Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi yürekli arkadaşım bence sen Allah'ın sevdiği kulusun ki senelerdir bebeğiniz olmadığı halde özlemini çekip çocuksuzluk özlemiyle yanıp tutuşmadınız.belki kalbinin güzelliğini rabbim bildiği içindir sen kendi evladın olmasa da yetim bir çocuğu himayen altına almayı düşünmüşsün iyi düşünmüşsün rabbimde seni üzmekten sakınmıştır.Bende defalarca düşündüm evlat edinmeyi ama benim ablamın eşi çalışmıyor 2 tanede kızı var ne zaman bu fikre kapılsam ablamın çocuklarına bakmamın da bir hayır olduğu sonuçta onlarında çocuk ve yardıma ihtiyaçlarının olduğunu düşünmüş ve onlar için saçımı süpürge etmişimdir.belki hiç bir annenin yapmayacağı fedakarlığı yapmışımdır onlar için.ama şimdi meyvelerimi topluyorum o günahsız ağızlar benim için dua ediyorlar bence en büyük saadet budurinşallah rabbim hepimizin kalbindeki hayırlı zamanda versin

dinler beni kocişim saolsun
inş korkup vazgeçer bu sevdadan :44:
yok tatlım ya onlar buralı biyere kıpırdamazlar...
bende yerimden şimdilik memnundum...
bikaç sene biyere gitmek istemiyordum ama artık ne yaparım bilmem :26:

ANEMON----------------------------------------
BAHAR------------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------1 meryem
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------6 yasin
GELİNCİK--------------------------------------1 meryem
HEP---------------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ-------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------1 meryem
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK---------------------------------------------2 meryem
ZCU---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 2 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

bahar canım birşey sorucam hatırlıyormusun geçen gün fbyıldızla yazışmalarımızı eşi okumuştu.Allah muhafaza senin eşinde okumaz değil mi?:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

gözlerim doldu, ne iyisin. teyze anne yarısıdır eminim kendin doğurmuş kadar sevgiyle koruyor sarmalıyorsundur onları. ne güzel tarif etmişsin içindekileri. ellerinden öpüyorum,yüreğinden öpüyorum. güzel insansın, allahım kalbindekinin bin katı iyiliği sana versin inşallah,iyi ol mutlu ol.

korkar hatta şuan korkuyordur bence,şeytana uydum allahım affet diye yalvarıyordur.
hadi sende sıkma canını,ne yapacaksın güzellik başa bela

bahar canım birşey sorucam hatırlıyormusun geçen gün fbyıldızla yazışmalarımızı eşi okumuştu.Allah muhafaza senin eşinde okumaz değil mi?:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

hatırlamaz olur muyum tatlım bugün yazarken bende onu düşündüm :18:
benim kociş pek gelip okumaz yazdıklarımı inş aynı şekilde devam eder :18::18:

geçmişi okuduktan sonra m-sure yi neden kullanmak istemediğini anladım zaten.ben farklı bişey mi var diye sormak istedim.tamam tatlım sorun değil.

okuduysan sorun yok ozaman tatlım...
sahte olduğu ortaya çıkan bi ilaca para vermek aptallık olur...
rabbim hakkımızda hayırlısını versin...

Son düzenleme:
korkar hatta şuan korkuyordur bence,şeytana uydum allahım affet diye yalvarıyordur.
hadi sende sıkma canını,ne yapacaksın güzellik başa bela

allah iyiliğini versin beni bu halde güldürdün
o bundan sonra zamanını allaha affedilmek için yalvararak geçirsin
kız ne yapsam yüzüme kara sürüp mü çıksam sokağa

geçen gün pc başındayım bende topiğe bakıyorum hayat kaynağım mucizem kucağıma oturdu arkadaşların avatar resimlerini gördü teyze onlar kimin bebeği diye sordu bende o bebekler teyzelerin bebeği dedim senin bebeğin nerde dedi bende benim bebeğim yok dedim gözüm dolarak oda ama ben senin bebeğinim demez mi.işte kelimelerin bittiği o an

gerçekten kelimelerin bittiği an... üzülme bebeğin olunca kıskanacaklar ozaman bakalım nasıl uğraşacaksın :)

merhaba canlarım. Olmadı malisef sonuç yine negatif. Yazamadım kusura bakmayın.Canım çok sıkkın

canım benim bende çok üzüldüm ama demekki rabbim daha nasip etmemiş zamanı değilmiş...
sen güçlü olmaya çalış acını yaşa ve kendini toparla...
sana kavuşmak için senin gibi heyecanla bekleyen bebişlerin var...
sen biran önce kendine gelmelisin ki bebişlerine daha çabuk kavuşabilesin
inş bidaha ki denemeniz hayırlısıyla sonuçlanır
rabbim bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin...
dualarımız seninle unutma bunu

merhaba canlarım. Olmadı malisef sonuç yine negatif. Yazamadım kusura bakmayın.Canım çok sıkkın

ümidini yitirme Allahımdan istemeye devam et,elinden geleni yapıyorsun,hepimiz gibi... hayırlısıyla iyi haberlerini alacağız. hem unutma yalnız değilsin :) bak sen yüzmüş nerdeyse sonuna gelmişsin ben yeni katıldım aranıza ve henüz bir arpa boyu bile yol almamışım... güzel günler göreceğiz inşallah, kucağına bebeğini aldığın gün boşa üzülmüşüm diyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…