hiç bi bilgimiz yok canım malesef sebebi ne bilmiyoruz.testisleride küçükmüş eşimin normalde.en büyük korkum hiç üretim olmaması,tesede de bulunamaması..hormon tahlilide yaptrmadık henüz.sizin mtese yi kaan hoca mı yaptı yoksa ona gitmeden öncemi yaptırmıştınız?sizinkinin sebebi neymiş canım?tedaviniz inşallah olumlu sonuçlanırda sende en kısa sürde kavuşursun bebeğine..ben daha bu fikre bile alışmadım henüz
sana kolay gesin canım.
ben çıkıyorum şimdi.
sonra görüşürüz.
kızlar ben geldim,
sizi çok özledim...nasılsınız valla işten gelir gelmez laptobu açtım kaç gündür aklımda dün tam açtım kapatmak durumunda kaldım işim çıktıne var ne yok bakalım ben yokken neler oldu özet geçecek var mııııııı....
hg bekliyoruz biz :)
hoşgeldin masalımmmm.
bizde seni çok özledik canım benim.
annen nasıl oldu iyidir inşallah.
canım şimdilik pek bi gelişme yok kimsede bildiğim kadarıyla bende çok sık giremiyorum.
iyisin değilmi yok bi yaramazlık..
masalcım bizde bi azoluyuz malesef:)3-4 gün önce öğrendik
m tese dedi karar vermeye çalısıyoruz kafamız karıstı iice
evet canım bizde kaan hocanın hastasıyız.
4 aya yakındır ilaç tedavsindeyiz.
tese hiç yaptırmadık.
hormonlarımızda normal.
hiçbi problemimiz yok.
sadece sperm çıkmıyo.
çok acayip değilmi.
herşey normal ama sperm yok.
biz sadece genetik test yaptırmadık o da sperm çıkınca yapılabilir dedi hoca.
sanırım problemimiz genetik.
allah hepimizin yardımcısı olsun...
bu arada bitkisel destekte alıyoruz.
kaan hocayla görüştüyseniz sizede randevuya gitmeden ilaç önerir büyük ihtimal.
herşey aynı bebekim yaaa..
bi fark yok çalışıyorum eşşşşşşşşşek gibi....ne için tedavi için?
bebeğim gelsin diye...
bugün de regl oldum(((
tenktür kullanıyoruz bi de keçiboynuzu kürü belki olur dedim de maalesef
buna mı umutlandın diyeceksin de..
neyin ne olduğunu biliyorum da canımcım umudum Rabbime inancımdandır.
belki bi sürpriz olur hayatımıza GÜÜÜMMMMMMM diye düşer diyorum
ama regl olunca.......
allak bullak oluyorum.
sende ne var ne yok...
ben de hcg bekliyoruz yazdın da hamile misin dedim...Allah mı söyletiyor ne
canım benim şu an ne hissettiğini biliyorum ve kelime dağarcığımda seni teselli edecek cümle yok(((
bu acıyı tarif edecek ya da hafiflemesini sağlayacak bişey yok çünkü..
sebebeini öğrenebildiniz mi ya da tedavi neden düşünmüyorsunuz hemen tese düşünüyorsunuz?
hormonlarında testosteron sınırın altında çıktı. Henüz ilaçları kullanmaya başlamadık en uygun zamanı bekliyoruz,cesaretlenemedik henüz. Isimleri; klomen,endol,proxeed,m-sure biz m-sure kullanmak istemdik kaan hocamada bildirim kullanmayın bunlar besin takvisyesi dedi. Onun yerine yıllar önce arkadaşımın kullandığı arjin maxı kullanmak istediğimi söyledi olabilir dedi. Bunlar sperm yapmada sadece takviyeler dedi kullanılmasada kayıp yok dikkatli katkısız beslenmeyle hallolur dedi. Hiç sperm çıkışı olmadı bakalım ilaçlardan sonra ne olacak. Sizin durumunuzu okudum keşke ilaçlara devam etseydiniz( daha sonra keşke dememek için sonuna kadar gitmeniz bence daha faydalı. Sen ne dersin? Bu arada eşin ne iş yapıyor,gece çalıştığını yazmışsın.
cervancım sen kaan hocaya mı gittin onun tedavisini mi uyguluyorsun?
saol cnm. sebebini bilmiyoruz ama eninde sonunda ameliyat sart olcak sanırım.bosuna beklemesek mi diyoruz.
tabiki her ilaç herkeste aynı etkisi göstermiyor...
ama bunu ilacı kullanmadan da öğrenemezsiniz...
eşinizde rahatsızlık verecek bi durum oluştuysa kaan hocaya bence iletip onun tavsiyesini öğrenmelisiniz...
güzel dileklerin içinde ayrıca teşekkür ederim...
rabbim hepimizin güzel haberlerini almayı nasip eder inş...
kociş geldi yalnız yatamıyorum sen de geliceksin diye
ben de aniden çıkmak zorunda kaldım...
