- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
iyi yürekli arkadaşım bence sen Allah'ın sevdiği kulusun ki senelerdir bebeğiniz olmadığı halde özlemini çekip çocuksuzluk özlemiyle yanıp tutuşmadınız.belki kalbinin güzelliğini rabbim bildiği içindir sen kendi evladın olmasa da yetim bir çocuğu himayen altına almayı düşünmüşsün iyi düşünmüşsün rabbimde seni üzmekten sakınmıştır.Bende defalarca düşündüm evlat edinmeyi ama benim ablamın eşi çalışmıyor 2 tanede kızı var ne zaman bu fikre kapılsam ablamın çocuklarına bakmamın da bir hayır olduğu sonuçta onlarında çocuk ve yardıma ihtiyaçlarının olduğunu düşünmüş ve onlar için saçımı süpürge etmişimdir.belki hiç bir annenin yapmayacağı fedakarlığı yapmışımdır onlar için.ama şimdi meyvelerimi topluyorum o günahsız ağızlar benim için dua ediyorlar bence en büyük saadet budursanırım biz birazda rahatımıza düşkünüz yani eşimde bende hayattımızın tek eksiği bebekmiş gibi görmedik gerçi hala öyle düşünüyoruz ama ilerde keşke dememek içinde tedaviyi yapmak istedik. herkesin öncelikleri farklı,çalışan bir annenin kızıyım bunun ne demek olduğunu iyi bildiğimden ben çocuğuma evde annelik yapmak istedim yada kendi işim olsun istediğim zaman çocuğuma zaman ayırayım istedim yaşımda buna müsait olunca bekledikte bekledik :))) allahım sanada güzel kısmetler versin ve kucağına bebeğini aldıktan sonra onun geleceği için iyi nasipler versin kazancınız bol olsun. ne güzel dua etmişsin kucağımda bebeğimle yerime yurduma gitmek... çok hoşuma gitti. sağol canım.
erkek erkeği bilir,maşallah kocana seni de dinliyor. bak senin eşin konuşmadan geçerse imam efendide kesin hanımı bişi dedi yoksa neden konuşmasın deyip bucak bucak kaçmaya başlayacaktır. gör bak tayin bile ister o hoca efendi :)
saol bitanem inş bu işin içinden de yüzümün akıyla çıkarım...
allah razı olsun hepinizden içimi ferahlattınız...
canım özel mesajını gördümde bu sıkıntıdan daha cevap veremedim kusura bakma[/QUOTE
geçmişi okuduktan sonra m-sure yi neden kullanmak istemediğini anladım zaten.ben farklı bişey mi var diye sormak istedim.tamam tatlım sorun değil.
iyi yürekli arkadaşım bence sen Allah'ın sevdiği kulusun ki senelerdir bebeğiniz olmadığı halde özlemini çekip çocuksuzluk özlemiyle yanıp tutuşmadınız.belki kalbinin güzelliğini rabbim bildiği içindir sen kendi evladın olmasa da yetim bir çocuğu himayen altına almayı düşünmüşsün iyi düşünmüşsün rabbimde seni üzmekten sakınmıştır.Bende defalarca düşündüm evlat edinmeyi ama benim ablamın eşi çalışmıyor 2 tanede kızı var ne zaman bu fikre kapılsam ablamın çocuklarına bakmamın da bir hayır olduğu sonuçta onlarında çocuk ve yardıma ihtiyaçlarının olduğunu düşünmüş ve onlar için saçımı süpürge etmişimdir.belki hiç bir annenin yapmayacağı fedakarlığı yapmışımdır onlar için.ama şimdi meyvelerimi topluyorum o günahsız ağızlar benim için dua ediyorlar bence en büyük saadet budurinşallah rabbim hepimizin kalbindeki hayırlı zamanda versin
dinler beni kocişim saolsun
inş korkup vazgeçer bu sevdadan :44:
yok tatlım ya onlar buralı biyere kıpırdamazlar...
bende yerimden şimdilik memnundum...
bikaç sene biyere gitmek istemiyordum ama artık ne yaparım bilmem :26:
bahar canım birşey sorucam hatırlıyormusun geçen gün fbyıldızla yazışmalarımızı eşi okumuştu.Allah muhafaza senin eşinde okumaz değil mi?:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
geçmişi okuduktan sonra m-sure yi neden kullanmak istemediğini anladım zaten.ben farklı bişey mi var diye sormak istedim.tamam tatlım sorun değil.
korkar hatta şuan korkuyordur bence,şeytana uydum allahım affet diye yalvarıyordur.
hadi sende sıkma canını,ne yapacaksın güzellik başa bela
gözlerim doldu, ne iyisin. teyze anne yarısıdır eminim kendin doğurmuş kadar sevgiyle koruyor sarmalıyorsundur onları. ne güzel tarif etmişsin içindekileri. ellerinden öpüyorum,yüreğinden öpüyorum. güzel insansın, allahım kalbindekinin bin katı iyiliği sana versin inşallah,iyi ol mutlu ol.
merhaba kader arkadaşlarım. Bugün 9. günüm. Cuma test günüm. Karnım ağrıyor. Elimden geleni yaptım gerisi Allahıma kaldı.
allah iyiliğini versin beni bu halde güldürdün
o bundan sonra zamanını allaha affedilmek için yalvararak geçirsin
kız ne yapsam yüzüme kara sürüp mü çıksam sokağa
canım geçmiş olsun rabbim bir daha ki sefere yüzünü güldürsün sonucun kesin mi.yani kana mı bakıldımerhaba canlarım. Olmadı malisef sonuç yine negatif. Yazamadım kusura bakmayın.Canım çok sıkkın
geçen gün pc başındayım bende topiğe bakıyorum hayat kaynağım mucizem kucağıma oturdu arkadaşların avatar resimlerini gördü teyze onlar kimin bebeği diye sordu bende o bebekler teyzelerin bebeği dedim senin bebeğin nerde dedi bende benim bebeğim yok dedim gözüm dolarak oda ama ben senin bebeğinim demez mi.işte kelimelerin bittiği o an
merhaba canlarım. Olmadı malisef sonuç yine negatif. Yazamadım kusura bakmayın.Canım çok sıkkın
canım geçmiş olsun rabbim bir daha ki sefere yüzünü güldürsün sonucun kesin mi.yani kana mı bakıldı
bende çok güldüm,çok yaşa emi.
merhaba canlarım. Olmadı malisef sonuç yine negatif. Yazamadım kusura bakmayın.Canım çok sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?