Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sağol canım sanada kolay geldin.
bende kaçtım öpüyorum byyyy

selam canlar cumanız mübarek olsun
rabbim bu mübarek günde dualarınızı kabul etsin

amin.amin.amin.inşallah arkadaşımçok saol güzel duan için.evet baharla aynı eşlerimizin azo sebebi.ama bi fark var baharın eşi yetişkin yaşta bu illeti kapmış benim eşim ise hatırlamıyor bile kemoterapi geçirdiği günleri.hayal meyal hatırlıyorum diyo.daha çocukken kemoterapi,radyo terapi ve sayısız ilaç almış.nebileyim allah büyükte inş.bizimde sperm çıkışımız olur.sperm testi yaptırdık gelin alın demişler eşime soramamış bile sonucu okuyun diye.çekinmiş.hiç gidesim yok sonucu almaya nasılsa biliyorum diyo.bende sonucu biz biliyoruz ama kaan hocaya götürecez ondan almamız gerekiyo bozma maralini diyorum.böyle işte.ne edelim başa geleni çekecez artık.allah umutlarımızı hiç bir daim yoketmesin inş.

ANEMON----------------------------------------
BAHAR------------------------------------------3 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------2 yasin
GELİNCİK--------------------------------------1 meryem
HEP---------------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------1 meryem
İSTİYORUMBEBEĞİMİ-------------------------2 yasin
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------1 meryem
NZLYN-----------------------------------------1 meryem
SEVAL------------------------------------------1 meryem
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZCU---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 2 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

inşallah birdaki sefere görünür spermler canım güllükte eser labarutuvarı var özel labarutuvar eger isterseniz eşin birde oraya gitsin sperm tahlili versin fiyat 90 tl ama inceliyorlar belkide çok güzel incelense üç beşte olsa görünür devlet hastanesindeki sperm tahliline hiç güvenmeyin orda inceliceklerini hiç zannetmiyorum benim eşim ikiseferdir oraya baktırıyordu bir cansız sperm görülüyordu herzaman 0 olan yer ikiseferdir 0-1 yazıyor birtane cansız var diyorlarmış bu sefer başka yere gitti yaptırdı o birtaneyide göremedik andeva hastanesine yaptırmış önceki testlerde bolca lokosit vardı bu testinde onun yeride boş yazmamışlar ne kadar inceledikleri ordan belli yani demek istediğim yanlış yer devlet hastanesi bizim gibilerin tahlili çok incelenmesi gerek genede siz bilirsiniz ama birde o dediğim yerde baktırsanız .

cumanız mübarek olsun arkadaşlar Rabbim yaptığımız dualarımızı kabul eylesin..

bu arada kızlar yarın hicri yılbaşı bu gece ve yarın gece birbirimiz için çok dua edelim inşallah...

amin canım benim bu arada ben bilmiyordum bilgi için teşekkürler
rabbim hepimizin dualarını kabul etsin

Hayırlı cumalar..Dualarımız kabul olsun inşallah..

hayırlı cumalar aminnn inşşşş

amin amin aminnnn

hayırlı cumalar canım amin inşşş

hayırlı cumalar kardeşler.yarın HİCRİ 1433 HEPİMİZE HAYIRLAR GETİRSİN .

hayırlı cumalar

aminnnnn aminnnnn aminnnnn
hayırlı cumalar canım rabbim hepimizin dualarını kabul etsin nş

kızlar merhabaaa
herkese hayırlı cumalar...

hayırlı cumalar bebekimmmm

aminnnn hepimizin dualarını allah kabul etsin ..

inşşş bidenemmm

canım hiç sıkıntı yapma inş tedavi sonrası sizinde sperm çıkışınız başlayacak
rabbim bize yaşattığı mutluluğu sizede yaşatsın ve devamını getirsin inş

canım seninde cuman mübarek,duaların kabul olsun inş.

aminnnnn

canım daha ilk ayınız bitti üzme kendini sakın...
daha önünüzde 5 ay var...
hayırlısıyla bu süre içinde çıkış başlayacak inş
hormon sonuçları yüzünüzü güldürür inş

günaydın hayırlı cumalar rabbim cuma hürmetine yapılan tüm dualrı kabul etsin inşşş elerimiz boş çevrimesin

amin canım benim

canım sorunumuz aynı olmasada acımız aynı hepimiz evlat hasretiyle yanıyoruz
nş bugünler geride kalacak ve bizde bebişlerimize kavuşacağız
rabbim hepimizin eşine şifa versin bizlere sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin

canım hiç sıkıntı yapma inş tedavi sonrası sizinde sperm çıkışınız başlayacak
Rabbim bize yaşattığı mutluluğu sizede yaşatsın ve devamını getirsin inş

Aminnnnn

canım saolya.güzel temennilerde bulunup insanı gülsetmek nekadar büyük sevap olsa gerek.ben buradaki yazıları okuyunca,güzel dualar edilince yüzümdeki o gülümsemeyi çok seviyorum ve çok mutlu oluyorum.rabbimin birbirimizle tanıştırmasında ki hikmeti de bu olsa gerek.ben burda yazıştığım kadar,dertleştiğim kadar hiç biryerde dertleşmedim.kimse bilmiyo zaten.iyiki getirdin beni baharcım beni bu topiğe.rabbim istedi burasını nasip etti,gene rabbim isterse inş.bebişimizde olur.

