Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım inşallah sonuçlarınız çok güzel çıkar haberini bekliyoruz eşin hangi hastane yaptırdı tahlillerini gerilmemek eldemi her tahlilde aysını hepimiz yaşıyoruz inşallah gerginliğin sonu sevinç olsun.

Evet canım bende seni girmiyor annediyordum geçen gün msjnı farkettim sevindim valla seni gördüğüme :) Amin Allahım inşallah cümlemize nasip etsin.. çok sağol..

günaydın canım öğretmenler günün kutlu olsun...
Baharım , mesleki teacher ve diğer tüm öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler gününü kutluyorum inş. seneye en güzel hediyeleriniz sizlerle olur

sağolun çook teşekkür ederim

inşallah rabbim yüzünü güldürsün..

MERHABA arkadaşım senden rica etsem parayı iade edeyim diyen firmanın numarasını verebilirmisin birde hindistandaki firmanın numarasını biliyorsan eğer onuda verirmisin bende ne yapacağımı şaşırdım eşim etkilenmesin diye ona söylemiyorum ama biz boşunamı para döküyoruz yani(

tahre merhaba canım rica etsem hindistandaki firmanın telefonunu banada verirmisin bende ordan temin etmeye çalışayım bi tanıdık yardımcı olacaktı ama bi ses çıkmadı nolur numarayı yazda bizde görüşelim canm..

selam kızlar...
öncelikle baharcım ve diğer tanımadığım öğretmen arkadaşlar öğretmenler gününüz kutlu olsun... yetiştirdiğiniz güzel yavrulardan rabbim bir tane de sizler nasip etsin inşalah amin

deniz bulut, inşallah sperm sonuçlarında gözle görülür bir fark görürsünüz hadi hayırlısı güzel haber ver inşallah bizlere....

beyaz melekcim, canım siz nerede yaptırdınız da testinizi moralin bozuldu trabzonda yaptırırz demiştin tıp fakültesinde mi? bozma moralini hemen dur bakalım Allah büyüktür bunda olmadıyda bir dahakinde olur benim de 4. testimde gördük rakamı çok şükür rabbime.
bir de tüp bebek merkezinden başka biryerde yaptırmayın derim ben. özel hastane falan hikaye diye düşünüyorum. aklında bulunsun diye söylüyorum daha ayrıntılı bakılıyor çünkü ve sonucu 2 saatte değil diğerlerinde oldu gibi bu sefer 2 günde verdiler. öyle işte.

Allahım dualarımızı kabul eylesin inşallah yılmadan devam diyorum ...

merhaba canım.m sureyi türkiyeden aldık zaten satan tek bir firma var internetten bakarsan kısırlıgason adlı sitede telefon numaraları var ayrıca bitkisel terapi siteside onlara ait yada seka ilaç firması diye girersen orasıda onlara ait telefonlarını bulabilirsin.
hindistandaki firmanın telefon numarasını bilmiyorum ama forumda bilen arkadaşlar vardır mutlaka yazarlar.biz sadece şikayet maili göndermiştik.zaten türkiyedeki firma ilaç satışını durdurdu hatta internet sitesindeki sayfalarına bakarsanız artık m surenin tanıtımını yapmıyorlar yani sayfada m surenin fotosunuda kaldırmışlar arayıp ilaç isteyenlerede göndermiyorlar elimizde kalmadı diyorlar.arkadaşım kesinlikle alıp kullanmayın bakın biz kaç gündür bu işle uğraşıyoruz şikayetler v.s moralimiz sıfır anlayacağın.yazık hem sağlığımıza hem paramıza.

tüm öğretmen arkadaşlar günümüz kutlu olsun
inş seneye öğretmenler gününde ya hamiş ya bebişli oluruz
rabbim hepimizin muradını verir inş

ra<bbım seneye bebısınle kutlamayı nasıp etsın
cnm bızımde bebıslerımız olup senın oğretmenler gununu tebrık edrız
inşllh tatlım

amin bitanem çok teşekkür ederim

bebekimmmm çok saol iyi ki varsınız hepiniz bende okadar şanslıyım ki sayenizde

teşekkürler sevalcim amin inş

aminnn bitanem çok saol öpüyorum

Günaydın arkadaşlar.. Aramazda (benim beni) öğretmen meslektaşlarım varsa Öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutlarım... Çok yüce bir mesleğimiz var ne mutla bize :))

saol canım seninde öğretmenler günün kutlu olsun

teşekkürler tatlım amin inş

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

saol canım benim

Baharım , mesleki teacher ve diğer tüm öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler gününü kutluyorum inş. seneye en güzel hediyeleriniz sizlerle olur

teşekkürler bitanem aminnnnnnnn

Güzel gönüllü öğretmenlerim,
Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

saol nursencim

butun ogretmenlerimizin ogretmenler gunu kutlu olsun

teşekkürler tatlım

canım benim çok duygulandırdın beni
çok çok teşekkür ederim
evet ben bi köy öğretmeniyim...
bugün kuzucuklarım minicik elleriyle topladıkları çiçekleri getirdiler bana...
sıkısıkı sarıldılar ve öpücüklere boğdular beni
iyi ki bu mesleği seçmişim...
inş bigün benimde kuzucuklarım "annecim öğretmenler günün kutlu olsun" derler

teşekkürler tatlım

canım inş güzel haberler verirsin bize...
heyecanla bekliyoruz sonuçları...

saol bitanem aminnnnn

inşallahhhhhhh kız anneler günün ögretmenler günün kendi bebişlerin kutlasın tez zamanda hepimizinde ahh birde o günleri ğörsek ne isteriz allahtan daha oh oh neyme keyfimize oluruz.

canım öncelikle çok teşekkür ederim
canım bozma moralini siz daha tedaviye bile başlamadınız...
inş hayırlısıyla bi başlayın bak ozaman nasıl yoluna girecek herşey
bizde seni çok seviyoruz tatlım umudunu kaybetme hiçbi zaman

ANEMON----------------------------------------
BAHAR------------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------1 meryem
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------6 yasin
GELİNCİK--------------------------------------1 meryem
HEP---------------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ-------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------1 meryem
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK---------------------------------------------2 meryem
ZCU---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 2 meryem suresi kaldı&#8230; okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…