Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hoca bütün bu ilaçları biliyor canım.
biz konuşmuştuk söyleki hangisini önerirsiniz diye.
yeşilexmi panaxmı vs.
o da ben size haber veririm demişti.
bi kaçgün sonra mail atıp E1 kullanabilirsiniz dedi.
ama hoca kendide demiş ya sana bunlar takviye diye.
eğer size comviteks önerdiyse canım bi bildiği vardır.
ben öyle düşünüyorum.

bende sizden aynı enerji alıyorum ve bir kaç gündür bilmediğim çok şey öğrendim bu şekilde daha iyi yol alacağımı düşünüyorum. yapım böyle galiba hep iyi şeyler geçiyor içimden :))) ben şuan Şırnaktayım eşimin görevi gereği 1 yıldır burdayız. biliyormusun buraya gelmeseydik çocuk düşünmeyecektik ben çalışan anne olmak istemiyorum deyip korunmaya devam edecektik ve bilemeyecektik eşimin durumunu :)) her şerde bir hayır var işte. şırnak'a gelirken işten ayrılıyorum diye üzülmüştüm şimdi iyi ki gelmişiz diyorum :)) profil bilgimde yazıyor ama gizli olduğundan görünmüyor sanırım.

bahar bence panax, e1, kullan cemrem29 un eşinin tese ve mikrotese olmayan spermleri 1milyon sperm dışı hücre olarak çıkmıştı.bende bugün yeşilexi araştırdım para iadesi de varmış.ben parayı istemiyorum ki iyi sonuç almak istiyorum biliyorum ilaçlarına çok güvedikleri için öyle söylüyorlar.ama ben eşime en iyi sigara bırakma ürününü aldım işe yaramadı iade etmek istedim siz ürünü yanlış kullanmışsınız.dediler.bilmiyorum ürünü nasıl yanlış kullandıysak afedersin .....lamı kullanmalıydık.o yüzden ben böyle laflara inanmıyorum inandığım tek şey buradaki arkadaşlarımın birebir yaşadığı şeyler.

ya hocayla o kadar sey konuştukki.
sağolsun çok ilgilendi.
bizimm FSh sınırdaydı.
klomen adlı bi ilaçla 2 katına çıkardık FSH ı.
şidi 20 lere düşmesini bekliyoruz.
sanırım bizden normal yolla sperm çıkışı olacağını düşünmüyo.
aralıkta tese yapalım dedi.
ama biz subata kadar dşünmüyoruz.
belki şubat ayında yaptırırız..

canım desrtek amaçlı kullanılmaması çok da sorun değil diyor hoca...
bende bari birini kullanalım istiyorum...
bakalım iyice araştırıp karar vericem...

canım tabiki aşkın yaşı yok ama nefsine hakim olmayı bilmesi gereken en iyi kişilerden biri o olması gerekmiyor mu??
insanlara vaaz verirken anlattıklarınıda kendi hayatına yansıtmış olması gerekmez mi ??
yani tamam gönlüne engel olamamıştır anlarım ama bunu içinde yaşamak varken beni neden bu durumdan haberdar ediyor...
ne bekliyor ben de sizi seviyorum falan mı
canım sapık bi adam değil bu her halinden belli...
ama neyazıkki bu kör kütük aşık olmuş gözü bişey görmüyor
ben eşime asla bu durumu anlatamam yoksa bu adamı öldürür dayaktan
ben eşime zarar gelmesini istemediğim için ondan saklıyorum...
ama rahatsız etmeye devam ederse öğretmen arkadaşıma söylerim o gidip ağzının payını verir...
olmadı gidip şikayetçi olacağım...
ama asla eşine budurumu anlatamam...
öyle tatlı öyle iyi niyetli bi kadınki onu üzmek istemiyorum...
ben köyde oturmuyorum zaten yolda karşılaşmadığımız sürece birbirimizin yüzünü görmeyiz...
inş oda karşıma çıkmaya yeltenmez

