bende açık kahverengi kapsül var o siteden aldım. hemen gönderebilirim. bu gün hindistandan üretici firmadan m-sure temin ettim. onlar koyu kahverengi kutuları biraz küçük kapakları daha ince. yani internetten aldıklarımız sahte . birde üretici firma sahte m-sure resimleri göndermiş internetten aldıklarımla aynı arkadaşlar internetteki m- sureler sahte kesinlikle almayın
bende açık kahverengi kapsül var o siteden aldım. hemen gönderebilirim. bu gün hindistandan üretici firmadan m-sure temin ettim. onlar koyu kahverengi kutuları biraz küçük kapakları daha ince. yani internetten aldıklarımız sahte . birde üretici firma sahte m-sure resimleri göndermiş internetten aldıklarımla aynı arkadaşlar internetteki m- sureler sahte kesinlikle almayın
merhaba canımgünaydınn hayatımm...bak ben bu rapor işinde devletın bu kadar az karsılayacağını bılmıyordummo zamnn ben esmle bu konuyu goruseyımm..pekı bırsey soracağım canım tup bebek merkezınde bu durumu soylesemm once tese amelıyatı yapın sperm bulunursa tup bebek yaptıracağız desemm olurmuu kı acabaa ??
şimdi tatlım çogu tüp bebek merkezi erkeği tese ameliyatına almadan önce kadını hormon takviyeleriyle hazırlıyor.günaydınn hayatımm...bak ben bu rapor işinde devletın bu kadar az karsılayacağını bılmıyordummo zamnn ben esmle bu konuyu goruseyımm..pekı bırsey soracağım canım tup bebek merkezınde bu durumu soylesemm once tese amelıyatı yapın sperm bulunursa tup bebek yaptıracağız desemm olurmuu kı acabaa ??
Allah yardımcınız olsun canım..merhaba canlar nasılsınız uzun zamandır topiği takip edemiyorum ama gönlüm hep burada sizlerle 10 ekim mikro tese ameliyatından sonra kaan beyin önerdiği 6 aylık tedavinin 1.ayı bugün bitti ve yarın eşim test yaptıracak antalya araştırma devlet hastanesinde FSH,LH,VE TESTOSTERON testi yaptırmamızı istedi kaan bey ben spermıogram testide yaptıralım istiyorum eşim onuda yaptıracak 1 ay boyunca klomen,endol tablet,proxed plus,m-sure,tiribulus terresrist ve sabahları aç karına zeytin yağında bekletilmiş 3 adet incir yedi inşallah şifa olmuştur bunlar ve yaradan gönlümüzün muradını verir bende çok heyecan oldu yarın sonuçlar neasıl olacak neyi gösterecek çok merak ediyorum bizim içinde dua edin canlar rabbim ona açılan bütün elleri boş çevirmesin herkesin kucağını doldursun inşlh..
tedaviniz haylı olsun öncelikle..ama bu konuda bi bilgim yok.mrb arkadaslar esım kaan aydosa gıttı muayene oldu.yapılan muayenede doğustan sperm kanallarının olmadıgını tüp bebek sansımızı denememız gerektıgını bunun için de kistik fibrioz genetık mutasyon analızı testı yaptırmasını,bu testın sonucu düzgün cıkarsa tüp bebek asmasına gecmemız gerektıgını soylemıs.ilgili yerlere yonlendırmıs,ultrason falan cekılmıs ultrasonda kanalların olmadıgı kesınlesmıs,baska bı kuruma genetık test ıcın yonlendırmıs o kurumda genetık soyagacı cızılıp kan almıslar,tüp bebek ıcın gereklı olan dıger dna analızı,kromozom analızı gıbı testlerın de yapılsa ıyı olacagını soylemısler,esım de yaptıralım demıs.kan verıp geldı ankaradan.bu testlerın sonucu 1 ay ıle 2 ay arasında ancak cıkıyormus.
