Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

rabbim ilk bebeğinde yaşattığı mutluluğu bizede yaşatsın inş.ne güzel duaların kabul olmuş bizede dua et ne olur.2.bebeğin için hiç üzülme benim bi arkadaşımında aynen senin gibi oldu.onun eşininde sonradan sperm çıkışı oldu.birkaç kez hamile kalıp bebeği tutunamadı.ama sonra kendiliğinden tutunup hamile kaldı.şimdi 2 kızları var.önemli olan sperm çıkışı zaten.maaşallah.allah hepimizin yardımcısı olsun inş.

günaydın arkadaşlar.bugün denizbulut arkadaşımızdan güzel haberler bekliyoruz inş.cuma günün yüzüsuyu hürmetine sevindir rabbim hem denizi hem bizleri.(amin)

günaydın hayırlı cumalar rabbim cuma hürmetine yapılan tüm dualrı kabul etsin inşşş elerimiz boş çevrimesin

evet canım burası bizim topik ama sizin topiğinde müdavimi oldum artık

her zaman bekleriz canımmmm bizler (infertilite olanlar yaşayanlar) kendi deneyimlerimiz yaşanmışlıklarımızla birbirimize yol gösteriyoruzz birbirmizin yaşadıkalrına tecrübelerine ihtiyacımız varrr :44::44: o yüzdennnn hepimizin yaşanmışlıkları çok önemliii hepimizn birbirimizin yaşanmılıklarına ihtiyacımız varrrr
bizler (infertilite yaşaynlar )yol arkadaşalrıyızz biz azolu değilizz:26: ama ağır erkek infertilitesiyiz sizleri okurken ne kadar çok şey öğrendimmmm
bu gün cuma bende dua ediyorum hepimizeee hepimiz için (eşim içinnn onun sağlığına kavuşması için )rabbim hepimizn kucaklarını doldursun diyee evlat hasretini çok iyi biliyorummm rabbimden hepimizn hasretini bitirsin diye (inşşş)dua ediyorummmmmm

cumanız mübarek olsun arkadaşlar Rabbim yaptığımız dualarımızı kabul eylesin..

bu arada kızlar yarın hicri yılbaşı bu gece ve yarın gece birbirimiz için çok dua edelim inşallah...

aayyy Allahım bugünleri bizede göstersin inşallah ( 2. geçtim 1 tane eli ayağı düzgün yavrum olsa yeter Rabbim büyüktür sesimizi acımızı görüp duyuyordur elbette

Allah mutlu mesut etsin sizi,nazarlardan saklasın

Ey rabbim beni yanliz basima birakma,cunku sen varislerin tek sahibisin.Ey rabbim senin katinda lutuf ve kereminle tertemiz bir cocuk ihsat et.Muhakkak sen dualari isitensin....AMIN...

Kizlar cumaniz mubarek olsun rabbim bugun edilen dualarimizi kabul etsin..

Arkadaşlar biliyorum ki topiğimizde bir çok öğretmen var hepsinin günü kutlu olsun.
Oğlum 1 aylık oldu teyzeleri uykusuz gecelerde nasıl geçti anlamadım
hay maşallah...
eee bu kadar uyuduğun yeter..biraz da uykusuz kal ama demmiiiiiii....
inşAllah bizde uykusuz gecelere razıyız bebeğimiz olsun da:26:

ah senin adına ne kadar sevindim anlatamam....
Rabbim evladınızı size bağışlasın..
torunlarınızı görün inş...
bizi unutmayıp moral vermek için yazman bile çok güzel..Allah razı olsun senden.
ayrıca 2. bebişinin tutmamasına üzüldüm ama demekki kendiliğinden hami,le kalabilecek düzeye ulaşmıssın maşallah
istediğin zamanda versin Rabbimsağlıklı sıhhatli inş..
bizlerede dua etmeyi unutma emi...
çok ihtiyacımız var duaya...

hadi inşAllah güzel haberler verirsin bizlere...

