işallah canım Allah hepimizin yüzünü güldürsünmerhaba canım hoşgeldin
canım ilaç eline geçer geçmez bizi bilgilendir çok merak ettim şimdi :18:
umarım ordan gelen ilacın rengide krem rengidir ve burdaki arkadaşlar kandırılmamıştır
hormon sonuçlarınızın iyi çıkmasına çok sevindim...
inş gelecek ay sperm testinizde de bol bol canlı spermler çıkar
canım gelince yazarım hemen
canım bizim hormon sonuçları çok iyi bi sorun yok...
eşim kanser tedavisinden sonra azo oldu...
çıkış olmaya başladı inş devamıda gelir...
canım çok iyi olur ya ilaç geldiğinde bizi haberdar edersin.
bakalım farklılıklar varmı..
saol bidenem doğru söylüyorsun ama biz kafaya koyduk alıcaz...
sonradan pişman olmak istemiyoruz ikimizde...
baya zorlanıcaz ama varsın olsun inş şifa bulur kocişim
evet canım öyle ama biz kaan hoca ne derse harfiyen uymak istiyoruz...
sonradan keşke m-sureyi alsaydık demek istemiyoruz...
zaten ikimizinde kafasındayken almazsak rahat edemeyiz...
zorlanıcaz ama inş bugünlerde geride kalacak...
işallah canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün
Tabi canım burdaki ile ordaki arasındaki farkları yazarım.....Kızlar birde noldu biliyormusunuz o gönderen kişi para almadı bizden bebek olunca bana göstersinler yeter demiş kızlar ne duygulandım ağladım....Rabim bana da o günleri gösterir işallah...
ne diyeyim inşallah şifa olsun valla ben almayı hiç düşünmüyorum çünkü proxeed bile insanı zorluyor bir birde tam kesin faydası kimseye olmadı bence inşallah gerek olmazda 400 çok alamam ev kira dükkan kira masraf çok bide buna sıvıyacak param yok ayy şöyle üç beş canlı sperm çıksa hemen tüp bebege başlıcam daha fazla tedaviyle filan ugraşmam tüp bebek parası hazır birde sperm çıksa hemen koşarım nerde ..
istiyorumbebeğimi bidenem siz proxeedi gitti gidiyordan alıyordunuz değil mi ??
ben sen duyduktan sonra araştırdım sitede iki tane var biri 107 biri 100 tl...
sen bi bakar mısın birbirinden bi farkları mı var...
ne diyeyim inşallah şifa olsun valla ben almayı hiç düşünmüyorum çünkü proxeed bile insanı zorluyor bir birde tam kesin faydası kimseye olmadı bence inşallah gerek olmazda 400 çok alamam ev kira dükkan kira masraf çok bide buna sıvıyacak param yok ayy şöyle üç beş canlı sperm çıksa hemen tüp bebege başlıcam daha fazla tedaviyle filan ugraşmam tüp bebek parası hazır birde sperm çıksa hemen koşarım nerde ..
inşallah her şey gönlünceolur canım.kimbilir belki yarın belki yarındanda yakın bi vakitte sizinde sperm çıkışınız olur.hepimizin duası buyönde rabbim çok aratmasın inş.
eşinide seni de tebrik ediyorum ne güzel bak uymaya çalışıyonuz.ben eşimden pek umutlu değilim ilaçlarını içme konusunda ama inş.yanılırım.bide kocişte bide varikosel çıktıya sence kaan hoca ameliyat der mi yada kendi yapar mı?bu konuda bir bilgin var mı canım.
canım biz 100tl olan taylant34 den aldık gene alıcaz bugün .
canım bu ilaç toz şeklinde mi tablet halinde mi???
ayrıca bu dediğin taylant34 satıcı mı oluyor??
yapar canım Kaan hoca elinden geleni yapar sen mail at benceeşinide seni de tebrik ediyorum ne güzel bak uymaya çalışıyonuz.ben eşimden pek umutlu değilim ilaçlarını içme konusunda ama inş.yanılırım.bide kocişte bide varikosel çıktıya sence kaan hoca ameliyat der mi yada kendi yapar mı?bu konuda bir bilgin var mı canım.
ayyy canım azından bal damlıyo sözleri bile beni heycanlandırıyo olsa ne yaparım bilmiyorum .Rabim hepimize o günleri göstersin sen çok bekledin işallah daha fazla beklemeden hamiş olursuninşallahhhhhhh olsunda göterirsin keşke olucakta zaten inşallah arkadaş bak belki allah söyletmiştir..
evet canım sonunda ikna ettim ama çok zor oldu.gerçi daha kaan hocaya gidiş tarihimiz belli değil.biliyosun son anda öğrendik testleri de yaptırmamız gerektiğini.özel hastaneler sperm testi yapıyolarmış.osmangazi tıp fak.randevü aldım.orasıda gün verdi.detaylı araştıracakları için yaklaşık 15 günü bulur dediler.ama ben daha kaan hocanın muayene hanesini arayıp randevüyü değiştirmedim.değiştiresim yok ya.buarada bende keçiboynuzu pekmezi aldım yesin diye.kokusu bile rahatsız etmiş beyimi yemezmiş asla.bendeki durumlar böyle.sende nevar ne yok.
selam canlar ben geldim
bugün çok yorucu bi gün geçirdim...
