Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

iyi olmaya çalışıyoruz canım sağol
sen nasılsın?

ben de aynı iyi olmaya çalışıyorum canım.. hayırlısı olsun..
cervancım bu anlattıkların senin başına mı geldi? inanılır gibi değil.. dünyanın parasını döküyorsunuz bu mu karşılığı yani?
hangi doktor bu kaan hoca mı yoksa?

iyim canım benim sen nasılsın ?
evet canım pazartesinden beri ilaçalrımızın dozu ayarlanmış bi şekilde devam ediyoruz. inşallah olumklu sonuçlar alırız
sen naıslsın canım ?

hoşgeldin canım pc n bozukmuş sanırım.. Allah şifa versin eşine canım daha yaşınız küçük. inş. önce bu sorunu sonra da azo sorununu hayırlısıyla atlatırsınız canım..
ben nasıl mıyım? ben de bilmiyorum.. bazen ümitvar oluyorum bazen ümitsiz.. azo dışında bir problemimiz yok hamdolsun.. bununla avunuyoruz işte..

hoşbuldum canım benim
evet canım sonunda yapıldı geldim aranıza

canım misafirlerim vardı benimde çok yoruldum.
artık uzanıp dinlensem iyi olur uyku bastırdı zaten.
kendine iyi bak canım görüşürüz yine.
herkese iyi gecelerr öpüyorum hepinizi

tamam canım iyice dinlen.. sonra görüşürüz inş. iyi geceler canım

inşallah canım inşallahhh allahın izniyle inşallah eşim şifa bulur bu hastalıktan kurtuluruz.
ümitsiz yaşanmıyor be canım yaşadığımız sürece umudumuz hep olacak......

canım m sure ile ilgili olan bizim başımıza geldi diğerleride topikteki arkadaşların paylaştıklarıydı.
neyse artık bundan sonra daha dikkatli olalım daha çok araştıralım.
ben kaçtım canım ayakta uyuyorum iyi geceler.

iyi geceler canım öpüyorum bende

iyi geceler canım öpüyorum bende

iyi geceler canım ben de çıkıyorum hemşom kendine iyi bak..

gelmezmiyiz cnm balığımızı alırda geliriz biz eşimle balığı çok sseveriz dondurucuyada stok yapıom gı )) yoksa bizden size kalmaz ))) maşallah bizimki her akşam koysan önüne yer ..

amanın senin bu yazdıklarını benimki okumasın valla ameliyattan vazgeçer ben ona hep olan bize oluyormuş size bişey olmuyormuş uyutuluyonuz ameliyattan çıkıonuz die kanına giriom hep ) yazık gülüme çok da nazlıdır canı kıymetli yaa(( yandı desene inş. kısa sürede bulunurda uğraşmayız ... sağol cnm

nasıl yani arkadaşlar aldığımız m- sure sahtemiy miş?

eseslim Allahım eşine sağlık sıhat versin tedavi olcaz derken sağlığımızdan olmaktanda çok korkuyorum açıkcası tüp bebek yaptırcam derken kadın kolundan olmuştu ( Allahım korusun hepimizi..

nasıl yani arkadaşlar aldığımız m- sure sahtemiy miş?

canım türkiyede son 3 aydır satılan ms-sureler sahteymiş neyazıkki
sen m-sure kullananlar topiğini bi oku istersen...
sen görmedin galiba...
satışını yapan site yöneticileri arayan bi arkadaşımıza anlatmış herşeyi zaten...
biçok kişi bıraktı ilacı...
zaten hindistandaki üretici firmada onlara ulaşan arkadaşlara kesinlikle sahte m-sureleri kullanmamalarını söylemiş...
bi süre sonra kendileri türkiyede satışına başlayacaklarmış...
ozamana kadar sakın almayın zaten satılan sitelerdede olay patladığı için kaldırmışlar m-sure resimlerini falan...
eğer elinizde varsa bence kullanmayın içinde ne olduğu belli değil...
ama yinede siz bilirsiniz durum bundan ibaret...

gelmezmiyiz cnm balığımızı alırda geliriz biz eşimle balığı çok sseveriz dondurucuyada stok yapıom gı )) yoksa bizden size kalmaz ))) maşallah bizimki her akşam koysan önüne yer ..

beklerim tatlım atlayın sopanıza gelin
balıkları nutmayın ama

Iyi geceler arkadaslar nasılsınızz

iyi geceler canım bu saatte hala burada olduğumuza göre kafamız pek rahat değil
ama ne yapalım beni uyku tutmuyor bu gece...
sen nasılsın ??

merhaba bebekimmm benim de canım sıkılıyor...
ama kaan hocadan başkada bu konuda bize yardımcı olacak kimse yok neyazıkki
olsa onunda adı geçerdi kaan hoca gibi duyar giderdik ama yok
bizde el mahkum gidiyoruz işte...
sadece kötü taraflarını düşünmeyelim sonuçta kaan hoca sayesinde biçok kişi kurtulmuş bu dertten...
biçok tutumu banada tutarsız geliyor ama dediğim gibi ona inanıp mücadeleye devam etmekten başka çaremiz yok...
inş kocişlerimiz ifa bulurlar bian evvel

biz en son 1 ay önce almıştık m- Sure hem de 2 kutu ama rengi aynydı daha önce aldiklarımızla,kapsül şeklinde yeşilimsi kahverengi ye benzer bir rengi var

ıyı geceler tatlımmm evet fazlasıyla kotuyum esım gececı ıste kendımı dınlıorum. Ozet geceım 3 spermıogramdan 2sı sfrdı dgerınde 2canlı 2cansız sperme raslandı derken; nette bakınırken kaan beyın metını duydum maıl attım tum tahlıl ve sonucları gerı dondu ve endol ve sudafed adında bı ılac verdı 2hafta kullanım dedı,tabı oncesınde arastırdım entresan agrı kesıcı antıbıotık tarzı ılaclar :/ saskın bı sekılde msjattım yıne dondu ve kanallarda bı tıkanıklık olup olmadıgını anlama amaclı 2hafta kullanın dedı ve son gun sperm testı yaptırın dedı.esım benı kırmadı kullandı 10gun sonrasında devam etmek ıstemedıgını soledı ısrar etmedım bıraktı test yaptırdık sonuc sıfırrr dı yıne.tamm bı yıkım sanırım bıraz fazla umıt baglamısımm.sımdı ıse sadece dusunuorm bndan snra napcazz dıe ruh gıbıyımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…