şimdi bılmek ıstedıgım esınde dogustan sperm kanalı olmayan ve tüp bebek ıcın tese de sperm bulunan varmı?varsa deneyımlerını paylasabılırlermı benımle.
E kızlar bısey dıcemm bıze doktor hıc ılac tedavısı uygulamadan tup bebeğe başlamamızı istedii neden kii.... ala ala :)
inş bizim spermler çıkmaya devam ederse bende yaza tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum...
ben öğretmenim yaz tatili benim için daha uygun olacak...
allah hepimizin hakkında hayırlısını versin
selam kızlar sizlelerden birşey istiycem.
m sure kullanan arkadaşlar varsa bana m surenin ilk aldığımız kutulardaki gibi olanını yani koyu renk olanını sadece kutunun içerisinden 1 kapsülünü gönderebilirlermi.
çünkü bugün tarım bakanlığına şikayette bulundum çünkü ithalat izinleri yok.sahte ilaç üretmişler resmen.
yarında mahkemeye başvuru yapacağım birde sağlık bakanlığına şikayette bulunacağım.
elimdeki kapsüllerin içeriğini araştırtıcam.yeni gelen kapsüllerin yarısını kullanmıştı eşim diğer yarısı duruyo.
fakat geçen ayki kapsüllerin hepsini eşim kullandı.ama kutusu elimde.yani 2 farklı kutu elimde.zaten firma yetkilisi konuyla ilgili olarak son kutunun
ücretini iade edeyim diyo yani sahte olduğunu kabul ediyo geri alırım diyo.yeterki kutuyu ve kapsülleri gönder diyo ama yemezler.
dediğim gibi kızlar geçen ayki kapsüllerden yani koyu renkli kapsüllerden varsa elinizde bana özelden yazın adresimi vereyim.
bu işin peşini bırakmaya hiç niyetim yok.hatta mümkünse bizim gibi m sure kullananlar hakkınızı arayın suç duyurusunda bulunun...
inşallah yaza güzel haberlerini alacağız :)) şimdiden çok heyecanlandım
selam kızlar nasılsınız.baharcığım ne oldu bizim dualarımız artık okuyan yokmu?
selam canım sen nasılsın[/Q
iyiyiz canım sen nasılsın...
sureler okunmaya devam ediyor ama bu ara yine tıkandık okuyan yok
allah kabul etsin canım inş. rabbim dualarfınızı kabul eder tez zamanda bebeğinize kavuşursunuziyiyim canlarım bende iş yapıyorum cuma günü bebeğim olsun diye 41 kişiden et birde pirinç topladım onların üzerine 41 meryem suresi 41 yasin okutarak mevlit yapıcam kimin duası kabul olur bilinmez belki benimde bu vesileyle bebeğim olur.bakayım işe yararsa sizlerde yaparsınız.41 türbeden su getirip içen çocuğu olan çok kişi var kısmetse onuda yapıcam
iyiyim canlarım bende iş yapıyorum cuma günü bebeğim olsun diye 41 kişiden et birde pirinç topladım onların üzerine 41 meryem suresi 41 yasin okutarak mevlit yapıcam kimin duası kabul olur bilinmez belki benimde bu vesileyle bebeğim olur.bakayım işe yararsa sizlerde yaparsınız.41 türbeden su getirip içen çocuğu olan çok kişi var kısmetse onuda yapıcam
kız bahar yine mi dua okusam ama hep biz okuyoruz ya belki farklı kişiler okur diye bekliyorum
ara hakkını bebekimm inş cezalarını alırlar dualarım seninle
amin inş öyle olur tatlım
iyiyiz canım sen nasılsın...
sureler okunmaya devam ediyor ama bu ara yine tıkandık okuyan yok
öğretmenım canım benım canım benım
senı ben pek cok pek cok severım
öğretmenler gunun kutlu olsun
baharım
butun öğretmenlerın öğretmenler gunu kutlu olsun
sağol canım benim hakkımızı arayacağız tabii yazık günah hem canımıza hem giden paramıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?