kısaca net yazacam..eşim azospermdi.mikto tesede 7 tane sperm bulundu çok şükür.7 yumurtamdan 5ini dölledi ve 1 tanesi 8 hücreli kalabildii.30 martta 2010da transfer oldu .10 nisanda hamile olduğumu öğrendikk degerim 100 dü..çok şükür 8 aralık 2010da kızım dünyaya geldii.gelelim bugüne beta hcg sonucum 2.91 da..doktor çok yeni bir gebelik dedi ama maleseff kanamam başladı ve deger 1e indi..tutunamamış dediii.bu bize umut oldu demekki eşimde dışarı sperm çıkışı olmuşşş.umudunuzu hiç kaybetmeyinnn.Rabbim isteyen herkese evlat verir inşallah
evet canım burası bizim topik ama sizin topiğinde müdavimi oldum artık
kısaca net yazacam..eşim azospermdi.mikto tesede 7 tane sperm bulundu çok şükür.7 yumurtamdan 5ini dölledi ve 1 tanesi 8 hücreli kalabildii.30 martta 2010da transfer oldu .10 nisanda hamile olduğumu öğrendikk degerim 100 dü..çok şükür 8 aralık 2010da kızım dünyaya geldii.gelelim bugüne beta hcg sonucum 2.91 da..doktor çok yeni bir gebelik dedi ama maleseff kanamam başladı ve deger 1e indi..tutunamamış dediii.bu bize umut oldu demekki eşimde dışarı sperm çıkışı olmuşşş.umudunuzu hiç kaybetmeyinnn.Rabbim isteyen herkese evlat verir inşallah
hay maşallah...Arkadaşlar biliyorum ki topiğimizde bir çok öğretmen var hepsinin günü kutlu olsun.
Oğlum 1 aylık oldu teyzeleri uykusuz gecelerde nasıl geçti anlamadım
ah senin adına ne kadar sevindim anlatamam....kısaca net yazacam..eşim azospermdi.mikto tesede 7 tane sperm bulundu çok şükür.7 yumurtamdan 5ini dölledi ve 1 tanesi 8 hücreli kalabildii.30 martta 2010da transfer oldu .10 nisanda hamile olduğumu öğrendikk degerim 100 dü..çok şükür 8 aralık 2010da kızım dünyaya geldii.gelelim bugüne beta hcg sonucum 2.91 da..doktor çok yeni bir gebelik dedi ama maleseff kanamam başladı ve deger 1e indi..tutunamamış dediii.bu bize umut oldu demekki eşimde dışarı sperm çıkışı olmuşşş.umudunuzu hiç kaybetmeyinnn.Rabbim isteyen herkese evlat verir inşallah
mrb arkadaşım bizde bugün öğleden sonra sperm testi sonucunu alıcaz.bizde daha tedaviye başlamadık.biliyorum ki bizim testimizin sonucuda sıfır amaa genede allahım bir mucize olabilirmi diyorum.sonra yokya gene sıfırdır üzülme daha tedaviye başlamadık ki bir başlayalım ondan sonra sonucu merak et diyorum kendi kendime.ama olmuyo işte ister istemez kafamızda binbirtürlü şeyler kuruyoruz.siz nezaman gideceksiniz kaan hocaya?
mrb arkadaşım bizde bugün öğleden sonra sperm testi sonucunu alıcaz.bizde daha tedaviye başlamadık.biliyorum ki bizim testimizin sonucuda sıfır amaa genede allahım bir mucize olabilirmi diyorum.sonra yokya gene sıfırdır üzülme daha tedaviye başlamadık ki bir başlayalım ondan sonra sonucu merak et diyorum kendi kendime.ama olmuyo işte ister istemez kafamızda binbirtürlü şeyler kuruyoruz.siz nezaman gideceksiniz kaan hocaya?
Ey rabbim beni yanliz basima birakma,cunku sen varislerin tek sahibisin.Ey rabbim senin katinda lutuf ve kereminle tertemiz bir cocuk ihsat et.Muhakkak sen dualari isitensin....AMIN...
