Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kızlar......nasılsınız görüşmeyeli.....ben pek ugrayamıyorum topige......çünki çok hızlı akıyor her sayfayıda okuayamam.nete fazla girmeyince sonuç budur....
beni tanıyan kardeşlerim var biliyolar ee biz kkda en eskilerden olduk artık..bende bi degişiklik yok kızlar sizde olan varsa yazsın..inşaallah merak ettigim tüm arkadaşlar yazımı okurlar...
bu arada sure okuyorsunuz bende alayım inşaallah...bu hafta bittikten sonra okurum.......ne kadar isterseniz o kadar verebilirsiniz.....
yazımı okuyan tüm kardeşlerim Allah emanet olun.bi dahaki bayrama bebişlerimiz kucagımızda olsun inşaallah..

HAYALIM VE BAHAR canlarim ikiniz icinde cok sevindim,ikinizde cok guzel haberler almissiniz ,dun gordum mutlu haberlerinizi o kadar sevindim ki,rabbim insaalah buradaki butun arkadaslara ve bana hepimize sizinki gibi mucizeler yasatir insaalahh

canim eskilerden ben varim neyazikki hala burdayim bnede

mrh svalcim kaç yıllık evlisin

mrb canım.2 yıllık evliyim.ben evlenmeden önce biliyordum eşimin azosperm olduğunu.ama bukadar zor bişey olduğunu evlendikten sonra anladım.her hastalığımda allahım ne olurdu bende hamile kalsaydım diyorum,ağlıyorum falan filan işte.5-6 yaşlarında kemoterapi görmüş eşim.ondan dolayı canlı spermi yok.tedaviye daha başlamadık.eşimi ikna edebilmek çok zor.kaç kere doktorlardan randevü aldım gitmedi.neyse çenem düştü.insan dertli olunca ve kendine bu konularda yakın birini bulunca anlatmak istiyo.buradaki arkadaşlar saolsun dertleşiyoz.sende çok zor günler geçirmişsindir.ama sonucu güzel olmuş.allah nazarlardan saklasın inş.

ayyy canım benim eşin hastalıgını senden sakladı mı valla inan ben randevu alıyorum gideceksin diyom bana istersen boşanalım diyor öyle söyleyince fazla üzerine gitemiyom ilk evlendigimizde eşim hep bende bulurdu kusuru sen kansızsın senin ondan çocugumuz olmaz derdi daha 3 aylık evliyken söylenmeye başlamışdı bende kadın dogum doktoruna gittim bana sende sorun gözükmüyor rahim filmi çrekmiyelim zorlanırsın önce eşin bir gözüksün dedi ve oda yok canım ben saglamım dedi gitmedi bir süre sonra gitince bana hak verdi inan şimdi kayınvaldem bana daha benim çocugum saglam diyor daha kaç sene bekliyecez offff bende istiyorum mmmmmmm

hepimizin farklı farklı hikayeleri var işte.eşim benden hastalığını saklamadı.biliyordum ben evlenmeden önce.bilerek evlendim.allah biliyoya pişman değilim.ama sadece tedaviye başlamasını istiyorum okadar.

hepimizin farklı farklı hikayeleri var işte.eşim benden hastalığını saklamadı.biliyordum ben evlenmeden önce.bilerek evlendim.allah biliyoya pişman değilim.ama sadece tedaviye başlamasını istiyorum okadar.

erkekler zor kabul ediyor mu durumu hastaneye gitmek onlara çooook zor geliyor amaaa biz yıpranıyoruz

canım siz arayın kaan hocanın skreterini zaten randevular dolu oluyor aralık ayına filan verir belki bu arada 1 ay geçmiş olur. eşininde işlerini tamamlamış olur.
randevu gününüze yakın yaptırmanız daha iyi olur canım. hakkınızda hayırlısı inşallah canım

allah oğlunu sana bağışlasın canım biiz unutmadığın için çok teşekkür ederz.
bizim halimizden bizim gibi olanlar anlıyor. bizlere dua et canım bizde bebeişlrimizi kucağımıza alalım.
allah oğlunun okula gitmesini evlenmesini herşeyini göstersin canım.
allaha emanet ol.

benim eşimde azosperm ama ameliyatla sperm bulundu ve şimdi 7 haftalık hamileyim

allah kucağına almayı nasip etsin canım.

herkezlere günaydınlarrrrrrr iyi haftalarrrrrrr..
günaydınnnnn
ben bugün geç kaldım ya uykudan kalkamadım zor geldi kalkmak uyudukça uyuyasım var daha yatsam uyurum heralde
sen nasılsın canım ?
ne yaparsınız kızlar dün dinlendiniz mi bahar tatlım hayat bizi yıpradıyor işte valla şu azo ha ölüm ha azo desinler

ben uyanamadım canım daha ya uykucu oldum 2 günden beri
dünde uyudum bugünde
sen napıyorsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…