Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benim eşiminde testislerde küçülme olmuş.
biz genetik test yaptırdık genetik problemde çıktı.
eşim fıtık ameliyatı olmuş ondan şüpheleniyoruz.
biz azo olduğunu geçen aralık ayında öğrendik 3 senelik evliyiz.
bizde il duyduğumuzda şoka girdik resmen azonun ne demek olduğunu bile bilmezken başımıza geldi.
m teseyi kaan hoca yapmadı ozaman kaan hocayı tanımıyorduk.
m teseden sonra kaan hocayla tanıştık.
eşim varikosel ameliyatıda oldu ama pek faydası olmadı.
bakalım inşallah tedavilerimizden olumlu sonuçlar alırız.
sen sıkma canını şimdi bi hocayla görüşün muayene etsin.
ilaç falan kullanırsınız faydasını gören çok arkadaşımız var.
inşallah sizde faydasını görürsünüz.iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim.

hoşgeldin masalımmmm.
bizde seni çok özledik canım benim.
annen nasıl oldu iyidir inşallah.
canım şimdilik pek bi gelişme yok kimsede bildiğim kadarıyla bende çok sık giremiyorum.
iyisin değilmi yok bi yaramazlık..

masalcım bizde bi azoluyuz malesef:)3-4 gün önce öğrendik
m tese dedi karar vermeye çalısıyoruz kafamız karıstı iice

herşey aynı bebekim yaaa..
bi fark yok çalışıyorum eşşşşşşşşşek gibi....ne için tedavi için?
bebeğim gelsin diye...
bugün de regl oldum(((
tenktür kullanıyoruz bi de keçiboynuzu kürü belki olur dedim de maalesef
buna mı umutlandın diyeceksin de..
neyin ne olduğunu biliyorum da canımcım umudum Rabbime inancımdandır.
belki bi sürpriz olur hayatımıza GÜÜÜMMMMMMM diye düşer diyorum
ama regl olunca.......
allak bullak oluyorum.
sende ne var ne yok...

masalcım bizde bi azoluyuz malesef:)3-4 gün önce öğrendik
m tese dedi karar vermeye çalısıyoruz kafamız karıstı iice

ben de hcg bekliyoruz yazdın da hamile misin dedim...Allah mı söyletiyor ne
canım benim şu an ne hissettiğini biliyorum ve kelime dağarcığımda seni teselli edecek cümle yok(((
bu acıyı tarif edecek ya da hafiflemesini sağlayacak bişey yok çünkü..
sebebeini öğrenebildiniz mi ya da tedavi neden düşünmüyorsunuz hemen tese düşünüyorsunuz?

hocayla hiç görüşmedik daha canım.bitkisel destek olarak ne kullanıyorsunuz?ilaç tedavisinden genelde sonuç alınıyormu acaba?tabi bu azospermin sebebine görede değişir ama inşallah çaresiz bırakmaz Allahım bizi..

ALLAH kolaylık versin canım.
işimiz zor valla.
neden olmasın canım ALLAH ın işi bakarsın hamile kalırsın.
hayaliminde eşi azoluydu biliyorsun doğal yoldan hamile kaldı bellimi olur.
umudumuz olmazsa yaşayamayızki.
hep umut olsun içinde bebekim.
valla bizimde başımız allak bullak.
bu m sure başımızı ağrıttı iyice.
ilaç sahte çıktı ağızlarıylada kabul ettiler sahte olduğunu.
inşallah eşime zarar vermemiştir.
gitti dünya kadar para.
resmen sokağa attık
şimdi o işlerle uğraşıyoruz şikayette bulunduk resmi kurumlara bakalım ne cevap gelicek.
onun dışında tedaviye devam ediyoruz henüz sperm çıkışı falan yok hala sıfır.
bakalım 10 gün sonra yine tahlil yapıcaz inşallah gelişma vardır..

saol cnm. sebebini bilmiyoruz ama eninde sonunda ameliyat sart olcak sanırım.bosuna beklemesek mi diyoruz.

