Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
olmadı olmadı allah canımı alsınki ben bu acıyı unutuyum bitmek üzereyim artık dayanamıyorum al şu cnımı allahımmmm oysa boş yaşıyorum ne anlıyorum ki hayatan

selmacan geçmiş olsun canım üzgünüm keşke pozitif olsaydı ama olmadımı olmuyor şu an stresinden öyle düşünüyorsun biraz kendine gel zamanla birdaha denersiniz inşallah ozaman olur belki vakti gelmemiştir allahım inşallah birdaki sefere güldürsün yüzünü off off ne desek boş allah biliyor herşeyin iyisini elimizden bişey gelmiyor allah hepimizin yardımcısı olsunn aminnn.

fit bi şekilde hamile kalacaksın demekkiii
bizde seni seviyozruz

selam kızlar nasılsınız.aşkolsun size bugün hiç topiğe girmedim beni merak eden olmamış

seni merak etmeyen olurmu kızz

slm kızlarrrr.nasılsınız bakalım.selmacan canım inşallah güzel haberler verirsin bizlere.ALLAH ım hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin...

ooo kimler gelmiş hoşgeldin bebekimm nasıl gidiyor annendemisin hala ?

olmadı olmadı allah canımı alsınki ben bu acıyı unutuyum bitmek üzereyim artık dayanamıyorum al şu cnımı allahımmmm oysa boş yaşıyorum ne anlıyorum ki hayatan

canımmm deme öyle canı verende ALLAH alan da ALLAH rabbim sana bir can vermediyse hayırlısı bu demektir. ama şunuda unutma derdi veren allah dermanınıda verir.
ALLAHIM mucizelerini sanda gösterir inşallah. tevekkül et canım isyan etme hayırlısı için dua et.

Bir gün hz. Musa tur dağına çıkarken kadının biri önünü kesmiş.ey musa şimdi sen tanrıyla konuşmaya gidiyorsun biliyorum.senden bir şey istiycem bunu rabbime iletirmisin.oda tamam demiş ve kadının derdini dinlemiş.rabbimin huzuruna giderken rabbim falanca kulun uzun zamandır evliğmiş çocuğu olmuyormuş senden hayırlı bir evlat istiyor demiş.rabbimde ben o hanıma bu dünyada çocuk nasip etmedim demiş.daha sonra hz.musa yolda giderken kadın onun yolunu kesmiş.rabbim ne dedi ne zaman bana evlat verecek diye sormuş.oda rabbim sana bu dünyada evlat vermeyecekmiş demiş.kadında tevekkeltü al allahi teala demiş.evine gitmiş.ertesi sene tekrar hz.musa tur dağına çıkarken kadına rast gelmiş.kadının kucağında bir bebek varmış.hz.musa rabbimin huzuruna çıkarken rabbim sen bana dememişmiydin o kadının çocuğu olmayacak diye ama şimdi kadının kucağında bebek gördüm bunun hikmeti nedir diye sormuş.rabbim de sen ona benden gelen cevabı verince o kulum isyan etmedi allah'a tevekkül ettim dedi bende ona o oğulu verdim demiş.

Arkadaşlar zaman isyan etme üzülme zamanı değil tek yürek tek gönül olup birbirimiz için dua etme zamanı

selam bendeyeni geldim bi bakayım dedim çok heyecanlıyım kızlar yarın 16 da sperm testimiz var:18::18::18::18::18::18: dualarınızı bekliyorum hepinize iyi geceler rabbim tüm dualarınızı kabul etsin

hayırlı haberlerle gel canım inşallah. bol bol spermlerinizi görün inşallahh

kesinlikle canım yüce rabbime asla isyan etmemeliyiz vermiyorsa vardır bir bildiği diyip tevvekkül edeceğiz. rabbim içimize tevekkülü versin. bizi isyanlara sokmasın inşallah.

