Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
öle valla canım uyuyom napıyım kalkasım yok 2 gündür böyle oldu kalkardım sabah 7.30 da bidaha yatmazdım ama bugünlerde uyku hali var
arayım valla canım nerde o günler inşallahhh...

ayyy canım benim ya sıkma kendini olucak canımm hep kendime evlenecem 3 çocuk yapacam mutlu yaşıyacam

inşallah canım benim inşallah mutlu oluruz bizde inşallah. allah anlımıza ne yazdıysa o olacak.
naptın sen eşini ikna edebildin mi canım ?

aktarcıdan macun hazırlamasını istemişdim raporlara bakıp sizde kesin varikosel vardır iyi bir doktora gitin bir baktırın dedi eger yoksada çok zor olur dedi eşimle yarın gitcez bakalım hayırlısı

aktarcıdan macun hazırlamasını istemişdim raporlara bakıp sizde kesin varikosel vardır iyi bir doktora gitin bir baktırın dedi eger yoksada çok zor olur dedi eşimle yarın gitcez bakalım hayırlısı

hayırlısı canım gidin hayırlı haberler alın inşallah.

eee sizin tedavi nasıl gitiyor tatlım

valla canım bizim tedavi durdu desek yeri var proxeed lullanıyorduk ya içinde iyot varmış o yüzden bırakmak zorunda kaldık sadece testojele devam ediyoruz. bide endol kullanıyoruz.kaan hocada testojel önemli sizde dedi ocak ayındada m. teseye gelin dedi. biz tabi daha düşünmüyoruz çünkü daha çok erken diye düşünüyoruz.
guatrı normal seviyeye getirelim dedik öncelik onu düzeltmek yani.
ara sırada bal yiyor işte hergün yemiyorda aklına gelirse yiyor.

canım benim gitmem lazım kayıvaldeye misafir giliyormuş ona gitcem tatlım

selam kızlar ben geldim
bugün çok mutluyum artık bi stajerim var
haftada 3 gün gelicek benim canavarlardan kurtuldum
valla acayip rahatlatacak beni

nasılsınız bacılar keyifler nasıl bende anca 2ye geliyordu kalktım namaz yemek temizlik derken anca geldim kızlar bişey sorucam kaan haca şuan nerde devletten tamamen ayrıldımı muayene ve mtese işi nasıl oluyor bilen varmı

merhaba arkadaşım dediğin gibi bayadır girmiyorsun bizim topiğe galiba...
ben seni hiç görmedim çünkü...
inş en kısa zamanda bu dertten kurtulursunuz ve buraya yazacağınız güzel haberle alırsınız
insan zaman geçtikçe daha kötü oluyor ama umut edip çabalamaktan başka çaremiz yok
rabbim hepimizin mucizesini gönderir inş
canım sure okumak istiyormuşsun allah razı olsun...
ama kaç tane okuyacağını biz belirlemiyoruz...
sen kaç tane okuyacağını söyle ben ona göre eklerim seni listeye...
şimdi sıra trobled'de 2 yasin 7 meryem suresi kaldı...

ne yaparsınız kızlar dün dinlendiniz mi bahar tatlım hayat bizi yıpradıyor işte valla şu azo ha ölüm ha azo desinler

canım yapma böyle ya hiç girmez oldun...
giriyorsun okuyup kaçıyorsun sıkma kendini bukadar...
bak negüzel eşinide ikna etmişsin...
inş hayırlısıyla başlayacaksınız tedavinize...
bizde en kısa zamanda alıcaz güzel haberlerini
insan tek başına olunca derdini kimseyle paylaşamayınca daha kötü oluyor...
kapatma böyle kendini herzaman gel biz sana destek oluruz tatlım

HAYALIM VE BAHAR canlarim ikiniz icinde cok sevindim,ikinizde cok guzel haberler almissiniz ,dun gordum mutlu haberlerinizi o kadar sevindim ki,rabbim insaalah buradaki butun arkadaslara ve bana hepimize sizinki gibi mucizeler yasatir insaalahh

saol bitanem allah razı olsun
hayaliminki inanılmaz bi mutluluk gerçekten bi mucize
rabbim o günleri bizede gösterir inş...
bizde allaha şükür 1-2 tane olsada canlı spermleri gördük...
inş devamıda gelir rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin...

bahar ne olur stajer olarak beni al.en çok çalışmak istediğim yer.işletme mezunlarını almıyormusunuz.

ah canım benim kıyamam
keşke öyle bi imkanım olsaydı hemen seni alırdım
ama sadece kız meslek lisesinden çocuk gelişimi bölümü öğrencilerini alıyoruz
sen yine de bi gel ama ben sana torpil yaparım belki

hoşgeldin canım iyiyim allaha şükür...
sen hasta mısın yoksa tatlım neden bukadar geç kalktın???
canım ben kaan hoca tam gün yasası çıktıktan sonra sadece özelinde hasta bakıyor diye biliyordum...
ama bikaç hafta önce biri girmişti topiğe eşini kaan hoca üniversitede muayene etmiş...
onun için tam bi bilgim yok sen bi arayıp sor istersen...

yok bacım hasta değilim de işte böyle çok geç kalkıyorum uyu uyu kndimi alamıyorum yarın inşallah koçişten sonra yapmazmıcam aslında biraz erken kalkmaya alışsam düzelir
kaan hocanın nerde nekadara muayene ettiğini öğrenmem lazım özeldemi yoksa devlettemi özelde ise hangi tüp merkezi muayene ücreti ne kadar ya biz kaan hocaya giderken cebecideydi gider sıra alır beklerdik şimdi nasıl onu bulmam lazım

hoşgeldin canımm
gözün aydın daha az yorulacaksın demek ne güzel..

hoşbulduk bebekimmmm sende hoşgeldin
tam ben geldim sen çıktın üzülmüştüm iyi ki tekrar geldin
saol bebekimmm valla artık öyle olacak...
ondan çok şey beklemiyorum zaten lise öğrencisi çok acemi...
haftada 3 gün gelecek o 3 gündede onun dersi götürmesi lazım...
ama ben onu zorlamam bişeyler öğrenmeden çocuklara da bi faydası olmaz zaten...
ben yine etkinliklerimi kendim yaparım o bana yardımcı olur...
iyice alıştıktan sonra yeterli görürsem planı onun yürütmesine belki izin veririm...
görüyorsun nasıl anlayışlı öğretmenim
başka öğretmen olsa geçer kenara neyaparsa yapsın ben dinleneyim der
ama benim elimde değil kenarda durup oturamam çatlarım valla

canım kaan hocanın özelde muayene ücreti 300 tl...
tüp bebek merkezi olarakda kaan hoca genart tüp bebek merkezine yönlendiriyor...
sen bence kaan hocanın muayenehanesini ara sekreterine aklındaki soruları sor ona göre hareket edersiniz...

güzel yürekli arkadaşım benim bu senin iyi niyetliliğinden kaynaklanıyor işte.
ohh yardımcı var diyip çekilmiyorsun kenara iş öğretmeye çalışıyrosun bu senin güzel kalbinden canım.
ben çıkmıyorum aslında hiç canım açıyorum hep açık kalıyor int kopuyorsa o ara ç.dışı görünüyordur.

ay canım arkadaşım saol.baksana bebişin olursa inşallah bebişinide alır hem iş yaparsın hemde bebeğine bakarsın.süper iş valla.inşallah rabbim gösterir o güzel günlerinide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…