inşlh bol bol spermler çıkarda en kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz canım inşlh emeklerimiz yer bulur..
baharcım nasılsın hayatım.okulda hayat nasıl.normale döndümü herşey.buarada biz randevüyü ertelettik 9 aralık yeni randevu tarihimiz.benim merak ettiğim kaan hoca eşime de senin eşine verdiği ilaçları mı verecek.peki kaan hocanın verdiği bu ilaçlar devlet karşılıyo mu?benim eşim şimdiden söylüyo ilaç dışında hiç bir bitikisel ilaç kullanmam diyo.bakalım hayırlısı.
İnş canımm....Artık genetik testi sonrası inş düzgün çıkar ve yaza 1. tüp bebek denememizi yaparız...Allah hepimizin yardımcısı olsun...
canım bayadır yoktun nasılsın sizin tedavi ne aşamada
arkadaşlar biz de kaan hocanın hastasıyız...eşim proxed, com vitex ve menagon kullanıyor...hormonları fsh ve lh üst sınırda testesteron ortalarda...bu hormonların hangi değerlerde olması iyidir acaba cevaplarsanız sevinirim...
nasılsınız bacılar
benim mıralim bozuk nolcak şu bebek işi hiç bir şeyin faydası yok mu nerde şifamız
bahar85 bacım hayırlı olsun sperm çıkmış çok sevindim sizin azo sebebi neydi ve hormonlarınız nasıldı neler kullandınız
kızlar ben çıkıyorum hepinize çok teşekkür ederek ne kadar teselli etsenizde olmuyor avunmuyor işte çok yoruldum bacılar günler geçmiyor artık Rabbim affetsin isyandan demiyorum ama yoruldum çok geliyor artık ömür diyorum nekadarda uzunmuş ne kadarda zormuş çaresiz kalmak şifasız kalmak hep umut edip yarı yolda kalmak anne olamamak neyse bacılar sizleride sıkamayayım hadi kızlar sizlere keyiifli sohbetler
canlar ben geldim
nasılsınız bakalım bugün baya kaynatmışsınız gibi geldi
ben geçmişi okuyup hemen geliyorum sakın biyere kaybolmayın
geçmiş olsun arkadaşım inş eşin en kısa zamanda şifa bulur...
com vitexi nekadar zamandır kullanıyor eşin ??
kaan hoca bizede verdi ama isterseniz kullanın dedi...
ben kullanan kimse duymadığım için almadık...
baharcım ben yeniyim özel mesaj da atamıyorum...tedavi sürecini kısaca anlatırmısın? nasıl bir tedavi uygulandı sorun ne idi? şimdiden teşekkürler
daha 10 gün falan oldu başlayalı...önce klomen+endol kullanıyorduk sonra klomen eşimin göğüslerinde şişkinlik yaptı...klomeni bırakıp menagon iğneye geçtik proxed ekledi...teseyi ocak sonu gibi isteyince biz o da com vitex i de ekledi...benim merak ettiğim acaba bu hormonların hangi değerlerde olması iyi bilen var mı?
e kızlar bısey dıcemm bıze doktor hıc ılac tedavısı uygulamadan tup bebeğe başlamamızı istedii neden kii.... Ala ala :)
canım sizin durumunuz nasıl ki...belki gerek görmemiştir hoca...
E kızlar bısey dıcemm bıze doktor hıc ılac tedavısı uygulamadan tup bebeğe başlamamızı istedii neden kii.... ala ala :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?