bitanem benimmmm çok teşekkür ederim
nasıl mutlu ettin beni anlatamam tekrar tekrar teşekkürler
tabiki canım sonuna kadar haklısınız inş hakkınızı alırsınız...
buda onlara bi ders olur
iyiyim canlarım bende iş yapıyorum cuma günü bebeğim olsun diye 41 kişiden et birde pirinç topladım onların üzerine 41 meryem suresi 41 yasin okutarak mevlit yapıcam kimin duası kabul olur bilinmez belki benimde bu vesileyle bebeğim olur.bakayım işe yararsa sizlerde yaparsınız.41 türbeden su getirip içen çocuğu olan çok kişi var kısmetse onuda yapıcam
bitanem benimmmm çok teşekkür ederim
nasıl mutlu ettin beni anlatamam tekrar tekrar teşekkürler
şimdi tatlım çogu tüp bebek merkezi erkeği tese ameliyatına almadan önce kadını hormon takviyeleriyle hazırlıyor.
eşin tese oluyoor ve sperm bulunursa eğer hemen senin yumurtaların toplanıyor ve 2 gün içinde embriyolar yerleştiriliyor sana..ve gerisi Allaha kalmış..
ama kimi tüp bebek merkezleri dee önce tese yapıyorlar eğer sperm çıkarsa donduruyorlar,kadını istediği zaman hazırlamaya başlıyorlae ve sonra tüp bebek aşamasına geçiyorlar...
ikisninde kendine göre avantaj ve dezavantajları var.
ama bende eşimde 2.yöntemi uygulamayı düşünüyoruz..
kaan hocada bize 2.yöntemi uygulamamızın daha iyi olacağını söyledi.
çünkü çıkmama ihtimalide var(inş çıkar ama)
yani tüp bebek merkezleri bu konuda size görüşünüzü sorarlar..
diye düşünüyorum...
Allah yardımcınız olsun canım..
iinşAllah sizde spermleri görürsünüz...
umudumuzu artırırsın...
tedaviniz haylı olsun öncelikle..ama bu konuda bi bilgim yok.
haatta ultrasonla doğuştan sperm kanalının olmadığının anlaşıldığını yeni öğrendim...
inş.bütün testleriniz normal çıkar...
tatlımmmm...
bütün doktorlarr zaten hemen tüp bebek öneriyor.
bu uzman veya prof farketmiyor..
biz kaç dr a gitiik hepsi tese dedi.
başka bişey demedi...
Ama kaan hoca sağolsun önce ilaç tedavizi uyguluyo sonra tese yapıyo..
bizede umut oluyor...
Günaydın arkadaşlar.. Aramazda (benim beni) öğretmen meslektaşlarım varsa Öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutlarım... Çok yüce bir mesleğimiz var ne mutla bize :))
Günaydın arkadaşlar.. Aramazda (benim beni) öğretmen meslektaşlarım varsa Öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutlarım... Çok yüce bir mesleğimiz var ne mutla bize :))
merhaba arkadaşlar bugün tedavinin 1. ayının bitişiyle eşim FSH.LH.TESTESTERON VE SPERM TESTİ yaptırdı sonuçlar 4 gibi çıkacak inşlah güzel sonuçlar çıkar zaman bugün hiç geçmiyor çok gerginim..
merhaba arkadaşlar bugün tedavinin 1. ayının bitişiyle eşim FSH.LH.TESTESTERON VE SPERM TESTİ yaptırdı sonuçlar 4 gibi çıkacak inşlah güzel sonuçlar çıkar zaman bugün hiç geçmiyor çok gerginim..
canım benim güzel sonuçlarla gelmeni diliyorum rabbim inşallah seninde yüzünü güldürsün.akşam halayını çekmeye hazırlınıyoruz
hoşgeldin canım... ben iyiyim meselaçok şükür şimdilik herşey yolunda geçen sperm tahlili yaptırdık ve busefer tüp bebek merkezinde yaptırdık 0 dan sonra total de 6000 konsantrasyon yani işlem sonrası 2000 i gördük allahıma şükürler olsun Nazar
en azından benim içim rahatladı vücut üretim yapıyormuş demek ki dedim. dilerim sayımız artmaya devam eder de dondururuz bizde... aslında yine dondurabilrdik ama hareket hiç yokmuş bir daha testte dilerim sonuç sevindirici olur da dondururuz.
sen neler yaptın nerelerdeydin? trabzonda yaptrıcaz diyordun sperm testini yaptırabildiniz mi merak ettim seni girmiyorsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?