öle valla canım uyuyom napıyım kalkasım yok 2 gündür böyle oldu kalkardım sabah 7.30 da bidaha yatmazdım ama bugünlerde uyku hali var
arayım valla canım nerde o günler inşallahhh...
ayyy canım benim ya sıkma kendini olucak canımm hep kendime evlenecem 3 çocuk yapacam mutlu yaşıyacam
inşallah canım benim inşallah mutlu oluruz bizde inşallah. allah anlımıza ne yazdıysa o olacak.
naptın sen eşini ikna edebildin mi canım ?
aktarcıdan macun hazırlamasını istemişdim raporlara bakıp sizde kesin varikosel vardır iyi bir doktora gitin bir baktırın dedi eger yoksada çok zor olur dedi eşimle yarın gitcez bakalım hayırlısı
eee sizin tedavi nasıl gitiyor tatlım
canım siz arayın kaan hocanın skreterini zaten randevular dolu oluyor aralık ayına filan verir belki bu arada 1 ay geçmiş olur. eşininde işlerini tamamlamış olur.
randevu gününüze yakın yaptırmanız daha iyi olur canım. hakkınızda hayırlısı inşallah canım
çok teşekkür ederim tatlım beni bilgilendirdiğin için , hakkımızda hayırlı olan olsun , rabbim yardımcı olsun, sevgilerimle
hayırlısı canım gidin hayırlı haberler alın inşallah.
valla canım bizim tedavi durdu desek yeri var proxeed lullanıyorduk ya içinde iyot varmış o yüzden bırakmak zorunda kaldık sadece testojele devam ediyoruz. bide endol kullanıyoruz.kaan hocada testojel önemli sizde dedi ocak ayındada m. teseye gelin dedi. biz tabi daha düşünmüyoruz çünkü daha çok erken diye düşünüyoruz.
guatrı normal seviyeye getirelim dedik öncelik onu düzeltmek yani.
ara sırada bal yiyor işte hergün yemiyorda aklına gelirse yiyor.
canım benim gitmem lazım kayıvaldeye misafir giliyormuş ona gitcem tatlım
selam kızlar ben geldim
bugün çok mutluyum artık bi stajerim var
haftada 3 gün gelicek benim canavarlardan kurtuldum
valla acayip rahatlatacak beni
merhaba kızlar......nasılsınız görüşmeyeli.....ben pek ugrayamıyorum topige......çünki çok hızlı akıyor her sayfayıda okuayamam.nete fazla girmeyince sonuç budur....
beni tanıyan kardeşlerim var biliyolar ee biz kkda en eskilerden olduk artık..bende bi degişiklik yok kızlar sizde olan varsa yazsın..inşaallah merak ettigim tüm arkadaşlar yazımı okurlar...
bu arada sure okuyorsunuz bende alayım inşaallah...bu hafta bittikten sonra okurum.......ne kadar isterseniz o kadar verebilirsiniz.....
yazımı okuyan tüm kardeşlerim Allah emanet olun.bi dahaki bayrama bebişlerimiz kucagımızda olsun inşaallah..
ne yaparsınız kızlar dün dinlendiniz mi bahar tatlım hayat bizi yıpradıyor işte valla şu azo ha ölüm ha azo desinler
HAYALIM VE BAHAR canlarim ikiniz icinde cok sevindim,ikinizde cok guzel haberler almissiniz ,dun gordum mutlu haberlerinizi o kadar sevindim ki,rabbim insaalah buradaki butun arkadaslara ve bana hepimize sizinki gibi mucizeler yasatir insaalahh
bahar ne olur stajer olarak beni al.en çok çalışmak istediğim yer.işletme mezunlarını almıyormusunuz.
nasılsınız bacılar keyifler nasıl bende anca 2ye geliyordu kalktım namaz yemek temizlik derken anca geldim kızlar bişey sorucam kaan haca şuan nerde devletten tamamen ayrıldımı muayene ve mtese işi nasıl oluyor bilen varmı
selam kızlar ben geldim
bugün çok mutluyum artık bi stajerim var
haftada 3 gün gelicek benim canavarlardan kurtuldum
valla acayip rahatlatacak beni
hoşgeldin canımm
gözün aydın daha az yorulacaksın demek ne güzel..
yok bacım hasta değilim de işte böyle çok geç kalkıyorum uyu uyu kndimi alamıyorum yarın inşallah koçişten sonra yapmazmıcam aslında biraz erken kalkmaya alışsam düzelir
kaan hocanın nerde nekadara muayene ettiğini öğrenmem lazım özeldemi yoksa devlettemi özelde ise hangi tüp merkezi muayene ücreti ne kadar ya biz kaan hocaya giderken cebecideydi gider sıra alır beklerdik şimdi nasıl onu bulmam lazım
hoşbulduk bebekimmmm sende hoşgeldin
tam ben geldim sen çıktın üzülmüştüm iyi ki tekrar geldin
saol bebekimmm valla artık öyle olacak...
ondan çok şey beklemiyorum zaten lise öğrencisi çok acemi...
haftada 3 gün gelecek o 3 gündede onun dersi götürmesi lazım...
ama ben onu zorlamam bişeyler öğrenmeden çocuklara da bi faydası olmaz zaten...
ben yine etkinliklerimi kendim yaparım o bana yardımcı olur...
iyice alıştıktan sonra yeterli görürsem planı onun yürütmesine belki izin veririm...
görüyorsun nasıl anlayışlı öğretmenim
başka öğretmen olsa geçer kenara neyaparsa yapsın ben dinleneyim der
ama benim elimde değil kenarda durup oturamam çatlarım valla
ah canım benim kıyamam
keşke öyle bi imkanım olsaydı hemen seni alırdım
ama sadece kız meslek lisesinden çocuk gelişimi bölümü öğrencilerini alıyoruz
sen yine de bi gel ama ben sana torpil yaparım belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?