ALLAH kolaylık versin canım.
işimiz zor valla.
neden olmasın canım ALLAH ın işi bakarsın hamile kalırsın.
hayaliminde eşi azoluydu biliyorsun doğal yoldan hamile kaldı bellimi olur.
umudumuz olmazsa yaşayamayızki.
hep umut olsun içinde bebekim.
valla bizimde başımız allak bullak.
bu m sure başımızı ağrıttı iyice.
ilaç sahte çıktı ağızlarıylada kabul ettiler sahte olduğunu.
inşallah eşime zarar vermemiştir.
gitti dünya kadar para.
resmen sokağa attık
şimdi o işlerle uğraşıyoruz şikayette bulunduk resmi kurumlara bakalım ne cevap gelicek.
onun dışında tedaviye devam ediyoruz henüz sperm çıkışı falan yok hala sıfır.
bakalım 10 gün sonra yine tahlil yapıcaz inşallah gelişma vardır..
sağol birtanem alah razı olsun senin düşünmen bile yeter zaten bir zamanı yoktu.rabbim dualarını önüne çıkarsın inşallahamin inşallah...
Hepimiz o mutluluğu yaşarız...
Tatlım bizde birkaç sahada 2-3 tane yuvarlak hücre görülmüştür yazıyo.
Hareketli veya hareketsiz sperm yok..
Lökosit te var yazıyo.
Slında spermiyogram yapılan yer iyi biyer olsa daha net çıkar sonuçlarımız ama bizimkiler öylesine bakıyor işte.
Teşekkür ederim canım cevabın için
evet tatlım..bugün benimde aklımda senin kuran okutacağın vardı..allah kabul etsin inş....
Edilen duaları...
Allah razı olsun bizide unutmadığın duaların yer verdiğin için...
Sana dua etmeyi bende çok istedim.
şuanda reglimin sanırım son günü.
Meryem sureni yarın okuyacağım inş..
Aslında biran önce okunsun duaların diye almayacaktım ama sana okumak istedim...
Allah anneciğine de acil şifalar versin inş....
inşallah canım yarın kemiğinden parça alıp teste gönderecekler inşallah kötü birşey çıkmaz annemde çok kafasına takıyor hemen başı dönüyor kendini kötü hissediyor.dualarınıza çok ihtiyacımız var bizlerde dualarınızda yer verin .şimdiden allah razı olsun canlarımmesajını okur okumaz hemen dua ettim canım benim inşallah annenin iyi haberlerini alacaksınız. Dualarımız kabul olur inşallah. Annene acil şifalar diliyorum allah ayırmasın sizi.
mrbbb canım; eşim fırında çalışıyo.eşim bu durumu kabullenebilmiş değil ne yazık ki çok zor günler geçiriyoruz evliliğim iyiye gitmiyokaan hoca sağolsun önerdi bu ilacı bende eşime ısrar ettim kırmadı başladı ama 10 yada 12 gün tüketti iyi hissetmediğini v.s. Bi sürü gerekçe sundu diretmedim tartışmamak adına gittik spermygram verdik.gördük yine sıfırı.inan artık kavga etmekten yoruldum ben ne duysam araştırıp eğer uygunsa deneyip eşime yedirip içirmeye çalışıorumm ama yok isteksiz işte zorlama olmayacak benim çocuğum demeler inan ki bezdim.bense olmayacağını kabullenemiyorum herşeyi denemek pes etmemk istiorum ama malesef tek kişinin çabasıyla olmuyooo arkadaşım.bi ara macun yaptırmıştım yine spermiyoğram öncesi tüketti tadını beğenmemiş hadi tartışma bağırş teste kadar yedi 2canlı 2cansız çıkışımız oldu(havalara uçtum) derken bidahaki sefere kustu içim almıo dedi bıraktı ve 3kavonoz olduğu gibi duruoo:/ ben napcağımı inan bilmiorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?