vck cnm teşekkür ederim mesaj sayım dolmadığı için özelden atamıyorum bizim genetik birinci kalite 3 embiryo kondu ama olmadı ne yapacağımızı bilmiyoruz değerimiz02şuan sadece ölümü düşünüyorum anck o olursa unuturum yoksa hiçbir şekilde bu azoyu unutmam allah yardımcınız olssun allah başka acılarla sınamasın inşallah

nedemeli sana,seni nasıl teselli etmeli bilemiyorum.ben bile bukadar üzüldüysem adına seni düşünemiyorum.ne olur tevekkül et genede.genede rabbim bana yardım etde.kötü cümleler kurma.ben inanıyorum rabbim elbet bir gün senide güldürecek.allah yardımcın olsun.

dondurulmuşların yok mu.kendini topla inşallah tekrar tedaviye başlarsın hem bak 1. Kalite embriyo oluşmuş.keşke bende o günleri görsem sperm çıksa embriyo oluşsa sen bence ölümü düşüneceğine bizlerden kat be kat şanslı olduğunu düşün ve rabbime hayırlısı için dua etüstelik sen sevinmesende ben senin için seviniyor ve halayını çekiyorum en azından sperm bulunması bile bir halay sebebi fikrime katılan arkadaşlar hadi halayın ucunu tutun

kesinlikle canım yüce rabbime asla isyan etmemeliyiz vermiyorsa vardır bir bildiği diyip tevvekkül edeceğiz. rabbim içimize tevekkülü versin. bizi isyanlara sokmasın inşallah.

AMİN CANIM RABBİM HER DERT KARŞISINDA SABRINIDA VERSİN GÜNAHLARIMIZA KEFARET SAYSIN İNŞALLAH.SİZ NE YAPIYORSUNUZ EŞİNİN TEDAVİSİ NASIL GİDİYOR.TROİD TEDAVİSİNDE İYİ BİR GELİŞME VARMI?İNŞALLAH SİZE BU HASTALIK İYİ GELİRDE AZO HASTALIĞINI YENERSİNİZ.GÜL KOKULU BEBİŞİNE KAVUŞURSUN İNŞŞALAH

kesinlikle canım bizde hücre bile yok biz ne yapalım ama elhamdüllillah birgün spermlerimizde çıkar inşallah.
bende tutayım halaydan

katılıyorum sana arkadaşım.bizim daha 1 tane bile spermimiz yok.ama çok büyük bi allahımız var.

.......TAHMİDİYE ŞİFA DUASI.....

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM..

Fert,hayy..kayyum,hakem,adll,kuddüs

Allâh sekinesini onun üzerine indirdi .
O büyük korkunç durm onları üzmez .
Alllah'ın kendilerine verdikleriylen rızıklanırlar.
Rabb-i Rahim'den sözlü olarak selam vardır.
Ey ateş!soguk selin selametli ol.
(Kur'an) inanlar içim. yol gösterici ve şifa vericidir.
Biz kur'andan mü'minler için şifa ve rahmet olan şeyleri indiriyoruz .
''Allâh 'a iman için.Onun birligi nimeti için isimlerinden her bir isim nimeti için.Pak ve kusursuz sıfatlarından her sıfattın nimetiyeti için.O'nunisimleri sıfatları adetince ezelden ebede kadar devam eden bir hamd ile alemlerin sahibi ve Rabbi olan Allâh 'a (c.c.)hamd ediyorum .Ondan başka ilah mabud yoktur ..

Allâhümme Rabbe'n-nâsi ezhib'il-be'se; işfî en- te'ş-şâfî lâ şifâe illâ şifâeke şifâen lâ yuğâdirü sakamen.
"Allâh ım! Ey insanların Rabbi! Sıkıntıyı gider. Şifa ver. Zira sen şifa verensin. Senin verdiğin şifadan başka şifa yoktur. Senin şifan hastalık bırakmaz."

