ANEMON----------------------------------------
BAHAR------------------------------------------3 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------2 yasin
GELİNCİK--------------------------------------1 meryem
HEP---------------------------------------------
HERDEMK---------------------------------------2 Yasin
HMTNZL----------------------------------------1 meryem
İSTİYORUMBEBEĞİMİ-------------------------2 yasin
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------1 meryem
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------1 meryem
NZLYN-----------------------------------------1 meryem
SEVAL------------------------------------------1 meryem
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZCU---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 1 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....
Kızlar acaba bizde kaliteli yumurtalar için ne yapmalıyız yani şimdi eşimizin durumunu iyi hale getirmeye çalışıyoruz ama tüp bebekte yumurta kaliteside önemli acaba ben ne yapabilirim şu takviye ilaçlardan bende mi alsam kadınlar için olanlardan mesela bu şekilde bende doğurganlığımı artırabilirim belki ne dersiniz
Anladım cnmm,eşim kendinde bazı değişiklikler hissetmiş bırakmak istedi ısrar etmedim o da çok zor bi süreçten geçioama şu da bi gerçek her ilaç herkeste aynı yararı sağlamıo Senin adına ACAİPPPPPPPPPPP sevindim hamile olduğun haberlerinide alırım inş..)
hiçbirşei kafana takma lütfennbak iyi bir başlangıç yapmışşınız bunun devamıda gelecek kendini hiçbi konuda yıpratma olur mu.ellerinr sağlık yazdıkların için iyi geldi rahatladım,sanırım çıktın ama ben yinede yazayımm iyi uykular canım
slm günaydın cnm hayırlı pazarlar
merhaba arkadaşlar,bikaçgün öncesine kadar azosperm in ne demek olduğunu bile bilmezken şimdi bu şokla karşı karşıyayım.ne yapacağımı bilmiyorum moralim çok bozuk ve çok karamsarım şu anda.hayatta en çok istediğim şeylerin başındaydı anne olmak..şimdi ise sadece bir hayal gibi geliyor.çok uzak geliyor...beni en iyi anlayan kişilersiniz muhtemelen.çünkü bu durumu yaşamayan bilemez heralde...
merhaba arkadaşlar,bikaçgün öncesine kadar azosperm in ne demek olduğunu bile bilmezken şimdi bu şokla karşı karşıyayım.ne yapacağımı bilmiyorum moralim çok bozuk ve çok karamsarım şu anda.hayatta en çok istediğim şeylerin başındaydı anne olmak..şimdi ise sadece bir hayal gibi geliyor.çok uzak geliyor...beni en iyi anlayan kişilersiniz muhtemelen.çünkü bu durumu yaşamayan bilemez heralde...
huuuu huuuu kızlarrrr ben geldim..
topiğimiz çok sessiz kalmış ama...
nerelerdesiniz bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?