Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hıım ozaman kaan bey bizi yönlendirir biz kafamızı karıştırmayalım değilmi genetikmi o mu bu mu diye. biz eşimle 12 yıldır tanışıyoruz son 7 yılında evliyiz yaşımız küçük değil ben 35 yaşındayım :)) ben çalışan anne olmak istemedim. yoğun çalışıyordum. Bir yıldır çalışmıyorum bebek olduktan sonra kendi ofisimi açmayı düşünüyordum , birde yapmak istediğimiz çok şey vardı şükür hepsini gerçekleştirdik sıra bebeğe gelmişti ama işte oda zor olacak herhalde. eşimle hep konuşuruz biz her şeyimizi tırnaklarımızla kazıyarak elde ettik çocukta öyle olacak hiç birşeyimiz kolay olmadı yani. yine de çok mutluyuz. Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin. sağlığımız yerinde olduğu sürece herşeyin üstesinden geliriz. sizin bebeğiniz olacak inan bak gelecek haziranda bize müjdeli haberi vereceğine inanıyorum. hele bir tedaviye başlayın gör bak neler olacak :)

canım banim inşallah sözün dua hükmüne geçer RABBİM sizede fazla aratmasın bebeğini inşallah.bende kaan hocanın sizin için gerekli tedaviyi uygulayacağına bebeğine kavuşacağını düşünüyorum inşallah gerçek olur.canım birde merak ettim neden haziran ayı dedin.ben bazı insanların 6.hislerinin kuvvetli olduğuna inanırım da ondan sordum.

canlar ben geldim ama bugün çok moralim bozuk
ben balıkesirin bi köyünde görev yapıyorum ve gidiş geliş yapıyorum..
köyün nüfusu az olduğu için öğrencide az...
okulumuzda anasınıfı ve 1-5. sınıflar var... diğerleri ilçedeki okula gidiyor...
biz okulda 3 öğretmeniz diğer 2 arkadaşımda karıkoca zaten ve çok iyiler...
abi abla kardeş ilişkimiz var resmen...
ben bu çalıştığım okulda 3. senem geçen sene köye yeni bi imam atandı buralı...
genç biri ik çocuğu var biri benim öğrencimdi...
neyse geçen sene kızıyla ilgili tüm konularda kendisi geldi okula...
eşide çok iyi biri diğer öğretmen arkadaşlarda bizde ailecek gidip geldik evlerine...
neyse bu sene kızını ilçedeki okula gönderdi 1. sınıf olduğu için birleştirilmiş sınıfa göndermek istemediler...
bu sene arada bi yolda karşılaşıyoruz okadar...
bugün beni aradı dersteydim havadan sudan konuşuyor...
bişey diyecekte diyemiyor heralde dedim...
geçen sene 23 nisanda çekilen videolarda bi sorun varmış onunla ilgili bişeyler sordu yardımcı olacağımı söyledim...
tam teli kapatıcağım ıkınıp sıkılıyor hocam bi sorun mu var dedim...
hocam ben size bişey diyeceğim dedi buyrun dedim ama kimse bilmesin dedi tamam dedim...
"ben sizi ilk gördüğüm anda çok beğendim zamanla bu beğenim arttı ve duygusal bi boyuta geçti...
siz çok güzelsiniz, çok iyisiniz, çok güler yüzlüsünüz...
artık ben içimdeki bu sevgiyi daha fazla tutamayacağım" falan diye başladı ben şok
sonuna kadar dinledim sözlerini şokta...
onun konuşması bitince "ben eşime çok aşığım onu çok seviyorum ve çok sadığım...
sizin 2 tane pırlanta gibi çocuklarınız var...
eşiniz harika bi insan iyi bi anne ben veya bi başkası farketmez siz bunu eşinize nasıl yaparsınız...
sizki insanlara doğruyu anlatmaya çalışırken böyle bi yanlışın içine nasıl düşersiniz...
ben bunu size hiç yakıştıramadım...
size tek diyeceğim allah sizi ıslah etsin ve içinizdeki kötülükleri yok etsin" dedim kapattım teli
ama elim ayağım buz tuttu...
benim evime geldi çayımı içti eşimle karşılıklı saatlerce sohbet etti...
ben gündüz öğretmen arkadaşımla gitmiştim evlerine o yokken...
utanmaz nasıl böyle bişey yapar ya sinirden kudurdum resmen..
hemen gittim diğer arkadaşlara da anlattım onlarda
bisürü hakaret ettiler bundan sonra bizde uzak dururuz ben hissettiririm ona dedi erkek öğretmen arkadaşım...
bütün gün canımızı buna sıkarak dersi bitirdik...
hayatta bunu kocişime söyleyemem yoksa onu kimse alamaz elinden
konuşmamızdan beri arıyor teli kapattım ne yapacağımı şaşırdım manyak mı ne
öylede düzgün bi adam gibi görünüyor ki anlatamam...
arkadaşlar sen değilde bi başkası anlatsa bu durumu asla inanmazdık diyorlar...
bende dedim duysam inanmazdım...
kızlar ne günlere kaldık artık kimseye güvenilmeyecek bu hayatta...
utanmadan hala arıyor bide...
korkmaya başladım valla bide ben okula kendi arabamla yalnız gidip geliyorum...
yolumu falan keser diye ödüm kopuyor
kızlar dua edinde kurtulayım bu manyaktan