kıyamet hacıdan hocadan kopucak nerlerya demekki yalan degil imam böyle olursa vay başkalarına milletin sanki namusu sokakta geziyor kendi kız kardeşlerine karılarına yapılmasından hoşlanmadıkları şeyi nasıl başkasının karısından isterler başkasının namusu başkasına ucuz valla baharcım eşine bir süre söyleme erkekler böyle şeyi hazmedemezler sen cevabnı vermişsin baktın iş çıgrından çıkacak tekrar böyle şeyler konuşuyor ozaman söylersin allah korusun cinayet çıkar birdaha kesinlikle o kşiden uzak dur tavrını koru kendini zorlarsa eşine ozaman dersin canım allah yardımcın olsun.

klomeni bizede önerdi demek fsh için önerdi. ilaçları neden veridiğini sorgulamadığım için bilemiyorum. bizede 6 ay içinde bebek sahibi olabilirsiniz dedi bir aksilik olmazsa. hayırlısı bazen sebepsiz çocuk sahibi olunamıyor şanslıyız en azından sebebini biliyoruz. maddi manevi yıkım ama sonunda dünya güzeli bebeklerimiz olacak. :))) ben kaan hocayla yüzyüze hiç göüşmedim raporlarımıza ve hikayemize baktı,ilaç önerdi. ocak ayında tekrar hormon raporu gönderin dedi. aralıkta dediyse aralıkta yaptırın neden şubat?

baharcığım hoşgeldin

hoşbulduk bitanem iyiki sizler varsınız yoksa bu sıkıntım nasıl geçerdi

canım benim eşim çok kıskanç ben onun bu huyunu çok törpülemeye çalıştım...
allaha şükür baya yol katettim ama bu konuda mümkün değil onu tutamam...
gider onun ağzını burnunu kırar tüm köye rezil eder herkes herşeyi öğrenir...
allah korusun kocişimin başı belaya girer...
ben devam ederse öğretmen arkadaşımı devreye sokucam baktım olmadı gidip şikayetçi olucam...
inş bunlara gerek kalmaz

canım benim de içimden panax geçiyor dün kocişle baya bi inceledik...
panax kullananlardanda olumlu şeyler okudum...
yeşilexide nursen kullanmıştı onlardada 6 ay sonunda 1-2 canlı sperm görülmüştü...
bilmiyorum bugün karar verip sipariş vericem...

tabi ki canım bu topiğin hepimize çok faydası var.bizler burada bir aile olduk yeri geldi güldük yeri geldi ağladık neşemizi üzüntümüz paylaştık.yani bizim ortak derdimiz azo olabilir ama burası bir terapi merkezi.sende istediğin zaman bizlerle her şeyini paylaşabilirsin.bence de hayır gördüğümüz şeyde şer.şer gördüğümüzde de hayır olabilir.bunu ancak rabbim bilebilir.dediğin doğru ama ben hiç bir zaman işi düşünmedim elimde mesleğim olduğu halde önce bebeğim olsun sonra işe başlarım yani önce ben mutlu olmalıyım ki başka insanlar karşı verimli olayım.tabi ben çalışanlara karşı değilim benim mesleğim sadece yetişkinlere yönelik el sanatları öğretmek.ben de birgün bebeğim olunca anne olunca kendimi olgun hissedicem yani o zaman kendimi çalışmaya hazır hissedicem.inşallah seninde kucağında bebeğinle kendi evine yerine yurduna gitmeyi nasip etsin Rabbim

bende eşimde hemen tese olmak istemiyoruz.
sanki ben olacağım gibi konuştum ama...
biraz ilaçların etki göstermesini istiyoruz.,şubata kadar kullanacak.
o zaman 7 ay ilaç takviyesi almış olacak.
öyle düşündük.
hoca da siz ne zaman isterseniz o zaman yaparız dedi.
aslında biyi bi ameliyat değilmiş ama...
korkuyoruz.....

canım biz herhangi bi ilaç ismi verip hangisini kullanalım demedik...
m-surenin yerine ne kullanalım dedik oda com vitexi önermiş...
m-surenin içinde olanlardan bazılaı varmış...
ama ben daha önce bu ilacı hiç duymadığım için ısınamadım
inş doğru kararı verebilirim...

