Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
işallah canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün
canım çok iyi olur ya ilaç geldiğinde bizi haberdar edersin.
bakalım farklılıklar varmı..

Tabi canım burdaki ile ordaki arasındaki farkları yazarım.....Kızlar birde noldu biliyormusunuz o gönderen kişi para almadı bizden bebek olunca bana göstersinler yeter demiş kızlar ne duygulandım ağladım....Rabim bana da o günleri gösterir işallah...

saol bidenem doğru söylüyorsun ama biz kafaya koyduk alıcaz...
sonradan pişman olmak istemiyoruz ikimizde...
baya zorlanıcaz ama varsın olsun inş şifa bulur kocişim

ne diyeyim inşallah şifa olsun valla ben almayı hiç düşünmüyorum çünkü proxeed bile insanı zorluyor bir birde tam kesin faydası kimseye olmadı bence inşallah gerek olmazda 400 çok alamam ev kira dükkan kira masraf çok bide buna sıvıyacak param yok ayy şöyle üç beş canlı sperm çıksa hemen tüp bebege başlıcam daha fazla tedaviyle filan ugraşmam tüp bebek parası hazır birde sperm çıksa hemen koşarım nerde ..

eşinide seni de tebrik ediyorum ne güzel bak uymaya çalışıyonuz.ben eşimden pek umutlu değilim ilaçlarını içme konusunda ama inş.yanılırım.bide kocişte bide varikosel çıktıya sence kaan hoca ameliyat der mi yada kendi yapar mı?bu konuda bir bilgin var mı canım.

inşallahhhhhhh olsunda göterirsin keşke olucakta zaten inşallah arkadaş bak belki allah söyletmiştir..

inşallah her şey gönlünceolur canım.kimbilir belki yarın belki yarındanda yakın bi vakitte sizinde sperm çıkışınız olur.hepimizin duası buyönde rabbim çok aratmasın inş.

inş bebekim allahın izniyle o günlerde gelecek...
hem diyorum ya senin hamiş olmaı canı gönülden istiyorum
rabbim en kısa zamanda göndersin mucizenizi...
negüzel tüp bebek paraızda hazır bide de spermler gelirse ohhhhh

inşallah her şey gönlünceolur canım.kimbilir belki yarın belki yarındanda yakın bi vakitte sizinde sperm çıkışınız olur.hepimizin duası buyönde rabbim çok aratmasın inş.

inşallah canım hepimize gönlümüze göre versin allah biz çok aradık dün 19 yılı doldurduk 20 atladık inşallah sizler çok aramayın.

canım hiç bilmiyorum siz bi gidinde hayırlısıyla kaan hoca çok olumlu biri...
eşini herşeye konuşmasıyla ikna edecektir sen hiç tasalanma...

selam kızlar... yaklaşık 10 gündür giremedim istanbula ailemin yanına gittim bayramda. ara ara girip okudum sadece.
bu arada dün sperm tahlili verdik yarın alıcaz sonuçları allah nasip ederse. inşallah hayırlı bir gelişme olur. 2 aydır endol bir aydır da trental kullandık... 1 tane bile beni mutlu eder ama bakalım nasip... genetik tahlil yaptırdık 1 ay sonra sonuçlanacak çok korkuyorum bu sonuçla yüzleşmekten... İnşallah olumsuz birşey çıkmaz...
dün bunlarla uğraşırken stresten öyle bir baş ağrım oldu ki saatlerce geçmedi tek bir nokta ağrıdı ama çıldırttı beni.
öldüm resmen ağrıdan... bugün çok şükür iyiyim bazen içimin yandığını hissediyorum bazen de çok iyiyim işte...
allahım hakkımızda hayırlısını versin.

baharcım sizin bir dahaki test ne zaman?

yapar canım Kaan hoca elinden geleni yapar sen mail at bence
inşallahhhhhhh olsunda göterirsin keşke olucakta zaten inşallah arkadaş bak belki allah söyletmiştir..
ayyy canım azından bal damlıyo sözleri bile beni heycanlandırıyo olsa ne yaparım bilmiyorum .Rabim hepimize o günleri göstersin sen çok bekledin işallah daha fazla beklemeden hamiş olursun
[
QUOTE=istiyorumbebegimi07;21711391]inşallah canım hepimize gönlümüze göre versin allah biz çok aradık dün 19 yılı doldurduk 20 atladık inşallah sizler çok aramayın.[/QUOTE]

canım 20 yıl dile kolay söylemesi bile zor birde çekene sor .Rabim sana 3 tane evlat nasip etsin .....