hmtnzl canım arkadşım ders çalışamadın bizi merak ettin değilmicanım senin bir yazında yeşilexi kullanmayı düşündüğünüzü okudum acaba kullanmaya başladınızmı?firma ürüne garanti veriyor sperm oluşmazsa paranızı iade ediyoruz yazıyorda ondan sordum

önce hoş ğeldiniz inşallah biran önce tedaviniz sonuç verir çok pardon mutlu nasıl oluyorsunuz sizin gibi olmak isterdim evlendiğimizden beri çocuk meselesi hayatımızı kararttı mutlulukkk sözü bana yabancı ne güzel mutluymussunuz inşallah herzaman öyle olun demekki kocanda iyi birisi benim gibi gereksizlere düşmemişsin .:26:

yengeç burcuyum 6. hissimin kuvvetli olduğunu söylerler genelde aklıma gelen başıma gelir Haziran güzel mevsim ne bileyim baharın müjdelenmesiyle beraber sende tomucuklanacaksın gibi geldi yani hele tedaviye başlayın inşallah olacak :))) dediğin gibi Allahımın dilek kapılarının ne zaman açık olacağı belli olmaz hep iyi hep güzel dileyelim ki olsun :))) bende senin gibi düşünüyorum kaan hoca eşime iyi gelecek hemde erkek çocuklarımız olacak bak görürsün :)))) hem senin hem benim :)) sen kaç yaşındasın?

canım vck nın dediği gibi genetik test kanda yapılıyor ünv hastaneleri karşılıyor ama 2 ay sonra kan almak için ancak randevu veriyorlar..
bizde yaptırmadık daha ama kaan hoca acelesi yok dedi.
çünkü bizde sorun genetik görünüyo başka bi problemmimiz yok.
oda bizim için önemli olan sperm bulunması dedi.
zaten genetk problemi yada sorunu olan spermler kaliteli embriyo oluşturmuyormuş...
ona en son bakarız dedi.
bildiklerimi söyleyim ddim..

yok artık...
yuh diyorum başka bişey demiyorum....
baharcım kendini kötü hissetme sen.
senin ne şucun var..
ama ne diyeceğimi şaşırdım.
eşine söyle diyeceğim ama ne tepki vereceğini çok iyi tahmin ediyorum..
zaten kim vermez değilmi?

evettttttttt...
napayım..
netten video izleyim ders videosu dedim..
elim geçmişten topiğin sayfasına girdi..
ben yapmadım..
tamamen duygusal...

aşkın mesleği olmuyor tabi imam yada başka meslek ama kişiliğin ahlaksızı ve terbiyesizi oluyor ne yazık ki pis adam,yani hadi kendi evliliğini düşünmedin karşındakine ne yüzle duygularını açıyorsun o kişinin sana meyil edeceğini nasıl ianandın. Allah ıslah etsin yoldan çıkana yardım etsin. Eşine söyleme diyeceğim ama bir şekilde sana yanlış yaptığını söyle söyleki o da gördüğü yerde selamı sabahı kessin ve ailece görüşmeyin şimdi onun karısı da sana gelecek ahbablığınıza aranızdaki hukuka güvenerek. Dünyanın çivisi çıktı gerçekten. önünü filan kesebilir özürdilemek mahcubiyetini göstermek için korkma seni allaha havale ettim de,daha fazla üstüme gelirsen eşine ve bütün mahalleye senin yaptıklarını anlatacağım de. rahatsız etmeye devam edersen polise jandarmaya herne bakıyorsa artık o köye seni tacizci diye ihbar edeceğim de. korkut yani korktuğunu belli etme. valla geçmiş olsun ne yazıkki evli olmak sapkınlığa engel değil.

