benim eşimde azosperm ama ameliyatla sperm bulundu ve şimdi 7 haftalık hamileyim
ıyı geceler kızlarrrrrrrrrr
herkezlere günaydınlarrrrrrr iyi haftalarrrrrrr..
benim eşimde azosperm ama ameliyatla sperm bulundu ve şimdi 7 haftalık hamileyim
maaşallah sübhanallah.ne güzel rabbim dualarınızı kabul etmiş.allah hayırlısıyla bebeğini kucağına da almayı nasip etsin.bizede dua et ne olur.
merhaba kızlar......nasılsınız görüşmeyeli.....ben pek ugrayamıyorum topige......çünki çok hızlı akıyor her sayfayıda okuayamam.nete fazla girmeyince sonuç budur....
beni tanıyan kardeşlerim var biliyolar ee biz kkda en eskilerden olduk artık..bende bi degişiklik yok kızlar sizde olan varsa yazsın..inşaallah merak ettigim tüm arkadaşlar yazımı okurlar...
bu arada sure okuyorsunuz bende alayım inşaallah...bu hafta bittikten sonra okurum.......ne kadar isterseniz o kadar verebilirsiniz.....
yazımı okuyan tüm kardeşlerim Allah emanet olun.bi dahaki bayrama bebişlerimiz kucagımızda olsun inşaallah..
mrh svalcim kaç yıllık evlisin
mrh svalcim kaç yıllık evlisin
canım arkadaşların dediği gibi siz biran evvel randevunuzu alın...
çünkü kaan hoca çok dolu oluyor muhakkak ileri bi tarihe alacaksınız randevunuzu...
testlerinizide gitmeden hemen önce yaptırırsınız son hali olur...
ayrıca sabah 9-10 arasında ve aç karnına yaptırınca sonuçlar daha doğru çıkıyormuş...
inş tedavinizi hayırlısıyla en kısa zamanda tamamlar bebişinize kavuşursunuz...
çok teşekkür ederim arkadaşım , rabbim yardımcı olsun bizlere , tamam arkadaşım biz bir an evvel arayalım kaan hocayı , sevgilerimle
mrb canım.2 yıllık evliyim.ben evlenmeden önce biliyordum eşimin azosperm olduğunu.ama bukadar zor bişey olduğunu evlendikten sonra anladım.her hastalığımda allahım ne olurdu bende hamile kalsaydım diyorum,ağlıyorum falan filan işte.5-6 yaşlarında kemoterapi görmüş eşim.ondan dolayı canlı spermi yok.tedaviye daha başlamadık.eşimi ikna edebilmek çok zor.kaç kere doktorlardan randevü aldım gitmedi.neyse çenem düştü.insan dertli olunca ve kendine bu konularda yakın birini bulunca anlatmak istiyo.buradaki arkadaşlar saolsun dertleşiyoz.sende çok zor günler geçirmişsindir.ama sonucu güzel olmuş.allah nazarlardan saklasın inş.
ayyy canım benim eşin hastalıgını senden sakladı mı valla inan ben randevu alıyorum gideceksin diyom bana istersen boşanalım diyor öyle söyleyince fazla üzerine gitemiyom ilk evlendigimizde eşim hep bende bulurdu kusuru sen kansızsın senin ondan çocugumuz olmaz derdi daha 3 aylık evliyken söylenmeye başlamışdı bende kadın dogum doktoruna gittim bana sende sorun gözükmüyor rahim filmi çrekmiyelim zorlanırsın önce eşin bir gözüksün dedi ve oda yok canım ben saglamım dedi gitmedi bir süre sonra gitince bana hak verdi inan şimdi kayınvaldem bana daha benim çocugum saglam diyor daha kaç sene bekliyecez offff bende istiyorum mmmmmmm
hepimizin farklı farklı hikayeleri var işte.eşim benden hastalığını saklamadı.biliyordum ben evlenmeden önce.bilerek evlendim.allah biliyoya pişman değilim.ama sadece tedaviye başlamasını istiyorum okadar.
tatlım bana kalırsa şimdi gitmek isterim :), eşim işlerinden dolayı sanırım engeç bir ay içerisinde gideriz , bu testleri yaptırsak örneğin 15 gün içinde gitsek , tesler için bir süre varmı , yani bu tesleri kaan beye gitmeye yakınmı yaptıralım , bunu bilemedim ben , rabbim bizlerinde ellerinde bir gün tutacaktır işallah, rabbim hayırlısını nasip etsin bizler içinde ,
Kızlar benim ve oğlum için iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarıma canı gönülden teşekkürler.
hepiniz dularımdasınız. Oğlumu 18. gününde dün sünnet ettirdik. yarın pansumanı var.
Aynı duyguları Rabbimin sizlere de yaşatması konusunda her zaman dua edicem. Bu yoldaki deneyimlerimi de hep paylaşmaya çalışacağım tabi anlayışınıza sığınarak eskisinden daha nadiren. kaçırdığım konular ve hızlı yardımcı olamadığım tüm arkadaşlarım kusura bakmasın. zaman zaman az da olsa yanınızda olmaya devam edeceğim.
çünkü derdimiz çok büyük. sınavımız çok güç arkadaşlar. başından geçmeyenle de dertleşmeye müsait değil bu konu.
Rabbim beni ve eşimi evlatsızlıkla bir süre sınavdan geçirdikten sonra şimdi artık inşallah ömür boyu evladımızla sınava tabi tutacak. Allah'ım hepimizi yüz akıyla bütün sınavlardan çıkartmak nasip eylesin. ikisi de bir birinden zor bu sınavlarda yüzü gülenlerden eylesin.
Evladımı her kucağıma aldığımda yaşadığımız süreci bir kere daha gözden geçiriyorum arkadaşlar. Eşimden 4 farklı dokuda 100 e yakın sperm bulunmuştu bunların 50 kadarı hareketliydi. ki spermler hareketlerini ancak taa bizim döl yollarımızdaki maddelerden yararlanarak en iyi şekilde kazanıyorlar. eşlerimizin de testisten sonra katettiği bir çok yer var spermlerinin dışarı çıkana kadar. epididimis, prostat bezi, diğer meni sıvıları karışınca sperm hareketlenebiliyor. testisten alınan spermin hareketlilik olasılığı düşük. bizdeyse yarıya yarıya olmasının sebeplerine baktığımızda Tabi önce Rabbimin taktiriyle birlikte. kullanmış olduğumuz kürler proxeed plus, arısütü bal polen ısırgan incir badem gibi şeyler.
Özetle demek istediğim mutlaka ameliyat öncesi doktorlarımızın veya bilenlerimizin önerdiği tedavileri uygulayalım arkadaşlar. dışarı çıkış olamasa da içerdekilere fayda ediyor mutlaka. biz bir de akupunktur uygulamıştık belki onunda faydası olmuştur. yani duyulan herşeyi başta Kaan hoca olmak üzere doktorlarımıza danışarak uygulamayı elzem görüyorum ben.
hepinizi öpüyorum.
günaydınnnnnherkezlere günaydınlarrrrrrr iyi haftalarrrrrrr..
ne yaparsınız kızlar dün dinlendiniz mi bahar tatlım hayat bizi yıpradıyor işte valla şu azo ha ölüm ha azo desinler
eselim bitanem günaydınnnnn kız canım benim uyu bugünleri çoook arasın bakkkk gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?