Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam bendeyeni geldim bi bakayım dedim çok heyecanlıyım kızlar yarın 16 da sperm testimiz var:18::18::18::18::18::18: dualarınızı bekliyorum hepinize iyi geceler rabbim tüm dualarınızı kabul etsin

dualarımız seninle canım güzel haberlerle gel inşallah

selmacan nassılsın canım????
merak ettim seni??

iyim cnm bugün büyük gün hiç uyuyamadım 9da hastaneye gidecem kan vermeye mevlam boş göndermesin inşallah adet ağrılarım var pek güvenmiyorum çünkü ilkindede çoktu ama tutmadı bunda ise çok az ama idrarda da çıkmıyo çok heycanlıyım çok bana dua edin lütfen inşallah tez zamanda evlatlarınızı kucağınıza alırsınız ....

ay canım ya demek bugün kan vereceksin.hadi bakalım hayırlısı olsun.olacak de ben ev,me bebeğimle geri dönecemde.dualarımız seninle.sana şimdi yasin okuyacam.güzel allahım bugününü bayram etsin inş.

canım inşallah güzel haberlerle gelirsin buraya
topiğimiz yine bayram yerine döner
Rabbim yüzünüzü güldürsün canım.

selam bendeyeni geldim bi bakayım dedim çok heyecanlıyım kızlar yarın 16 da sperm testimiz var:18::18::18::18::18::18: dualarınızı bekliyorum hepinize iyi geceler rabbim tüm dualarınızı kabul etsin
Allah yardımcınız olsun..
inş çoook mutlu dönersiniz evinize..
hakkınızda hayırlısı olsun..

merhaba canım....
Allah yardımcın olsun...
inş güzel haberlerle dönersin hastaneden...
sımsıkı tutunmuştur bebişin...
inş sen bebişini kucağına alırsın tez zamanda..
yani yazacak bişeyde bulamadım inanki...
Hakkınızda hayırlısı olsun canım...
merakla sonucu bekliyoruz...

slm kızlarrrr.nasılsınız bakalım.selmacan canım inşallah güzel haberler verirsin bizlere.ALLAH ım hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin...

canım inşallah bugün bayram günün olur.bizim topiğimizide bayram yerine döndürürsün.halayını çekmeye hazırız.güzel haberlerle gel .dualarımızdasın

canım hayırlısı içime doğdu sen hamilesin hahırlısıyla güzel haberlerle gel bekliyorum merakla

Arkadaşım inş. güzel haberlerle dönersin bende çok heyecanlandım şimdi kendi yaşadığım zaman geldi aklıma allahımm emeklerinizi boşa çıkarmasınn cnm....:26::26:

işallah bu defa milyonları görürsünuz o kağıta ve dünyalar sizin olur

olmadı olmadı allah canımı alsınki ben bu acıyı unutuyum bitmek üzereyim artık dayanamıyorum al şu cnımı allahımmmm oysa boş yaşıyorum ne anlıyorum ki hayatan

olmadı olmadı allah canımı alsınki ben bu acıyı unutuyum bitmek üzereyim artık dayanamıyorum al şu cnımı allahımmmm oysa boş yaşıyorum ne anlıyorum ki hayatan

birtanem neden öyle söylüyorsun sonuç kesinmi değerin kaç çıktı.kaç embriyo konulmuştu.kaçıncı kaliteydi.belki değerin katlanır.inşallah

selmacığım sizin sorun genetikti sanırım.hemde kendilğinden sperm çıkmıştı.sen bana göre çok şanslısın.neden bu kadar karamsarlığa düştün ki.hem belki sende doğal yoldan hayalim gibi hamile kalırsın.sen böyle yaparsan biz ne yapalım bilmiyorum

evet canım mali müşavirlik sınavı 1 sene önce girecektim her kitabımı aldım kurs areaştırıyordum bu hastalığımızı öğrendik ondan sonra kaldı işte ama girecem nasip olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…