bide canım biz clavz E1 aldık.
aslında yeşilexi de düşündük ama hoca önerdi.
bizde onu aldık...inşAllah faydasını görürüz..
bide eşim ilaçları içeyi unutmasa..
neyse ki telefon diye bişey var...sabah bi aradım aradığmı görünce içmiş hemen.
içtim hayatım dedi

Sagol canım cevabın içn:)canım bızde azo olduğuumuzu öğreneli 5ay oldu 1haftadır kaan hocanın verdiği endol ve sudafed i kullanıoruz aynı dönemde keçiboynuzu kürünede başladık.Ayrıca eşim 32gün önce varikosel ameliyatı oldu doktorlar bir yıl beklememizi söyledi bi ihtimal dediler bende sabırsızlıkla bekliyorum.2013te istioruz tüp bebek yaptırmayı nasip yinede ...Yardımın içn sagol. Sana gelince hani derler ya herşeyde bir hayır var diye bak Rabbimin büyüklüğüne 7yıl korunmuşşunuz bilmeyerek ve bu süreç yıpranmadan geçmiş bide düşün bu gerçeği tam 7yıl önce öğrendiğini herşeyde vardır bi hayır.Allah hepimize şifa versin.

bahar bende arkadaşım uzun uzun ne yazıyor diye düşünmeye başlamıştım.kesin bize bir önemli birşey anlatacak diye düşündüm Allah yardım etsin diyorum öncelikle.canım buna benzer bir olayda ben yeni evliyken başıma gelmişti.bende aslında el sanatları öğretmeniyim ama bir türlü göreve başlamaya cesaret edemedim.ben sergiye yetişmesi için ayet yapmıştım bunu çerçevesi paspartusu falan yapılacak benim hocamda sağolsun aynı memleketliydik bana sahip çıkar çok değer verirdi.hocanın tanıdığı çerçeveciye gitmiştik arkadaşlarla bende kursun ve hocanın gözdesiydim hoca orda herşeyi bana sorar benimle konuşur şakalaşırdı.çok güzel bir ortamımız vardı.bende adamı hiç fark etmemiştim bana baktığını zaten aklımdan bile geçmezdi bana farklı gözle bakacağı.neyse o günümüz böyle geçmişti.bizde arkadaşlarımızla ne zaman işimiz olsa aynı yere gider çerçevemizi yaptırırdık.bize indirimde yapardı.ben yeni evlenmiştim tekrar aynı yere gittim hocamla çerçevemi yaptırdım ama kocaman adam dedi ki ben size arabaya kadar yardım edeyim bende iyi olur deddim.neyse adam soruyor siz evlendiniz mi diye bende evet dedim.sonra bilmem sanki bekarkenki neşeniz gitmiş eskiden daha güler yüzlüydünüz.daha şen şakraktınız dedi.bende aldım paketimi arabaya bindim geldim ama halen aklımdan kötü birşey geçmiyor.baktım telefonun çalıyor.numarayı tanıyamadım önce açmadım sonra belki önemlidir diye cevap verdim.baktım çerçeveci hocamdan numaramı almış bana kocandan memnun değilsin herhalde istersen arkadaş olabiliriz kimseye söylemem aramızda kalır demez mi?bende telefonu suratına kapattım terbiyesiz yine arıyor.akşam eşim gelince sende bir gariplik var deyince dayanamadım anlattım o da abisini almış gitmiş adamın yanına (benim eşimin ne kadar kıskanç ve sinirli olduğunu anlamama bile gerek yok.abiside tam bir psikopat karısını rüyasında onu aldattığını gördüğü halde yüzünü gözünü patlatmış)adamda onları görünce yok ismini söylediğiniz adam benim kardeşim ben o değilim ben kendisiyle konuşurum demiş.bir dahada adam beni aramaya cesaret etmedi.bence sen eşinden saklayacağına onunla konuşması için söyle çünkü tek başına bir şeyin üstesinden gelemezsin. oda eşine söylemediğin için bundan cesaret alabilir.tekrar geçmiş olsun rabbim bizi kötülerle karşılaştırmasın

hoşbulduk,sıcacık bir yuvaya geldiğimi düşünüyorum sayenizde...:))

