Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ANEMON----------------------------------------2 meryem
BAHAR------------------------------------------5 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------2 meryem
HEP---------------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------2 yasin
İSTİYORUMBEBEĞİMİ-------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------2 meryem
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZCU---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------1 meryem
ZEYNEP-----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

selmacan canım çok üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır demekki zamanı değildi üzme kendini lütfen tabii üzülmemek elde değil ama ölüm vs kelimeleri sakın söyleme ALLAHında gücüne gider tatlım sen mücadelene devam et yüreğini ferah tut keşke olsaydı ama napıcan buda bizim sınavımız demekki.ALLAH yardımcın olsun.

ANEMON----------------------------------------
BAHAR------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------3 yasin
HMTNZL----------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 4 yasin 7 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

Son düzenleme:

evet canım uzattık tatili anneannemler bursada oturuyolar ısrar ettiler gelin diye gitiik bizde gezdik epey hava iyi olsaydı süper olcaktı ama yinede iyi geçti.
yaa bebekim sizin tiroid etkilemesin azoyu.ya direk belki nedeni değildir ama etkiliyo olabilir.
sağlık daha önemli canım benim tiroidi düzelsinde tedaviye devam edersiniz yine.
sinirlendirmesin benim arkadaşımı azimli olsun tabii kullansın ilaçlarını şifa olur inşallah.
ocak ayınamı çağırdı ama tedaviniz yarım kaldı zaten haberi yokmu hocanın...
iyiyiz bizde canım neolsun.ilaçları çanakkalede aldık proxedi bulamadık burada.ordan aldık artık.ilaçlara devam yani.20 gün sonra tahlil yapıcaz yine bakalım ne diyecek hoca..

çok iyi olmuş bidenem hava değişimi iyi gelmiştir.
valla ne bileyim canım bizde ondan şüphelendik etkiliyordur diye direk sebebi olmasa bile etkisi vardır dedik. kaan hocada aynısını söyledi etkisi olabilir dedi ilaçlarınıza devam edin demişti ama proxeed içinde tiroid olduğunu öğrenince mail attım hocam böyle böyle diye siz o zamn testojeli devam edin dedi önemli olan o dedi sonrada ocak ayında gelin m.tesenizi yapalım dedi. tabi biz cvp vermedik bu sene sonuna kadar yapabildiğimiz kadar bişeyler kullanmaya çalışacaz sonrasında karar verecez ama ocakta m. tese olmayı düşünmüyoruz şuan bakalım zamn ne gösterecek.
hadi bakalım canım bu sefer güzel haberler alırız inşallah senden.

tabii canım teseye siz karar vereceksiniz hoca hernekadar ocak ayında gelin desede kendinizi hazır hissettiğiniz zaman gidersiniz.
umarım herşey yolunda gider.
inşallah canım ama sperm çıkacağını sanmıyorum evet tahlillerde düzelme oluyo ama sperm çıkması zor ihtimal.
kaç defa yaptırdık sonuç hep olumsuz.
azönce m sure aldığımız firmayı aradım ilaçlarda değişiklik var rengin açık kapsüllerin.kutunun boyutu değişmiş vs.
aradım sordum hindistandaki üretici firmayla görüşmüşler.ilacın renginin açık olmasının nedeni mevsimselmiş.
her mevsim bitkilerin renkleri tonları değişirmiş nedeni buymuş.inşallah öyledir dedim.
napalım artık bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete hesabı...
yapılacak bişey yok hoca ne derse yapıyoruz artık inşallah faydası olur...

merhaba kader arkadaşlarım. Bugün 9. günüm. Cuma test günüm. Karnım ağrıyor. Elimden geleni yaptım gerisi Allahıma kaldı.

canlar ben geldim
bugün neler kaynattınız ben bi geçmişi okuyayım bakalım

ANEMON----------------------------------------
BAHAR------------------------------------------1 yasin
ESESLİM---------------------------------------3 yasin
HMTNZL----------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 3 yasin 7 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.

canım benim acın çok büyük burda emin ol ki hepimiz seni çok iyi anlıyoruz ama sonradan pişman olacağın sözler ediyorsun bence zaman herşeyin ilacı sabredersen bu acında geçecek... şükretmen için o kadar çok sebebin varken böyle ölmek istiyorum gibi kelimeleri ağzına alma tatlım. bende 3. denememde gebe kalmıştım ama Rabbim kucağıma almayı nasip etmedi kendim gidip aldırdım inan bana bu daha acı verici kendime gelirken göz yaşları içinde uyandım ve içimde kocaman bi boşluk vardı. çok zor günler geçirdim. aradan bir yıl geçti ve şimdi tekrar denemek için gün sayıyorum. Rabbim en iyisini bilendir sabredersen mükafatın elbette çok büyük olacaktır.her zaman yanındayız canım...

aynen öyle canım hayırlısı artık.
m-suredeki değişiklikte umarım doğrudur insnaın kafası karşıyor hayırlısı olsun canım.

canlar ben geldim
bugün neler kaynattınız ben bi geçmişi okuyayım bakalım

hoşgeldin bebekimmmmmm
nasılsın baharımm.
geçmişi okudumda eşinde sperm çıkışı olmuşşşşş çok sevindim çooook.heyecan yaptım bidenemm.
inşallah her geçen gün dahada iyiyie giderde bol bol spermler çıkar...

olmadı olmadı allah canımı alsınki ben bu acıyı unutuyum bitmek üzereyim artık dayanamıyorum al şu cnımı allahımmmm oysa boş yaşıyorum ne anlıyorum ki hayatan

canım benim veren de allah alanda...
demekki daha zamanı değilmiş inanki bizde çok üzüldük...
ama isyan etmek doğru değil öyle ölümden falan bahsetmekten vazgeç...
vcknın dediği gibi siz biçok kişiden daha şanslısınız...
spermleriniz çıktı 1. kalite embiriyonuz oluştu...
ama nasip değilmiş bebişin seninle kalamadı...
bu hiç bi zaman nasip olmayacak anlamına gelmezki...
şimdi çok üzgünsün sağlıklı düşünememen çok normal...
ama inş kendini topladıktan sonra zamanı gelince tekrar başlayacaksınız tedavinize...
ve hayırlısıyla bebişinize kavuşacaksınız...
hepimizin duas seninle rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün inş...

olmadı olmadı allah canımı alsınki ben bu acıyı unutuyum bitmek üzereyim artık dayanamıyorum al şu cnımı allahımmmm oysa boş yaşıyorum ne anlıyorum ki hayatan

Selmacan canım gerçekten çokkk üzüldüm ...ama lütfen böle şeyler söyleme isyan etme şimdi moralin bozuk böyle konuşuyosun hepimizneler yaşıyoruz ama sabredeceğiz rabbimin bizimde yüzümüzü güldürecek elbet herşeyin vakti zamanı vardır .....pes etmek yokkk.. şimdi ne söylesekte seni teselli etmez ama elden ne gelirr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…