canım özel laboratuvarda yaptırın ya detaylı inceleyipte kaç gün bakacaklar 1 günlerini alıyor işleirn yoğunluğundan öyle diyorlardır belki gidin özelde yaptırın bence canım.

hoşgeldin bidenemm
amann canım sıkma canını oluyor böyle şeyler tahmin ettim neden kavga ettiğini sen ondan kavga çıkarıyorsun zaten ilaçlarını içmeyince aklıma hemen ondan kavga etmişindir diye geldi ve okuduym ondanmış.
özür diler kocişin akşama gönlünü alır

hadi ya çok üzüldüm bebekim okadar kötü mü oldu ya...
eee ozaman eşin yine iyotlu tuzu mu kullanacak :26:

iyotlu kullanmayacak canım iyotsuz olması lazım herşeyi iyotsuz tuzla yapıyorum ama nedendir bilmiyorum tadı bozulıyor.
kaynanamda bende iyotsuz yapıyom dedi geçen gün bi baktım tuzların ikisini karıştırıyormuş
ne anladım ondan deidm iyot giriyor yani içine.. benim tadı bozuk olmuyo diyo bide ikisini karıştırırsa tadı bozulmaz tabi. hay allahım deidm sabırr.....

allah gerçektede hamile olduğunu gösterecek inşallah canım allahın izniyle o günleri göreceğiz.....

inşallah canım hepimize gönlümüze göre versin allah biz çok aradık dün 19 yılı doldurduk 20 atladık inşallah sizler çok aramayın.

allah mutluluğunu daim etsin 20 sene dile kolay canım. bu mutluluğunuz bebekle daim kalsın inşallah....

sagol canımda ne mutlulugu ben hiç mutlu olmadım bugüne kadar mutluluk sözü bana yabancı bizimkisi öylesine bir evlilik evlimisin evlisin öylesine ..

sagol canımda ne mutlulugu ben hiç mutlu olmadım bugüne kadar mutluluk sözü bana yabancı bizimkisi öylesine bir evlilik evlimisin evlisin öylesine ..

deme öyle canım allah sizi birbirnize yazmış mutluda günleriniz olmuştur. allah ayırmasın sizi.
hele bak bi bebeğiniz olsun o zman gör sen mutluluğu

he kız satıcı taylant toz halinde meyve suyuna yada normal suya katıp içiyorsunuz..

saol bidenem ben ilk baktığımda başka 2 tane vardı...
sonra tekrar baktım senin dediğin taylant34den bizde sipariş verdik...
canım hangisine katıp içmek daha iyiymiş siz nasıl içiyorsunuz??

deme öyle canım allah sizi birbirnize yazmış mutluda günleriniz olmuştur. allah ayırmasın sizi.
hele bak bi bebeğiniz olsun o zman gör sen mutluluğu
ya öylede ne bileyim bazen diyorum nerden evlendim sorun sırf çocuksuzluk degil eşimin gereksizlikleride var içinde neyse tabi bunada şükür.
saol bidenem ben ilk baktığımda başka 2 tane vardı...
sonra tekrar baktım senin dediğin taylant34den bizde sipariş verdik...
canım hangisine katıp içmek daha iyiymiş siz nasıl içiyorsunuz??

benimki suya katıpda içiyor tek kullanımlık içinde 30 tane var bizde bu akşam o kişiden isticez gene biraz uygun gg de arasıra indirimli ğünler oluyor biz geçensefer indirimli ğüne denk gelmişti 90tl ye gelmişti benimki bu gün inrim varmı diye baktı bu gün yok bi kaç güne olur belki diyor.

selam canım hoşgeldin
inş sperm testinizde canlı spermleri görürsünüz...
allahın izniyle inş genetik testinizde temiz çıkacak...
bende bugün çok duygusalım ne hikmetse akşamdan beri ağlıyorum kociş bile durduramadı
nerdeyse oda ağlayacaktı gözleri dolu dolu oldu
3 saatte anca kestim ağlamayı
bazen öyle bi oluyorum ki hiçbişey gözüme gelmiyor...
yazık kocişimde yanımdan ayrılmıyor "hadi topiğe girde kafan dağılsn" diyor...
kendimi biraz toplayınca girdim bende...
içimiz öyle dolu ki sebep bile gerekmiyor artık aniden diplerde olabiliyorsun...
rabbim acılarımızı bebişlerimizle unutturur inş
canım biz daha kaan hocanın yeni verdiği ilaçlara başlayamadık...
allahın izniyle haftaya başlıycaz inş...
1 ay sonrada ankarada genartta yaptırıcaz sperm testini...
çıkarsada dondurulacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…