mutluluk kişiden kişiye değişiyor galiba.hayattan beklentilerimizi en aza indirip, değiştiremeyeceklerimizi de kabullenip sınırlı ömrümüzü güzel geçirmeye çalışıyoruz. sanırım eşimle ben çok benzeşiyoruz zevklerimiz ve hayata bakışımız aynı pencereden çok nadir konuda zıtlaşırız oda olsun artık :) çocuk meselesi hayatını karartmasın birde şöyle düşün allah her canlıyı üreme yönünden eşit tutsaydı yetim çocuklara kimsesiz çocuklara kim anne baba olacaktı ( biz evelenmeden öncede bu fikirdeydik bir yetim çocuğa anne baba olacağız demiştik kendi çocuğumuz olsa bile belkide Allahım ikilemde kalmamamız için böyle bir yol açtı bilmiyorum herşeyde bir hayır vardır. allah dermansız dert vermesin sizin bebek durumunuz ne? eşinle nasıl bir tedavi uyguluyorsunuz? doktorunuz ne diyor? merak ettim birde şu gereksizler neler? keşke sana mutluluk verebilsem ne olur şu dakikadan itibaren beynini içini rahat bırak anne olacaksın inanıyorum, azıcık emek gerekiyor demek ki. açık sözlü iyi gönüllü birisin belli ,için rahat olsun kafanızı rahat bırakırsanız bebeğiniz olacak tedaviniz iyi sonuç verecek.

Son düzenleme:

varikosel olduysa normal cinsellik istememesi düşünsene erkeklerin en önemli uzvuna müdahale ediliyor uzun bir süre onu kullanmak istemeyecektir çünkü can yandı iyileşmesi zaman alacak :) biraz espirili yazdım kusura bakma ama iyi olmanı gülmeni istiyorum olacak inan bana olacak varikosel bir çok erkekte çıkıyor allahtan tedavisi var ya olmasaydı :))) tüp bebeğe gerek kalmadan çocuk sahibi olacaksın içime doğdu :))

canım benim çok sağol benimde aklımdan geçen başıma gelir ama bu konuda aklımdan hiç birşey geçmiyor sadece kendimi duygusuz olarak hissediyorum inan bana ne yapmam gerektiğini bile bilmiyorum.inşallah canım çifter çifter bebeklerimiz olur.ben 29 yaşındayım eşimde39 yaşında ama yıllar çocuk özlemiyle geçtikçe senelerimi çifter çifter atlatıyor.aynı senin durumunda olan bir akrabamız vardı oda bebeği olmasın diye korunmuş.sonra çocuğunun olmayacağını öğrenince yazık o korunma ilaçlarına .......verdiğimiz paralara diyodu.onlarında kesinlikle bebeğiniz olmaz dediği doktorlar mucizelerine şahit oldular.şimdi 7 yaşında bir kızları var darısı başımıza inşallah

merhaba canım
bende inceledim com vitexi...
kaan hoca istenirse alınabileceğini söylüyor diğerleri yeter diyor...
ama benim içime sinmiyor bi tane bari ilaç kullanmak istiyoruz...
bugün karar vericem com vitex-clavis e1 ve yeşilexten birini seçicem

canım benim bi hatam yok biliyorum ama insan kendini kötü hissediyor :26:
dengesiz resmen sanki ikimizde bekarız gibi ilan-ı aşk etti

canım siz kaan hocaya yeşilexide düşündüğünüzü söylemiş miydiniz?

ay baharcım çokgeçmişolsun.çok dikkatlı ol bebeğim.gözü dönmüş pis sapık adamın.tehdit et kocama diyecem seni de.öğretmen arkadaşlarıma anlattım de.belki çekilir.okurken bile bi garip oldum.boğasım geldi o adamı.eşine belli etme canım.sende unutmaya çalış diyecem ama hemen hemen hergün karşılaşıyosundur.karısına yazık.karısıda eşini sadık biliyodur.şeytan diyo karısına anlat herşeyi.of of.nediyelim allah ıslah etsin

teşekkür ederim valla genetik testten haberim yoktu iyi oldu öğrendiğim. sperm bulununca spermin durumuna göre herhalde yapılır o testte. bende kaan hocann hastasıyım bu konudan bahsetmedi hiç bizim hormonal bir sıkıntımız olduğundan heralde.

herdemk canım sen bizim umut ışığımız oldun ne güzel burdan herkesi telkin ediyorsun.bende insanların iyi düşünerek bir şeylerin iyi olmasına yardımcı olacaklarını düşünüyorum.bu arada sen hangi şehirdesin profil bilginde hiç bir şey yazmıyor.

:))) amin inşallah çifter çifter olur,ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…