Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya öylede ne bileyim bazen diyorum nerden evlendim sorun sırf çocuksuzluk degil eşimin gereksizlikleride var içinde neyse tabi bunada şükür.

öyle öyle canım neler geçiyor tabi evliliği böyle hayal etmedik belki evlenirken sorunluluklar hem eşimiz hem bizim için ağır geliyor bazen ama yinede seviyoruz birbirimizi diyip dört elle sarılıyoruz hayata.
allah ağzınızın tadını bozmasın canım.

sende hoşgeldin bebekimmmm
nerelerdeydin bugün gözüm hep pc de kaldı
bebekimmmm nasılda tanımışsın beni daha benim yazdıklarımı okumadan tahmin etmişsin sebebini
bugün erken geldi gönlümü aldı
ama bana birden bişey oldu anlamadım 3 saat aralıksız ağladım
kocişte çok üzüldü ama elimde değil kendimi tutuncada panik atak krizim tutuyor...
ben böyleyim işte doluyorum doluyorum sonra bi patlıyorum saatlerce ağlıyorum...
neyseki içimdekiler attım rahatladım
bebekim sen yiyemedik diyince üzüldüm bende...
ya yiyemiyoruz diye iyotluyu kullanırlarsa diye...
sonuçta kocişine zararlı mecbur alışıcaksınız artık :26:
ama kayınvalidene bittim
demek bide benim tadı bozulmuyor dedi ha
sanki domatesle birber salçasını karıştırıyor iyotluyla iyotsuz tuz karıştırılır mıymış hiç
ne anladım ben bu işten

sagol canımda ne mutlulugu ben hiç mutlu olmadım bugüne kadar mutluluk sözü bana yabancı bizimkisi öylesine bir evlilik evlimisin evlisin öylesine ..

canım her insanın eşiyle anlaşamadığı durumlar oluyor...
kolay değil 20 senen geçmiş eşinle...
ve onca sıkıntıyla geçmiş bu seneler...
hep özlem hep üzüntü varmış içinizde...
bunca sıkıntıyla hayalindeki gibi mutlu olamamış olabilirsin...
ama hayırlısıyla bebişinize kavuşunca onun mutluluğuyla herşey yoluna girecek bak görürsün

biz siparişi verdik ama bundan sonra dediğin gibi bizde indirimleri takip ederiz

evet bebekim snei görmesemde seni tanıyorum anladım hemen kesin ilaçlarını unutmuştur enişte diye
ahh canım kıyamam sana ya ama iyi olmuş ağlaman insan rahatlıyor. içine atacağına bağıra bağıra ağla gitsin.
ben bugün doğum yapan arkadaşım vardı ya bebeğini görmeye gittim. pazar günü mevlüt okuttular gidememiştim gideyim hem göreyim dedim. bidaha ank gidecekler gidemem diye gidip göreyim deidm. bebiş kocaman olmuş kokladım hem içime çektim kokusunu çok güzeldi.
evet canım ya benim kaynana öyle işte benimkiler bozulmuyor dedi yemek yaparken bi gördüm ikisini karıştırıyor ee anne karıştırıyon dedim olsun canım iyotsuz atıyom ya dedi bende öle karıştırsam bozulmaz tabi dedim bende
bugün farklı marka tuz aldım bende onunla yaptım yemeği biraz daha iyi oldu ama diğer markada bişi vardı heralde anlamadım.
dün yemek ziyan oldu valla kahvaltı ile karnımızı doyurduk. bugün biraz daha iyi oldu ama anladım tuzdan heralde.

canımın içi nasılda tanırmış arkadaşını
öyle oldu bebekim ağladım rahatladım...
yoksa patlayacak gibi oluyorum hemen kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum...
iyi etmişsin bebekim demek büyümş mü bebiş
allah sağlık sıhat versin nice mutlu seneler görsün inş...
sen kayınvalide tam komedi
aman bebekim sevindim yeni tuzun biraz daha iyi olmasına...
yoksa nasıl yiyecektiniz inş onada alışırsınız...

