gözün aydın arkadaşım. şimdi ne yapacaksınız hangi durumdasınız. mtesemi oldu???
canım sudafed ve endol kulandık sadece birde dua ettik durmadan vakıa süresini 41 gün boyunca hergün 1er artırarak okuduk başka bişey yapmadık güzel allahım hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin
kızlar hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için cok çok teşekkür ederim daha yeni geldik eve 5 tane sperm çıkışı oldu 1 tanesi hareketli:nazar: ben ölüye bile razıydım kızlar o kadar mutluyum ki anlatamam rabbim hepimizin kucağinı bebişlerle doldursum
amin canım inş....
ama vakıa suresini yanlı anlamadıysam artırarak okudunuz değilmi.
yani 1..gün bi tane
2. gün 2 tane..
.
.
.
41.gün 41 tane.
ikinizde mi okudunuz canım?
kusura bakma tatlım soruyorum ama??
bizde okuruz şifa olur belki diye soruyorum...
cok sevındım cnm darısı bızlerın basına
amin canım inş. bu dertten muzdarip herkesin başına allah hepimizi azodan kurtarsın
evet canım aynen öyleeşimle ikimiz okuduk bilemiyorum inş. şifa olur okuyun sizde şunu kesi,n biliyorum duaları okumaya başladığımızda psikolojimiz düzeldi işlerimiz yoluna girmeya başladı
devamıı hamıslıge ınşllh
çok oldum biliyrum ama ikiniz ayrı ayrımı okudunuz?(41 sen, 41 eşin yani)
simdi sen deyince nette biraz araştırdım tek kişi okumasa da olur yazılmış..
ondan soruyorum.
bizde şu duaları yaptık.
sabah namazından sonra ben eşime şifa olsun diye:41 ihlas,41 nas,41 felak okuyorum.41 gün okunması gerekiyormuş benim 2 günüm kaldı.regl olmazsam 17 kasım sabahı bitecek.
eşimde sabah namazının sünneti ile farzı arasında 41 fatiha okudu 41 gün..o bitirdi duasını..
Allah kabul etsin..
belki sizdeuygulamak istersiniz diye söyledim...
kızlar hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için cok çok teşekkür ederim daha yeni geldik eve 5 tane sperm çıkışı oldu 1 tanesi hareketli:nazar: ben ölüye bile razıydım kızlar o kadar mutluyum ki anlatamam rabbim hepimizin kucağinı bebişlerle doldursum
onu çalışmak içinde bir eseslim lazım
yemek yapıyorum iyotsuz tuz ile yemeklerin tadı bozuluyorn yaa sinir oldum deniz tuzu kullandım yine aynı tad oldu yemeklerin tadını kaçırdı valla kociş yemeyecek bu yemeğide
slm kızlar nasılsınız? anemon cnm sevindim senin adına valla bizlere birer umut ışığı oluyorsunuz bu şekilde inş. dahada güzel haberler alırız hepimizden...
anemon canım benim çok sevindim
rabbim daha fazlasınıda göstersin inş
hadi kızlar halaya
hadi anemon en kısa zamanda hamiş haberinide bekliyoruz
kızlar rabbim hepimizin kocişine bol bol spermler versin inş
amin canım amin inş. en kısa sürede sırayla hamiş haberleri veririz:64
kızlar ben çıkıyorum öptüm hepinizi
inş canım benim ne güzel bi haber bu ya
canım sizinde bizim gibi kaan hocayla ilk ayki tedaviniz sonucu mu çıktı spermleriniz???
bide 5 tane ama biri hareketli demişsin ya yani 4 ölü 1 mi canlı???
tamam canım sonra görüşürüz siz kocişinle bu sonucun mutluluğunu yaşayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?