- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
canım benim bizde seni çok seviyoruz.boş ver sen kocişini bizim yanımıza gel bende kocişle kavga eder etmez size şikayet ediyorumselam canlar ben geldim
bugün çok yorucu bi gün geçirdim...
üstüne eve gelir gelmez kocişle tartıştım
sinirlerim tavan yapmış durumda
nolur beni kendime getirin canlarım benim
hepinizi çoooookkkkkkkkkk seviyorum
cadı seni iyi yapıyorsun.bende geçen gün kavga etmiştim ya ayrıntısını yazamamıştım.benim kociş sigarayı bıraktım diyor evde de olmadığı için ben görmüyorum yatmadan öncede 1 tane içebilirmiyim derdi bende izin verirdim.hafta sonu abisinin evine gitmiştik.orda 3 5 sigara içtiğini görünce .önce söndürmesini söyledim söndürmedi .Bende aldım montumu üzerime çıktım ablamların evine gittim.yolda koştu peşimden yalvarıyor ben tabi affetmedim.o da sanki sigara içenlerin çocuğu olmuyor mu Allah isterse olur.sen Allah'a dua et demez mi .daha çok çıldırdım.ben zaten senden değil.Rabbimden istiyorum.ama sende burnundan kıl aldırmıyorsun.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedim.oda sigarayı bırakmak o kadar kolay değil deyip üste çıkmaya çalıştı.bende ablamda yattım.ertesi gün yalvardı bin kere özür diledi bir de bir araba dolusu gül alacak öyle söz verdi.bir de arabanın üzerine eşimden sigara içtiğim için özür diliyorum yazacakaynen öyle bidenem ya allahın izniyle bebişlerimize kavuşsakda onlarda kurtulsa bizde
benim kociş aslında çok düzenli kullanıyor ilaçları macunları kürleri nevarsa...
ama arada böyle olunca benimde elimde değil çıngarı çıkarıyorum...
benden korkusuna öyle düzenli kullanıyorki
demekki bide yüz versem iyice sallıyacak offf ya ne zor bi durummuş bu :26:
canım rüyan hayra çıksın inşallah.rabbim en yakın zaman da rüyanı gerçeğe çevirsin amin amin aminkızlarr bugun ruyamda (gercı aksam oluyo ya)
hamısmısım ya ne kadar gercekcıydı hemde 6 aylık karnım
nasıl sıs yanı sankı gercek gıbı hıssettım karnımı
uyanınca zannettım kı ruya degıl dı yasıyorum gıbı geldı
allhım ruyada bıle o duygu sssssupperrrrrrr
allh hepımıze o duyguyu tattırsın
evet canım malesef öyle oluyor. ayy yok kız ben kocamsız yemek yiyememmzaten kendim olunca hiç bişey yiyemem bekle beklede iştah kaçıyor zaten. bekleirm napalım kocam için aç kalırım
canım ben sana öyle söyliyorum ama bende yalnız yiyemem canım istemiyo tek başına bezen bende tek başıma kalıyorum aynen senin gibi bekliyorum canım kocişlerimiz için her şeyi yapmıyormuyuz
canım benim bizde seni çok seviyoruz.boş ver sen kocişini bizim yanımıza gel bende kocişle kavga eder etmez size şikayet ediyorum
cadı seni iyi yapıyorsun.bende geçen gün kavga etmiştim ya ayrıntısını yazamamıştım.benim kociş sigarayı bıraktım diyor evde de olmadığı için ben görmüyorum yatmadan öncede 1 tane içebilirmiyim derdi bende izin verirdim.hafta sonu abisinin evine gitmiştik.orda 3 5 sigara içtiğini görünce .önce söndürmesini söyledim söndürmedi .Bende aldım montumu üzerime çıktım ablamların evine gittim.yolda koştu peşimden yalvarıyor ben tabi affetmedim.o da sanki sigara içenlerin çocuğu olmuyor mu Allah isterse olur.sen Allah'a dua et demez mi .daha çok çıldırdım.ben zaten senden değil.Rabbimden istiyorum.ama sende burnundan kıl aldırmıyorsun.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedim.oda sigarayı bırakmak o kadar kolay değil deyip üste çıkmaya çalıştı.bende ablamda yattım.ertesi gün yalvardı bin kere özür diledi bir de bir araba dolusu gül alacak öyle söz verdi.bir de arabanın üzerine eşimden sigara içtiğim için özür diliyorum yazacak
