Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım benim bizde seni çok seviyoruz.boş ver sen kocişini bizim yanımıza gel bende kocişle kavga eder etmez size şikayet ediyorum
cadı seni iyi yapıyorsun.bende geçen gün kavga etmiştim ya ayrıntısını yazamamıştım.benim kociş sigarayı bıraktım diyor evde de olmadığı için ben görmüyorum yatmadan öncede 1 tane içebilirmiyim derdi bende izin verirdim.hafta sonu abisinin evine gitmiştik.orda 3 5 sigara içtiğini görünce .önce söndürmesini söyledim söndürmedi .Bende aldım montumu üzerime çıktım ablamların evine gittim.yolda koştu peşimden yalvarıyor ben tabi affetmedim.o da sanki sigara içenlerin çocuğu olmuyor mu Allah isterse olur.sen Allah'a dua et demez mi .daha çok çıldırdım.ben zaten senden değil.Rabbimden istiyorum.ama sende burnundan kıl aldırmıyorsun.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedim.oda sigarayı bırakmak o kadar kolay değil deyip üste çıkmaya çalıştı.bende ablamda yattım.ertesi gün yalvardı bin kere özür diledi bir de bir araba dolusu gül alacak öyle söz verdi.bir de arabanın üzerine eşimden sigara içtiğim için özür diliyorum yazacak
canım rüyan hayra çıksın inşallah.rabbim en yakın zaman da rüyanı gerçeğe çevirsin amin amin amin

evet canım malesef öyle oluyor. ayy yok kız ben kocamsız yemek yiyememm zaten kendim olunca hiç bişey yiyemem bekle beklede iştah kaçıyor zaten. bekleirm napalım kocam için aç kalırım

canım ben sana öyle söyliyorum ama bende yalnız yiyemem canım istemiyo tek başına bezen bende tek başıma kalıyorum aynen senin gibi bekliyorum canım kocişlerimiz için her şeyi yapmıyormuyuz

canım ben sana öyle söyliyorum ama bende yalnız yiyemem canım istemiyo tek başına bezen bende tek başıma kalıyorum aynen senin gibi bekliyorum canım kocişlerimiz için her şeyi yapmıyormuyuz

öyle canım onlar için herşeyi yapıyoruz bütün fedakarlıklar üst noktada yani. kadın olmak böyle bişey olsa gerek
sabah kahvaltı bile yapamam tek başıma sadece ayak üstü düşmemek için atıştırarak günü geçiriyorum o oluncada yiyorum gitsin

iyi yapmışsın canım sanki biz sadece kendimiz için uğraşıyoruz bizde aynı sorunu yaşadık ilk günler ilacı içmeyi hep unuttu ben hatırlatıncada sen çok hazır duruyorsun içecektim falan demeye başladı bende artık ilaçları sayıyordum içtimi içmedimi diye sonra sen istemiyorsun ben seni zorlayamam senin kararın dedim içme dedim benim zorumla tabi hemen özürler başladı dikkat etcem falan ama fırçayı yedikten sonra

[/QUOTE]

oh sefamız olsun biz onlar için senelerimizi verdik.onlar bizim için hiç kendilerinden fedakarlık etmiyorlar.bende onu kaynanamın kaynatamın kaynımın eltimin yanında rezil ettim.eve gelip eşyalarımı topladım bende senin bebeğin olması için gece gündüz araştırma yapıyorum ama artık benim gözümden düştün senin için kılımı bile kıpırdatmayacağım dedim.oda yandı tutuştu.üstelik beni ablamın kocasından da çok kıskanır.gece eminim deli olmuştur.bir musibet bin nasihatten daha iyidirama bana bir araba dolusu çiçek almak zorunda kaldı.her ne kadar parası bizden çıksada eşeklik yaptığını anlamalı bir ay eşek gibi çalışıp hepsini çiçekçiye verecek.bu sayede belki o kadar zarara uğramamak için beni üzmez

