Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bitanem benimmmm çok teşekkür ederim
nasıl mutlu ettin beni anlatamam tekrar tekrar teşekkürler

ra<bbım seneye bebısınle kutlamayı nasıp etsın
cnm bızımde bebıslerımız olup senın oğretmenler gununu tebrık edrız
inşllh tatlım

tabiki canım sonuna kadar haklısınız inş hakkınızı alırsınız...
buda onlara bi ders olur

canım benim yarın kutlayacaktım ama bende dayanamadım..
öğretmenler günün kutlu olsun canım ALLAH sağlık versin vede sen bu güzel mesleği senelerrrrrrrrrce icra et...
ve çocukların senin gibi bir öğretmenleri olduğu için çoooook şanslılar..

rabbim çabalarını boşa çıkarmasın inş.

bitanem benimmmm çok teşekkür ederim
nasıl mutlu ettin beni anlatamam tekrar tekrar teşekkürler

sabah pc karşısına geçer geçmez öğretmenlerime mesaj atmaya başladım.aklıma sen geldin.dedim bizim kızın da bu güzel gününü kutlayayım.öğretmenler günün kutlu olsun hayatım.nice güzel öğretmenler gününü eşinle,bebeğinle,öğrencilerinle kutlaman dileğiyle.

günaydınn cnmm..önceliklee tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorumm iyiki varsınızz :) sana da bılgıler ıcın tesekkur ederımm..bende cumartesı gunu ıcın tup bebek merkeznden randevu aldımm bakalımm bunları tek tek sorucam ve bırde onlardan cvp alıcamm :) hakkımızda hayırlısı nese o olsunn...esime gelınce o sanıyor kı hemen sperm bulunacak hemen olucak bıtıcekk ama burda neler okuyup goruyorumm hiçbirşeyy kolay değill .....

günaydın arkadaşlar tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü canı gönülden kutluyorum... Baharcım bu özel günü seneye inşallah ya hamile olarak yada bebişin kucağında kutlamak nasip olur çok öpüyorum canım seni

Günaydın arkadaşlar.. Aramazda (benim beni) öğretmen meslektaşlarım varsa Öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutlarım... Çok yüce bir mesleğimiz var ne mutla bize :))

Günaydın arkadaşlar.. Aramazda (benim beni) öğretmen meslektaşlarım varsa Öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutlarım... Çok yüce bir mesleğimiz var ne mutla bize :))

canım benim ne zmandır girmiyordun yada ben görmüyordum senin ,baharın ve tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutluyorum.rabim o çocuklara sımsıcak sevginizi verdiğiniz gibi kendi evlatlarınızada vermenizi nasip etsin

Baharım , mesleki teacher ve diğer tüm öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler gününü kutluyorum inş. seneye en güzel hediyeleriniz sizlerle olur

KÖY ÖĞRETMENİ
Ben bir köy öğretmeniyim,
Alnımda ışık, Gözlerimde nur..
Alıp götürmeyin beni şehirlere, Götürmeyin, ne olur..
Bir köy öğretmeniyim, Katıksız duygular içinde yaşarım.
Çıplak ayaklar basar yüreğime, Onları tutar, okşarım.
Bir köy öğretmeniyim, Çaresizlik ekmeğim, keder gözyaşım,
Umut ve sevgiyim çarpan kalplerde, Dağlardan daha çok yücedir başım.
Ben bir köy öğretmeniyim, Evlerde motif, dillerde destan Gölgesi düşer
ay-yıldızın üstümüze, Ve gönüllerde büyür vatan&#8230; baharcım özellikle senin ve diger burdaki ögretmen arkadaşların ögretmenler günü kutlu olsun ..

Buradaki öğretmen arkadaşların ve baharcığım senin; Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde nesiller yetiştiren bütün Öğretmenlerimizin "Öğretmenler Günü Kutlu Olsun"..hepinizin ellerinden ve yüreklerinizden öpüyorum..

merhaba arkadaşlar bugün tedavinin 1. ayının bitişiyle eşim FSH.LH.TESTESTERON VE SPERM TESTİ yaptırdı sonuçlar 4 gibi çıkacak inşlah güzel sonuçlar çıkar zaman bugün hiç geçmiyor çok gerginim..

canım benim güzel sonuçlarla gelmeni diliyorum rabbim inşallah seninde yüzünü güldürsün.akşam halayını çekmeye hazırlınıyoruz

canım benim güzel sonuçlarla gelmeni diliyorum rabbim inşallah seninde yüzünü güldürsün.akşam halayını çekmeye hazırlınıyoruz

inşlh canım yaa inşlh eşimi aradım şimdi hastanede tatlillerin çıkmasını bekliyormuş bende çok merak ediyorum bugün senin söylediklerini not aldım 41 türbeden su toparlayıp içmek hiç duymamıştım nasıl yapıldığını anlatırmısın hepsini toparlayıp eşimlemi içmemiz gerekiyor...

canım gözün aydın.. Allah tam doktorların istediği gibi hem de bol bol spermler nasip etsin inş. senin adına çok sevindim canım..darısı başımıza inş.

merhaba arkadaşlar.. hepinizi çok özledim..
güzel bir tatil ve bayram geçirdim ama daha gelir gelmez eşimin bayramdan önce yaptırdığı sperm analizinin sonucunu öğrendim..
ve moralim çok bozuk bu günlerde.. gelmiyorsam buraya bu yüzden..
bazen ümitsizliğe kapılıyorum.. elimde değil..
daha yeni izinden geldiğimiz için şuan hiçbişey yapamıyoruz..tedavi falan yok yani..

hepinizi çok seviyorum.. Rabbim en kısa zamanda hepimize sağlıklı hayırlı bebişler versin inş.

baharcım başta sen olmak üzere tüm öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler gününü kutluyorum.. mesleğinizde nice yıllara..bebişlerinizle inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…