geçmiş olsun annen mi rahatsız şekercimmmmmsağol birtanem alah razı olsun senin düşünmen bile yeter zaten bir zamanı yoktu.rabbim dualarını önüne çıkarsın inşallah
inşallah canım yarın kemiğinden parça alıp teste gönderecekler inşallah kötü birşey çıkmaz annemde çok kafasına takıyor hemen başı dönüyor kendini kötü hissediyor.dualarınıza çok ihtiyacımız var bizlerde dualarınızda yer verin .şimdiden allah razı olsun canlarım
Masalcığım hoşdgeldin canım özlettin kendini
cervan sizde genetik problem çıktığını bilmiyordum y mikrodelesyondamı yoksa karyotiptemi sorun var.birde eşin fıtık ameliyatı olmuş ondan şüpheleniyorum yazmışsın fıtık ameliyatı neye sebep azoya mı?çünkü benim eşimde sol kasığından fıtık ameliyatı oldu ve sonrasında hidrosel oluştu yumurtalığında.onun haricinde eşimde47xxy genetik problem çıkmıştı onunda hidrosel olan testisi tavuk yumurtası kadar büyüdü diğeri ise çok küçük bazen fındık kadar oluyor bazende ceviz kadar oluyor neden büyüdüğünü bilmiyorum ama herkesin eşinin problemi farklı oluyor birbirimize bazen yardımcı olamıyoruzcanım benim eşiminde testislerde küçülme olmuş.
Biz genetik test yaptırdık genetik problemde çıktı.
Eşim fıtık ameliyatı olmuş ondan şüpheleniyoruz.
Biz azo olduğunu geçen aralık ayında öğrendik 3 senelik evliyiz.
Bizde il duyduğumuzda şoka girdik resmen azonun ne demek olduğunu bile bilmezken başımıza geldi.
M teseyi kaan hoca yapmadı ozaman kaan hocayı tanımıyorduk.
M teseden sonra kaan hocayla tanıştık.
Eşim varikosel ameliyatıda oldu ama pek faydası olmadı.
Bakalım inşallah tedavilerimizden olumlu sonuçlar alırız.
Sen sıkma canını şimdi bi hocayla görüşün muayene etsin.
Ilaç falan kullanırsınız faydasını gören çok arkadaşımız var.
Inşallah sizde faydasını görürsünüz.iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim.
bebekim siz de mi msure kullandınız ya
bu adi insanlar nasıl ödeyecek bunun vebalini acaba?
kaan hoca ne dedi bu duruma bu arada?
bebekim siz de mi msure kullandınız ya
bu adi insanlar nasıl ödeyecek bunun vebalini acaba?
kaan hoca ne dedi bu duruma bu arada?
evet canım bizde 3 aydır m sure kullanıyorduk
geçen ay hocam biz kullanmak istemiyoruz dedik hocada tecrübelerim kullanmanız yönünde dedi..
eeee napalım öyle dedi diye devam ettik.bu ay ilacın sahte olduğunu anladık.
hocaya mail attık sahte olduğunu söyledik.
şimdilik bırakın dedi.
başka bişey demedi.
öyle işte canım benim gerçekten vebalimizden nasul kurtulacaklar bilmem
evet canım bizde 3 aydır m sure kullanıyorduk
geçen ay hocam biz kullanmak istemiyoruz dedik hocada tecrübelerim kullanmanız yönünde dedi..
eeee napalım öyle dedi diye devam ettik.bu ay ilacın sahte olduğunu anladık.
hocaya mail attık sahte olduğunu söyledik.
şimdilik bırakın dedi.
başka bişey demedi.
öyle işte canım benim gerçekten vebalimizden nasul kurtulacaklar bilmem
cervan sizde genetik problem çıktığını bilmiyordum y mikrodelesyondamı yoksa karyotiptemi sorun var.birde eşin fıtık ameliyatı olmuş ondan şüpheleniyorum yazmışsın fıtık ameliyatı neye sebep azoya mı?çünkü benim eşimde sol kasığından fıtık ameliyatı oldu ve sonrasında hidrosel oluştu yumurtalığında.onun haricinde eşimde47xxy genetik problem çıkmıştı onunda hidrosel olan testisi tavuk yumurtası kadar büyüdü diğeri ise çok küçük bazen fındık kadar oluyor bazende ceviz kadar oluyor neden büyüdüğünü bilmiyorum ama herkesin eşinin problemi farklı oluyor birbirimize bazen yardımcı olamıyoruz
geçmiş olsun annen mi rahatsız şekercimmmmm
evet canım 3 sene önce ayağında kanser oluşmuştuonu alıdılar tedavi dördü şimdide kemikte ödem oluşmuş kemik içine girip parça alıp tahlile gödereceklermiş.inşallah sonucu iyi çıkar yarın gidicez duanıza ihtiyacımız var
hoşbulamadım ama(
e iyi haber yokkkkk...
Bende özlüyorum sizi ama işten güçten giremiyorum ki
iyi akşamlar arkadaşım topiğe yazmışsın hayalim diye bir arkadaş doğal yoldan hamile kaldı diye hayalimin tam olarak sorunu neydi?
cervancım bilmiyorum ki sizce faydası oluyormu gitsek mi kaan hocaya? mail attım cvbınıı bekliyorum kaan hocadan. tedavi bosa zaman kaybımı olur onu da düşünmüyor değilim
şıp diye hamiş kalanlara imreniyorummmmmmmmmmmmm
bence gidin kaan hocaya.
eşin tedavi olmadan sakın m.tese olmasın.
biz o hatayı yaptık şimdi çok pişmanız.
belki ilaçlardan fayda görürsünüz şansınızı arttırırsınız.
neden zaman kaybı olsun ki 6 ay sürüyo tedavi.
buda çok uzun bir zaman değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?