni ögrendiler,
...................................keciboynuzu kürü, test sonucu: 80 tane cansiz sperm bulundu,
...................................3 ay bitkisel ilac kullanacak, doktoru: Emre Bakircioglu
butterfly's'.....................xxx
damlali.........................xxx
dryaa22........................azospermi, bitkisel hap kullandi, sperm sayisi 28e cikti,
...................................1. tüp bebek tedavisiyle, HAMıLE
fatos1983......................klynefelder sendromu, 4 yillik evli,
....................................2006da sperm bulundu, keciboynuzu kürü,
....................................martta memorial de microtese olacak
gülencim........................13 yaşında çift taraflı inmemiş testis ameliyatı
3 yıllık evli
fsh 18lerde idi mikrotese olurken
çok sayıda sperm bulundu
1.tüp bebek başarısız 2008
2.tüp bebekte sonuc bekliyor

harzem.........................2006da tesa basarisiz, xxx
hayrunisa......................2005 de mikrotese basarisiz, xxx
melissa78.....................xxx
nevbahar.......................xxx
nilay74..........................sebepsiz azospermi, 10 yillik evli,
....................................genetik ve hormonlar normal, 2 mikrotese basarili
....................................3 mikroenjektion basarisiz, keciboynuzu pekmezi,
....................................16 ocak mikrotese tarihi belli olacak
nzmyhn.........................xxx
ozlemsu33....................azospermi, 2,5 yillik evli, fsh: 13.86, lh: 6.26
....................................testesteron: 1.61, keciboynuzu kürü, bal, ceviz, findik
....................................xxx
senayda........................sebepsiz azospermi, 14 yillik evli, degerler normal,
....................................2006da basarisiz micotese ve microenjektion? xxx
sultan49........................azospermi, 2,5 yillik evli, xxx
sympatique....................6 yillik evli, keciboynuzu ve nohut kürü, macun, ari poleni
.....................................5 martta mikrotese olacak,
tosbik81.........................tek tarafli inmemiş testis hipogonodotropik hipogonodızm lh ve fsh değerlerı
.....................................çok dusuk 25 ocakta iğne tedavisine başladı 6 ay surecek sperm cıkısı
.....................................olmazsa mikro tese olacak 2,5 yillik evli, keciboynuzu kürü, ege
.....................................unuversıtesın de tedavı goruyor

tulay24..........................cift tarafli inmemis testis ameliyati,
.....................................polikistik over, fsh: 38 üstü, 2,5 yillik evli,
.....................................aralik 2008de microtese oldu, 12 sperm bulundu ve
.....................................10 tanesi donduruldu, Besiktas jinemedde
.....................................1. microenjektion tedavisine baslayacak HAMıLE
umudumnerde.................testis kücüklügü, 1,5 yillik evli, degerler fsh: 71,45,67
.....................................testesteron: 7.5, genetik normal, nohut kürü ve keciboynuzu kürü,
.....................................alman hastanesinde tedaviye baslayacak,
umutolsun......................genetik problem, 3 yillik evli, 1 sene önceki fsh: 50,
.....................................ilac kullandilar, keciboynuzu, kuruyemis balli karisim,
.....................................2 mikrotese 1 tüp bebek basarisiz,
vavelya...........................sebepsiz azospermi, 2 yillik evli, Fsh: 30 testesteron: 9,
.....................................caksir, cinko, macun, keciboynuzu, larginine, nohut kürü,
.....................................19 ocak yeniden test yapilacak, nisanda mikrotese olacak
vili..................................xxx
zaman............................inmemis testis sorunu, 1 tüp bebek basarisiz,
.....................................alman hastanesinde tedavi olacak, xxx

arkadaşlar liste yapmayı uzun zamandır ihmal ediyoruz sizde bu listeyi kopyalayıp isminizi yazın yada yanlış bılgısı olanlar duzeltip yayınlarsa bırbırımızı daha iyi tanımıs oluruz... tesekkurler...

Son düzenleme:
mavii arkadaşım seni candan tebrik ederim canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş......

LÜTFEN DENEYıNNNNNNN
arkadaşlar bal ve arı poleni mutlaka deneyin
Çünkü eşimin normal sperm tahlilinde sperm göründü çok sevindik

arkadaşlar ben geldim değerim 261.87 iki gün sonra tekrar baktırcam katlayıp katlamayacağına hepinize tebrikleriniz için teşekkür ederim darısı sizlerin başına ayrıca bu değer iyi mi ne anlama geliyor tam olarak bilmiyorum da :)))

LÜTFEN DENEYİNNNNNNN
arkadaşlar bal ve arı poleni mutlaka deneyin
Çünkü eşimin normal sperm tahlilinde sperm göründü çok sevindik

Maaşallah çok sevindim. İnşallah çok daha iyi sonuçlar alırsınız/alırız :) özlem bal ve arı polenini nasıl kullanıyorsunuz. Ben hazır bir karışım aldım balın içinde arı sütü ve ginseng var. Bal ve poleni karıştırıyor musun?

Mawi seni de tebrik ederim. İnşallah sağlıkla tamamına erdirirsin. Maaşallah

mavii gözün aydın canım Allah kucağına almayı nasip etsin inan çok sevindim böyle güzel şeyler duymaya çok ihtiyacamız var. darısı tüm arkadaşların başına.

İnşallah kıslar darısı sizlere olsun inşallah saglıklı saglıklı spermleriniz çıksın kıslar önce sonra gebelikleriniz olsun

kısalar listeye benide ekleyin
13 yaşında çift taraflı inmemiş testis ameliyatı
3 yıllık evli
fsh 18lerde idi mikrotese olurken
çok sayıda sperm bulundu
1.tüp bebek başarısız 2008
2.tüp bebekte sonuc bekliyor

Mawii tebrikler canımmm allah saglıkla kucağına almayıda nasip etsin Büyük ihtimalle tek bebeğe hamilesin canımm hadii gözünüz aydınn

kızlar bu 6 ay öncesinin listesi yenilesek aslında nasıl olacak bilmiyorum yaparsak cok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…