:1hug::1hug:arkadaşlar iyi geceleropuyorumnanaktan
uzun zamandır foruma yazı yazmıyordum
hepinizi çok özledim:1hug:
ama sizleri hep
takip ettim bütün muradına eren arkadaşlarımı kutluyorum Rabbim tamamına erdirsin:Saruboceq:
Geride kalanlarında en kısa zamanda kavuşmalarını diliyorum Hayırlısından inş.içinde bende tabi:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bu arada bizde gelişmeler var Çok şükür Rabbim e
hamileyimmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))) darısı başınıza dün pazar oldugu için sadece gebelik testi yaptırabilirim kanda var mı yok mu diye pozitif çıktı allahıma şükürler olsun şimdide hasteneden geldim kan verdiim değerlerimi öğleden sonra öğreneceğim (bhcg) çok mutluyum inşallah sonuda böyle olur darısı herkesin başına öpüyrum sizleri değerleride yarın yazarım çünkü evde internet yokkk
canım idrar testni sakın yapma ben pazar günü kan testini veremedim elektrik yok diye o arada idrar yaptım 12. gün onda çıkmadı öğleden sonra kanda çıktı darısı başınaaaaaa allahım herkese nasip etsin
canım yazdım ya kanı yeni verdim 2 de çıkacak değerleri o zaman öğreneceğim nasip olursa dün kanda gebelik testi yaptırdım sonuç pozitif çıktı o kadar bende bekliyorum merakla
gülencim hiç belirtim olmadı hafif bi kasıklarımda ağım oldu göğüslerim şişti reglim olcak gibi o kadar idrar testinde eşim çok istedi onadan yaptım yoksa yapmıcaktım ilk çizgi net 2. çizgi hafifti ama görünüyodu hiç yok değildi öyle yani 2 de de sonuç almaya gidicem ordan eve geçicem onu yarın yazarım şimdiden kızmayın bana eğer eşim girerse değerimi yaz derim ona olmazsa yarın ben anlatırım sen idrar yapma moralin bozalmasın ilaçlarınada aynen devam et ben bugün biten ilaçlarımı tekrar aldım allahım herkesin gönlüne göre versin kucağımızada almayı nasip etsin
ya tatlım tıp merkezinde yaptırdık tedavi gördüğüm yer izmirde ben başka yerdeyim o yüzden sadece kanda gebelik varmı yokmu diye bakıldı sonuç pozitif çıktı tebrik ettiler hamilesiniz dediler bugünde gittim özel hastane var oraya değerleim için kan verdim onun sonuçları saat 2 de çıkacak bugün dün pazardı testte ac,le girmediği için yaptıramamıştım öyle yani
canım kızma ne olur tıp merkezinde size değerini söylemeleri lazımdı ama söylememiş akılsızlar boşver tam bugün kac tane tuttu falan belli olur hadii hayırlıı inşallah ikizddirr canımm