ne desen haklısın neyseki bizimle dertleşebiliyorsun içinde kalmıyor rahatlıyorsun. yol açık devam ederse dediğin gibi şikayetçi olursun,öğretmen arkadaşında yardımcı olur inşallah atlatacaksın,hadi sıkma canını eşin gelmeden topla kendini :)

çok saol tatlım ya hafta başı ummadığım bi durumla karşılaştım
canım adam resmen aşık olmuş bi duysan konuşurken yani bana bi sapıklık yapacağını düşünmüyorum...
ama gözü dönmüş bunun aşkını ispatlamak için bişeyler yapmaya kalkarsa diye korkuyorum...
zaten baktım devam ederse bende çaresine bakıcam öğretmen arkadaş konuşur, ev sahibim buranın eski belediye başkanı çok saygın biri...
teyzede ( karısı) tanıyor bunları kardeşinin karısının akrabasıymış...
olmadı ev sahibime anlatırım konuşur, şikayet ederi asla hazmetmem böyle bi durumu...
benim amacım eşimin bu durumu mümkün olduğunca duymaması

sanırım biz birazda rahatımıza düşkünüz yani eşimde bende hayattımızın tek eksiği bebekmiş gibi görmedik gerçi hala öyle düşünüyoruz ama ilerde keşke dememek içinde tedaviyi yapmak istedik. herkesin öncelikleri farklı,çalışan bir annenin kızıyım bunun ne demek olduğunu iyi bildiğimden ben çocuğuma evde annelik yapmak istedim yada kendi işim olsun istediğim zaman çocuğuma zaman ayırayım istedim yaşımda buna müsait olunca bekledikte bekledik :))) allahım sanada güzel kısmetler versin ve kucağına bebeğini aldıktan sonra onun geleceği için iyi nasipler versin kazancınız bol olsun. ne güzel dua etmişsin kucağımda bebeğimle yerime yurduma gitmek... çok hoşuma gitti. sağol canım.

öyle canım benim iyi ki siz varsınız
biraz önce yazmayı unuttum senin dediğin gibi yolda sokakta görür konuşmasın diye tembihledim...
"aşkım hasan hoca hocayla pek konuşmayın dedi kesin bişey duydu hakkında sende görürsen en fazla selam ver geç git" dedim...
oda tamam hasan hoca bişey bilmese öyle demezdi kesin zamparalık yapmıştır dedi içine doğmuş gibi

korkma,benim eşim 3 ay öncetese oldu. 1 saatin sonunda araba kullana bildi evimize gidebildik hatta biz ameliyatın akşamı sinemaya gitmiştik :)

desene sana bi imtihan konusu daha.inş.sessiz sedasız halledebilirsin canım.ama ben sana güveniyorum sen bu işin üstünden de geleceksin.sana özel mesaj attım sabah.

erkek erkeği bilir,maşallah kocana seni de dinliyor. bak senin eşin konuşmadan geçerse imam efendide kesin hanımı bişi dedi yoksa neden konuşmasın deyip bucak bucak kaçmaya başlayacaktır. gör bak tayin bile ister o hoca efendi :)

çok haklısın bidenem inan kanım dondu benim de
bende kocişe söylemeyi düşünmüyorum tatlım çok çok zorda kalırım ancak ozaman
laf atılınca bile deliren adam kendi evine girip çıkmış sohbet etmiş bi adamın eşine ilanı aşk ettiğini duysa neler yapar düşünemiyorum bile
allah akıl fikir versin inş da benden uzak dursun

desene sana bi imtihan konusu daha.inş.sessiz sedasız halledebilirsin canım.ama ben sana güveniyorum sen bu işin üstünden de geleceksin.sana özel mesaj attım sabah.

saol bitanem inş bu işin içinden de yüzümün akıyla çıkarım...
allah razı olsun hepinizden içimi ferahlattınız...
canım özel mesajını gördümde bu sıkıntıdan daha cevap veremedim kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…