Eee sen nasılsın.moraller nasıl.

sen de saol bitanem evet ilk ben buldum seni
iyiki tanımışım seni sende benim sayemde bu topiği...
negüzel bak artık hep beraberiz her derdimizi sıkıntımızı paylaşabiliyoruz
sadece azoyla sınırlı değil bu...
kiminle bukadar hayatın hakkında konuşabilirsiniz ki...
ama biz burda kardeş olduk hepimiz...
bizimizin sevinci de üzüntüsüde hepimizin oluyor...
inş tedavinize başladıktan sonra en kısa zamanda seninde güzel haberlerinizi alıcaz
ben iyi olmaya çalışıyorum tatlım sadece kafam rahat değil bu hafta olanlardan dolayı :26:
en başta nekadar kızsamda şimdi üzülüyorum o kişi için...
ayrıca eşime anlatamadığım için acayip bi huzursuzluk var içimde...
inş en kısa zamanda bende atarım tüm bu aklımdaki düşünceleri

canım bişey soracağım.
bu elengo hücreler spermiyogram testinde nerde ve nasıl yazılıyo..
bizde yuvarlak hücre ve lokösit çıkıyo genelde.
ama elengo çıkmadı hiç.
merak ettim de...
canım sperm testinde hiç bişi yazmıyor bizimkisinde ne yuvarlak hücre var ne lökosit zaten bişi anlamıyorumda yazan birşeyde yok eşim 10 ekimde mikro tese olmuştu kaan bey olgunlaşmamış sperm hücrelerinin olduğunu ve olgunlaştırmak için 6 ay tedavi edeceğini söylemişti yoksa tahlillerde yazmıyor böyle bişi(
anladım canım ben eşime m-sure ile ilgili söylentileri anlatmadım 2.kutuya başlayalı 3 gün oldu salı günü geldi bitkisel terapi sitesinden eşim etkilenmesin diye söylemedim ne yapacağımıda bilmiyorum eşim kullanıyor hayırlısı bakalım inşlh şifa olur umut tacirlerinin cezasınıda rabbim en kısa zamanda verir inşlh canım ne yapacaksın hala ben ümitliyim bu ilaçlardan inanmak istemiyorum yani(
haklısın canım aslında ben vitela hastanesinde yaptırmak istiyorum orasıda kadın üzerine ama sonuçta bebek le ilgili olduğu için belki iyi inceleme yapılıyordur diye düşünüyorum güllükteki yeri bilmiyorum herkes bzimgibileri hasta olarak değil müşteri para olarak görüyor canım hiç kimseye güvenim yok ama bi umut işte anlayacağın..

inşlh baharcığım yaaa eşim şimdi tatlilleri almaya gitti haber bekliyorum iş yerinde senin eşinin sperm testinde 1-2 sahada sperm görüldüğünü anlattım oda artık çok merak saldı ve şimdi oda en az benim kadar çabalıyordu 8 yıldır isteyen hep ben olmuştum ye iç dediğime sinir olurdu ama şimdi oda en az benim kadar istiyor inşallah rabbim cümlemizin muradını verir...

hakkınızda hayırlısı olsun tatlım...
bizim mutluluğumuzla eşinin çabalamaya başlamasına çok sevindim...
inş emeklerinizin karşılığını alırsınız...
rabbim hepimize önce bol bol spermler sonrada bebişlerimizi göstersin

slm canlar test sonuçlarını aldık
FSH 25,15 Bundan önceki 9,25 idi
LH 11,16 ÖNCEKİNİ BİLMİYORUM
TESTOSTERON 6,78

SİZCE BUNLAR NORMALMİDİR KAAN HOCAYA HEMEN GÖNDERİYORUM İNŞLH HAYIRLISI OLUR..

baharcım şu kafaya takmalar olmasa zaten daha uzun yaşarızya neyse.zor bir durum eşine anlatsan bidert anlatmasan bidert.neyin doğru olduğunu kestiremiyo insan.uzun bi süre o huzursuzluğu yaşıyacaksın galiba.enazından unutanakadar.telefon görüşmesinden sonra hiç karşına çıktı mı?gerçi neyüzle çıkacak ta.allah ıslah etsin.

kpss nin zoru kolayı mı var canım ya... ben 82 aldım atanamadım dedim dahada girmem sınava filan. madem sınava bir daha girmeyeceğim bari bebek yapalım dedim o da olmuyormuş :))) hayat işte olmayınca olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…