[/QUOTE]

oh sefamız olsun biz onlar için senelerimizi verdik.onlar bizim için hiç kendilerinden fedakarlık etmiyorlar.bende onu kaynanamın kaynatamın kaynımın eltimin yanında rezil ettim.eve gelip eşyalarımı topladım bende senin bebeğin olması için gece gündüz araştırma yapıyorum ama artık benim gözümden düştün senin için kılımı bile kıpırdatmayacağım dedim.oda yandı tutuştu.üstelik beni ablamın kocasından da çok kıskanır.gece eminim deli olmuştur.bir musibet bin nasihatten daha iyidirama bana bir araba dolusu çiçek almak zorunda kaldı.her ne kadar parası bizden çıksada eşeklik yaptığını anlamalı bir ay eşek gibi çalışıp hepsini çiçekçiye verecek.bu sayede belki o kadar zarara uğramamak için beni üzmez[/QUOTE]

harikasın canım anlasınlar hep biz uğraştığımız için bilmiyolar kıymetimizi:60

sana katılıyorum arkadaşım.ama erkekler saçını süpürge yapan kadından hoşlanmıyor.bende eşimi yerinden bile kaldırmazdım.bir ara annesi bize geldi annesine sakın sen yerinden kalkma eşim herşeyi yapar dedi.neyse ben onlara hizmet ediyorum onlar yiyip içiyorlar.tv izliyorlar sohbet ediyorlar bende deli gibi onlara hizmet ediyorum.neyse bu durum bir kaç kere tekrarladı eşim aynı lafı tekrar söyledi anne sen otur gelinin yapsın.kaynanam evine gitti açtım ağzımı yumdum gözümü.ben senin eşinim ailenin hizmetçisi değilim.ve daha birçok şey ağzıma geleni söyledim.Bayramda yine geldiler kayananam kızları oğlu.eşim peşimde dolaşıyor canım sen yorulma yardıma ihtiyacın varmı?dedi ben de her zaman yok canım sen git otur derdim .çünkü kaynanam sen erkeksin odada oturacaksın karını çağıracaksın o sana hizmet edecek diye tembihlemişti.hemde benim yanımda onunla kavga etmişti.bende eşime tabiki bana hizmet edeceksin soy şu soğanları gözlerim yanıyor.süpür şu evi belim ağrıyor dedim.yani senelerin acısını çıkarıyorum.

saol tatlım benim duygularımız karşılıklı
canım neyapayım ipleri sıkı tutuyorum başının etini yiyorum her şey düzenli gidiyor
arada oluncada bugün yaptığım gibi kıyameti koparıyorum
oda bidaha yapmaya korkuyor
valla bitanem seni tebrik ediyorum çok haklı bi tepki vermişsin
kaç zamandır uğraşıyorsun kocişin sigarayı bıraksın diye haketmiş valla tepkini...
seni eniştenden kıskanırken o geceyi senden ayrı nasıl geçirdi merak ediyorum
canım tüp bebeğe başlayında ondan sonra alsın bi araba dolusu çiçeği

sorma bahar sanki adam beni yiyecek eşim çok kıskanç bende onun bu zaafından faydalanıyorum onun için en büyük ceza buydu sanırım.çiçeğe gelince alsın bence onları her gördüğünde içine dokunsun o kadar para verdiğine içi gitsin .niye zehire veriyor parada benim için çiçeğede versin.bebeğim oluncada alır hem belki çiçekçi enayi indirimi yapar

sorma bahar sanki adam beni yiyecek eşim çok kıskanç bende onun bu zaafından faydalanıyorum onun için en büyük ceza buydu sanırım.çiçeğe gelince alsın bence onları her gördüğünde içine dokunsun o kadar para verdiğine içi gitsin .niye zehire veriyor parada benim için çiçeğede versin.bebeğim oluncada alır hem belki çiçekçi enayi indirimi yapar

olurmu_83 canım sen nerelerdesin canım uzun zamandır görünmüyorsun varmı hayatında bir değişiklik.özlettin kendini

haklısın tatlım ne diyim alsın tabi versin paracıklarıda içinin yağı erisin

bahar çiçeklerin bir bölümü şimdi geldi.araba tamirden çıkınca devamını getirecekmiş

haklısın tatlım ne diyim alsın tabi versin paracıklarıda içinin yağı erisin

bencede bu arada işten şimdi geldi ben de keşke iş yerinde kalsaydın boşuna bu kadar yol gelmeseydin dedim oda çiçekleri kim getirecekti diyor.baaaaaaaaaaak ne kadar etkilemiş eniştem onu gördünmü?

