hoşgeldinnn...
nasılsın.....?
merhaba arkadaşlar,hoşbulduk öncelikle.ben daha şoktayım,yani ne yapacağımı bilemez durumdayım.umudumu yitirmek istemiyrorum.sizlerin sözleri az da olsa içimi ferahlattı şimdi.çok saolun.biz daha hiçbi tedaviye başlamadık.eşim 2 defa test yaptırdı hiç sperm olmadığı sonucunu aldık.kaan hoca ya gidicez aralık ayında.başka bi doktor direk mikrotese demiş ama bi uzmana daha görünmek daha iyi olacaktır diye düşünüyoruz.bakalım nolacak.şuanda beklemedeyz yani.insanın elinden birşey gelmememsi çok kötü birşey..
merhaba arkadaşlar,hoşbulduk öncelikle.ben daha şoktayım,yani ne yapacağımı bilemez durumdayım.umudumu yitirmek istemiyrorum.sizlerin sözleri az da olsa içimi ferahlattı şimdi.çok saolun.biz daha hiçbi tedaviye başlamadık.eşim 2 defa test yaptırdı hiç sperm olmadığı sonucunu aldık.kaan hoca ya gidicez aralık ayında.başka bi doktor direk mikrotese demiş ama bi uzmana daha görünmek daha iyi olacaktır diye düşünüyoruz.bakalım nolacak.şuanda beklemedeyz yani.insanın elinden birşey gelmememsi çok kötü birşey..
slm kızlar nasılsınız? ben açık mı kalmısım:))
hoşbuldukk.
iyiyim canım sen nasılsın?
umut33 hg cnm bende yeniyim inş hersey yoluna gircek hayırlısıyla sıkma canını
slm kızlar nasılsınız? ben açık mı kalmısım:))
canım bizde kaan hocada tedavi görüyoruz.
5 ay oldu tedaviye başlayalı.
bizim m tesedede sperme rastlanmadı.
ama m tese öncesi hiç tedavi görmemiştik.
biranönce tedaviye başlayın canım inşallah herşey yoluna girer.
hayırlı bir bebişiniz olur.
peki azo sebebiniz nedir bilginiz varmi hormon değerleri normalmi?
hiç bi bilgimiz yok canım malesef sebebi ne bilmiyoruz.testisleride küçükmüş eşimin normalde.en büyük korkum hiç üretim olmaması,tesede de bulunamaması..hormon tahlilide yaptrmadık henüz.sizin mtese yi kaan hoca mı yaptı yoksa ona gitmeden öncemi yaptırmıştınız?sizinkinin sebebi neymiş canım?tedaviniz inşallah olumlu sonuçlanırda sende en kısa sürde kavuşursun bebeğine..ben daha bu fikre bile alışmadım henüz
canım bu şekilde yani azolu olup tüp bebekle veya tüp bebek yaptırmadan hamile kalan arkadaşlarımız var.
kendinizi şimdi hiç bişey bilmeden üzmeyin bence.
burda hemen hemen herkes kaan hocanın hastası.
bizimde gittiğimiz tüm drlar tese dedi.
hatta bi tüp bebek merkezi çocuğunuz olmaz demeye bile getirdi.
Allah'a şükür inançlı insanlarız.
umudumuzu hiç yittirmedik.
Rabbim nasip ettiyse eninde sonunda alırız yavrularımızı kucağımıza.
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
hepimiz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız sana
iyiyim tatlım bende..
bakayım ne var ne yok topikte dedim..
aramıza yeni kişiler katıldıkça üzülüyorum..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
çok saol canım..insan gerçekten desteğe ihtiyaç duyuyor,seni anlayan insanların tesellisine ihtiyaç duyuyor.Allah hepimizin yardımcısı olur inşallah.ve bizi bu hasretle sınamaz inşallah..sizde mi kaan hocaya gidiyorsunuz?tedaviniz nasıl gidiyor?hiç mtese yaptırdınızmı canım?bu süreçte Allah hepimizin yardımcısı olsun..
evet canım bende üzülüyorum.
nekadar çok bu dertle uğraşan insanlar var.
bende bugün eşimle aktara gittik.
macun yaptırıcamda içindeki karışımları not aldırdım.
şimdi onları araştırıyorum...
kızlar ben geldim,
sizi çok özledim...nasılsınız valla işten gelir gelmez laptobu açtım kaç gündür aklımda dün tam açtım kapatmak durumunda kaldım işim çıktıne var ne yok bakalım ben yokken neler oldu özet geçecek var mııııııı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?