iyi yapmışsın canım sanki biz sadece kendimiz için uğraşıyoruz bizde aynı sorunu yaşadık ilk günler ilacı içmeyi hep unuttu ben hatırlatıncada sen çok hazır duruyorsun içecektim falan demeye başladı bende artık ilaçları sayıyordum içtimi içmedimi diye sonra sen istemiyorsun ben seni zorlayamam senin kararın dedim içme dedim benim zorumla tabi hemen özürler başladı dikkat etcem falan ama fırçayı yedikten sonra
sana katılıyorum arkadaşım.ama erkekler saçını süpürge yapan kadından hoşlanmıyor.bende eşimi yerinden bile kaldırmazdım.bir ara annesi bize geldi annesine sakın sen yerinden kalkma eşim herşeyi yapar dedi.neyse ben onlara hizmet ediyorum onlar yiyip içiyorlar.tv izliyorlar sohbet ediyorlar bende deli gibi onlara hizmet ediyorum.neyse bu durum bir kaç kere tekrarladı eşim aynı lafı tekrar söyledi anne sen otur gelinin yapsın.kaynanam evine gitti açtım ağzımı yumdum gözümü.ben senin eşinim ailenin hizmetçisi değilim.ve daha birçok şey ağzıma geleni söyledim.Bayramda yine geldiler kayananam kızları oğlu.eşim peşimde dolaşıyor canım sen yorulma yardıma ihtiyacın varmı?dedi ben de her zaman yok canım sen git otur derdim .çünkü kaynanam sen erkeksin odada oturacaksın karını çağıracaksın o sana hizmet edecek diye tembihlemişti.hemde benim yanımda onunla kavga etmişti.bende eşime tabiki bana hizmet edeceksin soy şu soğanları gözlerim yanıyor.süpür şu evi belim ağrıyor dedim.yani senelerin acısını çıkarıyorum.öyle canım onlar için herşeyi yapıyoruz bütün fedakarlıklar üst noktada yani. kadın olmak böyle bişey olsa gerek
sabah kahvaltı bile yapamam tek başıma sadece ayak üstü düşmemek için atıştırarak günü geçiriyorum o oluncada yiyorum gitsin
canım benim bizde seni çok seviyoruz.boş ver sen kocişini bizim yanımıza gel bende kocişle kavga eder etmez size şikayet ediyorum
cadı seni iyi yapıyorsun.bende geçen gün kavga etmiştim ya ayrıntısını yazamamıştım.benim kociş sigarayı bıraktım diyor evde de olmadığı için ben görmüyorum yatmadan öncede 1 tane içebilirmiyim derdi bende izin verirdim.hafta sonu abisinin evine gitmiştik.orda 3 5 sigara içtiğini görünce .önce söndürmesini söyledim söndürmedi .Bende aldım montumu üzerime çıktım ablamların evine gittim.yolda koştu peşimden yalvarıyor ben tabi affetmedim.o da sanki sigara içenlerin çocuğu olmuyor mu Allah isterse olur.sen Allah'a dua et demez mi .daha çok çıldırdım.ben zaten senden değil.Rabbimden istiyorum.ama sende burnundan kıl aldırmıyorsun.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedim.oda sigarayı bırakmak o kadar kolay değil deyip üste çıkmaya çalıştı.bende ablamda yattım.ertesi gün yalvardı bin kere özür diledi bir de bir araba dolusu gül alacak öyle söz verdi.bir de arabanın üzerine eşimden sigara içtiğim için özür diliyorum yazacak
sorma bahar sanki adam beni yiyecek eşim çok kıskanç bende onun bu zaafından faydalanıyorum onun için en büyük ceza buydu sanırım.çiçeğe gelince alsın bence onları her gördüğünde içine dokunsun o kadar para verdiğine içi gitsin .niye zehire veriyor parada benim için çiçeğede versin.bebeğim oluncada alır hem belki çiçekçi enayi indirimi yaparsaol tatlım benim duygularımız karşılıklı
canım neyapayım ipleri sıkı tutuyorum başının etini yiyorumher şey düzenli gidiyor
arada oluncada bugün yaptığım gibi kıyameti koparıyorum
oda bidaha yapmaya korkuyor
valla bitanem seni tebrik ediyorum çok haklı bi tepki vermişsin
kaç zamandır uğraşıyorsun kocişin sigarayı bıraksın diye haketmiş valla tepkini...
