Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım sudafed ve endol kulandık sadece birde dua ettik durmadan vakıa süresini 41 gün boyunca hergün 1er artırarak okuduk başka bişey yapmadık güzel allahım hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin

amin canım inş....
ama vakıa suresini yanlı anlamadıysam artırarak okudunuz değilmi.
yani 1..gün bi tane
2. gün 2 tane..
.
.
.
41.gün 41 tane.
ikinizde mi okudunuz canım?
kusura bakma tatlım soruyorum ama??
bizde okuruz şifa olur belki diye soruyorum...

bide spermiyogramı nerde yaptırdınız??

Son düzenleme:

cok sevındım cnm darısı bızlerın basına

Son düzenleme:

evet canım aynen öyle eşimle ikimiz okuduk bilemiyorum inş. şifa olur okuyun sizde şunu kesi,n biliyorum duaları okumaya başladığımızda psikolojimiz düzeldi işlerimiz yoluna girmeya başladı

evet canım aynen öyle eşimle ikimiz okuduk bilemiyorum inş. şifa olur okuyun sizde şunu kesi,n biliyorum duaları okumaya başladığımızda psikolojimiz düzeldi işlerimiz yoluna girmeya başladı

çok oldum biliyrum ama ikiniz ayrı ayrımı okudunuz?(41 sen, 41 eşin yani)
simdi sen deyince nette biraz araştırdım tek kişi okumasa da olur yazılmış..
ondan soruyorum.

bizde şu duaları yaptık.
sabah namazından sonra ben eşime şifa olsun diye:41 ihlas,41 nas,41 felak okuyorum.41 gün okunması gerekiyormuş benim 2 günüm kaldı.regl olmazsam 17 kasım sabahı bitecek.
eşimde sabah namazının sünneti ile farzı arasında 41 fatiha okudu 41 gün..o bitirdi duasını..
Allah kabul etsin..
belki sizdeuygulamak istersiniz diye söyledim...

slm kızlar nasılsınız? anemon cnm sevindim senin adına valla bizlere birer umut ışığı oluyorsunuz bu şekilde inş. dahada güzel haberler alırız hepimizden...

canım ikimiz birlikte 41 tane okuduk ilk günler ben okudum ama sayı artınca birlikte bizim kimsenin haberi yok olsaydı annenlerde okurdu çok zor oluyo çalışınca hepsi akşama kalıyo canım allah dualarını kabul etsin bende okurum yazdığın duaları. bizim dua biteli 3 gün oldu.

anemon canım benim çok sevindim
rabbim daha fazlasınıda göstersin inş
hadi kızlar halaya
hadi anemon en kısa zamanda hamiş haberinide bekliyoruz
kızlar rabbim hepimizin kocişine bol bol spermler versin inş

bebekimmm ne demek yemiyecek
sen de onun için çabalıyorsun sanki senin böyle yemek hoşuna mı gidiyor
kocişine ne iyi geliyorsa onu yapmaya çalışıyorsun...
oda bi zahmet onun için yaptıklarının kıymetini bilsin

amin canım amin inş. en kısa sürede sırayla hamiş haberleri veririz:64

amin canım amin inş. en kısa sürede sırayla hamiş haberleri veririz:64

inş canım benim ne güzel bi haber bu ya
canım sizinde bizim gibi kaan hocayla ilk ayki tedaviniz sonucu mu çıktı spermleriniz???
bide 5 tane ama biri hareketli demişsin ya yani 4 ölü 1 mi canlı???

inş canım benim ne güzel bi haber bu ya
canım sizinde bizim gibi kaan hocayla ilk ayki tedaviniz sonucu mu çıktı spermleriniz???
bide 5 tane ama biri hareketli demişsin ya yani 4 ölü 1 mi canlı???

evet canım 1 ay bile olmadı tedaviye başlayalı sudafed ve endol kullandık sadece. 4 ü hareketsizdedi 1 hareketli ama ben şok oldum soramadım bile 0 bekliyordun korkuyordum en azıdan üretim var. tüp bebek merkezinde yaptırdık hemen mtese dedi ama istemiyoruz. senim verdiğin macunuda denicez dualarla inş. hepimizin sayısı artacak mteseya gerek bile kamıyacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…