canım genetik test ayrıyeten kana bakılarak yapılıyor.üstelik onunda çeşitleri var.testin sonucu 1 ay sonra çıkıyor.sizin yaptırdığınız test farklı testisten parça alıp sperm hücrelerine bakılmıştır.hakkınızda hayırlısı doğru doktordasınınz ne gerekiyorsa o size yapar.ama sizde ne sabırlıymışsınız 7 sene bebek istememekte bir marifet bence yaşınız küçük sanırım .ben ilk günden bebeğimin olmasını istemişimdir.ama Rabbim neyi ne zaman vereceğini bilir.inşallah dediğin gibi hak edenlerin bebeği olur.kıymet bilmeyenlerde kıymet bilene kadar hasret çekerler inşallah
hıım ozaman kaan bey bizi yönlendirir biz kafamızı karıştırmayalım değilmi genetikmi o mu bu mu diye. biz eşimle 12 yıldır tanışıyoruz son 7 yılında evliyiz yaşımız küçük değil ben 35 yaşındayım :)) ben çalışan anne olmak istemedim. yoğun çalışıyordum. Bir yıldır çalışmıyorum bebek olduktan sonra kendi ofisimi açmayı düşünüyordum , birde yapmak istediğimiz çok şey vardı şükür hepsini gerçekleştirdik sıra bebeğe gelmişti ama işte oda zor olacak herhalde. eşimle hep konuşuruz biz her şeyimizi tırnaklarımızla kazıyarak elde ettik çocukta öyle olacak hiç birşeyimiz kolay olmadı yani. yine de çok mutluyuz. Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin. sağlığımız yerinde olduğu sürece herşeyin üstesinden geliriz. sizin bebeğiniz olacak inan bak gelecek haziranda bize müjdeli haberi vereceğine inanıyorum. hele bir tedaviye başlayın gör bak neler olacak :)
hıım ozaman kaan bey bizi yönlendirir biz kafamızı karıştırmayalım değilmi genetikmi o mu bu mu diye. biz eşimle 12 yıldır tanışıyoruz son 7 yılında evliyiz yaşımız küçük değil ben 35 yaşındayım :)) ben çalışan anne olmak istemedim. yoğun çalışıyordum. Bir yıldır çalışmıyorum bebek olduktan sonra kendi ofisimi açmayı düşünüyordum , birde yapmak istediğimiz çok şey vardı şükür hepsini gerçekleştirdik sıra bebeğe gelmişti ama işte oda zor olacak herhalde. eşimle hep konuşuruz biz her şeyimizi tırnaklarımızla kazıyarak elde ettik çocukta öyle olacak hiç birşeyimiz kolay olmadı yani. yine de çok mutluyuz. Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin. sağlığımız yerinde olduğu sürece herşeyin üstesinden geliriz. sizin bebeğiniz olacak inan bak gelecek haziranda bize müjdeli haberi vereceğine inanıyorum. hele bir tedaviye başlayın gör bak neler olacak :)
canım banim inşallah sözün dua hükmüne geçer RABBİM sizede fazla aratmasın bebeğini inşallah.bende kaan hocanın sizin için gerekli tedaviyi uygulayacağına bebeğine kavuşacağını düşünüyorum inşallah gerçek olur.canım birde merak ettim neden haziran ayı dedin.ben bazı insanların 6.hislerinin kuvvetli olduğuna inanırım da ondan sordum.
canım vck nın dediği gibi genetik test kanda yapılıyor ünv hastaneleri karşılıyor ama 2 ay sonra kan almak için ancak randevu veriyorlar..hıım ozaman kaan bey bizi yönlendirir biz kafamızı karıştırmayalım değilmi genetikmi o mu bu mu diye. biz eşimle 12 yıldır tanışıyoruz son 7 yılında evliyiz yaşımız küçük değil ben 35 yaşındayım :)) ben çalışan anne olmak istemedim. yoğun çalışıyordum. Bir yıldır çalışmıyorum bebek olduktan sonra kendi ofisimi açmayı düşünüyordum , birde yapmak istediğimiz çok şey vardı şükür hepsini gerçekleştirdik sıra bebeğe gelmişti ama işte oda zor olacak herhalde. eşimle hep konuşuruz biz her şeyimizi tırnaklarımızla kazıyarak elde ettik çocukta öyle olacak hiç birşeyimiz kolay olmadı yani. yine de çok mutluyuz. Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin. sağlığımız yerinde olduğu sürece herşeyin üstesinden geliriz. sizin bebeğiniz olacak inan bak gelecek haziranda bize müjdeli haberi vereceğine inanıyorum. hele bir tedaviye başlayın gör bak neler olacak :)
canlar ben geldim ama bugün çok moralim bozuk
ben balıkesirin bi köyünde görev yapıyorum ve gidiş geliş yapıyorum..
