kızlar daha çıkmadı sonuç çünkü sabah gittik 9.30 da elektrikler yokmuş yaptıramadık öğleden sonra bi ara elektrik geldi kan verdim yine gitti biraz önce gittim vermiş oldugum ilk kan sonucuna bakalım ona göre tekrar yaparız dediler onun sonucunu bekliyoruz hadi bakalım nasibimizde ne varsa o olur ha bu arada gittim idrar testi aldım ilk çizgi belirgin ikinci çizgi silik çıktı pek güvende olmaz ama neyse kan sonucunu bekliyorum kızlar bişi daha tutunduguna dair bişey olması gerekir mi yani tutunma kanaması felan hiç olmadı sadece ağrım oldu akıntım oluyo onun haricinde herangi bişi olmadı
Mavii gozunuz aydin bizde gecen sene dondurtmuz spermlerle denedik 2 tupumuz kaldi kac hucreli transfer yapildi ve kacinci gun yapildi ?benimde teste 5 gun var 3 tane kondu
cumartesi günü toplandı salı günü transfer edildi 3 tane bebiş yüklendi hücresi 7 nin üzerinde dedi kalitesi çok iyi compact diyoruz dedi hatta 3 tane embriyolarım donduruldu yani eşimin sperlerde bebeklerde donduruldu ama bakalım sonuc ne çıkacak hakkımızda hayırlısı olsun allahım kımsenın emeğini boşa çıkarmasın herkese sağlıklı sıhattli aklı başında hayırlı evlatlar nasip etsinnnn banadaaaaaaa
mawii , inan yemin ediyorum ailecek sonucunu bekliyoduk bizede umut oldunn ,, kaça bölünmüş ama tam olarka bizim için çok önemli canım ? çıglık attım idrarı söyleyince inan annemde habire soruyodu ne olmuş diyee
bugün baya kalabalıkmış topik gadi bakalım mawi gözümüz sende inşallah güldürceksin yüzümüzü umut olcaksın bize digerleri gibi
gülencim sennezaman yaptırcan kan testini epey oldu hiç idrar yaptırdınmı
aaaaayyyyyyyy heyecen sardı şimdi
darısı geride kalan bizlere inşallah