Kizlar cumaniz mubarek olsun rabbim bugun edilen dualarimizi kabul etsin..
Hayırlı cumalar..Dualarımız kabul olsun inşallah..
cumanız mübarek olsun arkadaşlar Rabbim yaptığımız dualarımızı kabul eylesin..
bu arada kızlar yarın hicri yılbaşı bu gece ve yarın gece birbirimiz için çok dua edelim inşallah...
günaydın hayırlı cumalar rabbim cuma hürmetine yapılan tüm dualrı kabul etsin inşşş elerimiz boş çevrimesin
günaydın arkadaşlar.bugün denizbulut arkadaşımızdan güzel haberler bekliyoruz inş.cuma günün yüzüsuyu hürmetine sevindir rabbim hem denizi hem bizleri.(amin)
günaydın arkadaşlar.bugün denizbulut arkadaşımızdan güzel haberler bekliyoruz inş.cuma günün yüzüsuyu hürmetine sevindir rabbim hem denizi hem bizleri.(amin)
MERHABA sevalciğim kan sonuçları dün çıkmamış eşim bugün alacak sperm testini almış sonuç sıfır( pH.8 7,2-8 MİKTAR 2 1,5-5
BUNLAR NE BİLMİYORUM CANIM...AMA DİĞER TESTLERDE İNŞLH İYİ GELİŞMELER VARDIR TATLIM((
MERHABA sevalciğim kan sonuçları dün çıkmamış eşim bugün alacak sperm testini almış sonuç sıfır( pH.8 7,2-8 MİKTAR 2 1,5-5
BUNLAR NE BİLMİYORUM CANIM...AMA DİĞER TESTLERDE İNŞLH İYİ GELİŞMELER VARDIR TATLIM((
hadi inşAllah güzel haberler verirsin bizlere...
hayırlı cumalar kardeşler.yarın HİCRİ 1433 HEPİMİZE HAYIRLAR GETİRSİN .vck'ya okuyoruz...
ANEMON----------------------------------------
BAHAR------------------------------------------3 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------2 yasin
GELİNCİK--------------------------------------1 meryem
HEP---------------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ-------------------------2 yasin
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------1 meryem
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZCU---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 6 meryem suresi kaldı okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....
rabbim ilk bebeğinde yaşattığı mutluluğu bizede yaşatsın inş.ne güzel duaların kabul olmuş bizede dua et ne olur.2.bebeğin için hiç üzülme benim bi arkadaşımında aynen senin gibi oldu.onun eşininde sonradan sperm çıkışı oldu.birkaç kez hamile kalıp bebeği tutunamadı.ama sonra kendiliğinden tutunup hamile kaldı.şimdi 2 kızları var.önemli olan sperm çıkışı zaten.maaşallah.allah hepimizin yardımcısı olsun inş.
maşallah canım,Güzel Allahım hayırlı,uzun ömürler versin inşallah.Arkadaşlar biliyorum ki topiğimizde bir çok öğretmen var hepsinin günü kutlu olsun.
Oğlum 1 aylık oldu teyzeleri uykusuz gecelerde nasıl geçti anlamadım
maşallah arkadaşım Rabbim evladına hayırlı,uzun ömürler versin bak eşinde normal yoldan da çıkış olmuş demek,inşallah sayıları artar da yeniden ameliyat olmadan yeniden evlat sahibi olursunuz.kısaca net yazacam..eşim azospermdi.mikto tesede 7 tane sperm bulundu çok şükür.7 yumurtamdan 5ini dölledi ve 1 tanesi 8 hücreli kalabildii.30 martta 2010da transfer oldu .10 nisanda hamile olduğumu öğrendikk degerim 100 dü..çok şükür 8 aralık 2010da kızım dünyaya geldii.gelelim bugüne beta hcg sonucum 2.91 da..doktor çok yeni bir gebelik dedi ama maleseff kanamam başladı ve deger 1e indi..tutunamamış dediii.bu bize umut oldu demekki eşimde dışarı sperm çıkışı olmuşşş.umudunuzu hiç kaybetmeyinnn.Rabbim isteyen herkese evlat verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?