köyün nüfusu az olduğu için öğrencide az...
okulumuzda anasınıfı ve 1-5. sınıflar var... diğerleri ilçedeki okula gidiyor...
biz okulda 3 öğretmeniz diğer 2 arkadaşımda karıkoca zaten ve çok iyiler...
abi abla kardeş ilişkimiz var resmen...
ben bu çalıştığım okulda 3. senem geçen sene köye yeni bi imam atandı buralı...
genç biri ik çocuğu var biri benim öğrencimdi...
neyse geçen sene kızıyla ilgili tüm konularda kendisi geldi okula...
eşide çok iyi biri diğer öğretmen arkadaşlarda bizde ailecek gidip geldik evlerine...
neyse bu sene kızını ilçedeki okula gönderdi 1. sınıf olduğu için birleştirilmiş sınıfa göndermek istemediler...
bu sene arada bi yolda karşılaşıyoruz okadar...
bugün beni aradı dersteydim havadan sudan konuşuyor...
bişey diyecekte diyemiyor heralde dedim...
geçen sene 23 nisanda çekilen videolarda bi sorun varmış onunla ilgili bişeyler sordu yardımcı olacağımı söyledim...
tam teli kapatıcağım ıkınıp sıkılıyor hocam bi sorun mu var dedim...
hocam ben size bişey diyeceğim dedi buyrun dedim ama kimse bilmesin dedi tamam dedim...
"ben sizi ilk gördüğüm anda çok beğendim zamanla bu beğenim arttı ve duygusal bi boyuta geçti...
siz çok güzelsiniz, çok iyisiniz, çok güler yüzlüsünüz...
artık ben içimdeki bu sevgiyi daha fazla tutamayacağım" falan diye başladı ben şok
sonuna kadar dinledim sözlerini şokta...
onun konuşması bitince "ben eşime çok aşığım onu çok seviyorum ve çok sadığım...
sizin 2 tane pırlanta gibi çocuklarınız var...
eşiniz harika bi insan iyi bi anne ben veya bi başkası farketmez siz bunu eşinize nasıl yaparsınız...
sizki insanlara doğruyu anlatmaya çalışırken böyle bi yanlışın içine nasıl düşersiniz...
ben bunu size hiç yakıştıramadım...
size tek diyeceğim allah sizi ıslah etsin ve içinizdeki kötülükleri yok etsin" dedim kapattım teli
ama elim ayağım buz tuttu...
benim evime geldi çayımı içti eşimle karşılıklı saatlerce sohbet etti...
ben gündüz öğretmen arkadaşımla gitmiştim evlerine o yokken...
utanmaz nasıl böyle bişey yapar ya sinirden kudurdum resmen..
hemen gittim diğer arkadaşlara da anlattım onlarda
bisürü hakaret ettiler bundan sonra bizde uzak dururuz ben hissettiririm ona dedi erkek öğretmen arkadaşım...
bütün gün canımızı buna sıkarak dersi bitirdik...
hayatta bunu kocişime söyleyemem yoksa onu kimse alamaz elinden
konuşmamızdan beri arıyor teli kapattım ne yapacağımı şaşırdım manyak mı ne
öylede düzgün bi adam gibi görünüyor ki anlatamam...
arkadaşlar sen değilde bi başkası anlatsa bu durumu asla inanmazdık diyorlar...
bende dedim duysam inanmazdım...
kızlar ne günlere kaldık artık kimseye güvenilmeyecek bu hayatta...
utanmadan hala arıyor bide...
korkmaya başladım valla bide ben okula kendi arabamla yalnız gidip geliyorum...