mrbbb canım; eşim fırında çalışıyo.eşim bu durumu kabullenebilmiş değil ne yazık ki çok zor günler geçiriyoruz evliliğim iyiye gitmiyokaan hoca sağolsun önerdi bu ilacı bende eşime ısrar ettim kırmadı başladı ama 10 yada 12 gün tüketti iyi hissetmediğini v.s. Bi sürü gerekçe sundu diretmedim tartışmamak adına gittik spermygram verdik.gördük yine sıfırı.inan artık kavga etmekten yoruldum ben ne duysam araştırıp eğer uygunsa deneyip eşime yedirip içirmeye çalışıorumm ama yok isteksiz işte zorlama olmayacak benim çocuğum demeler inan ki bezdim.bense olmayacağını kabullenemiyorum herşeyi denemek pes etmemk istiorum ama malesef tek kişinin çabasıyla olmuyooo arkadaşım.bi ara macun yaptırmıştım yine spermiyoğram öncesi tüketti tadını beğenmemiş hadi tartışma bağırş teste kadar yedi 2canlı 2cansız çıkışımız oldu(havalara uçtum) derken bidahaki sefere kustu içim almıo dedi bıraktı ve 3kavonoz olduğu gibi duruoo:/ ben napcağımı inan bilmiorummm

saol cnm. sebebini bilmiyoruz ama eninde sonunda ameliyat sart olcak sanırım.bosuna beklemesek mi diyoruz.

aaaaa olur mu?
tedavi olmadan tese olan arkadaşlar var hepsi bak ne kadar pişman....
çünkü bazılarında normal yolla çıkıyor.bazılarında tesede çıkmıyor ama tedaviyle çıkıyor..
biz de uzun zamandır azoyla uğraşıyoruz.kime gitsek mtese dediler:26:sadece kaan beye gitmedik ona da madden kendimize gelip gitme niyetindeyiz şimdilik bitkisellerle takılıyoruz....
herşey normal görünüyor ama sperm yok
bu çok fena bişey......

vaLLA canım o kadar haklısın ki ama diorum ya 10 12 gün anca içti,zorlamaktan yorulduum artık bana yardımcı olmuo doktor minimum 2hafta demişti eşim bu kadar tüketti bu süreç karşııkla dayanışma gerektirio benim eşim sağolsun yenilgiyi kabullenmiş durumda benim çabamlada ancak bu kadar oluoo sadece yıpranıorummm

bebekim siz de mi msure kullandınız ya
bu adi insanlar nasıl ödeyecek bunun vebalini acaba?
kaan hoca ne dedi bu duruma bu arada?

sağol birtanem alah razı olsun senin düşünmen bile yeter zaten bir zamanı yoktu.rabbim dualarını önüne çıkarsın inşallah
mesajını okur okumaz hemen dua ettim canım benim inşallah annenin iyi haberlerini alacaksınız. Dualarımız kabul olur inşallah. Annene acil şifalar diliyorum allah ayırmasın sizi.
inşallah canım yarın kemiğinden parça alıp teste gönderecekler inşallah kötü birşey çıkmaz annemde çok kafasına takıyor hemen başı dönüyor kendini kötü hissediyor.dualarınıza çok ihtiyacımız var bizlerde dualarınızda yer verin .şimdiden allah razı olsun canlarım

ah bu erkekler....
zorlama boşver..gönülsüz yenen aş ya karın ağrıtır ya baş.
inanmazsa onun faydası olacağına, zaten olmaz..
bi olayın farkına varsa öyle bi yer ki sen bile şaşarsın..siz yeni öğrendiniz galiba..
benim eşim de ilk zamanlar yemezdi dr gitmezdi...
sonra baktı iş ciddi...
şimdi ne bulsa yiyor
o yüzden kendini sıkma o da zamanla kabullenecek,
alttan alttan işle sen onu datlu datluuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…