üstüne eve gelir gelmez kocişle tartıştım
sinirlerim tavan yapmış durumda
nolur beni kendime getirin canlarım benim
hepinizi çoooookkkkkkkkkk seviyorum
hadi ya çok üzüldüm bebekim okadar kötü mü oldu ya...
eee ozaman eşin yine iyotlu tuzu mu kullanacak :26:
kızlarr bugun ruyamda (gercı aksam oluyo ya)
hamısmısım ya ne kadar gercekcıydı hemde 6 aylık karnım
nasıl sıs yanı sankı gercek gıbı hıssettım karnımı
uyanınca zannettım kı ruya degıl dı yasıyorum gıbı geldı
allhım ruyada bıle o duygu sssssupperrrrrrr
allh hepımıze o duyguyu tattırsın
inşallah canım hepimize gönlümüze göre versin allah biz çok aradık dün 19 yılı doldurduk 20 atladık inşallah sizler çok aramayın.
canım merhaba mesajına cevap yazdım geldimi ?
canım özel laboratuvarda yaptırın ya detaylı inceleyipte kaç gün bakacaklar 1 günlerini alıyor işleirn yoğunluğundan öyle diyorlardır belki gidin özelde yaptırın bence canım.
hoşgeldin bidenemm
amann canım sıkma canını oluyor böyle şeyler tahmin ettim neden kavga ettiğini sen ondan kavga çıkarıyorsun zaten ilaçlarını içmeyinceaklıma hemen ondan kavga etmişindir diye geldi ve okuduym ondanmış.
özür diler kocişin akşama gönlünü alır
iyotlu kullanmayacak canım iyotsuz olması lazım herşeyi iyotsuz tuzla yapıyorum ama nedendir bilmiyorum tadı bozulıyor.
kaynanamda bende iyotsuz yapıyom dedi geçen gün bi baktım tuzların ikisini karıştırıyormuş
ne anladım ondan deidm iyot giriyor yani içine.. benim tadı bozuk olmuyo diyo bide ikisini karıştırırsa tadı bozulmaz tabi. hay allahım deidm sabırr.....
allah gerçektede hamile olduğunu gösterecek inşallah canım allahın izniyle o günleri göreceğiz.....
allah mutluluğunu daim etsin 20 sene dile kolay canım. bu mutluluğunuz bebekle daim kalsın inşallah....
sagol canımda ne mutlulugu ben hiç mutlu olmadım bugüne kadar mutluluk sözü bana yabancı bizimkisi öylesine bir evlilik evlimisin evlisin öylesine ..
he kız satıcı taylant toz halinde meyve suyuna yada normal suya katıp içiyorsunuz..
ya öylede ne bileyim bazen diyorum nerden evlendim sorun sırf çocuksuzluk degil eşimin gereksizlikleride var içinde neyse tabi bunada şükür.deme öyle canım allah sizi birbirnize yazmış mutluda günleriniz olmuştur. allah ayırmasın sizi.
hele bak bi bebeğiniz olsun o zman gör sen mutluluğu
saol bidenem ben ilk baktığımda başka 2 tane vardı...
sonra tekrar baktım senin dediğin taylant34den bizde sipariş verdik...
canım hangisine katıp içmek daha iyiymiş siz nasıl içiyorsunuz??
selam kızlar... yaklaşık 10 gündür giremedim istanbula ailemin yanına gittim bayramda. ara ara girip okudum sadece.
bu arada dün sperm tahlili verdik yarın alıcaz sonuçları allah nasip ederse. inşallah hayırlı bir gelişme olur. 2 aydır endol bir aydır da trental kullandık... 1 tane bile beni mutlu eder ama bakalım nasip... genetik tahlil yaptırdık 1 ay sonra sonuçlanacak çok korkuyorum bu sonuçla yüzleşmekten... İnşallah olumsuz birşey çıkmaz...
dün bunlarla uğraşırken stresten öyle bir baş ağrım oldu ki saatlerce geçmedi tek bir nokta ağrıdı ama çıldırttı beni.
öldüm resmen ağrıdan... bugün çok şükür iyiyim bazen içimin yandığını hissediyorum bazen de çok iyiyim işte...
allahım hakkımızda hayırlısını versin.
baharcım sizin bir dahaki test ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?