yolumu falan keser diye ödüm kopuyor
kızlar dua edinde kurtulayım bu manyaktan
hmtnzl canım arkadşım ders çalışamadın bizi merak ettin değilmicanım senin bir yazında yeşilexi kullanmayı düşündüğünüzü okudum acaba kullanmaya başladınızmı?firma ürüne garanti veriyor sperm oluşmazsa paranızı iade ediyoruz yazıyorda ondan sordum
okulumuzda anasınıfı ve 1-5. sınıflar var... diğerleri ilçedeki okula gidiyor...
eşide çok iyi biri diğer öğretmen arkadaşlarda bizde ailecek gidip geldik evlerine...
neyse bu sene kızını ilçedeki okula gönderdi 1. sınıf olduğu için birleştirilmiş sınıfa göndermek istemediler...
geçen sene 23 nisanda çekilen videolarda bi sorun varmış onunla ilgili bişeyler sordu yardımcı olacağımı söyledim...
hocam ben size bişey diyeceğim dedi buyrun dedim ama kimse bilmesin dedi tamam dedim...
"ben sizi ilk gördüğüm anda çok beğendim zamanla bu beğenim arttı ve duygusal bi boyuta geçti...
artık ben içimdeki bu sevgiyi daha fazla tutamayacağım" falan diye başladı ben şok
onun konuşması bitince "ben eşime çok aşığım onu çok seviyorum ve çok sadığım...
eşiniz harika bi insan iyi bi anne ben veya bi başkası farketmez siz bunu eşinize nasıl yaparsınız...
sizki insanlara doğruyu anlatmaya çalışırken böyle bi yanlışın içine nasıl düşersiniz...
size tek diyeceğim allah sizi ıslah etsin ve içinizdeki kötülükleri yok etsin" dedim kapattım teli
bisürü hakaret ettiler bundan sonra bizde uzak dururuz ben hissettiririm ona dedi erkek öğretmen arkadaşım...
hmtnzl canım arkadşım ders çalışamadın bizi merak ettin değilmicanım senin bir yazında yeşilexi kullanmayı düşündüğünüzü okudum acaba kullanmaya başladınızmı?firma ürüne garanti veriyor sperm oluşmazsa paranızı iade ediyoruz yazıyorda ondan sordum
üzülme benimde eşim tese ameliyatı olduktn sonra 1 aya yakın bana yaklaşmadı sonra yavaş yavaş yaklaştı. sanırım kafalarında üreme düşüncesi bir anda silindi :)) eskiden aşırı istek olmaması ilginç aslında bitkisel ilaçlarla takviye edildiğinde eskiye döner heralde. ilaç filan kullanmaya başladınız mı? biz henüz başlamadık zaten temmuz ayında öğrendik durumu biraz zaman verdik kendimize şimdi başlayacağız bakalım :)) yaklaşan olmaktan bıkma uzanma sinirlerini de bozma bence. şuan onların ilgiye ihtiyacı var senin eşinden soğumadığını görmesi eşinin hoşuna gidecektir. üzme kendini. olur mu? :)
şunu da kabul edelim doğal yolla sperm çıkışı şu aşamada olmayacak illa bir desteğe ihtiyaç var bu sebeple cinselliğinizin tadını çıkarın düşünsene yasaklar koymadan hamile kalacakmıyım kalmayacakmıyım korkusu olmadan dilediğinizce yaşayabileceksiniz :) biz tam 7 yıl korunduk çocuğumuz olmasın diye meğer zaten olmuyormuş traji komik değil mi :))) onca yıl korunmak için harcadığımız çabaya üzüldük. şimdi kafamızda bedenlerimizde rahat. çocuk içinde kısmet diyoruz, inşallah gönlümüzdeki olur.