çünkü ben seni çooook seviyorummm
amin aminnn hep dua ediyor arkadaşımda al bebeği san bulaşsın filan diyor aminn dedim
evet canım ya bu tuz iyi çıktı inşallah kocişte sever tadını. yoksa hergün kahvaltı yiyecek
ayy maşallah diyim benim kociş bu aralar herşeyi yemeye başladı ben demeden gidip yiyor falan gözleirmi yaşartıyorsun diyorum seni böyle görmedim filan diyorum iyi oldu ama ilaç tedavisini bırakmak zorunda kalınca diğer şeylere yöneldi. inşallah faydasını görürüz. 10 gün gibi bi süre kaldı test yaptırcaz hormon testi filan sperm testi içinde ank gitmeyi düşünüyruz bakalım faydasını gördükmü o zman belli olacak.

canım vakia suresi bildiğimkadarıyla fakirliğe düşmemek için okunan bi sure.başka nasıl yararları var bize yazarmısın?

canım bana dileğinin kabul olması için 41 gün boyunca 1 er artırarak oku dediler bende baktım fakirlik için diye ama hangi niyetle okursak önemlı olan o bence

ben de seni çoooooooooooookk seviyorum bebekimm
demekki senin kociş ilaçlara güveniyormuş...
nasıl olsa onları kullanıyorum diye tadını beğenmediği şeyleri yememiş
ama baktı ilaçlar artık yok zorunlu kaldı diğerlerine
iyi oldu bebekim onları bari yesin...
inş şifa olur 10 gün sonra hayırlısıyla güzel haberlerinizi alırız

iyiyim canım sen nasılsın kocişin nasıl mutluluktan uçuyorsunuzdur şimdi siz

çok iyiyyiz canım bu akşam soğan tohumunu da buldum (bu akşam gittiğimiz 3. aktarda) soğan tohumu istiyorum dedim ne için kullanacaksın dedi karışım yapıyorum dedi içinde ne var dedi çakşır kökü vb. dedim kaç yıllık evlisiniz dedi 3 dedim aldığınız karışımları getirin dedi ben size karışım hazırlıyacam 1.5 -2 ay sonra sorun çözülecek dedi adam cok tuhaftı yarın gideceğiz eşimde adam durumumuzu bilse hayatta böyle söylemezdi dedi güldük

aynen öyle bebekim ilaçları bırakınca diğer şeyleri yiyim dedi iyi oldu belki bunlar fayda sağlayacak.
inşallah gzüel haberler verebilirim size canım ya bende çok istererim ama allahın takdiri tabiki o ne derse o olacak. hayırlsıı inşallahh.

allah iyilik versin tatlım...
inş spermleriniz her ay daha da artar...
aktar size ayrı bi karışım mı hazırlayacak tatlım ??

öyle bebekim hakkımızda hayırlısı olsun inş

allah iyilik versin tatlım...
inş spermleriniz her ay daha da artar...
aktar size ayrı bi karışım mı hazırlayacak tatlım ??

amin canım hepimizin artar inş çıkmayanlar test yapacaklarda da çıkar canım öyle böylede bizde bizim karışımımız var dedik getirin hazırlayım dedi birde cok kesin konuştu 1.5 2 ay sonra sorununuz bitecek dedi. yarın size söylerim iş çıkışı gideceğiz gerçi arkadaşıma yemeğe gideceği geç gelirim ama size mutlaka haber veririm

canım çalışma saatleri belli olmayınca öyle oluyor sen ye bari yemeğini 10 a kadar bekleme aç aç koçişin de gelince yer

evet canım malesef öyle oluyor. ayy yok kız ben kocamsız yemek yiyememm zaten kendim olunca hiç bişey yiyemem bekle beklede iştah kaçıyor zaten. bekleirm napalım kocam için aç kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…