iyi akşamlar canım geçen gün dolaşırken bu topği gördüm sonra baktım sen varsın başka topiklerdende bir kaç arkadaşşş
bu gün baktım sen yine burdasınnn sanırm sizin topik burası
Arkadaşlar biliyorum ki topiğimizde bir çok öğretmen var hepsinin günü kutlu olsun.
Oğlum 1 aylık oldu teyzeleri uykusuz gecelerde nasıl geçti anlamadım
şuan eşi azospermi olupta tedaviden sonra yada tüp bebek ile hamile olan arkadaşlar varmı kı aramızdaa :)
bEN DOĞURDUM BİLE tuana.
Calarrrriiimmmm beni ozledinizmi ben sizi cooookk ozledim. 2gundur giremiyorum bilg ve int bozuldu esimin tlf dan girdim burdan yazmakta cok zor oluyor yarin ins bilg gelecek size kavusacagim.cok sukur hasta degilin baharcim canim benim cok opuyorum hepinizi
Baharcim vck 2 yasin okuyayim eklermisin canim burdan ekleyemedim ben
Calarrrriiimmmm beni ozledinizmi ben sizi cooookk ozledim. 2gundur giremiyorum bilg ve int bozuldu esimin tlf dan girdim burdan yazmakta cok zor oluyor yarin ins bilg gelecek size kavusacagim.cok sukur hasta degilin baharcim canim benim cok opuyorum hepinizi
Arkadaşlar biliyorum ki topiğimizde bir çok öğretmen var hepsinin günü kutlu olsun.
Oğlum 1 aylık oldu teyzeleri uykusuz gecelerde nasıl geçti anlamadım
kısaca net yazacam..eşim azospermdi.mikto tesede 7 tane sperm bulundu çok şükür.7 yumurtamdan 5ini dölledi ve 1 tanesi 8 hücreli kalabildii.30 martta 2010da transfer oldu .10 nisanda hamile olduğumu öğrendikk degerim 100 dü..çok şükür 8 aralık 2010da kızım dünyaya geldii.gelelim bugüne beta hcg sonucum 2.91 da..doktor çok yeni bir gebelik dedi ama maleseff kanamam başladı ve deger 1e indi..tutunamamış dediii.bu bize umut oldu demekki eşimde dışarı sperm çıkışı olmuşşş.umudunuzu hiç kaybetmeyinnn.Rabbim isteyen herkese evlat verir inşallah
baharcım nasılsın tatlım
benimde internette problem var yine giidip geliyo bir kalamadım topikte..
amin.. oh be inş bizlerdede bulunur valla şöyle yazarak içimize su serpionuz ben korkuyorum mikro tesede sprem çıkmazsa diye açıkcasıkısaca net yazacam..eşim azospermdi.mikto tesede 7 tane sperm bulundu çok şükür.7 yumurtamdan 5ini dölledi ve 1 tanesi 8 hücreli kalabildii.30 martta 2010da transfer oldu .10 nisanda hamile olduğumu öğrendikk degerim 100 dü..çok şükür 8 aralık 2010da kızım dünyaya geldii.gelelim bugüne beta hcg sonucum 2.91 da..doktor çok yeni bir gebelik dedi ama maleseff kanamam başladı ve deger 1e indi..tutunamamış dediii.bu bize umut oldu demekki eşimde dışarı sperm çıkışı olmuşşş.umudunuzu hiç kaybetmeyinnn.Rabbim isteyen herkese evlat verir inşallah
bana moral vermeye çalışan ya da hüznümü paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim..
canlarım.. inş. Rabbim hepimize anneliği hayırlısıyla tattırır ve sağlıklı, hayırlı bebişler verir..
daha tedaviye bile başlamadan sonuç sıfır diye üzülmek çok saçma değil mi
oluyor bazen işte.. insanız sonuçta..
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun..
canım vck ma da sureler okumak isterdim ama reglden dolayı okuyamıyorum.. inş haftaya okurum canlarım.. öpüyorum hepinizi..
vck'ya okuyoruz...
ANEMON----------------------------------------
BAHAR------------------------------------------3 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------2 yasin
GELİNCİK--------------------------------------1 meryem
HEP---------------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ-------------------------2 yasin
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL---------------------------------------1 meryem suresi
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZCU---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 6 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....
bana moral vermeye çalışan ya da hüznümü paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim..
canlarım.. inş. Rabbim hepimize anneliği hayırlısıyla tattırır ve sağlıklı, hayırlı bebişler verir..
daha tedaviye bile başlamadan sonuç sıfır diye üzülmek çok saçma değil mi
oluyor bazen işte.. insanız sonuçta..
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun..
canım vck ma da sureler okumak isterdim ama reglden dolayı okuyamıyorum.. inş haftaya okurum canlarım.. öpüyorum hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?