Ezhib''l be''se Rabbin''nasi esfi ve entes''safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama"
Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi!
Sifâ ver, çünkü şifâ verici sensin.
Senin verecegin şifâdan baska şifâ yoktur.
Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın Âmînxl

Allâh'ım vermiş oldugun bu hastalık sana şükür vesilesidir
Hiçbir kuluna dayanamayacağı yükü yüklemezsin,
Cennet bahçesi,Dua Bahçesi sitemizdeki bütün dua dostlarımın hastalarına,
ve ümmeti muhammede de şifalar nasip eyle YARABBİM
duamızla birlikte okunacak Fatihaları kabule vesile eyle
MERHAMET KAYNAĞI MEVLAMIZ....

Elhamdü lillâhi rabbil'alemin.
Errahmânir'rahim. Mâliki yevmiddin.
İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în,
İhdinessırâtel müstakîm.
Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn.

Hamd,
âlemlerin Rabbi, merhametli olan,
merhamet eden ve Din Günü'nün sahibi olan Allâh 'a mahsustur.
(Allâh ım!)
Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz.
Bizi doğru yola, nimete erdirdiğin kimselerin, gazaba uğramayanların,
sapmayanların yoluna eriştir.
AMİN....

UZUN ZAMANDIR BU DUAYI PAYLAŞMIYORDUM .BEN BU DUANIN GÜZELLİĞİNE DEFALARCA ŞAHİT OLDUN .RABBİM SİZLEREDE NASİPLENMEYİ KISMET ETSİN İNŞALLAH

aminnn canımm inşallah günahlarımızın kefareti olsun inşallahh..
canım bizim tiroid için 45 gün tedavi verdi doktorumuz 10gün gibi bir süre geçti 1 ay sonra tekrar test yapılınca belli olacak değerler hangi seviyeyi geldiği biz şuanda haplarını kullanıyoruz tiroidin. ama malesef azo için verilen proxeed bıraktık içinde iyot olduğundan.
inşallah canım bu tiroiddendir de azo sebebimiz tiroid normal seviyeyi gelincede spermleri görürüz.
çok özledim bebişimin olmasını bebeğimin kokusunu duymayı çok özledim. inşaşalh rabbim bizede kokusunu taddıırr bebekleirmizin canım. tevekküll sadece tevekkül zamanıı....

aminnnn aminnnnn
canım tefriciye duası var biliyorsundur 4444 kere okunan onu ben ramazanda okumaya başladım ama yarım bıraktım ya kendime kızıyorum alsında biran önce bitirsem çok güzel olacak.

aminnnn aminnnnn
canım tefriciye duası var biliyorsundur 4444 kere okunan onu ben ramazanda okumaya başladım ama yarım bıraktım ya kendime kızıyorum alsında biran önce bitirsem çok güzel olacak.

canım bizim şu tefriciyeler bitsin sonra hepimiz için o tefriciyeleri okumaya başlıycaz

fit bi şekilde hamile kalacaksın demekkiii
bizde seni seviyozruz

seni merak etmeyen olurmu kızz

ooo kimler gelmiş hoşgeldin bebekimm nasıl gidiyor annendemisin hala ?

hoşbulduk bebekim iyi gidiyo tatlım yok annemlerden döndüm dün geldik.3 günde bursada kaldık güzel geçti değişiklik oldu.
ama sizii çoooook özledim.hep aklımdaydınız.
eşin nasıl oldu bebekim tedaviye devam dimi.azo tedavisini durdurdunuz galiba şimdi durumlar nasıl?

bende 2 meryem suresi okuycam

Son düzenleme:

bayram tatilin uzun sürdü desene canım ne güzel iyi olmuş.
canım eşim şuan iyi maşallahh tiroid ilaçlarını kullanıyor ama diğer ilaçları bıraktık sadece testojeli kullanıyoruz. hoca ocak ayında m.teseye gelin dedi ama biz olmayacaz tabi daha arada bal filan yiyor bişeyler yemeye çalışıyor yine yani.
öcelik tiroid dedik valla canım hayırlısı artık diğerini durdurduk bizi geriye atacak tedavide ama napalım öncelik bu hastalık oldu. hayırlısı buymuş demekki dedik. eşim biraz daha azimli oldu eskisi gibi beni sinirlendirmiyor yani
siz napıyorsunuz canım tatilde ilaçlarınızı kullanabildinizmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…