bencede bu arada işten şimdi geldi ben de keşke iş yerinde kalsaydın boşuna bu kadar yol gelmeseydin dedim oda çiçekleri kim getirecekti diyor.baaaaaaaaaaak ne kadar etkilemiş eniştem onu gördünmü?

gördüm gördüm
tatlım sen bu dersi bunca zamandır niye vermedin ona

Son düzenleme:
bahar çiçeklerin bir bölümü şimdi geldi.araba tamirden çıkınca devamını getirecekmiş

bunu geç gördüm süpermiş ya
aferin enişteye almış boyunun ölçüsünü paşa paşa getiriyor çiçekleri

bunu geç gördüm süpermiş ya
aferin enişteye almış boyunun ölçüsünü paşa paşa getiriyor çiçekleri

bencede senin ki nasıl affettirdi kendini sende baya bir birikim olmuş ağlama krizine girmişsin.inşallah bu uğurda döktüğün son göz yaşın olur bundan sonra mutluluk göz yaşı dökersin

ah caım benim bazen geldi mi geliyor işte... ben de bu ara inanılmaz duygusalım... bir de yanında seni anlayan insanlar olacak o da olmayınca kendi kendine daha çok dert ediyosun bi çok şeyi. paylaşım olması çok önemli iyi ki burası var birbirimizi tanımasak da dertlerimize ortak olabiliyoruz. ben bugün görümceme gittim durumu o biliyor üstelik hemşire ama hiçbir faydası yok asla beni hafifletmedi bana moral vermedi. Onunla oturup kalktığımdan birşey anlamıyorum muhabeti yok fazla. hiç bir feyiz almıyorum onunla birlikteyken.... halbu ki bana en yakın o benim zaten burada kimsem yok olsa onunla çok da güzel paylaşımımız olabilir ama yok işte.
gittim boş boş oturdum geldim sohbet yok bişey yok...
İstiyorum ki biriyle oturduğum zaman ondan feyiz alayım yarama melhem olabilsin birşeyler paylaşayım rahatlayayım.
offf ya öyle zor ki herşey... benim de içim çok ama çok dolu... kalbim kırık.... sinirlerim inanılmaz tavan yapmış durumda.... içim yanıyor.... bilmiyorum iyi değilm ya... face de arkadaşın yeni doğmuş bebeğiyle pozlarını görüyorum bebeğinin resimlerini görüyorum ne yalan söyliyim kıskanıyorum... mutluluğunu kıskanıyorum... o mutlu bebeği var diyorum.... allahım affetsin ama napayım içten içe kıskanıyorum işte....
allahım yarın hayırlı sonuçar görmemizi nasip etsin inşallahhhh...
dilerim sen de 1 ay sonra kat kat artmış spermlerle karşılaşırsın... allahım versin muradını inşalllah.

bencede senin ki nasıl affettirdi kendini sende baya bir birikim olmuş ağlama krizine girmişsin.inşallah bu uğurda döktüğün son göz yaşın olur bundan sonra mutluluk göz yaşı dökersin

canım bizimki küçük bişeydi zaten ilacını unutmuş diye biraz paraladım okadar
sonra oda bozulum gitmişti...
erken geldi özür diledi daha çok dikkat edicem dedi affettirdi kendini
ben sonradan ne oldu anlamadım durduk yere ağlamaya başladım...
o konuyla ilgisi yoktu birikiyor işte herşey sonra ummadığın anda dışa vurum gerçekleşiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…