- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
selam bendeyeni geldim bi bakayım dedim çok heyecanlıyım kızlar yarın 16 da sperm testimiz var:18::18::18::18::18::18: dualarınızı bekliyorum hepinize iyi geceler rabbim tüm dualarınızı kabul etsin
selmacan nassılsın canım????
merak ettim seni??
iyim cnm bugün büyük gün hiç uyuyamadım 9da hastaneye gidecem kan vermeye mevlam boş göndermesin inşallah adet ağrılarım var pek güvenmiyorum çünkü ilkindede çoktu ama tutmadı bunda ise çok az ama idrarda da çıkmıyo çok heycanlıyım çok bana dua edin lütfen inşallah tez zamanda evlatlarınızı kucağınıza alırsınız ....
iyim cnm bugün büyük gün hiç uyuyamadım 9da hastaneye gidecem kan vermeye mevlam boş göndermesin inşallah adet ağrılarım var pek güvenmiyorum çünkü ilkindede çoktu ama tutmadı bunda ise çok az ama idrarda da çıkmıyo çok heycanlıyım çok bana dua edin lütfen inşallah tez zamanda evlatlarınızı kucağınıza alırsınız ....
Allah yardımcınız olsun..selam bendeyeni geldim bi bakayım dedim çok heyecanlıyım kızlar yarın 16 da sperm testimiz var:18::18::18::18::18::18: dualarınızı bekliyorum hepinize iyi geceler rabbim tüm dualarınızı kabul etsin
canım inşallah bugün bayram günün olur.bizim topiğimizide bayram yerine döndürürsün.halayını çekmeye hazırız.güzel haberlerle gel .dualarımızdasıniyim cnm bugün büyük gün hiç uyuyamadım 9da hastaneye gidecem kan vermeye mevlam boş göndermesin inşallah adet ağrılarım var pek güvenmiyorum çünkü ilkindede çoktu ama tutmadı bunda ise çok az ama idrarda da çıkmıyo çok heycanlıyım çok bana dua edin lütfen inşallah tez zamanda evlatlarınızı kucağınıza alırsınız ....
selam bendeyeni geldim bi bakayım dedim çok heyecanlıyım kızlar yarın 16 da sperm testimiz var:18::18::18::18::18::18: dualarınızı bekliyorum hepinize iyi geceler rabbim tüm dualarınızı kabul etsin
olmadı olmadı allah canımı alsınki ben bu acıyı unutuyum bitmek üzereyim artık dayanamıyorum al şu cnımı allahımmmm oysa boş yaşıyorum ne anlıyorum ki hayatan
olmadı olmadı allah canımı alsınki ben bu acıyı unutuyum bitmek üzereyim artık dayanamıyorum al şu cnımı allahımmmm oysa boş yaşıyorum ne anlıyorum ki hayatan
öyle canım 3 öğün yemek zor oluyor...
benim kocişte aklımıza nezaman gelirse sadece akşamları yiyor...
bende yemeye karar verdim bu çekirdek tozundan göğüs büyütüyormuş
bebekimmm ne sınavı bu nereye giriş için
malimüşavirlik içinmiş sonradan gördüm bebekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?