seni eniştenden kıskanırken o geceyi senden ayrı nasıl geçirdi merak ediyorum
canım tüp bebeğe başlayında ondan sonra alsın bi araba dolusu çiçeği
sorma bahar sanki adam beni yiyecek eşim çok kıskanç bende onun bu zaafından faydalanıyorum onun için en büyük ceza buydu sanırım.çiçeğe gelince alsın bence onları her gördüğünde içine dokunsun o kadar para verdiğine içi gitsin .niye zehire veriyor parada benim için çiçeğede versin.bebeğim oluncada alır hem belki çiçekçi enayi indirimi yaparsaol tatlım benim duygularımız karşılıklı
canım neyapayım ipleri sıkı tutuyorum başının etini yiyorumher şey düzenli gidiyor
arada oluncada bugün yaptığım gibi kıyameti koparıyorum
oda bidaha yapmaya korkuyor
valla bitanem seni tebrik ediyorum çok haklı bi tepki vermişsin
kaç zamandır uğraşıyorsun kocişin sigarayı bıraksın diye haketmiş valla tepkini...
seni eniştenden kıskanırken o geceyi senden ayrı nasıl geçirdi merak ediyorum
canım tüp bebeğe başlayında ondan sonra alsın bi araba dolusu çiçeği
sorma bahar sanki adam beni yiyecek eşim çok kıskanç bende onun bu zaafından faydalanıyorum onun için en büyük ceza buydu sanırım.çiçeğe gelince alsın bence onları her gördüğünde içine dokunsun o kadar para verdiğine içi gitsin .niye zehire veriyor parada benim için çiçeğede versin.bebeğim oluncada alır hem belki çiçekçi enayi indirimi yapar
haklısın tatlım ne diyim alsın tabi versin paracıklarıda içinin yağı erisin
bencede bu arada işten şimdi geldi ben de keşke iş yerinde kalsaydın boşuna bu kadar yol gelmeseydin dedim oda çiçekleri kim getirecekti diyor.baaaaaaaaaaak ne kadar etkilemiş eniştem onu gördünmü?
bahar çiçeklerin bir bölümü şimdi geldi.araba tamirden çıkınca devamını getirecekmiş
bunu geç gördüm süpermiş ya
aferin enişteye almış boyunun ölçüsünü paşa paşa getiriyor çiçekleri
selam canım hoşgeldin
inş sperm testinizde canlı spermleri görürsünüz...
allahın izniyle inş genetik testinizde temiz çıkacak...
bende bugün çok duygusalım ne hikmetse akşamdan beri ağlıyorum kociş bile durduramadı
nerdeyse oda ağlayacaktı gözleri dolu dolu oldu
3 saatte anca kestim ağlamayı
bazen öyle bi oluyorum ki hiçbişey gözüme gelmiyor...
yazık kocişimde yanımdan ayrılmıyor "hadi topiğe girde kafan dağılsn" diyor...
kendimi biraz toplayınca girdim bende...
içimiz öyle dolu ki sebep bile gerekmiyor artık aniden diplerde olabiliyorsun...
rabbim acılarımızı bebişlerimizle unutturur inş
canım biz daha kaan hocanın yeni verdiği ilaçlara başlayamadık...
allahın izniyle haftaya başlıycaz inş...
1 ay sonrada ankarada genartta yaptırıcaz sperm testini...
çıkarsada dondurulacak...
bencede senin ki nasıl affettirdi kendini sende baya bir birikim olmuş ağlama krizine girmişsin.inşallah bu uğurda döktüğün son göz yaşın olur bundan sonra mutluluk göz yaşı dökersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?