güzel yürekli arkadaşım benim bu senin iyi niyetliliğinden kaynaklanıyor işte.
ohh yardımcı var diyip çekilmiyorsun kenara iş öğretmeye çalışıyrosun bu senin güzel kalbinden canım.
ben çıkmıyorum aslında hiç canım açıyorum hep açık kalıyor int kopuyorsa o ara ç.dışı görünüyordur.
ay canım arkadaşım saol.baksana bebişin olursa inşallah bebişinide alır hem iş yaparsın hemde bebeğine bakarsın.süper iş valla.inşallah rabbim gösterir o güzel günlerinide.
dert ortaklarım slm,
nasılsınız, ben yatıyorum acayip hastayım..grip ağzıma s.çtı
bi bakayım ne var ne yok diye açtım ama yazıları okumak bile ölüm gibi gelyor...
bahar buarada msjını aldım çoooook sağol canım ya...valla süpersin.
yok tatlım ya bebişlerimi götürmem imkansız...
çocuklara zor yetişiyorsun okulda nasıl bebek bakıcan allah iyiliğini versin
inş o günler gelirse 3 yaşına geldikten sonra kreşe veririm...
anasınıfına giderkende kendi okuluma vermem çocuğumu başka öğretmende olmaları daha iyi...
ben varım diye şımarırlar sonra
dert ortaklarım slm,
bi bakayım ne var ne yok diye açtım ama yazıları okumak bile ölüm gibi gelyor...
çok teşekkür ederim bebekimmmm
inş bişeyler öğretirimde ileride iyi anar beni
ben ünide 3 ayrı okula staja gittim...
ki biz ogün dersi kendimiz işliyorduk öğretmenler sadece bizi gözlemlerdi...
şahsen ben o öğretmenlerden sadece birini güzel anıyorum
diğer ikisini ise .............
onun için ben de gelen stajerlerime herşeyi öğretmek ve ileride güzel anılmak istiyorum
anlayan anlar anlamayan kendi bilir öyle değil mi bebekim
dert ortaklarım slm,
hele bi bebeklerin olsun görürüm seni 1 dk.yanlız bırakabilecen mi?yansınıfta da olsalar aklın kalır.ya baharya heveslendim şimdi ya.
gene canım sıkıldı şöyle eskilerden kalma hobi maceralarımın yarım kalan ürenlerini tamamlamaya karar verdim ama yok iş yapmaya gelince olmuyor nete oturup bakması güzelde ben niye başkaları gibi rahatlayamıyorum şu bebek fikrini aklımdan uzaklaştırmaya onlarda yetmiyor taaaaa bekarlıtn kalma yaklaşık 7. yaşına giricek olan seccademin son kalan kısmını da yapimda bari bitsin tabi biterse eger bitirirsem belki resminide eklerim nede olsa artık ilk olkula gitme yaşına geldi hiç bitire bilcegimide sanmıyorum ama neyse kaan hocadan zaten haber yok artık maillerimize cevap vermiyor napsam bilmiyorum Allahım bende üremek istiyorum
inşallah canım anlar seni anlayışsız insansa işin zor valla
aynen canım geride arkandan sövmesinler güzel güzel sözler söyleisnler.
evet canımcım anlayan anlasın anlamayanda .....
dert ortaklarım slm,
gene canım sıkıldı şöyle eskilerden kalma hobi maceralarımın yarım kalan ürenlerini tamamlamaya karar verdim ama yok iş yapmaya gelince olmuyor nete oturup bakması güzelde ben niye başkaları gibi rahatlayamıyorum şu bebek fikrini aklımdan uzaklaştırmaya onlarda yetmiyor taaaaa bekarlıtn kalma yaklaşık 7. yaşına giricek olan seccademin son kalan kısmını da yapimda bari bitsin tabi biterse eger bitirirsem belki resminide eklerim nede olsa artık ilk olkula gitme yaşına geldi hiç bitire bilcegimide sanmıyorum ama neyse kaan hocadan zaten haber yok artık maillerimize cevap vermiyor napsam bilmiyorum Allahım bende üremek istiyorum
iremcim hoşgeldin topiğimize
nasılsın canım benim
bebekimmmm avatarını çok beğendimmmm
rabbim böyle bebişler versin size
selam baharım şükür iyi sizlerde iyi olun.starjyerin olmuş tebrik ederim.daha sakin günler seni bekliyor.bizde güzel haberler beklemeye başlıyalım artık ne dersin
bu bebişi ben senelerdir msn de kullanıyordum. her gören senin küçüklüğünmü derdi bana çok benziyor
gözleri filan aynı ben
benimde bebişim böyle olur inşallahh
inş bebekimmmm rabbim sana böyle boncuk gözlü evlatlar nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?