Hayırlı cumalar..Dualarımız kabul olsun inşallah..

cumanız mübarek olsun arkadaşlar Rabbim yaptığımız dualarımızı kabul eylesin..

bu arada kızlar yarın hicri yılbaşı bu gece ve yarın gece birbirimiz için çok dua edelim inşallah...

günaydın hayırlı cumalar rabbim cuma hürmetine yapılan tüm dualrı kabul etsin inşşş elerimiz boş çevrimesin

günaydın arkadaşlar.bugün denizbulut arkadaşımızdan güzel haberler bekliyoruz inş.cuma günün yüzüsuyu hürmetine sevindir rabbim hem denizi hem bizleri.(amin)

YA RAB;
NE AZABINA DAYANACAK KALBİM,
NE DE RAHMETİNDEN MAHRUM KALMAYA MECALİM VAR....
VEFASIZLIK EDİP SENDEN UZAK KALSAM DA HALİM SENSİZ EDEMEYECEĞİMİ HAYKIRMAKTADIR.
VEFASIZLIĞIM NİSBETİNDE DEĞİL, İHTİYACIM NİSBETİNDE LÜTFUNA TALİBİM.....

YA RAB;
BU MÜBAREK GÜNDE LÜTFUNU,RAHMETİNİ,MERHAMETİNİ VEBEREKETİNİ BİZİM VE SEVDİKLERİMİZİN ÜZERİNDEN EKSİK ETME...
HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR KARDEŞLERİM...
amin..

MERHABA sevalciğim kan sonuçları dün çıkmamış eşim bugün alacak sperm testini almış sonuç sıfır( pH.8 7,2-8 MİKTAR 2 1,5-5
BUNLAR NE BİLMİYORUM CANIM...AMA DİĞER TESTLERDE İNŞLH İYİ GELİŞMELER VARDIR TATLIM((

canımm..üzülme ya...
bende merak etmştim ne çıktı diye sonuçlar.
hayırlısı olsun...
bazen biz neyin hayırlı neyin hayırsız olduğunu gööremiyoruz.
neysseki bizi hep koruyup kollayan Rabbimiz hep yanımızda...
vardır bunda da bi hayır...
spermiyogram yaptırdığınız yere güvenyormusunuz canım..
biz güvenecek biyer bile bulamıyoruz ki...
bu hafta bizimde test zamanımız geldi ama eşim haftaya istiyo yaptırmayı.
bende üstüne gitmedim zaten doğru düzgün bakan biyerde yok...:26:

inş.vardır canım ya.eşimide şimdi aramışlar sperm test sonucunuz çikti gelip alın diye.ama soramamış sonucu okurmusunuz diye çekinmiş.gerçi biliyoruz sonucuda belki rabbim ''ol'' demiştir olmuştur.ama şimdiden moralleri bozmayacaz.biz daha tedaviye başlamadık.inş.tedavi sonrası sperm çıkışlarımız olacak.rabbim utandırmasın hiç birimizi inş.

hayırlı cumalar kardeşler.yarın HİCRİ 1433 HEPİMİZE HAYIRLAR GETİRSİN .

ne güzel haberler bunlar duydukça mutlu oluyorum...Allah hepimizin dualarını kabul etsin...AMİN

Arkadaşlar biliyorum ki topiğimizde bir çok öğretmen var hepsinin günü kutlu olsun.
Oğlum 1 aylık oldu teyzeleri uykusuz gecelerde nasıl geçti anlamadım
maşallah canım,Güzel Allahım hayırlı,uzun ömürler versin inşallah.
maşallah arkadaşım Rabbim evladına hayırlı,uzun ömürler versin bak eşinde normal yoldan da çıkış olmuş demek,inşallah sayıları artar da yeniden ameliyat olmadan yeniden evlat sahibi olursunuz.

canım üzülme inşallah bir dahaki sefere güzel sonuç alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…