merhaba arkadaşlar bugün tedavinin 1. ayının bitişiyle eşim FSH.LH.TESTESTERON VE SPERM TESTİ yaptırdı sonuçlar 4 gibi çıkacak inşlah güzel sonuçlar çıkar zaman bugün hiç geçmiyor çok gerginim..
merhaba arkadaşlar bugün tedavinin 1. ayının bitişiyle eşim FSH.LH.TESTESTERON VE SPERM TESTİ yaptırdı sonuçlar 4 gibi çıkacak inşlah güzel sonuçlar çıkar zaman bugün hiç geçmiyor çok gerginim..
canım benim ne zmandır girmiyordun yada ben görmüyordum senin ,baharın ve tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutluyorum.rabim o çocuklara sımsıcak sevginizi verdiğiniz gibi kendi evlatlarınızada vermenizi nasip etsin
günaydın canım öğretmenler günün kutlu olsun...
Baharım , mesleki teacher ve diğer tüm öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler gününü kutluyorum inş. seneye en güzel hediyelerinizsizlerle olur
selam kızlar sizlelerden birşey istiycem.
m sure kullanan arkadaşlar varsa bana m surenin ilk aldığımız kutulardaki gibi olanını yani koyu renk olanını sadece kutunun içerisinden 1 kapsülünü gönderebilirlermi.
çünkü bugün tarım bakanlığına şikayette bulundum çünkü ithalat izinleri yok.sahte ilaç üretmişler resmen.
yarında mahkemeye başvuru yapacağım birde sağlık bakanlığına şikayette bulunacağım.
elimdeki kapsüllerin içeriğini araştırtıcam.yeni gelen kapsüllerin yarısını kullanmıştı eşim diğer yarısı duruyo.
fakat geçen ayki kapsüllerin hepsini eşim kullandı.ama kutusu elimde.yani 2 farklı kutu elimde.zaten firma yetkilisi konuyla ilgili olarak son kutunun
ücretini iade edeyim diyo yani sahte olduğunu kabul ediyo geri alırım diyo.yeterki kutuyu ve kapsülleri gönder diyo ama yemezler.
dediğim gibi kızlar geçen ayki kapsüllerden yani koyu renkli kapsüllerden varsa elinizde bana özelden yazın adresimi vereyim.
bu işin peşini bırakmaya hiç niyetim yok.hatta mümkünse bizim gibi m sure kullananlar hakkınızı arayın suç duyurusunda bulunun...
bende açık kahverengi kapsül var o siteden aldım. hemen gönderebilirim. bu gün hindistandan üretici firmadan m-sure temin ettim. onlar koyu kahverengi kutuları biraz küçük kapakları daha ince. yani internetten aldıklarımız sahte . birde üretici firma sahte m-sure resimleri göndermiş internetten aldıklarımla aynı arkadaşlar internetteki m- sureler sahte kesinlikle almayın
canım inşallah sonuçlarınız çok güzel çıkar haberini bekliyoruz eşin hangi hastane yaptırdı tahlillerini gerilmemek eldemi her tahlilde aysını hepimiz yaşıyoruz inşallah gerginliğin sonu sevinç olsun.[/QUOTE
Canım antal araştırma devlet hastanesinde yaptırdık aylık 900 tl ilaçlar ve kürlere para gidiyor eşim devlet hastanesinde yaptıralım dedi hayırlısı artık yüreğim hop oturup hop kalkıyor hayırlı haberler gelir inşlh..
MERHABA arkadaşım senden rica etsem parayı iade edeyim diyen firmanın numarasını verebilirmisin birde hindistandaki firmanın numarasını biliyorsan eğer onuda verirmisin bende ne yapacağımı şaşırdım eşim etkilenmesin diye ona söylemiyorum ama biz boşunamı para döküyoruz yani(
ra<bbım seneye bebısınle kutlamayı nasıp etsın
cnm bızımde bebıslerımız olup senın oğretmenler gununu tebrık edrız
inşllh tatlım
canım benim yarın kutlayacaktım ama bende dayanamadım..