önce hoş ğeldiniz inşallah biran önce tedaviniz sonuç verir çok pardon mutlu nasıl oluyorsunuz sizin gibi olmak isterdim evlendiğimizden beri çocuk meselesi hayatımızı kararttı mutlulukkk sözü bana yabancı ne güzel mutluymussunuz inşallah herzaman öyle olun demekki kocanda iyi birisi benim gibi gereksizlere düşmemişsin .:26:
Sagol canım cevabın içn:)canım bızde azo olduğuumuzu öğreneli 5ay oldu 1haftadır kaan hocanın verdiği endol ve sudafed i kullanıoruz aynı dönemde keçiboynuzu kürünede başladık.Ayrıca eşim 32gün önce varikosel ameliyatı oldu doktorlar bir yıl beklememizi söyledi bi ihtimal dediler bende sabırsızlıkla bekliyorum.2013te istioruz tüp bebek yaptırmayı nasip yinede ...Yardımın içn sagol. Sana gelince hani derler ya herşeyde bir hayır var diye bak Rabbimin büyüklüğüne 7yıl korunmuşşunuz bilmeyerek ve bu süreç yıpranmadan geçmiş bide düşün bu gerçeği tam 7yıl önce öğrendiğini herşeyde vardır bi hayır.Allah hepimize şifa versin.
yengeç burcuyum 6. hissimin kuvvetli olduğunu söylerler genelde aklıma gelen başıma gelir Haziran güzel mevsim ne bileyim baharın müjdelenmesiyle beraber sende tomucuklanacaksın gibi geldi yani hele tedaviye başlayın inşallah olacak :))) dediğin gibi Allahımın dilek kapılarının ne zaman açık olacağı belli olmaz hep iyi hep güzel dileyelim ki olsun :))) bende senin gibi düşünüyorum kaan hoca eşime iyi gelecek hemde erkek çocuklarımız olacak bak görürsün :)))) hem senin hem benim :)) sen kaç yaşındasın?
baharcım merhaba canım..
comviteksi ilk defa duydum canım.
hepimizin tedavisi farklı olduğu için hoca farklı şeyler öneriyo herkese..
bizim içinde klomenin önemli olduğunu söylemişti mesela.
m-sureyi ilk önerdiğinde bulabilirseniz kullanın demişti mailinde.
bulduk ama pek işe yaramadı gördüğümz üzere...
malum olaydan dolayı..
sen çok takma kafana.
com viteksi önerdiyse onu araştır al.
ben az öncce baktım tanıdık olarak içinde ginseng ve trebilis terteris i gördüm...
yok artık...
yuh diyorum başka bişey demiyorum....
baharcım kendini kötü hissetme sen.
senin ne şucun var..
ama ne diyeceğimi şaşırdım.
eşine söyle diyeceğim ama ne tepki vereceğini çok iyi tahmin ediyorum..
zaten kim vermez değilmi?
bide canım biz clavz E1 aldık.
aslında yeşilexi de düşündük ama hoca önerdi.
bizde onu aldık...inşAllah faydasını görürüz..
bide eşim ilaçları içeyi unutmasa..
neyse ki telefon diye bişey var...sabah bi aradım aradığmı görünce içmiş hemen.
içtim hayatım dedi
canım vck nın dediği gibi genetik test kanda yapılıyor ünv hastaneleri karşılıyor ama 2 ay sonra kan almak için ancak randevu veriyorlar..
bizde yaptırmadık daha ama kaan hoca acelesi yok dedi.
çünkü bizde sorun genetik görünüyo başka bi problemmimiz yok.
oda bizim için önemli olan sperm bulunması dedi.
zaten genetk problemi yada sorunu olan spermler kaliteli embriyo oluşturmuyormuş...
ona en son bakarız dedi.
bildiklerimi söyleyim ddim..
canım benim çok sağol benimde aklımdan geçen başıma gelir ama bu konuda aklımdan hiç birşey geçmiyor sadece kendimi duygusuz olarak hissediyorum inan bana ne yapmam gerektiğini bile bilmiyorum.inşallah canım çifter çifter bebeklerimiz olur.ben 29 yaşındayım eşimde39 yaşında ama yıllar çocuk özlemiyle geçtikçe senelerimi çifter çifter atlatıyor.aynı senin durumunda olan bir akrabamız vardı oda bebeği olmasın diye korunmuş.sonra çocuğunun olmayacağını öğrenince yazık o korunma ilaçlarına .......verdiğimiz paralara diyodu.onlarında kesinlikle bebeğiniz olmaz dediği doktorlar mucizelerine şahit oldular.şimdi 7 yaşında bir kızları var darısı başımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?