öğretmenler günün kutlu olsun canım ALLAH sağlık versin vede sen bu güzel mesleği senelerrrrrrrrrce icra et...
ve çocukların senin gibi bir öğretmenleri olduğu için çoooook şanslılar..
sabah pc karşısına geçer geçmez öğretmenlerime mesaj atmaya başladım.aklıma sen geldin.dedim bizim kızın da bu güzel gününü kutlayayım.öğretmenler günün kutlu olsun hayatım.nice güzel öğretmenler gününü eşinle,bebeğinle,öğrencilerinle kutlaman dileğiyle.
günaydın arkadaşlar tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü canı gönülden kutluyorum... Baharcım bu özel günü seneye inşallah ya hamile olarak yada bebişin kucağında kutlamak nasip olur çok öpüyorum canım seni
Günaydın arkadaşlar.. Aramazda (benim beni) öğretmen meslektaşlarım varsa Öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutlarım... Çok yüce bir mesleğimiz var ne mutla bize :))
canım inşallah sonuçlarınız çok güzel çıkar haberini bekliyoruz eşin hangi hastane yaptırdı tahlillerini gerilmemek eldemi her tahlilde aysını hepimiz yaşıyoruz inşallah gerginliğin sonu sevinç olsun.[/QUOTE
Canım antal araştırma devlet hastanesinde yaptırdık aylık 900 tl ilaçlar ve kürlere para gidiyor eşim devlet hastanesinde yaptıralım dedi hayırlısı artık yüreğim hop oturup hop kalkıyor hayırlı haberler gelir inşlh..
ahh o paralar kolay degil valla allah hepimizin yardımcısı olsun benim eşimde kan tahlillerini orda yaptırıyor spermmi orda hiç yaptırmadı iyi bakıyorlarsa benimkidemi ora ğitse iyi bakmazlar diye orda yaptırdıgı yok gerçi son gidip yaptırdıgı yer ordan kötüytü ya new b,ileyim ..:26:
canım benim ne zmandır girmiyordun yada ben görmüyordum senin ,baharın ve tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutluyorum.rabim o çocuklara sımsıcak sevginizi verdiğiniz gibi kendi evlatlarınızada vermenizi nasip etsin
Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.
Baharım , mesleki teacher ve diğer tüm öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler gününü kutluyorum inş. seneye en güzel hediyelerinizsizlerle olur
Güzel gönüllü öğretmenlerim,
Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
butun ogretmenlerimizin ogretmenler gunu kutlu olsun
KÖY ÖĞRETMENİ
Ben bir köy öğretmeniyim,
Alnımda ışık, Gözlerimde nur..
Alıp götürmeyin beni şehirlere, Götürmeyin, ne olur..
Bir köy öğretmeniyim, Katıksız duygular içinde yaşarım.
Çıplak ayaklar basar yüreğime, Onları tutar, okşarım.
Bir köy öğretmeniyim, Çaresizlik ekmeğim, keder gözyaşım,
Umut ve sevgiyim çarpan kalplerde, Dağlardan daha çok yücedir başım.
Ben bir köy öğretmeniyim, Evlerde motif, dillerde destan Gölgesi düşer
ay-yıldızın üstümüze, Ve gönüllerde büyür vatan…baharcım özellikle senin ve diger burdaki ögretmen arkadaşların ögretmenler günü kutlu olsun ..
Buradaki öğretmen arkadaşların ve baharcığım senin; Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde nesiller yetiştiren bütün Öğretmenlerimizin "Öğretmenler Günü Kutlu Olsun"..hepinizin ellerinden ve yüreklerinizden öpüyorum..
selam kızlar...
öncelikle baharcım ve diğer tanımadığım öğretmen arkadaşlar öğretmenler gününüz kutlu olsun... yetiştirdiğiniz güzel yavrulardan rabbim bir tane de sizler nasip etsin inşalah amin
canım benim çok duygulandırdın beni
çok çok teşekkür ederim
evet ben bi köy öğretmeniyim...
bugün kuzucuklarım minicik elleriyle topladıkları çiçekleri getirdiler bana...
sıkısıkı sarıldılar ve öpücüklere boğdular beni
iyi ki bu mesleği seçmişim...
inş bigün benimde kuzucuklarım "annecim öğretmenler günün kutlu olsun" derler
merhaba arkadaşlar.. hepinizi çok özledim..
güzel bir tatil ve bayram geçirdim ama daha gelir gelmez eşimin bayramdan önce yaptırdığı sperm analizinin sonucunu öğrendim..
ve moralim çok bozuk bu günlerde.. gelmiyorsam buraya bu yüzden..
bazen ümitsizliğe kapılıyorum..elimde değil..
daha yeni izinden geldiğimiz için şuan hiçbişey yapamıyoruz..tedavi falan yok yani..
hepinizi çok seviyorum.. Rabbim en kısa zamanda hepimize sağlıklı hayırlı bebişler versin inş.
baharcım başta sen olmak üzere tüm öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler gününü kutluyorum.. mesleğinizde nice yıllara..bebişlerinizle inş.
inşallahhhhhhh kız anneler günün ögretmenler günün kendi bebişlerin kutlasın tez zamanda hepimizinde ahh birde o günleri ğörsek ne isteriz allahtan daha oh oh neyme keyfimize oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?